σαν άνθρωπος είμαι πολύ άνετη και βολική... όταν όμως αφορά φαγητό δεν τρώγομαι με τίποτα, αν συγκατοικούσα μαζί μου και έπρεπε να μαγειρεψω για μένα θα με είχα πετάξει έξω!
Λοιπόν..έχουμε και λέμε
Δέν τρωω τίποτα που να έχει ζουμί εκτώς από σούπες και κινέζικο
έτσι δεν τρωω: μπάμιες όσπρια (εκτώς από φακές αν δεν έχουν καθόλου ζουμί μ' αρέσουν)και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στηγμή!
Δεν τρώω όταν αναμιγνίοντται οι γεύσεις εξού και δεν μου αρέσουν; τα γεμιστά, ο μουσακάς, η μαγειρίτσα, τα σουτζουκάκια και όλα αυτού του τύπου.
Δεν τρωω βοδινό, αρνί και φυσικά κουνέλι για κανένα λόγο τα λυπάμαι (τα χειρινά έτσι όπως τα αγοράζεις ποτέ δε συνιδητοποιείς ότι κάποτε αυτό που τρως είχε στώμα κι έτρωγε κι αυτό
όσο για το κοτόπουλο they are stupid birds and they can't even fly :P)
Το κ΄ρεας δεν ΄πρέπει να έχει λυπος πέτσα και γενικά να είναι πεντακάθαρο!
Τρωω τα πάντα με μαχαιροπίρουνα εκτώς από το γύρο και μερικές φορές την πίτσα αλλά πολύ συχνά τρωω πίτσα με μαχαιροπίρουνα.
Δεν μπορώ να φάω κόκκινα μήλα πρέπει να είναι ρπασινα
Ντομάτα τρώω μόνο μέσα στη σαλάτα (η οποία σαλάτα πρέπει να μην έχει λάδια ξίδια και να είναι όσο στεγνή της επιτρέπουν τα λαχανικά που είναι μέσα διλαδή αγγουράκι ντομάτα μαρούλι και τέτοια απλά πράγματα)
Τρώω μόνο από τις μικρές τις ντοματούλες
Δε μ' αρέσει η ντομάτα στο σάντουιτς γιατί μουχλιάζει το ψωμί και συχαίνομαι
Δεν μ' αρέσουν τα συροπιαστά και τα γλυκά του κουταλιού αλλά λατρεύω τις σοκολατίνες και γεννικά ότι έχει μέσα μόνο σοκολάτα άντε και ξηρούς καρπούς
Τρώω παγωτό και πίνω ζεστό τσάι όλες τις εποχές του χρόνου.
Δεν πίνω χημό αν δεν είναι παγωμένος ή δεν έχει παγάκια μέσα
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πιώ από το μπουκάλι άλλου αρκεί να είναι φίλος και να μην καπνίζει!!
Πριν φάω κάτι το μυρίζω και αν δεν μου αρέσει η μυρωδιά δεν το τρώω
Επίσης το εγχιρίζω και αν έχει λύπος αν βγαίνει θα υποστεί χειρουργική επέμβαση αν δε βγαίνει δεν θα το φάω
Αν είμαι κάπου με ανθρώπους που δεν ξέρω και το θεωρώ πολύ προσβολή να μη φάω τρώω λίγο απ' ότι πιο φυσιολογικό βρω.
Δεν μ' αρέσει να λαδιάζουν τα χέρια μου και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φάω με λαδιασμένα μαχαιροπίρουνα
Αν δεν έχω τι να παραγκήλω σε ένα εστηατόριο (συμβανει συχνα) παίρνω μακαρόνια πάντα τα οποία αν δεν έχει γκαρμπονάρα ή τεσσερα τιριά μπροώ νατα φάω άνετα μόνο με τιρί γιατί δε μ' αρέσουν οι άλλες σάλτσες
Στα κινέζικα μπορώ αν φάω άνετα ακόμα και πάπια που τις λυπάμαι!
Τρώω ψάρια αλλά όχι μαλάκια
Οι φακές πρέπει να είναι μαγειρεμένες (μουτζέντρα δεν ξέρω πως το λέτε εσείς εκεί) και ν αμην έχουν καθόλου ζουμί και να έχουν αρκετό λεμόνι
Βάζω μισό κιλό αλάτι στις τιγανιτές πατάτες
ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΑΚΤΟΝΑΛΤΣ!
Με νοχλεί τρομερά όταν οι άλλοι τρώνε με ανοιχτό το στώμα και κάνουν ήχους, δε με πειράζει αν μιλάνε όμως
Δεν μπορώ να βλέπω σουπιές με τίποτα αν ΄υπάρχουν στο τραπέζι βάζω μπρωστά ότι βρω για να μην τις βλέπω και κάνω ότι μπορω για να μην τις μυρίζω
Πριν και μετά το φαγητό πρέπει όπως δήπτοε να πλύνω τα χέρια μου γι' αυτό και στην ανάγκη έχω πάντα μαζί μου υγρά μαντιλάκια και αντισυπτικό όμως δεν είναι το ίδιο με το νερό και το σαπούνι για κανένα λόγο
Το ψωμί δεν πρέπει να έχει λαδιαστεί
Θεωρώ ότι τα σουβλάκια αν δεν συνοδεύονται από σεφταλιές δεν είναι ολοκληρομένο γεύμα και επίσης δεν μου πολυ αρέσει η ελληνική η πίττα προτημώ την κυπριακή
Το χαλλούμι το λατρεύω ψιμένο, ομό δεν το τρώω για κανένα λόγο και τιγανιτό πρέπει να είναι άψογο και όπς ακριβώς το θέλω αλλιώς δεν το τρώω
Αν δεν έχει τίποτα στο σπίτι που να μου αρέσει ή φτιάχνω στα γρήγορα μια σαλάτα ή τρώω κορν φλέιξ
Μπορεί να κάνω ώρες γυμναστική αλλά μετά αν φάω πολύ θα νιώθω ενοχές, αν όμως φάω και μετά από κανα δίωρο κάνω γυμναστική ή πάω χορό και λυπά ακόμα κι αν έχω φάει πολύ περισσότερο από ότι στην προηγούμενη περίπτωση δε νίωθω καμιά ενοχή.
Μπορώ άνετα να μη φάω για μία μέρα αν πιω γάλα.
Δεν πίνω γάλα σκέτο πάντα μα πάντα στις διακοπές κουβαλάω μαζί μου ΝΕΣΚΟΥΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑΣ! Αρκεί και ένας κόκος σκόνης αρκεί να μην είναι τελείως σκέτο γάλα
Έχω αλεργεία στη μυρωδιά της μπανάνας οπότε έχω ένα θέμα με τις φρουτοσαλάτες και τα λυπά
Λατρεύω όσο τίπτοα τα μυρωδικά στα φαγητά αν ακι συχαίνοαμι το μαιντανό λατρεύω το βασιλικό τη δάφνη και τετοια.
Εχω τεράστια αδυναμεία στην κανέλα και στο πιπέρι
Δεν τρωω σχεδόν καθόλου γλυκά γιατί μετά νιώθω πως έχω φάει υπέρ του δέοντως αν και δε φοβάμαι ότι θα βάλω κιλά
Στο σπίτι υπάρχει μια λήστα με το ΤΙ ΤΡΩΕΙ Η ΑΡΤΕΜΙΣ αφούτα περισσ΄τοερα δεν τα τρωω
Τρελένομαι για αυτολέμονο αλλά ΜΟΝΟ αν το φτιάχνει η γιαγιά μου ή η μάννα μου ή τελος πάντων με τη συνταγή της γιαγιάς μου.
Τρωω τραχανά ΜΟΝΟ αν έχει μέσα χαλλούμι και γιαούρτι
Τρωω πλιγούρι με γιαούρτι αλλά ΠΟΤΕ χωρις κατα τ'αλλα δεν τρωω γιαούρτι
Δεν πίνω λευκό κρασί μόνο κόκκινο αλλά αυτό δεν είναι τίπτοα το ιδιέτερο
Χημό πίνω ΜΟΝΟ λανίτη εκτώς κι αν δεν υπάρχει άλλη επιλογη (καλα προτημω το φυσικο)
Εε αυτάαα, αλλά υπάρχουν κι άλλα ναιιιι ακόμα περισσότερα
που όμως μου διαφεύγουν αυτήτ η στηγμή, και ναι παίρνω επάξια το βραβείο της πρώτης ιδιοτροπης σοτ φαγητό!!!
Αν κάθησε κανείς και διάβασε όοολη τη λήστα τα θερμά μου συγχαριτήρεια πραγματικά!