από Tom Marvolo Riddle Σαβ Αυγ 29, 2009 9:42 pm
Ώρα και για την δική μου, προσωπική ευχή.
Μπορεί να γνώρισα το harryworld μόλις πριν ένα χρόνο, μπορεί να μην έκανα τίποτα ώστε να βελτιωθεί, αλλά είμαι σίγουρος πως εδώ μέσα υπάρχουν ένα σωρό γλυκά άτομα που είναι ικανά να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Γι αυτό ακριβώς το harryworld βρίσκεται βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μου.
Θα το αποκαλούσα "μικρό μας φόρουμ",αλλά δε νομίζω να είναι μικρό. Και δε μιλάω για τον αριθμό των μελών.Μιλάω για την ποιότητά τους. Όλων,τουλάχιστον αυτών που έχουν πάνω από 1 ποστ.
Εδώ λοιπόν δεν σκοπεύω να μας ευχηθώ τα συνηθισμένα. Εύχομαι ο επόμενος χρόνος του harryworld, να είναι ο καλύτερος όλων. Να πάψουν οι ανόητοι και παντελώς άσκοποι καυγάδες, να πάψουν τα τραγελαφικά και οι υποκρισίες, να πάψουν και οι μισοψυχίες. After all, εδώ όλοι μπαίνουμε για να ξεσκάσουμε.
Εδώ λοιπόν εγώ,ως Tom ή ως Λευτέρης, όπως προτιμάτε, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους έχω βλάψει, και από όσους έδωσα αφορμή να θυμώσουν μαζί μου.
Μην αφήσετε τα σύννεφα να σας στερήσουν τον ήλιο που κρύβεται από πίσω. Περιμένετε απλά να φύγουν.
Χρόνια πολλά harryworld.
Χρόνια πολλά,1000 και μέλη.