Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 27 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Ναι ρε παιδιά, έπρεπε να το δείξουν ακριβώς όπως περιγράφετε στο βιβλίο.Είναι το τέλος και στο βιβλίο(αν και ούτε εκεί μου πολυάρεσε)ήταν καλύτερα από την ταινία....Έπρεπε κιόλας με κάποιο τρόπο να δείξουν ότι το σημάδι του Χάρι είχε να πονέσει 19 χρόνια.
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 33 Location : Malfoy manor Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: 1.Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2.Βρικαμε την Καμαρα 3.Ελευθεροσαμε τον Αιχμαλωτο 4.Επιλαχτικαμε απο το Κυπελο 5.Πολεμισαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον Πριγκιπα 7.Και γιναμε οι κυριο του Θανατου. ΕΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
Λοιπον. Ο Χαρι ηταν όπως τον φανταζομουν. Η Τζινη ηταν χαλια οπως παντα. Η Ερμιονη δεν ειχε αλλαξει καθολου. Ο Ρον... ας μην μιλησω καλητερα. Δεν μας εδειξαν καθολου το προσωπο του Σκορπιου. Η Ροουζ ηταν σαν σκυλι με κοκκινα μαλλια (ιδια ο Ρον). Ο Αλμπους Σεβερους ηταν πολυ γλυκουλης. Ο Τζειμς Σειριος εμοιαζε παρα πολυ στον Σειριο. Η Λιλυ ηταν ολοιδια η Τζινη (δηλαδη απαισια), και ο Χουγκο ηταν ενα παιδακι που δεν εμοιαζε ουτε στον Ρον ουτε στην Ερμιονη. Εκει που τα πηρα ομως ηταν με τον Ντρακο. Πως τον εκαναν ετσι? Τελως παντον. Μου αρεσαν τα λογια που ειπε ο Χαρι στον Αλμπους και μου αρεσε και η μουσικη στο τελος.
I LOVE DRACO MALFOY
DRACO MALFOY -4- EVER
SLYTHERIN
DRACO MALFOY
1.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟ 2.ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ 3.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ 4.ΕΠΛΕΧΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ 5.ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ 6.ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ 7.ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΒΕΡΟΥΣ ΣΝΕΙΠ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Και εμενα δεν με ικανοποιησε απολυτα η τελευταια σκηνη...Δεν μου αρεσαν οι ηθοποιοι εκτος απο την Ερμιονη και τον Χαρι και επισης παρελειψε παρα πολλα πραγμτα που υπηρχαν στο βιβλιο και εκαναν αυτη τη σκηνη πολυ πιο ομορφη και συγκινητικη οπως το All Was Well και το "ειδυλιο" Τεντ-Βικτουαρ...! Μ'αρεσε καλυτερα στο βιβλιο αλλα και στην ταινια συγκινηθηκα!
SaveWaterDrinkBlood έγραψε:όντως...μόνο λίγο κεφάλι...εγώ ήθελα να δω και τον Teddy με τη Victoire!!
δεν θυμαμαι για τον Teddy αλλα την Victoire την εδειξαν στον επιλογο.Πρεπει να προσεξεις οταν βρισκονται στο βαγονι τα παιδια το κοριτσι που κραταει το κλουβι με την κουκουβαγια ειναι η Victoire
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God. - Shiki Ryougi
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 27 Location : Westeros Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Everybody's got a dark side! Can you love mine? Delena with all the ways. Damon makes her happy, protects her and surprises her. He loves her! Passion and Love Team Delena
γενικα σαν ζευγαρι ο Ρον με την Ερμιονη δν μου αρεσαν!! αλλα οκ ηταν ωραιο τελος...και καλυτερο θα ηταν αν η Rowling εβγαζε και την συνεχεια με τα παιδια των προταγωνιστων στο Hogwarts!!
Eνα εχω να πω: φανηκε σκληρος ο χρόνος πάνω στους πρωταγωνιστες.
αν εξαιρεσεις την Ερμιονη -αντε και τον Ρον- ολοι οι άλλοι ήτα σαν να τους κοιτουσες μεσα καθρεπτη παραμορφωσης.
Ειδικα ο Ντραγκο ειχε τα χαλια του.
Αλλά ο Χαρι σαν πατερας φαανηκε πολυ καλος. *_* Θα ηθελα να τελειωνε με τη φραση του βιβλιου, αλλά και ετσι ωραιο ηταν. Βλεπεις οτι ο Χαρι δεν εχει πια το σημαδι και τα αλλα τα υποθετεις...
εγω πιστευω οτι ο μαλφου ηταν χαλια οπως και η τζινι. μου αρεσε πολυ το ονομα του παιδιου του χαρι σαν ιδεα, ομως περιμενα να δειξει και λιγο το hogwarts.
αυτη η σκηνη δεν μου αρεσε...οι ηθοποιοι δεν εμοιαζαν τοσο μεγαλοι οσο ηταν δεκαεννια χρονια μετα... τα παιδια δεν ηταν πολυ πειστικα... και επρεπε οντως να τελειωσει με το all was well...να τιμησουμε για τελευταια φορα τη τζο...
εμενα δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε ολα τα λογια και τους διαλογους απο το βιβλιο. δεν φανηκε να συνομιλησαν τα ζευγαρια( Potters-Weaslys) οταν συναντηθηκαν (οπως το βιβλιο) και ο τζειμς ηταν αρκετα ησυχος (σε αντιθεση με το βιβλιο) γενικα ηταν λιγο μονοτονη η σκηνη
υ.γ. καλη η ιδε παντως να δειξουν τον βατραχο στο τζαμι του βαγονιου
-Η συνέχεια στο καταραμένο παιδί με κάλυψε αρκετά για τα κενά που είχα για το πως ήταν τα παιδιά τους-
Εμένα προσωπικά με συγκίνησε πολύ, απλά θα ήθελα να βλέπαμε τον Χάρι να μιλάει στο πορτρέτο του Dumbledore, το ραβδί να είχε τη μοίρα που είχε στο βιβλίο και να βλέπαμε και ένα κάδρο του Σνέιπ... Και ο ποντικοουράς να πέθαινε όπως στο βιβλίο...