Στο κάτω κάτω το να δίσταζα να τον σκοτώσω θα έδειχνε δειλία.Δηλαδή άμα δεν βρισκόμουνα σε αυτό το δίλημα ως θανατοφάγος θα ήταν όλα μιά χαρά;Ή πηγαίνεις με το μέρος κάποιων ή όχι!Ή πιστεύεις κάτι ή όχι!Θα τον σκότωνα ΑΛΛΑ εάν τυχόν με είχαν αναγκάσει εξαρχής να τα κάνω όλα αυτά και γενικώς δεν ήθελα εγώ ο ίδιος να γίνω θανατοφάγος τότε δεν θα τον σκότωνα και όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα.
+48
teddy potter
Konstantina Selenator
Emily Lupin
Violleta Black
Anguis Demorte
anna.annoyla.73
greekwizards
Mysterious Wizard
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
dracopotter
Calista
Helena Malfoy
Katherine Black
Grinderz
Magorian Greyback
Cassiopeia Black
Τρια πουλακια καθονταν...
GeoPotter
Romilda Vane
Leon Black
ΧΑΡΙκλεια_ΠΟΤΕΡοπουλου
Αlbus Dumbledοre
mariath13
Bellatrix Black
Morfin Gaunt
Alma Libre
Snuffles
k.ermioni
elenaki8
Fleur*Delacour
Teddy Lupin
Nearly Headless Nick
Alicia Spinnet
The Sorting Hat
Nicolas Flamel
Alviva Black
Nethiel
lefter4
Amycus
Dimitra Peverell
mrmrandreas2000
snapefan3
Amelia Blackfoot
Ηarry Potter
Sectumsembra
Bella Black
Dean Thomas
52 απαντήσεις
Ως Ντράκο Μαλφόι θα σκοτώνατε τον Ντάμπλντορ;
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ως Ντράκο Μαλφόι θα σκοτώνατε τον Ντάμπλντορ;
Καταρχάς για να βρεθώ σε αυτήν την θέση θα πρέπει και να ασπαστώ τους θανατοφάγους.Δεν λέω το γνωστό επειχήρημα του τύπου<<Και εγώ ποτέ δεν θα γινόμουνα θανατοφάγος>>,απλά θέλω να καταλήξω ότι απο την στιγμή που κάποιος δέχετε να μπει σε μιά ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμος να εκτελέσει οτιδήποτε του πει ο αρχηγός της ομάδας(στην προκειμένη περίπτωση ο Βόλντεμορτ).Ναι,ακούγετε παράλογο να είμαι αναγκασμένος να σκοτώσω όμως θα ευθηνόμουνα και εγώ επειδή πήγα με το μέρος τους.Αφού πήγα με το μέρος τους κάποια στιγμή θα έπρεπε και να εκτελέσω κάποια εντολή τους.Και δεν χρειάζετε ιδιαίτερη ευφεία για να καταλάβεις ποιές είναι περίπου οι εντολές των θανατοφάγων.Οπότε απο την στιγμή πάλι που θα δεχόμουνα να γίνω θανατοφάγος θα έπρεπε αναγκαστικά και μόνο να ρίξω την κατάρα στον Ντάμπλντορ.
Στο κάτω κάτω το να δίσταζα να τον σκοτώσω θα έδειχνε δειλία.Δηλαδή άμα δεν βρισκόμουνα σε αυτό το δίλημα ως θανατοφάγος θα ήταν όλα μιά χαρά;Ή πηγαίνεις με το μέρος κάποιων ή όχι!Ή πιστεύεις κάτι ή όχι!Θα τον σκότωνα ΑΛΛΑ εάν τυχόν με είχαν αναγκάσει εξαρχής να τα κάνω όλα αυτά και γενικώς δεν ήθελα εγώ ο ίδιος να γίνω θανατοφάγος τότε δεν θα τον σκότωνα και όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Bellatrix Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 734
Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
Magical Identity
Today's thought: Haven't killed anyone today...
- Δημοσίευση Ν°27
Παιδιά εγώ θα το 'κανά! Γιατί όσο να 'ναι τον έχουμε θεοποιήσει τον Άλμπους αλλά ας μην ξεχνάμε ότι κι αυτός έκανε ορισμένα πράγματα για να ευχαριστήσει την πάρτι του και ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μπορεί να σκότωσε και την αδερφή του!
Αυτά όμως ξεχνιούνται και κανείς δεν τον τιμωρεί γιατί Α! Ναι! Είναι ο Άλμπους!
Αυτά όμως ξεχνιούνται και κανείς δεν τον τιμωρεί γιατί Α! Ναι! Είναι ο Άλμπους!
DEAD IS THE NEW ALIVE.......
- ssshh its a secret!:
Στον Ημίαιμο Πρίγκιπα υπήρχε μια φράση του καθηγητή Ντάμπλντορ που αναφερόταν σε ένα κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος στα νιάτα του. Όταν η Ρόουλινγκ το διάβασε, επισήμανε στον σεναριογράφο ότι ο Ντάμπλντορ είναι ομοφυλόφιλος και είχε αισθήματα μόνο για τον μάγο Γκρίντεβαλντ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°28
^Δεν ισχύει τίποτε απο όλα αυτά .
Εάν τον ενδιέφερε μόνο η πάρτι του τότε γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να εκμεταλευτεί στο έπακρο το ταλέντο του για προσωπικό του όφελος;
Και την αδερφή του μπορεί να την σκότωσε(εάν την σκότωσε,γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο αυτό)όμως είχε τύψεις όλη του την ζωή για αυτό.Στον Ημίαιμο Πρίγκηπα τι νομίζεις πως εννοούσε ο Ντάμπλντορ με τα λόγια του όταν έπινε το φίλτρο που προστάτευε τον πεμπτουσιωτή;Ξαναθυμήθηκε τον θάνατο της αδερφής του και έμοιαζε απίστευτα δυστηχισμένος στην σκέψη του.
Και για να πω την αλήθεια θα δυσκολευόμουνα κιόλας πάρα πολύ να τον σκοτώσω,για τον λόγο που είπα(η σκέψη δηλαδή ότι ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών θα πεθάνει έτσι άδοξα,θα συνηδιτοποιούσα δηλαδή πως δεν μου αξίζει να είμαι εγώ αυτός θα σκοτώσει τον Ντάμπλντορ αφού σε κανονική μονομαχία σίγουρα εκείνος θα με νικούσε).
Εάν τον ενδιέφερε μόνο η πάρτι του τότε γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να εκμεταλευτεί στο έπακρο το ταλέντο του για προσωπικό του όφελος;
Και την αδερφή του μπορεί να την σκότωσε(εάν την σκότωσε,γιατί δεν είναι καθόλου βέβαιο αυτό)όμως είχε τύψεις όλη του την ζωή για αυτό.Στον Ημίαιμο Πρίγκηπα τι νομίζεις πως εννοούσε ο Ντάμπλντορ με τα λόγια του όταν έπινε το φίλτρο που προστάτευε τον πεμπτουσιωτή;Ξαναθυμήθηκε τον θάνατο της αδερφής του και έμοιαζε απίστευτα δυστηχισμένος στην σκέψη του.
Και για να πω την αλήθεια θα δυσκολευόμουνα κιόλας πάρα πολύ να τον σκοτώσω,για τον λόγο που είπα(η σκέψη δηλαδή ότι ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών θα πεθάνει έτσι άδοξα,θα συνηδιτοποιούσα δηλαδή πως δεν μου αξίζει να είμαι εγώ αυτός θα σκοτώσει τον Ντάμπλντορ αφού σε κανονική μονομαχία σίγουρα εκείνος θα με νικούσε).
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°29
Ε μ' αυτή τη λογική όμως και ο Βόλντεμορτ θα μπορούσε να 'χε πει ''ζητώ συγγνώμη για τους θανάτους που προκάλεσα'' και να έδειχνε μετανιωμένος! Δεν πάει έτσι
Το θέμα είναι ότι ναι, ήταν σπουδαίος μάγος δεν λέω, αλλά και ναι, του άξιζε να πεθάνει (γιατί ήταν πολλές και οι φορές που δεν δύστασε για παράδειγμα να εκμεταλευτεί και τον Χάρι. Πλαγίως μεν) Οπότε γιατί να μην '' φέρω εγώ την δικαιοσύνη'' ;
Το θέμα είναι ότι ναι, ήταν σπουδαίος μάγος δεν λέω, αλλά και ναι, του άξιζε να πεθάνει (γιατί ήταν πολλές και οι φορές που δεν δύστασε για παράδειγμα να εκμεταλευτεί και τον Χάρι. Πλαγίως μεν) Οπότε γιατί να μην '' φέρω εγώ την δικαιοσύνη'' ;
- ssshh its a secret!:
Στον Ημίαιμο Πρίγκιπα υπήρχε μια φράση του καθηγητή Ντάμπλντορ που αναφερόταν σε ένα κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος στα νιάτα του. Όταν η Ρόουλινγκ το διάβασε, επισήμανε στον σεναριογράφο ότι ο Ντάμπλντορ είναι ομοφυλόφιλος και είχε αισθήματα μόνο για τον μάγο Γκρίντεβαλντ
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Βασικά ο Χάρι ζήτησε απο τον Βόλντεμορτ να μετανοήσει για τις πράξεις του .Όπως και να έχει τον Χάρι και λοιπά χαρακτήρες τους χρησιμοποιούσε απλά στα σχέδια του κατά του Βόλντεμορτ.Ο Άμπερφορθ αναφέρει πως συχνά τα άτομα που προσπαθεί να προστατέψει ο Άλμπους στο τέλος έχουν πάθει τα χειρότερα.Όμως ο Ντάμπλντορ προσπάθησε πολλές φορές να σώσει αλλά και να βοηθίσει άλλους ανθρώπους άσχετα με τα αποτελέσματα της προσπάθειας του για τα οποία ούτε καν ευθήνονταν βασικά(έκρυψε τους Πότερ τους οποίους πρόδοσε ο Ποντικοουράς,ανέλαβε κάποια στιγμή την οικογένεια του αν και στο τέλος παρέμειναν μόνο οι δύο αδερφοί Ντάμπλντορ που χωρίστηκαν λόγω της διαφορετικότητας τους,συνγχώρεσε τον Σέβερους για τις πράξεις του επειδή κατάλαβε πως μετανόησε πραγματικά,βοήθισε τον Χάγκριντ να βρει δουλειά στο Χόγκουαρτς κλπ).
Ίσως και λόγω αυτής του της πραγματικής δικαιοσύνης και ανθρωπιάς να δυσκολευόταν κάποιος να τον σκοτώσει.
Ίσως και λόγω αυτής του της πραγματικής δικαιοσύνης και ανθρωπιάς να δυσκολευόταν κάποιος να τον σκοτώσει.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°31
Δεν ξέρω πάντως εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά απ' όλη αυτήν την ιστορία! Κανένας άνθρωπος δεν είναι άγιος όσο κιαν προσπαθεί η Ρόουλινγκ να τον αγιοποιήσει επειδή ήταν απ' τις λίγες οικογένειες που γνώρισε ο Χάρι!
Keep waiting for my comeback!!
Keep waiting for my comeback!!
- ssshh its a secret!:
mariath13- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°32
Δεν θα το εκανα, καλυτερα να το εκανε ο Σεβερους.
Ευτυχως δηλαδη, γιατι αν το είχα κανει μετα ο Αρχοντας του σκοτους θα με σκοτωνε για το ραβδι απο κουφοξυλια.
Ευτυχως δηλαδη, γιατι αν το είχα κανει μετα ο Αρχοντας του σκοτους θα με σκοτωνε για το ραβδι απο κουφοξυλια.
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°33
Ούτε στα όνειρα δεν θα έκανα τον Φονική κατάρα. Θα την έκανα για να σκοτώσω άνθρωπο!Μόνο και μόνο επειδή είναι ο καλύτερος μάγος του αιώνα δεν θα το έκανα.
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
ΧΑΡΙκλεια_ΠΟΤΕΡοπουλου- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 125
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Εμένα δν θα μ'έπιανε η καρδιά ν σκοτώσω έναν άνθρωπο π μ φέρθηκε τόσο κλ όπως ο Άλμπους Νταμπλντορ
Harry Potter vs Twilight:
You say Vampires
I say Wizards/Witches
You say team Edward
I say team Harry
You say Bella
I say Hermione
You say Jacob Black
I say Sirius Black
You say Voltouri and Victoria
I say Voldemort and Deatheaters
You say Jasper and Emmet
I say Fred and George
You say Alice and Rosalie
I say Jinny and Luna
You say Carlile Cullen
I say James Potter
You say Renesmee
I say Albus Severus Potter
You scream Twilight
I SCREAM HARRY POTTER EVEN LOUDER
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°35
Δε θα το κανα θα δίσταζα να διαπράξω φόνο δεν είναι στον χαρακτήρα μου
- Σπόιλερ:
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°36
Ως Ντραγκο Μαλφοι, θα μου έδινα μια σφαλιάρα, μπας και συνελθω!
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
GeoPotter- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°37
μαλον το Νο 2
Φετος το κυπελλο θα ειναι χρυσσοκοκκινο!!!
Τρια πουλακια καθονταν...- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 117
Ημερομηνία εγγραφής : 09/09/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Έτσι όπως θα τα είχα καταφέρει,μάλλον θα είχα ιδέα τι πρέπει να κάνω!
Απο την μιά δεν θα μπορούσα να πω έτσι απλά μια Αβάντα Κενταύρα επάνω στον Ντάμπλντορ,τον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών,τον μόνο μάγο που θα μπορούσε να μου επιφέρει κάποια ασφάλεια εν καιρό πολέμου(εν αντίθεση με τον Βόλντεμορτ)
Απο την άλλην δεν θα μπορούσα να παρακούσω εύκολα τις έντολες της Μπέλατριξ,τα χαρακτηριστικά ¨Κάν΄το!Κάν'το!",άλλωστε δεν νομίζω οι λιποτάκτες να ήταν ιδιαίτερα αρεστοί ανάμεσα στους Θανατοφάγους και θα φοβόμουν κιόλας τις τυχόν επιπτώσεις απο τον Βόλντεμορτ(τόσο προς εμένα,όσο κυρίως προς την οικογένεια μου)!
Μάλλον θα αναγκαζόμουν να δώσω όλο μου το κουράγιο και ψελλίσω τα φριχτά εκείνα λόγια που περίμεναν και όλοι οι υπόλοιπη!Όχι απο ευχαρίστηση ή απο επιθυμία να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Σκοτεινού Άρχοντα αλλά απλά απο έλεος προς την οικογένεια μου!Εκτός αν περίμενα να εμφανιστεί κάποιος "Σέβερους" την κατάλληλη για να ξεμπλέξει και την βγάλω "καθαρή"(σχεδόν)...
Απο την μιά δεν θα μπορούσα να πω έτσι απλά μια Αβάντα Κενταύρα επάνω στον Ντάμπλντορ,τον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών,τον μόνο μάγο που θα μπορούσε να μου επιφέρει κάποια ασφάλεια εν καιρό πολέμου(εν αντίθεση με τον Βόλντεμορτ)
Απο την άλλην δεν θα μπορούσα να παρακούσω εύκολα τις έντολες της Μπέλατριξ,τα χαρακτηριστικά ¨Κάν΄το!Κάν'το!",άλλωστε δεν νομίζω οι λιποτάκτες να ήταν ιδιαίτερα αρεστοί ανάμεσα στους Θανατοφάγους και θα φοβόμουν κιόλας τις τυχόν επιπτώσεις απο τον Βόλντεμορτ(τόσο προς εμένα,όσο κυρίως προς την οικογένεια μου)!
Μάλλον θα αναγκαζόμουν να δώσω όλο μου το κουράγιο και ψελλίσω τα φριχτά εκείνα λόγια που περίμεναν και όλοι οι υπόλοιπη!Όχι απο ευχαρίστηση ή απο επιθυμία να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Σκοτεινού Άρχοντα αλλά απλά απο έλεος προς την οικογένεια μου!Εκτός αν περίμενα να εμφανιστεί κάποιος "Σέβερους" την κατάλληλη για να ξεμπλέξει και την βγάλω "καθαρή"(σχεδόν)...
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°39
Θα δίσταζα να το κάνω, γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Μαλφόι τελικά δεν ήταν τόσο κακός όσο έδειχνε.
Magorian Greyback- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8444
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Just Nothing
- Δημοσίευση Ν°40
Εγω δεν νομιζω να μπορουσα να κανω κατι τετοιο....Μονο και μονο που δεν αντεπιτεθηκε ο Dumbledore δειχνει πραγματικα τι ανθρωπος ηταν. Δεν υπηρχε περιπτωση καποιος σαν και μενα να σκοτωνε εναν τετοια ανθρωπο.Εναν ανθρωπο που αγαπουσε ολους τους μαθητες του
- loyalties:
Grinderz- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 17/09/2013
Magical Identity
Today's thought: Nothing is true everything is permitted
- Δημοσίευση Ν°41
Προσωπικα επειδη τον συμπαθω δεν θα το εκανα,θα γυρναγα το ραβδι σε εμενα και θα αυτοκτονουσα γιατι φυσικα αν δεν το εκανα θα υπηρχαν και συνεπειες.....
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°42
οχι βεβαια!ο νταμπ προτεινε αρκετες ενδιαφερουσες ευκαιριες στον ντρακο...θα πηγαινε με το μερος του
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°43
Aν ήμουν ο Ντράκο θα ήμουν θανατοφάγος αλλα δεν τρελάθηκα ακόμα τέλος πάντων όμως θα απαντήσω ένα μεγάλο ΟΧΙ με τίποτα δεν θα σκότωνα τον Ντάμπλντορ ας σκωτόνανε εμένα καλύτερα
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Calista- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 529
Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
οχι ο ντρακο ειπαμε θα ημουν!ο νρακο οσο και αν το ''παιζει'' δεν εχει τα κοτσια να κανει φονο!
Μην πλησιαζεις αν δεν θελεις να πονεσεις.
dracopotter- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2013
Magical Identity
Today's thought: Headache
- Δημοσίευση Ν°45
+φωνώ απόλυτα!!!Helen Lovegood έγραψε:Aν ήμουν ο Ντράκο θα ήμουν θανατοφάγος αλλα δεν τρελάθηκα ακόμα τέλος πάντων όμως θα απαντήσω ένα μεγάλο ΟΧΙ με τίποτα δεν θα σκότωνα τον Ντάμπλντορ ας σκωτόνανε εμένα καλύτερα
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°46
Αφού θα ήμουν Θανατοφάγος θα το ήξερα πως κάποια στιγμή θα έπρεπε να σκοτώσω οπότε προς τι η έκπληξη; Επιπλέον το να σκοτώσω τον αρχηγό των αντιπάλων θα ήταν τιμή, σόρι αν σας σοκάρω Ο Ντράκο απλά δεν έκανε για Θανατοφάγος.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°47
Δεν πιστεύω πως θα τον σκότωνα.Ακόμα κι αν γινόμουν θανατοφάγος, δεν θ μπορούσα να σκοτώσω τον Νταμπλντορ.Ίσως αν ήταν κάποιος που δεν ήξερα τόσο να το έκανα.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°48
Θα τους αιφνιδίαζα όλους και θα γύριζα απότομα και θα σκότωνα την Μπέλλατριξ
greekwizards- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 450
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°49
εγω δεν θα το εκανα
anna.annoyla.73- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2013
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Happiness is like jam, you can't spread even a little without getting some on yourself
- Δημοσίευση Ν°50
"Αμα μπεις στο χορό, πρέπει να χορέψεις" που λένε; Στο τέλος, νομίζω πως κι εγώ θα δείλιαζα, θα σκεφτόμουν ότι από αυτή την ήρεμη μορφή που με κοιτά με τόσο πόνο μόνο θετικά πήρα όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα ερχόταν ο θάνατος από το δικό μου ραβδί.
happiness can be found even in the darkest of times
if one only remembers to turn on the light