Υπάρχει κάποιο βιβλίο που διαβάσατε και σας άφησε παγερά αδιάφορους; Κάπως έτσι: ; Ποιο είναι; Εσείς φταίγατε ή το βιβλίο; Ξαναπροσπαθήσατε να το διαβάσετε;
+25
elena!
Isabelle Lightwood
Narcissa Black
Andros the Invincible
mjhp4ever
didaki
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Rea
Maria Granger
Aspa Lefebvre
Bella Black
Jace Wayland
Perenelle Flamel
Mysterious Wizard
anthian9
Apοlline Delacour
Mrs Lovett
Arcturus Regulus Black
Hermione Granger.
Cassandra Black
Amelia Blackfoot
Leanan Sidhe
The Sorting Hat
Hecate
29 απαντήσεις
Βιβλίο που πέρασε και δεν ακούμπησε...
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Βιβλίο που πέρασε και δεν ακούμπησε...
Υπάρχουν φορές που αγοράζουμε ένα βιβλίο που μας έχουν προτείνει με τα καλύτερα λόγια, που έχει καλές κριτικές, που ανήκει σε ένα από τα αγαπημένα μας είδη ή είναι ενός συγγραφέα που μας αρέσει και αναρωτιόμαστε τι του βρήκαν όλοι. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλώς άοσμο και άνοστο και δεν έχει την ικανότητα να μας τραβήξει στον κόσμο του.
Υπάρχει κάποιο βιβλίο που διαβάσατε και σας άφησε παγερά αδιάφορους; Κάπως έτσι: ; Ποιο είναι; Εσείς φταίγατε ή το βιβλίο; Ξαναπροσπαθήσατε να το διαβάσετε;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Βιβλίο που πέρασε και δεν ακούμπησε...
Ήταν ο Τομ Σόγιερ, είχα ακουσει τα καλύτερα όμως...
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°3
Το κορίτσι με τα πορτοκάλια
^Καλά..και τι δεν είχα διαβάσει για αυτό το βιβλίο! Ένα σωρό κριτικές στο ίντερνετ και βλακείες...ακόμα και ο ίδιος ο συγγραφέας έλεγε στην εισαγωγή του πόσο ωραίο βιβλίο και λοιπά θα είναι, ότι θα αλλάξει το τρόπο που σκέφτεσαι και πραγματικά δεν ξέρω και εγώ τι άλλα χαζά έλεγε...
Έτσι το πήρα να το διαβάσω και τελικά ήταν απλά α-π-α-ί-σ-ι-ο..!
Δεν σας το προτείνω. Με τίποτα.
^Καλά..και τι δεν είχα διαβάσει για αυτό το βιβλίο! Ένα σωρό κριτικές στο ίντερνετ και βλακείες...ακόμα και ο ίδιος ο συγγραφέας έλεγε στην εισαγωγή του πόσο ωραίο βιβλίο και λοιπά θα είναι, ότι θα αλλάξει το τρόπο που σκέφτεσαι και πραγματικά δεν ξέρω και εγώ τι άλλα χαζά έλεγε...
Έτσι το πήρα να το διαβάσω και τελικά ήταν απλά α-π-α-ί-σ-ι-ο..!
Δεν σας το προτείνω. Με τίποτα.
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°4
Ανάμεσα στους τοίχους από Λοράν Καντέ.
Δεν ξέρω, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που ήταν γραμμένο αν και σαν θέμα ήταν ακριβώς για μένα. Μου έκανε πιο πολύ για ταινία, όπως το είχε γράψει ο συγγραφέας.
Θέλω να δω και την ταινία να δω αν κολλάει στη μεγάλη οθόνη παρά σε χαρτί.
Δεν ξέρω, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που ήταν γραμμένο αν και σαν θέμα ήταν ακριβώς για μένα. Μου έκανε πιο πολύ για ταινία, όπως το είχε γράψει ο συγγραφέας.
Θέλω να δω και την ταινία να δω αν κολλάει στη μεγάλη οθόνη παρά σε χαρτί.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°5
Βασικά η τετραλογία του Λυκόφωτος, δεν ήταν ότι το μίσησα με το που το έπιασα στα χέρια μου, απλά πέρα από ορισμένα τσιμπήματα "ζήλιας" δεν μου προκάλεσε τίποτα άλλο. Δεν αγωνιούσα για τους χαρακτήρες, ούτε με ένοιαζε το πώς θα κατέληγαν -ήταν σαν να ήξερα από την αρχή τι θα γίνει.
Οπότε απλά ένα τεράστιο "" εκεί.
Και μετά το Αριστερό Χέρι του Θεού γιατί ενώ όταν το ξεκίνησα φαινόταν πολύ γαμάτο και badass κλπ στην πορεία με ξενέρωσε η εξέλιξή του.
Σίγουρα θα έχω κι άλλα απλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ τώρα
Οπότε απλά ένα τεράστιο "" εκεί.
Και μετά το Αριστερό Χέρι του Θεού γιατί ενώ όταν το ξεκίνησα φαινόταν πολύ γαμάτο και badass κλπ στην πορεία με ξενέρωσε η εξέλιξή του.
Σίγουρα θα έχω κι άλλα απλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ τώρα
- We seed the stars:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
Εγώ έχω διαβάσει πολλά βιβλία που "πέρασαν και δεν ακούμπησαν" αλλά το πιο τρανταχτό παράδειγμα ήταν η Πόλη των Οστών. Θα ήθελα να κάνω μια συζήτηση με έναν φαν της σειράς γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Πριν το βιβλίο αυτό η μόνη επαφή που είχα με την Cassandra Clare ήταν τα fan-fiction της που ήταν αρκετά καλά. Είχα πρωτοδεί την σειρά των Θανάσιμων Εργαλείων τουλάχιστον 2 χρόνια πριν διαβάσω το πρώτο βιβλίο, είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε και το καθυστερούσα. Θες να ήταν η Meyer στο εξώφυλλο να μιλάει για του ήρωες της που θα τους αφήσει μοναχούς τους για να πάει για weekend με τον Jace; Θες να ταν το εξώφυλλο γενικότερα; Θες να ταν η θεματολογία του, που είχε ανακατεμένα όλα τα φανταστικά πλάσματα;
Πριν ένα μήνα αφού πρώτα είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια από παιδιά μέσα και έξω του φόρουμ το αγόρασα. Κρίμα τα 17 ευρώ. Δεν μπορούσα με τίποτα να βρω κάτι θετικό στο βιβλίο αλλά δεν ήταν ούτε so bad it's good. Δεν ήταν καν αξιομνημόνευτο, σε αυτήν την κατηγορία είναι worse than Twilight. Η πλοκή του με άφησε παγερά αδιάφορη, οι τρύπες στην ιστορία ήταν αρκετά μεγάλες για να πέσω μέσα, δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στον τρόπο σκέψης των ηρώων και απογοητεύτηκα από την γραφή της Clare. Οι ήρωες έμοιαζαν σαν να συζητάνε μέσω twitter, πετούσαν one-liners ο ένας στον άλλο, το ρομάντζο έμοιαζε βεβιασμένο, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ιστορία, οι ήρωες δεν είχαν αρκετά κίνητρα για να κάνουν ότι έκαναν και γενικά: WTF?
Πριν το βιβλίο αυτό η μόνη επαφή που είχα με την Cassandra Clare ήταν τα fan-fiction της που ήταν αρκετά καλά. Είχα πρωτοδεί την σειρά των Θανάσιμων Εργαλείων τουλάχιστον 2 χρόνια πριν διαβάσω το πρώτο βιβλίο, είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε και το καθυστερούσα. Θες να ήταν η Meyer στο εξώφυλλο να μιλάει για του ήρωες της που θα τους αφήσει μοναχούς τους για να πάει για weekend με τον Jace; Θες να ταν το εξώφυλλο γενικότερα; Θες να ταν η θεματολογία του, που είχε ανακατεμένα όλα τα φανταστικά πλάσματα;
Πριν ένα μήνα αφού πρώτα είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια από παιδιά μέσα και έξω του φόρουμ το αγόρασα. Κρίμα τα 17 ευρώ. Δεν μπορούσα με τίποτα να βρω κάτι θετικό στο βιβλίο αλλά δεν ήταν ούτε so bad it's good. Δεν ήταν καν αξιομνημόνευτο, σε αυτήν την κατηγορία είναι worse than Twilight. Η πλοκή του με άφησε παγερά αδιάφορη, οι τρύπες στην ιστορία ήταν αρκετά μεγάλες για να πέσω μέσα, δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στον τρόπο σκέψης των ηρώων και απογοητεύτηκα από την γραφή της Clare. Οι ήρωες έμοιαζαν σαν να συζητάνε μέσω twitter, πετούσαν one-liners ο ένας στον άλλο, το ρομάντζο έμοιαζε βεβιασμένο, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ιστορία, οι ήρωες δεν είχαν αρκετά κίνητρα για να κάνουν ότι έκαναν και γενικά: WTF?
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°7
Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ
Απο περιέργεια το πήρα,αλλά αποδείχτηκε ΜΕΓΑ λάθος!
Απο περιέργεια το πήρα,αλλά αποδείχτηκε ΜΕΓΑ λάθος!
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°8
Η τετραλογία του Λυκόφωτος...θα δανειστώ μια κριτική που άκουσα πρόσφατα για άλλο βιβλίο και θα πω απλώς οτι τα βιβλία ξεπερνούν τη νερόβραστη ρομαντουλίαση που μας σερβίρει η συγγραφέας και δεν το κάνει μόνο αυτή αλλά και πολλοί άλλοι πλασάροντας μας ένα εφηβικό ρομάντζο σαν χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα που έχουμε βαρεθεί να μασάμε. Κλασσική προσέγγιση του γυναικείου κοινού κάτω των 17 που έχει στο μυαλό του τον υπεργλυκαιμισμό και ταυτίζει το ρομάντζο των καρικατουρίστικα και παραμυθιακά δοσμένων χαρακτήρων με την πραγματικότητα...απλά οτι πρέπει για δεκαπενταχρονες που έχουν χρόνο να σκτώσουν(δν φταίνε αυτές ,αυτοί που τα πλασάρουν φταίνε) και συγχέουν έναν παντελώς άγνωστο μέχρι πρότεινως Robert Pattinson με τον πριγκίππα της Σταχτοπούτας και της Ωραίας Κοιμωμένης που ακούμε απο μικρά παιδιά...αυτά όσον αφορά το γενικότερο στόρυ.
Ως προς τον τρόπο παρουσίασης θα συμφωνήσω με τη Γιάννα...πολύ προβλέψιμο και απο το οπισθόφυλλο ακόμη καταλαβαίνεις οτι πάει για ρομάντζο που μπορείς να διαβάζεις μόνο αν έχει κρύο το χειμώνα,βρέχει και δεν έχεις άλλο βιβλίο στη βιβλιοθήκη
Το ξέρω οτι οι φαν θα με βρίζουν αλλά μια γνώμη είναι
Ως προς τον τρόπο παρουσίασης θα συμφωνήσω με τη Γιάννα...πολύ προβλέψιμο και απο το οπισθόφυλλο ακόμη καταλαβαίνεις οτι πάει για ρομάντζο που μπορείς να διαβάζεις μόνο αν έχει κρύο το χειμώνα,βρέχει και δεν έχεις άλλο βιβλίο στη βιβλιοθήκη
*
*
*
*
*
*
Mrs Lovett- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Καραγάτση.
Δε θα το περιέγραφα βέβαια σαν βιβλίο που πέρασε και δεν ακούμπησε.Άλλωστε όλοι λένε γι αυτό τα καλύτερα.
Απλά εμένα δε με άγγιξε γιατί βρήκα κάποιες καταστάσεις υπερβολικές και αψυχολόγητες.
Δε θα το περιέγραφα βέβαια σαν βιβλίο που πέρασε και δεν ακούμπησε.Άλλωστε όλοι λένε γι αυτό τα καλύτερα.
Απλά εμένα δε με άγγιξε γιατί βρήκα κάποιες καταστάσεις υπερβολικές και αψυχολόγητες.
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°10
Το ημερολόγιο της Αννας Φρανκ...
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
Τα ψάθινα καπέλα της Λυμπερ-κάτι.
πόσες και πόσες φορές δεν ξεκίνησα αυτό το βιβλίο και άλλες πόσες έμεινα στο πρώτο από τα 3 καλοκαίρια; Απλά ΔΕΝ. Το βαριέμαι και το βρίσκω ανούσιο κάθε φορά που το ανοίγω, αλλά θέλω να το τελειώσω για έναν ανεξήγητο λόγο.
πόσες και πόσες φορές δεν ξεκίνησα αυτό το βιβλίο και άλλες πόσες έμεινα στο πρώτο από τα 3 καλοκαίρια; Απλά ΔΕΝ. Το βαριέμαι και το βρίσκω ανούσιο κάθε φορά που το ανοίγω, αλλά θέλω να το τελειώσω για έναν ανεξήγητο λόγο.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°12
Στην Πόλη του Άι-Δημήτρη ή όπως αλλιώς λέγεται ( ) της Κίρα Σίνου.
Είχα ακούσει καλά λόγια γι' αυτό το βιβλίο, αλλά απλά δε μ' ακούμπησε.-
Είχα ακούσει καλά λόγια γι' αυτό το βιβλίο, αλλά απλά δε μ' ακούμπησε.-
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°13
^^^^^ Χρήστο σου έχω πει οτι σε μισώ; Σε μισώ
Εγώ διάβασα πρόσφατα το "Για πάντα;" μια ηλιθιότητα για να περάσει η ώρα. Και ήταν ηλιθιότητα
Εγώ διάβασα πρόσφατα το "Για πάντα;" μια ηλιθιότητα για να περάσει η ώρα. Και ήταν ηλιθιότητα
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°14
Ισως το "Imaginarium Geographica: ερχονται οι δρακοι"
ειναι μια σειρα βιβλιων απο την οποια διαβασα μονο τα δυο πρωτα (και δεν εχω ιδεα ποσα εχει ακομα),αν και δε μπορω να δικαιολογησω τη δυσαρεσκεια μου. Απλως δε μου εκανε το κλικ βρε αδερφε
Οφειλω ομως να παραδεχτω οτι εχει υπεροχη και λεπτομερη εικονογραφηση, καθως ο συγγραφεας ειναι καρτουνιστας.--->
ειναι μια σειρα βιβλιων απο την οποια διαβασα μονο τα δυο πρωτα (και δεν εχω ιδεα ποσα εχει ακομα),αν και δε μπορω να δικαιολογησω τη δυσαρεσκεια μου. Απλως δε μου εκανε το κλικ βρε αδερφε
Οφειλω ομως να παραδεχτω οτι εχει υπεροχη και λεπτομερη εικονογραφηση, καθως ο συγγραφεας ειναι καρτουνιστας.--->
- Σπόιλερ:
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°15
Ginevra Granger Silverton έγραψε:Ισως το "Imaginarium Geographica: ερχονται οι δρακοι"
Οφειλω ομως να παραδεχτω οτι εχει υπεροχη και λεπτομερη εικονογραφηση, καθως ο συγγραφεας ειναι καρτουνιστας.--->βεβαια μπορει αν τα ξαναδιαβασω να μου αρεσουν...ετσι γινεται παντα με μενα ^_^
- Σπόιλερ:
Οντως αυτα τα βιβλια απλα δεν σου κανουν το κλικ δεν μπηκα στον κοπο καν να αγορασω το δευτερο.
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°16
Arcturus Regulus Black έγραψε:Η τετραλογία του Λυκόφωτος...θα δανειστώ μια κριτική που άκουσα πρόσφατα για άλλο βιβλίο και θα πω απλώς οτι τα βιβλία ξεπερνούν τη νερόβραστη ρομαντουλίαση που μας σερβίρει η συγγραφέας και δεν το κάνει μόνο αυτή αλλά και πολλοί άλλοι πλασάροντας μας ένα εφηβικό ρομάντζο σαν χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα που έχουμε βαρεθεί να μασάμε. Κλασσική προσέγγιση του γυναικείου κοινού κάτω των 17 που έχει στο μυαλό του τον υπεργλυκαιμισμό και ταυτίζει το ρομάντζο των καρικατουρίστικα και παραμυθιακά δοσμένων χαρακτήρων με την πραγματικότητα...απλά οτι πρέπει για δεκαπενταχρονες που έχουν χρόνο να σκτώσουν(δν φταίνε αυτές ,αυτοί που τα πλασάρουν φταίνε) και συγχέουν έναν παντελώς άγνωστο μέχρι πρότεινως Robert Pattinson με τον πριγκίππα της Σταχτοπούτας και της Ωραίας Κοιμωμένης που ακούμε απο μικρά παιδιά...αυτά όσον αφορά το γενικότερο στόρυ.
αυτό.
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°17
Jace Wayland ϟ έγραψε:Οντως αυτα τα βιβλια απλα δεν σου κανουν το κλικ δεν μπηκα στον κοπο καν να αγορασω το δευτερο.
^^και ειχα ξετρελαθει στην αρχη τωρα τα ξεφυλλιζω που και που μονο και μονο για τις εικονες
Οσον αφορα την τετραλογια του λυκοφωτος που ανεφερεται πιο πανω, πραγματικα ουτε ΚΑΝ που τη διαβασα!
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Aspa Lefebvre- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Magical Identity
Today's thought: Whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home
- Δημοσίευση Ν°18
Ο μικρός πρίγκιπας...
Κάθε φορά ξεκινάω να το διαβάσω και το παρατάω την επόμενη μέρα!!
Κάθε φορά ξεκινάω να το διαβάσω και το παρατάω την επόμενη μέρα!!
Hufflepuff Fiction Team
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°19
Ξεκίνησα να διαβάζω τον 'Αρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα να το τελιώσω.Όχι ότι δεν μου αρέσει η ιστορία(οι ταινίες μου άρεσαν πού)αλλά ήταν σαν να διαβάζω τηλεφωνικό κατάλογο με τόσα ονόματα...
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°20
Πήρα το "Eclipse" , αφού διάβασα το "Twilight" και με ανάγκασαν να δω το New Moon την ταινία, και αφού διάβασα 3 σελίδες, το παράτησα. Μετά από δύο μήνες αποφάσισα να ο διαβάσω, ή τουλάχιστον να προσπαθήσω, και έφτασα στο κεφάλαιο 2...από τότε δεν το έχω ξανανοίξει...μόνο μία φορά για να δω πόσες σελίδες έχει...δε μου άρεσε, απλά.
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°21
οτιδηποτε του κοελο. δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενω να διαβαζω βιβλια του, αφου δεν μου6 αρεσει καθολου ο τροπος γραφης του.
κ οσο κ αν πληγονομαι που το λεω, το "ατελειωτες ιστοριες". αγαπω τον τολκιν, αλλα αυτο το βιβλιο...πραγματικα ατελειωτες ειναι οι ιστοριες του, γιατι δε ξερω κανεναν ανθρωπο που να εχει καταφερει να το διαβασει ολοκληρο
κ οσο κ αν πληγονομαι που το λεω, το "ατελειωτες ιστοριες". αγαπω τον τολκιν, αλλα αυτο το βιβλιο...πραγματικα ατελειωτες ειναι οι ιστοριες του, γιατι δε ξερω κανεναν ανθρωπο που να εχει καταφερει να το διαβασει ολοκληρο
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°22
Τα ψηλά βουνά.
Θυμάμαι, μου το είχαν κάνει δώρο στην 2α Δημοτικού. Είχα ακούσει τα πάντα. Το πόσο τέλειο είναι, το πόσο θα μου αρέσει κτλ. κτλ.
Την πρώτη μέρα μου το άνοιξα διάβασα μία σελίδα και το έκλεισα. Θα μου πείτε, ήσουν πολύ μικρή απλά δεν μπορούσες να το διαβάσεις. Πριν κάτι μήνες το διάβασα όλο, χωρίς να σταματήσω και απορώ κι εγώ με τον ευατό μου πως δεν κοιμηθήκα, Είναι βαρετό και απαίσιο. Ίσως από τα πιο μισητά βιβλία που έχω διαβάσει.
Θυμάμαι, μου το είχαν κάνει δώρο στην 2α Δημοτικού. Είχα ακούσει τα πάντα. Το πόσο τέλειο είναι, το πόσο θα μου αρέσει κτλ. κτλ.
Την πρώτη μέρα μου το άνοιξα διάβασα μία σελίδα και το έκλεισα. Θα μου πείτε, ήσουν πολύ μικρή απλά δεν μπορούσες να το διαβάσεις. Πριν κάτι μήνες το διάβασα όλο, χωρίς να σταματήσω και απορώ κι εγώ με τον ευατό μου πως δεν κοιμηθήκα, Είναι βαρετό και απαίσιο. Ίσως από τα πιο μισητά βιβλία που έχω διαβάσει.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°23
^Εγώ όταν το διάβασα στην πρώτη δημοτικού είχα ξετρελαθεί. Ένιγουέι....
Ουροβόρος Κρίνος
Θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, καθώς είχε γρήγορη πλοκή και φαντασία, ωστόσο ήταν τόσο επιμελώς κακογραμμένο που θα περάσει τελείως απαρατήρητο και καλά θα κάνει, εάν η συγγραφέας θέλει να προστατέψει τη σωματική της ακεραιότητα. Τα κεφάλαια ήταν τόσο μπερδεμένα και υπήρχαν χιλιάδες χνάρια αντιγραφής από ΧΠ, Λυκόφως, Vampire Academy κ.α. που μάλλον θα έπρεπε να της κάνουν μήνυση. Ίσως είναι το πρώτο βιβλίο φαντασίας που πραγματικά δε συστήνω σε κανέναν. Αποφύγετέ το πάση θυσία όσο δελεαστικό και αν σας φανεί σε κάποιο ράφι βιβλιοπωλείου.
Ουροβόρος Κρίνος
Θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, καθώς είχε γρήγορη πλοκή και φαντασία, ωστόσο ήταν τόσο επιμελώς κακογραμμένο που θα περάσει τελείως απαρατήρητο και καλά θα κάνει, εάν η συγγραφέας θέλει να προστατέψει τη σωματική της ακεραιότητα. Τα κεφάλαια ήταν τόσο μπερδεμένα και υπήρχαν χιλιάδες χνάρια αντιγραφής από ΧΠ, Λυκόφως, Vampire Academy κ.α. που μάλλον θα έπρεπε να της κάνουν μήνυση. Ίσως είναι το πρώτο βιβλίο φαντασίας που πραγματικά δε συστήνω σε κανέναν. Αποφύγετέ το πάση θυσία όσο δελεαστικό και αν σας φανεί σε κάποιο ράφι βιβλιοπωλείου.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°24
Alicia Spinnet έγραψε:Τα ψηλά βουνά.
Και γω είχα ξετρελαθεί με το βιβλίο. Είχα πάρει μια έκδοση που είχε κάπως ανατριχιαστικό χαρτί, αλλά η όλη ατμόσφαιρα στο βουνό με μάγεψε τότε. Δωσ' του ακόμη μια ευκαιρία μωρέ... Και θυμήσου:το βιβλίο απευθύνεται σε πολύ μικρότερες ηλικίες, οπότε μην είσαι τόσο αυστηρή απέναντί του!
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°25
Sthephen King - Ο Μαυρος Πύργος Ι - Ο Τελευταίος Πιστολέρο.
Είχα ακούσει τα άπειρα για τον Στέφεν Κινγκ και πόσο καλός συγγραφέας είναι κτλ, μια μέρα που ήμουν στα πάμπλικ (και είχα και λεφτά τα οποία πήγα και ξόδεψα σε αυτή τη πατάτα) πήρα το προαναφερθέν βιβλίο του. Πάω σπίτι όλος χαρά, λέω θα'ναι τέλειο Το ανοίγω, διαβάζω 2-3 σελίδες, απογοητεύομαι, το κλείνω, το βάζω στην βιβλιοθήκη. Με αυτό το βιβλίο δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι παίζει, είναι μέρος μια σειράς ορ σαμθινγκ... δεν ξέρω Προχθές κάτι λέγαμε με τον Τζέις για τον Στέφεν και το ξέθαψα
Είχα ακούσει τα άπειρα για τον Στέφεν Κινγκ και πόσο καλός συγγραφέας είναι κτλ, μια μέρα που ήμουν στα πάμπλικ (και είχα και λεφτά τα οποία πήγα και ξόδεψα σε αυτή τη πατάτα) πήρα το προαναφερθέν βιβλίο του. Πάω σπίτι όλος χαρά, λέω θα'ναι τέλειο Το ανοίγω, διαβάζω 2-3 σελίδες, απογοητεύομαι, το κλείνω, το βάζω στην βιβλιοθήκη. Με αυτό το βιβλίο δεν έχω καταλαβει ακριβώς τι παίζει, είναι μέρος μια σειράς ορ σαμθινγκ... δεν ξέρω Προχθές κάτι λέγαμε με τον Τζέις για τον Στέφεν και το ξέθαψα
meet me in montauk
Carl