Δεν μπορώ να πω ευχαριστώ σε κανένα από τους χαρακτήρες του Χάρι Πότερ.Όχι επειδή δεν μου δείδαξαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια αλλά επειδή δεν έχω λόγια να εκφραστώ.Ένα ευχαριστώ είναι μόνο ότι μπορώ να πω και αυτό είναι στην μοναδική Μαγκλ που θα μπορούσε να καταλάβει μια τέτοια ξεχωριστή θέση στη γωνία του Χάρι Πότερ.Σε ευχαριστώ Τζ.Κ.Ρόουλινγκ που με έβαλες σε αυτό τον μαγικό κόσμο του Χάρι και μου έμαθες τα δύο πιο βασικά πράγματα που θα μπορούσες να μου μάθεις.Να μην τα βάζω ποτέ μου κάτω και ότι όλοι μας έχουμε κρυμένη μέσα μας την μαγεία.Ξέρω ότι δεν θα το διαβάσεις ποτέ αυτό αλλά δεν πειράζει.Φτάνει που διαβάζουμε εμείς αυτά τις υπέροχες ιστορίες που γράφεις και μαθαίνουμε από τους χαρακτήρες σου!!!Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!
+28
Violleta Black
Konstantina Selenator
Leon Black
Αlbus Dumbledοre
BeatlesAndMarauders
Nearly Headless Nick
princessmaggie
elenaki8
Maria Granger
Sectumsembra
Ariana Lestrange
Hermione Watson
Αstοria Greengrass
hermaine fan 10
Harry James Potter
Apοlline Delacour
Σελήνη
mpap97
Isabelle Lightwood
alex snape
MixMix
Ronerm
ginnyy weaslyy
Bella Black
snapefan3
Rain
mrmrandreas2000
Maria Lovegood
32 απαντήσεις
A last goodbye ϟ
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: A last goodbye ϟ
elenaki8- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!
- Δημοσίευση Ν°27
Ωραία όλα αυτά που έγραψες Maria Lovegood αλλά εγώ δεν θέλω να πω αντίο στα βιβλία του Χάρι και σε κανέναν άλλον δεν θέλω να σκέφτομαι πως τα βιβλία σταμάτησαν.Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τζ.Κ.Ρόουλινγκ για τα υπέροχα βιβλία που μας έγραψε.
princessmaggie- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 414
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....
- Δημοσίευση Ν°28
Έμαθα πολλά μέσα από την ιστορία του Χαρι Πότερ..Πρώτα από ολα έμαθα ότι αν χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου φτάνεις πολύ ψηλά,όπως έφτασε η Τζόαν Ρόουλινγκ..Είναι πια στην κορυφή και δεν την κουνάει πια κανείς...Έμαθα πως πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου όποιες κι αν είναι οι συνέπειες..η δειλία ποτέ δεν ανταμοίβεται...Έμαθα πως όλοι είμαστε ίσοι...Έμαθα πως οι κανόνες και οι νόμοι δεν ακολουθούν πάντα το σωστό και το ηθικό..!Πως οι δικοί σου άνθρωποι που σαγαπούν αληθινά είναι πάντα στο πλευρό σου!!Και πως η αγάπη και ο σεβασμός δε αγοράζονται ούτε πουλιούνται ούτε κλέβονται..κερδίζονται...Έμαθα τόσα πολλά,που θα μου έπιανε άπειρο χώρο για να τα γράψω όλα...το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα ξεχάσω αυτή την ιστορία ποτέ!!!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°29
Χάρι Πότερ: σ' ευχαριστώ που χάρη και μέσα από 'σένα γνώρισα ένα κόσμο μαγικό και ήρωες που αγάπησα από τη πρώτη στιγμή ή από τη τελευταία..
Ρον Ουέσλι: σ' ευχαριστώ που υπάρχεις και δίνει το δικαίωμα σε ανθρώπους να μου λένε πως σου μοιάζω, αν και δε νομίζω πως κάτι τέτοιο ισχύει.
Φρεντ/Τζορτζ Ουέσλι: ευχαριστώ που αποδείξατε πως ακόμη κι αν δεν υπαρχει μεγάλη διαφορά ηλικία στ' αδέρφια δεν είναι απαραίτητο να τσακώνονται συνέχεια.
Πέρσι Ούεσλι: σ' ευχαριστώ που δεν είσαι τόσο σπαστικός, τελικά.
Μόλυ Ουέσλι: σ' ευχαριστώ που χάρη σε 'σένα έμαθα πως είναι μια σωστή μητέρα και σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να σε γνωρίσω ΄τοσο καλά ώστε να σε νιώσω, αλλά και να σε αγαπήσω σα δική μου μητέρα.
Άρθουρ Ουέσλι: ευχαριστώ που μου δίδαξες πως σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, η αξιοπρέπεια μένει πάντα πρώτη.
Σέβερους Σνέιπ: ακόμη κι αν δε σε συμπάθησα ποτέ, σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να καταλάβω ότι η συμπεριφορά είναι μόνο το περιτύλιγμα.
Ντόμπι: ευχαριστώ που υπάρχεις και μ' έκανες να καταλάβω πως ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα έκανε τα πάντα για 'σένα.
Μπέλατριξ: Ευχαριστώ που ψόφησες γιατί μας έπρηξες.
Τζόαν Κρίστι Ρόουλινγκ: Σ' ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω και γι' ακόμη περισσότερα.
Ρον Ουέσλι: σ' ευχαριστώ που υπάρχεις και δίνει το δικαίωμα σε ανθρώπους να μου λένε πως σου μοιάζω, αν και δε νομίζω πως κάτι τέτοιο ισχύει.
Φρεντ/Τζορτζ Ουέσλι: ευχαριστώ που αποδείξατε πως ακόμη κι αν δεν υπαρχει μεγάλη διαφορά ηλικία στ' αδέρφια δεν είναι απαραίτητο να τσακώνονται συνέχεια.
Πέρσι Ούεσλι: σ' ευχαριστώ που δεν είσαι τόσο σπαστικός, τελικά.
Μόλυ Ουέσλι: σ' ευχαριστώ που χάρη σε 'σένα έμαθα πως είναι μια σωστή μητέρα και σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να σε γνωρίσω ΄τοσο καλά ώστε να σε νιώσω, αλλά και να σε αγαπήσω σα δική μου μητέρα.
Άρθουρ Ουέσλι: ευχαριστώ που μου δίδαξες πως σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, η αξιοπρέπεια μένει πάντα πρώτη.
Σέβερους Σνέιπ: ακόμη κι αν δε σε συμπάθησα ποτέ, σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να καταλάβω ότι η συμπεριφορά είναι μόνο το περιτύλιγμα.
Ντόμπι: ευχαριστώ που υπάρχεις και μ' έκανες να καταλάβω πως ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα έκανε τα πάντα για 'σένα.
Μπέλατριξ: Ευχαριστώ που ψόφησες γιατί μας έπρηξες.
Τζόαν Κρίστι Ρόουλινγκ: Σ' ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω και γι' ακόμη περισσότερα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
BeatlesAndMarauders- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Ευχαριστώ πολύ, τώρα κλαίω.... 1000στή φορά, αυτή τη βδομάδα, για το Χάρι Πότερ
"Why do you live?"
"Because I have something worth living for."
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°31
Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην θεά
Τζόαν Κάθριν Ρόουλινγκ για τα βιβλία της!!Χωρίς αυτά η ζωή μου θα ήταν πολύ πολύ αλλιώς!!![b]ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [/b]από τα βάθυ της ΨΥΧΗΣ μου!!!!
Τζόαν Κάθριν Ρόουλινγκ για τα βιβλία της!!Χωρίς αυτά η ζωή μου θα ήταν πολύ πολύ αλλιώς!!![b]ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [/b]από τα βάθυ της ΨΥΧΗΣ μου!!!!
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°32
Ευχαριστώ τη συγγραφέα τον Χάρι και όλους τους ήρωες που μεγάλωσαν μαζί μας και μας έκαναν να ταυτιστούμε, να γελάσουμε να κλάψουμε να πονέσουμε και να χαρούμε!! Ευχαριστώ!!!
- Σπόιλερ:
Konstantina Selenator- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2014
Magical Identity
Today's thought: Always Look On The Bright Side Of Life
- Δημοσίευση Ν°33
Παιδιά οκ τι να πω...μας κάλυψες απόλυτα.
H Κυρία Rowling είναι πραγματικά μια υπέροχη γυναίκα,που μπόρεσε και μας χάρισε όλη αυτήν την μαγεία μέσα απο τον Harry.Απλά,ένα ευχαριστώ,είναι λίγο.
H Κυρία Rowling είναι πραγματικά μια υπέροχη γυναίκα,που μπόρεσε και μας χάρισε όλη αυτήν την μαγεία μέσα απο τον Harry.Απλά,ένα ευχαριστώ,είναι λίγο.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που πιστεύουν πως ο Harry Potter είναι η καλύτερη σειρά ταινιών ever.
Είναι και κάποιοι άλλοι απλά κακόγουστοι.
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°34
Ας γράψω κι εγώ σε αυτό το τοπικ το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν είχα προσέξει μέχρι τώρα. Ξεκινάω:
Χάρι, σε ευχαριστώ που μας δίδαξες την γενναιότητα, την πίστη και την αληθινή αγάπη.
Ρον, ευχαριστούμε που μας έμαθες να αρκούμαστε σε αυτά που έχουμε, να παραμένουμε δυνατοί μέχρι το τέλος. Ερμιόνη, ευχαριστούμε που μας δίδαξες την αληθινή σοφία κι όχι αυτή που βρίσκει κανείς μελετώντας βιβλία, που μας έδειξες πόσο σημαντική είναι η φιλία.
Λούνα, ευχαριστούμε που μας έκανες να δούμε τον κόσμο μέσα από διαφορετικά μάτια, μας έδωσες μια άλλη οπτική γωνία του μαγικού κόσμου και μας κατάφερες να σε αγαπήσουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Φλερ, ευχαριστούμε που μας έδειξες πως η αληθινή ομορφιά δεν είναι επιφανειακή, αλλά πηγάζει από μέσα μας.
Στους Διδύμους, ευχαριστούμε που μας δείξατε πως να είμαστε χαρούμενοι ακόμα και στις πιο δυσάρεστες στιγμές, να είμαστε πάντα χαμογελαστοί.
Ρεμους, μας δίδαξες την αντοχή,στον ψυχικό και στον σωματικό πόνο. Ήσουν σοφός και ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες.
Σειριε, ευχαριστούμε που μας έμαθες πως πρέπει να νοιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε, και πως πρέπει να κάνουμε όλες τις θυσίες για αυτούς.Ευχαριστούμε που μας έμαθες πως ειναι το αληθινο θάρρος.
Λιλη και Τζέιμς, δεν ξέρω τι να πω. Σε σας χρωστάμε όλοι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ. Μας δείξατε τους αληθινούς οικογενειακούς δεσμούς, καθώς και το πως διατηρούνται ακόμα και μετά τον θάνατο. Η αγάπη σας και το θάρρος σας θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας.
Αλμπους, εάν κάτσω να γράψω όλους τους λόγους για τους οποίους σε ευχαριστώ, θα πάρει πολλές σελίδες, οπότε θα πω μόνο τα βασικά. Ευχαριστούμε που μας δίδαξες πως όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, πως να αγαπάμε πραγματικά καθώς και την πραγματική σοφία.
Τονκς ευχαριστούμε που μας έμαθες πως να ήμαστε χαρούμενοι και θετικοί άνθρωποι.
Μινερβα, ευχαριστώ που μας έμαθες όλα όσα μπορούνε να κρύβονται πίσω από ενα αυστηρό χαμόγελο.
Σεβερους, ευχαριστώ για την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση που μας δίδαξες.
Χαργκριντ, ευχαριστώ για όλα όσα μας έμαθες, που δεν θα τα γράψω, γιατί πολύ απλά δεν περιγράφονται με λόγια.
αυτά και θα επιστρέψω και για τους άλλους χαρακτήρες.
Χάρι, σε ευχαριστώ που μας δίδαξες την γενναιότητα, την πίστη και την αληθινή αγάπη.
Ρον, ευχαριστούμε που μας έμαθες να αρκούμαστε σε αυτά που έχουμε, να παραμένουμε δυνατοί μέχρι το τέλος. Ερμιόνη, ευχαριστούμε που μας δίδαξες την αληθινή σοφία κι όχι αυτή που βρίσκει κανείς μελετώντας βιβλία, που μας έδειξες πόσο σημαντική είναι η φιλία.
Λούνα, ευχαριστούμε που μας έκανες να δούμε τον κόσμο μέσα από διαφορετικά μάτια, μας έδωσες μια άλλη οπτική γωνία του μαγικού κόσμου και μας κατάφερες να σε αγαπήσουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Φλερ, ευχαριστούμε που μας έδειξες πως η αληθινή ομορφιά δεν είναι επιφανειακή, αλλά πηγάζει από μέσα μας.
Στους Διδύμους, ευχαριστούμε που μας δείξατε πως να είμαστε χαρούμενοι ακόμα και στις πιο δυσάρεστες στιγμές, να είμαστε πάντα χαμογελαστοί.
Ρεμους, μας δίδαξες την αντοχή,στον ψυχικό και στον σωματικό πόνο. Ήσουν σοφός και ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες.
Σειριε, ευχαριστούμε που μας έμαθες πως πρέπει να νοιαζόμαστε για αυτούς που αγαπάμε, και πως πρέπει να κάνουμε όλες τις θυσίες για αυτούς.Ευχαριστούμε που μας έμαθες πως ειναι το αληθινο θάρρος.
Λιλη και Τζέιμς, δεν ξέρω τι να πω. Σε σας χρωστάμε όλοι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ. Μας δείξατε τους αληθινούς οικογενειακούς δεσμούς, καθώς και το πως διατηρούνται ακόμα και μετά τον θάνατο. Η αγάπη σας και το θάρρος σας θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας.
Αλμπους, εάν κάτσω να γράψω όλους τους λόγους για τους οποίους σε ευχαριστώ, θα πάρει πολλές σελίδες, οπότε θα πω μόνο τα βασικά. Ευχαριστούμε που μας δίδαξες πως όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, πως να αγαπάμε πραγματικά καθώς και την πραγματική σοφία.
Τονκς ευχαριστούμε που μας έμαθες πως να ήμαστε χαρούμενοι και θετικοί άνθρωποι.
Μινερβα, ευχαριστώ που μας έμαθες όλα όσα μπορούνε να κρύβονται πίσω από ενα αυστηρό χαμόγελο.
Σεβερους, ευχαριστώ για την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση που μας δίδαξες.
Χαργκριντ, ευχαριστώ για όλα όσα μας έμαθες, που δεν θα τα γράψω, γιατί πολύ απλά δεν περιγράφονται με λόγια.
αυτά και θα επιστρέψω και για τους άλλους χαρακτήρες.
- Mon cote artistique♥ :
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°35
Παίδες ευχαριστώ, πέρασα καλά!
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Alison Sheridan- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 10933
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
- Δημοσίευση Ν°36
Η J.K.Rowling, είναι η καλύτερη συγγραφέας που υπήρξε ποτέ!!!!!!!
μπορεί η ταινίες να τελείωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι... γιατί η μαγεία δεν θα τελειώσει ποτέ!!!!
Harry Potter, σε ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησες να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες μου με θάρρος...
Ρον Ουέσλι, σε ευχαριστώ πολύ γιατί μου έμαθες πόσο σημαντική είναι η φιλία....
Ερμιόνη, σε ευχαριστώ γιατί μου δίδαξες οτι στις δύσκολες στιγμές πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία....
Ευχαριστώ.....
μπορεί η ταινίες να τελείωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι... γιατί η μαγεία δεν θα τελειώσει ποτέ!!!!
Harry Potter, σε ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησες να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες μου με θάρρος...
Ρον Ουέσλι, σε ευχαριστώ πολύ γιατί μου έμαθες πόσο σημαντική είναι η φιλία....
Ερμιόνη, σε ευχαριστώ γιατί μου δίδαξες οτι στις δύσκολες στιγμές πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία....
Ευχαριστώ.....
~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
.- Baby let my blood flow:
- grey until the fuckin’ grave.
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37