1090739 λέξεις
3363 σελίδες
199 κεφάλαια
17 ώρες και 17 λεπτά
8 ταινίες
7 βιβλία
1 ιστορία
Harry Potter
Λοιπόν. Οι ταινίες πλέον τελείωσαν officially. Τα βιβλία προ πολλού. Άλλοι ισχυρίζονται πως η μαγεία τέλειωσε, άλλοι πως πάντα θα είμαστε PotterHeads. Ωστόσο σκέφτηκα πως ο καλύτερος τρόπος να πούμε αντίο στο Χόγκουαρτς, το Χάρι το Ρον, την Ερμιόνη και όλους τους υπόλοιπους είναι να τους ευχαριστήσουμε για όσα μας χάρισαν. Αυτό ουσιαστικά είναι ένα ιδιαίτερο τόπικ ευχαριστιών. Για τα πάντα. Για κάθε στιγμή.
Χάρι Πότερ, σε ευχαριστώ που ήσουν τόσο γενναίος και μας έδειξες πως πραγματικά η αγάπη είναι η δύναμη που υπερνικά τα πάντα, ακόμα και το δυνατότερο ραβδί του κόσμου. Που θυσίασες τόσα πολλά και που συνέχισες να προχωράς ακόμα και όταν έχασες την πίστη σου.
Ρον Ουέσλι, σε ευχαριστώ που μου έδειξες πόσο σημαντικό είναι να μένεις πιστός σε κάτι και πόσο πολύ πιο σημαντικό είναι να γυρίζεις εκεί που πραγματικά ανήκεις.
Ερμιόνη Γκρέιντζερ, σε ευχαριστώ που απέδειξες πως η φιλία, η γενναιότητα, το κουράγιο και η αγάπη είναι πολύ καλύτερα από μία στοίβα σκονισμένα βιβλία.
Λούνα Λάβγκουντ, σε ευχαριστώ που μου έδειξες πόσο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα και αν δε σε αποδέχονται και που δεν έχασες ποτέ την πίστη σου, ακόμα και όταν κάθε ελπίδα έμοιαζε χαμένη.
Φρεντ και Τζορτζ Ουέσλι, σας ευχαριστώ που με κάνατε να γελάω, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές ever, που απλά ήσασταν εκεί και που δείξατε πόσο σημαντικοί είναι οι αδερφικοί δεσμοί.
Σείριε Μπλακ, σε ευχαριστώ που υπήρξες ό,τι πιο κοντινό γνώρισε ποτέ ο Χάρι σε πατέρα. Και που έδειξες πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία φιλία.
Ρέμους Λούπιν, σε ευχαριστώ που πάλευες και πέθανες ώστε να κάνεις ένα κόσμο καλύτερο.
Άλμπους Ντάμπλιντορ, σε ευχαριστώ για όλη τη σοφία, τα λόγια σου και για τη θύμηση πως, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές, η ευτυχία μπορεί να βρεθεί αν κάποιος θυμηθεί να ανάψει το φως.
Σέβερους Σνέιπ, σε ευχαριστώ που ήσουν γενναίος. Και που after all this time…always. Απλά αυτό.
Ντράκο Μαλφόι, σε ευχαριστώ που έδειξες το πόσο δύσκολο είναι να επιλέξεις ανάμεσα στο σωστό και το εύκολο.
Νέβιλ Λονγκμπότομ, σε ευχαριστώ που ήσουν τόσο γενναίος, ακόμα και στους χειρότερους κινδύνους, που βρήκες το κουράγιο να ʽεπιτεθείςʼ στους φίλους σου και που θα έκανες κάτι κακό only when hell freezes over.
Τζίνι Ουέσλι, σε ευχαριστώ επειδή έδειξες πως το μέγεθος δε μετράει και μπορεί κανείς από αδύναμος να γίνει δυναμικός και γενναίος.
Ρούμπεους Χάγκριντ, σε ευχαριστώ που αγαπούσες κάθε τι τερατώδες επειδή πίστευες στην ομορφιά που έκρυβε μέσα του.
Νυμφαδώρα Τονκς, σε ευχαριστώ που πάλευες, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές, για να κερδίσεις την αγάπη.
Μόλι Ουέσλι, σε ευχαριστώ επειδή έδειξες πως ακόμα και η πιο απλή νοικοκυρά δεν υπολογίζει την πιο σκοτεινή και τρομακτική δύναμη, μπροστά στη μητρική αγάπη.
Άρθουρ Ουέσλι, σε ευχαριστώ επειδή λάτρευες τους Μαγκλ και που σταμάτησες να μιλάς με το γιο σου, για να υποστηρίξεις την άποψή σου.
Μινέρβα ΜακΓκόνακαλ, σε ευχαριστώ που υπήρξες μία από τις πιο κουλ αυστηρές καθηγήτριες έβερ και έκανες τα πάντα για να κρατήσεις το Χόγκουαρτς όρθιο ακόμα και σε σκοτεινές εποχές.
Ντόμπι, σε ευχαριστώ για το κουράγιο και την αφοσίωση που έδειξες και που μου θύμησες πως το καλό υπάρχει και σε ένα κόσμο σκοταδιού.
Τζέιμς Πότερ, σε ευχαριστώ που έκανες το Χάρι () και που πάλεψες μέχρι την τελευταία σου πνοή για να προστατέψεις αυτούς που αγαπάς.
Λίλυ Έβανς, σε ευχαριστώ που η τόσο δυνατή σου μητρική αγάπη έσωσε το Χάρι και έδειξε το πόσο δυνατά και αγνά είναι τα συναισθήματα αυτά.
Τομ Μάρβολο Ριντλ, σε ευχαριστώ επειδή μου έδειξες πόσο κακό μπορεί να κάνει η εξουσία και η αίσθηση της ανωτερότητας που μπορεί να έχει κανείς. Και που ακούσια μου έδειξες τη δύναμε της αγάπης.
Τέλος, σε ευχαριστώ Τζόαν Ρόουλινγκ επειδή μου χάρισες αυτή την υπέροχη παιδική ηλικία, γεμάτη μαγεία, περιπέτεια, γέλιο και κλάμα. Σε ευχαριστώ για όλα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Lovegood στις Πεμ Ιουλ 14, 2011 11:21 pm, 1 φορά