Η έκθεση -γερνάς και ξεχνάς, δεν είναι μάθημα που δίνει μόνο η θεωρητική - πώς να αλλάξει ρε;
+63
Sofia Snow
Severus John Snape
Evie Frye
Magic Is Might
Katherine Black
Severus.Snape
Mr. Ollivander
Violleta Black
@RtVaVa
Roxanne Derwent
Ignotus Peverell
Eloise Prewett
Gellert
Venam Artis
Con Black
Nethiel
Minerva McGonagall
Beatrice Baudelaire
Sheldon Cooper
Maria Granger
Vindictus Viridian
Cassandra Black
Morgan le Fay
Romilda Vane
Amycus
Aurora Sinistra
Druella Black
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Clary Fray
Alviva Black
Imperio
Ariana Lestrange
elliza
Phineas Nigellus Black
Bella Black
Lydia Granger
-Moony
Fleur Delacour
Dimitra Peverell
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
Isabelle Lightwood
Cassiopeia Black
Hecate
Mysterious Wizard
Hermione Granger.
Jace Wayland
Phyllida Spore
Maria-Mia Granger
Andros the Invincible
SiMoS
Lily Luna Potter
Elohim Meth
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Berenice
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
anthian9
Madame Maxime
67 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°776
Απ: Γενική Συζήτηση
Η λογοτεχνία ξέρω σίγουρα οτι άλλαξε φέτος
Η έκθεση -γερνάς και ξεχνάς, δεν είναι μάθημα που δίνει μόνο η θεωρητική - πώς να αλλάξει ρε;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°777
τι σχεση εχει το οτι ειναι γενικης; και εκει μπορει να εχει αλλαξει η υλη για τις Πανελληνιες
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°778
Επειδή είπες ύλη θεωρητικής και μετά έκθεση κ λογοτεχνία μπουκλού.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°779
Εχω ενα θέμα. Κάθομαι στο θρανίο με μια πόλη καλη κοπέλα σαν άνθρωπος και την αγαπω, απλα στα μαθηματα και κυρίως τα θετικά δεν ειναι και πολυ καλή. Χθες ας πουμε πήρε ενα 11, ένα 13 και γενικως οχι πολυ καλούς βαθμούς. Και μετα στεναχωριέται και βάζει και τα κλάματα και λέει πως δε θα περάσει ποτε εκει που θέλει και πως ειναι άχρηστη κλπ.
Dafuq should I do? Της λεω οτι δεν θα κριθούν ολα απο ενα διαγωνισμα και πως δεν ειναι η κατεύθυνση της, αλλα δε μπορω να της πω πως ήταν όντως θεματα που δε λύνονταν οταν εγω τα έλυσα.
Ειναι πολυ άσχημο και δε μου αρεσει να στεναχωριέται τοσο.
Dafuq should I do? Της λεω οτι δεν θα κριθούν ολα απο ενα διαγωνισμα και πως δεν ειναι η κατεύθυνση της, αλλα δε μπορω να της πω πως ήταν όντως θεματα που δε λύνονταν οταν εγω τα έλυσα.
Ειναι πολυ άσχημο και δε μου αρεσει να στεναχωριέται τοσο.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°780
^να της προτείνεις να κάνει κάποιο μάθημα σε φροντ ώστε να καλυτερεύσει,ή να την βοηθάει καμία φίλη της?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°781
Μία άκυρη ερώτηση. Αλλαξε η υλη των Πανελληνιων;;
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°782
Στην θεωρητική νομιζω εγινε μια αλλαγη στη λογοτεχνία. Σε μας όχι απο οτι ξέρω, και ελπίζω πως ξέρω.Gellert έγραψε:Μία άκυρη ερώτηση. Αλλαξε η υλη των Πανελληνιων;;
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°783
Μολις ειδα το ποστ της αλλαγης, πηγα κι ηρθα στην κολαση
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°784
SOS
Είμαι θεωρητική και έκανα το λάθος να "παρατήσω" ένα μάθημα (Συγκεκριμένα τα Λατινικά). Το αποτέλεσμα είναι να μην πολυέχω ιδέα τι γίνεται, να προσπαθώ να διαβάσω και να τα μπερδεύω όλα μεταξύ τους ή να τα ξεχνάω.
Στα υπόλοιπα τα πάω αρκετά καλά, θα έλεγα, εκτός ίσως από το άγνωστο που ανέκαθεν με φόβιζε. Ιστορία γράφω στα τεστ 18-19-20 και στο σχολείο έγραψα 20, στο τετράμηνο. Λογοτεχνία το παλεύω και βασικά δε νομίζω να έχω πρόβλημα δεδομένου οτι και μου αρέσει σαν μάθημα αλλά και η καθηγήτριά μου στο φροντ είναι εξαιρετική. Γνωστό μια χαρά: πολύ καλή καθηγήτρια και, εντάξει, παπαγαλία είναι κατά βάση! Έκθεση, δεν έχω παράπονο! 17,8 έγραψα την τελευταία φορά στο φροντ.
Οπότε το θέμα είναι οτι στα λατινικά έχω μείνει πίσω (ξέρω είναι το ευκολάκι της θεωρητικής κτλ κτλ κτλ) και τα 'χω κάνει χάλια με δυο λόγια Το καλό είναι οτι δεν πρόκειται για ιστορία που θα ήταν πιο δύσκολο να καλύψω το κενό. Νομίζω οτι πάσχω απο οργάνωση όμως κι οτι πανικοβάλλομαι και οτι στρουθοκαμηλίζω και μου φαίνονται βουνό :/ Αν κάποιος έχει μια συμβουλή, είναι δεκτή!
2ο θέμα: Θα δώσω και ειδικό μάθημα αγγλικά. Για μαθήματα δε με παίρνει οικονομικά οπότε θα πάρω βιβλίο προετοιμασίας (ένα "Betsis" λέγεται νομίζω). Με τα αγγλικά το 'χω γενικά. Τα λατρέυω,πάντα τα πήγαινα τέλεια με αυτή τη γλώσσα και μπορώ να μιλάω αγγλικά όλη μέρα κι όταν δεν ξέρω κάποια λέξη πάντα την ψάχνω. Οπότε θεωρώ ότι το να μελετήσω από βιβλίο προετοιμασίας αρκεί για να γράψω καλά.... Ε;
Είμαι θεωρητική και έκανα το λάθος να "παρατήσω" ένα μάθημα (Συγκεκριμένα τα Λατινικά). Το αποτέλεσμα είναι να μην πολυέχω ιδέα τι γίνεται, να προσπαθώ να διαβάσω και να τα μπερδεύω όλα μεταξύ τους ή να τα ξεχνάω.
Στα υπόλοιπα τα πάω αρκετά καλά, θα έλεγα, εκτός ίσως από το άγνωστο που ανέκαθεν με φόβιζε. Ιστορία γράφω στα τεστ 18-19-20 και στο σχολείο έγραψα 20, στο τετράμηνο. Λογοτεχνία το παλεύω και βασικά δε νομίζω να έχω πρόβλημα δεδομένου οτι και μου αρέσει σαν μάθημα αλλά και η καθηγήτριά μου στο φροντ είναι εξαιρετική. Γνωστό μια χαρά: πολύ καλή καθηγήτρια και, εντάξει, παπαγαλία είναι κατά βάση! Έκθεση, δεν έχω παράπονο! 17,8 έγραψα την τελευταία φορά στο φροντ.
Οπότε το θέμα είναι οτι στα λατινικά έχω μείνει πίσω (ξέρω είναι το ευκολάκι της θεωρητικής κτλ κτλ κτλ) και τα 'χω κάνει χάλια με δυο λόγια Το καλό είναι οτι δεν πρόκειται για ιστορία που θα ήταν πιο δύσκολο να καλύψω το κενό. Νομίζω οτι πάσχω απο οργάνωση όμως κι οτι πανικοβάλλομαι και οτι στρουθοκαμηλίζω και μου φαίνονται βουνό :/ Αν κάποιος έχει μια συμβουλή, είναι δεκτή!
2ο θέμα: Θα δώσω και ειδικό μάθημα αγγλικά. Για μαθήματα δε με παίρνει οικονομικά οπότε θα πάρω βιβλίο προετοιμασίας (ένα "Betsis" λέγεται νομίζω). Με τα αγγλικά το 'χω γενικά. Τα λατρέυω,πάντα τα πήγαινα τέλεια με αυτή τη γλώσσα και μπορώ να μιλάω αγγλικά όλη μέρα κι όταν δεν ξέρω κάποια λέξη πάντα την ψάχνω. Οπότε θεωρώ ότι το να μελετήσω από βιβλίο προετοιμασίας αρκεί για να γράψω καλά.... Ε;
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Beatrice Baudelaire- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 9237
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010
Magical Identity
Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.
- Δημοσίευση Ν°785
Για τα Λατινικά, το μόνο που με σώζει εμένα είναι η επανάληψη και η εξάσκηση. Κάθε κάποιο διάστημα κάθομαι και ξαναδιαβάζω όλη τη γραμματική και όλο το συντακτικό που έχουμε κάνει, χωρίζω την ύλη σε φαινόμενα,τα πιάνω ένα-ένα με τη σειρά και λύνω ασκήσεις. Κάθομαι και κλίνω ρήματα-ουσιαστικά από τα κείμενα, κυρίως αυτά που ξέρω ότι εχω περισσότερες πιθανότητες να μπερδέψω. Όσον αφορά το συντακτικό, αναλύω και ξανααναλύω τις δευτερεύουσες των κειμένων, παίρνω προτάσεις να τις μετατρέψω από ενεργητική-παθητική κλπ. Απλά θέμα εξάσκησης είναι, σε βοηθάει και να μάθεις τη θεωρία. Δεν θα μπορούσα ποτέ πχ να κάτσω να μάθω απέξω τη θεωρία και να πάω να την εφαρμόσω, δεν θα καταλάβαινα τίποτα Οπότε απλώς προσπαθώ να κάνω όσο περισσότερη εξάσκηση μπορώ για να μου εντυπωθεί.
Για τα Αγγλικά τώρα, πήρα κι εγώ και ξεκίνησα το βιβλίο που λες και νομίζω ότι είναι αρκετό. Για μένα τουλάχιστον, που ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα αγγλικά, έχω proficiency και δεν σταμάτησα ποτέ να εξασκώ τη γλώσσα, διαβάζω αγγλική λογοτεχνία κλπ, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από εξοικιωμένη, τώρα στον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό Πάντως το βιβλίο καλύπτει τα βασικά κομμάτια της γραμματικής, σε κάθε κεφάλαιο σου έχει μια λίστα με παρόμοιες λέξεις που μπορεί να τις μπερδέψεις νοηματικά και έχει αρκετά τεστ προσομοίωσης για να συνηθίσεις τη μορφή των πανελληνίων και να ξέρεις τι να περιμένεις, και έχει και ένα κεφάλαιο για writing. Ας μας πει κάποιος που έχει ήδη δώσει
Για τα Αγγλικά τώρα, πήρα κι εγώ και ξεκίνησα το βιβλίο που λες και νομίζω ότι είναι αρκετό. Για μένα τουλάχιστον, που ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα αγγλικά, έχω proficiency και δεν σταμάτησα ποτέ να εξασκώ τη γλώσσα, διαβάζω αγγλική λογοτεχνία κλπ, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από εξοικιωμένη, τώρα στον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό Πάντως το βιβλίο καλύπτει τα βασικά κομμάτια της γραμματικής, σε κάθε κεφάλαιο σου έχει μια λίστα με παρόμοιες λέξεις που μπορεί να τις μπερδέψεις νοηματικά και έχει αρκετά τεστ προσομοίωσης για να συνηθίσεις τη μορφή των πανελληνίων και να ξέρεις τι να περιμένεις, και έχει και ένα κεφάλαιο για writing. Ας μας πει κάποιος που έχει ήδη δώσει
I'm a wanderess
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
I'm a one-night stand
Don't belong to no city
Don't belong to no man
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.
Parabatai ♥
-00-
- Don't you know better?:
- ♥:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°786
^Θα συμφωνήσω!
Μυρτούλι,φετος δίνεις?
Τι θες?
Λοιπόν όπως έλεγα το μυστικό όντως είναι η εξάσκηση.
Για αρχή για να καλύψεις το κενό ξεκίνα από το 1ο κείμενο.
Γράψε σ'ένα τετράδιο πολλές φορές τους αρχικούς χρόνου κάθε ρήματος.
Μετά ξανά διάβασε τα ουσιαστικά.Θυμήσου τι κλήσης είναι το καθένα.Και κλίνε τα.
Τέλος πήγαινε στις προτάσεις.Με τι εισάγωνται και την θεωρία τους.Αν δεν θυμάσαι πως της αναγνωρίζεις κτλ βρες κάποιο φυλλάδιο θεωρίας και διάβασε το.Ή ζήτα απο την κυριά σου να σου τις ξανά εξηγήσει.
Τελευταία πιάσε τα συντακτικά φαινόμενα.
Γιατί πρέπει πρώτα να έχεις μάθει καλά πως κλίνονται ρήματα,και ουσιαστικά κτλ και μετά στα συντακτικά φαινόμενα.
Διάβασε την θεωρία τους,εφαρμοσέ την,και λύσε ασκήσεις που σας έχει βάλει η κυριά σας.
(Αν σε δυσκολεύει κάτι συγκεκριμένο στείλε μου πμ να σε βοηθήσω )
Αυτά,καλή επιτυχία
Μυρτούλι,φετος δίνεις?
Τι θες?
Λοιπόν όπως έλεγα το μυστικό όντως είναι η εξάσκηση.
Για αρχή για να καλύψεις το κενό ξεκίνα από το 1ο κείμενο.
Γράψε σ'ένα τετράδιο πολλές φορές τους αρχικούς χρόνου κάθε ρήματος.
Μετά ξανά διάβασε τα ουσιαστικά.Θυμήσου τι κλήσης είναι το καθένα.Και κλίνε τα.
Τέλος πήγαινε στις προτάσεις.Με τι εισάγωνται και την θεωρία τους.Αν δεν θυμάσαι πως της αναγνωρίζεις κτλ βρες κάποιο φυλλάδιο θεωρίας και διάβασε το.Ή ζήτα απο την κυριά σου να σου τις ξανά εξηγήσει.
Τελευταία πιάσε τα συντακτικά φαινόμενα.
Γιατί πρέπει πρώτα να έχεις μάθει καλά πως κλίνονται ρήματα,και ουσιαστικά κτλ και μετά στα συντακτικά φαινόμενα.
Διάβασε την θεωρία τους,εφαρμοσέ την,και λύσε ασκήσεις που σας έχει βάλει η κυριά σας.
(Αν σε δυσκολεύει κάτι συγκεκριμένο στείλε μου πμ να σε βοηθήσω )
Αυτά,καλή επιτυχία
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°787
Κορίτσια ευχαριστω πολύ!
Είχα σκοπό να τα κάνω μέσα στις γιορτές αλλά δεν πρόλαβα γιατι αυτή που μας κάνει Λογοτεχνία το σχολείο (μη μιλήσω!) μας όρισε διαγώνισμα 8 του μηνός, μόλις γυρνάμε δηλαδή και αντί να μας πει σε ποιο ή έστω σε ποιά δύο κείμενα θα γράψουμε μας είπε 'ή στον Κρητικό ή στο αμάρτημα ή στο όνειρο στο κύμα" Τα τρία μεγαλύτερα! Την πνίγεις ή οχι; Τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να διαβασω! Τέλος πάντων, ας περάσει κι αυτό και βλέπουμε.
Μαράκι, φέτος δίνω! Πώς πέρασε ο καιρός ε; Όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα ήμουν β γυμνασίου. :-P
Πρώτη επιλογή είναι η Αγγλική φιλολογία. Μετά ψυχολογία!!!
Είχα σκοπό να τα κάνω μέσα στις γιορτές αλλά δεν πρόλαβα γιατι αυτή που μας κάνει Λογοτεχνία το σχολείο (μη μιλήσω!) μας όρισε διαγώνισμα 8 του μηνός, μόλις γυρνάμε δηλαδή και αντί να μας πει σε ποιο ή έστω σε ποιά δύο κείμενα θα γράψουμε μας είπε 'ή στον Κρητικό ή στο αμάρτημα ή στο όνειρο στο κύμα" Τα τρία μεγαλύτερα! Την πνίγεις ή οχι; Τίποτα άλλο δεν πρόλαβα να διαβασω! Τέλος πάντων, ας περάσει κι αυτό και βλέπουμε.
Μαράκι, φέτος δίνω! Πώς πέρασε ο καιρός ε; Όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα ήμουν β γυμνασίου. :-P
Πρώτη επιλογή είναι η Αγγλική φιλολογία. Μετά ψυχολογία!!!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°788
Λατινικά κι εγώ ταείχα παρατήσει λιγο βασικά εγώ οταν το θυμωμουν και τα διαβαζα πηγαινα και ελυνα ξανα ολες τις ασκησεις στο βοηθημα. Τις εγραφα παντα με μολύβι και μετα τις εσβηνα. Το ιδιο εκανα και με τη συνταξη. Την ειχαστο βιβλιο το φροντιστηριακό με στυλο και στο βοηθημα με μολυβι.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°789
Ναι Μυρτούλι όντως,μεγάλωσες και εσύ
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!<3
Κατά τον Απρίλιο θα σε βοήθαγε πολύ να έκανες όλα τα παλιά θέματα πανελληνίων με βάση περισσότερο στις χρονιές 10,11,12,13 καθώς τα έχουν δυσκολέψει σε σχέση με τα θέματα του 2000 με 2009.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!<3
Κατά τον Απρίλιο θα σε βοήθαγε πολύ να έκανες όλα τα παλιά θέματα πανελληνίων με βάση περισσότερο στις χρονιές 10,11,12,13 καθώς τα έχουν δυσκολέψει σε σχέση με τα θέματα του 2000 με 2009.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°790
Να σας πω ρε μανάρια. Απο οοολες τις ενοτητες της Θετικης μου μενει μονο η Μηχανικη στερεου Σωματος (Αγγουρι το ξερω) και η Οργανικη για να τελειωσω την υλη.
1) Πειτε μου αμα ειναι αυτο νορμαλ, γιατι φοβαμαι οτι επρεπε να εχω τελειωσει την υλη σε ολα πριν τα Χριστουγεννα.
2) Πειτε μου οτι η Οργανικη βγαινει ευκολα γιατι θα πεσω στα ναρκωτικα.
1) Πειτε μου αμα ειναι αυτο νορμαλ, γιατι φοβαμαι οτι επρεπε να εχω τελειωσει την υλη σε ολα πριν τα Χριστουγεννα.
Eloise Prewett- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°791
Gellert έγραψε:Να σας πω ρε μανάρια. Απο οοολες τις ενοτητες της Θετικης μου μενει μονο η Μηχανικη στερεου Σωματος (Αγγουρι το ξερω) και η Οργανικη για να τελειωσω την υλη.
H μηχανική είναι το πιο δύσκολο απο όλα τα κεφάλαια και εμένα μου πήρε περισσότερο απο ότι άλλα τα υπόλοιπα για να βγει κι ακομη δεν είμαι σε καλό επίπεδο.
Αλλα εξάσκηση θέλει. ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Και μια σχετική ευχέρεια. Θα είναι δύσκολο αν δεν ξανα'χες καμια επαφή με μηχανική.
Η οργανική είναι γελοία οπως όλη η χημεια (ετσι λενε, δεν το πιστευω) και θέλει κι αυτη συνηθεια και σειρά. Να γράψεις σε ενα τετράδιο όοοολες τις αντιδρασεις να τις εχεις μαζέμενες. Το κλειδί της επιτυχιας.
Πάντως εγώ δεν εχω βγάλει ύλη σε κανένα μάθημα ακόμα, οπότε...
Soooooo happy.
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°792
Κατι βασικα απο την Α Λυκειου μονο απο μηχανικη. Τα εκανα περυσι που συμπληρωνα κενα, δεν τα θυμαμαι καλα ολα
Εχω τελειωσει Υλη σε Βιολογια Κτ, Βιολογια Γν, Μαθηματικα Κτ (αν εξαιρεσεις κατι πολυ ψιλα απο Β' ομαδας Ολοκληρωματα, αλλα θεωρια και Β ομαδα σε ολα τα υπολοιπα κομπλε). Εκθεση εχω κανει σχεδον ολους τους θεματικους κυκλους και Χημεια και Φυσικη οτι ανεφερα!
Χημεια μου πηρε πολυ ρε γμτ. Δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη το βοηθημα του Σαλτερη ειναι ΥΠΕΡαναλυτικο, και το τραβηξα υπερβολικα. Ακομα δεν εχω μπει Οργανικη (αλλα εχω καλυψει τα βασικα της: Ονοματολογια Ακυκλων-Κυκλικων ενωσεων, ισομερεια κλπ κλπ ).
Εχω τελειωσει Υλη σε Βιολογια Κτ, Βιολογια Γν, Μαθηματικα Κτ (αν εξαιρεσεις κατι πολυ ψιλα απο Β' ομαδας Ολοκληρωματα, αλλα θεωρια και Β ομαδα σε ολα τα υπολοιπα κομπλε). Εκθεση εχω κανει σχεδον ολους τους θεματικους κυκλους και Χημεια και Φυσικη οτι ανεφερα!
Χημεια μου πηρε πολυ ρε γμτ. Δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη το βοηθημα του Σαλτερη ειναι ΥΠΕΡαναλυτικο, και το τραβηξα υπερβολικα. Ακομα δεν εχω μπει Οργανικη (αλλα εχω καλυψει τα βασικα της: Ονοματολογια Ακυκλων-Κυκλικων ενωσεων, ισομερεια κλπ κλπ ).
Eloise Prewett- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°793
[quote="Gellert"]Κατι βασικα απο την Α Λυκειου μονο απο μηχανικη. Τα εκανα περυσι που συμπληρωνα κενα, δεν τα θυμαμαι καλα ολα
Χημεια μου πηρε πολυ ρε γμτ. Δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη το βοηθημα του Σαλτερη ειναι ΥΠΕΡαναλυτικο, και το τραβηξα υπερβολικα. Ακομα δεν εχω μπει Οργανικη (αλλα εχω καλυψει τα βασικα της: Ονοματολογια Ακυκλων-Κυκλικων ενωσεων, ισομερεια κλπ κλπ ). [/quoteμην ανησυχεις. Ο Σαλτερης ξερει. Εγω οσα δουλευω αναλυτικα απο εκει τα κατανοω τελεια.
Ε βασικα στη πρώτη λυκειου ειναι η βασικη δουλεια.
Εγω τη βιολογια κατ την ειχα κανει ολοκληρη περισι αλλα φετος δεν την εχω περασει ολοκληρη ακομα μου λειπουν 8 και 9. Και τη βιο γενικης εχω τελειωσει αλλα δεν ειμαι καν κοντα στη τελεια αποστήθιση. Μαθηματικα κατ ειμαι στα ακροτατα. Και δεν το κοβω να τελειωνω συντομα. Φυσικη μου μενουν μερικα απο τις κρουσεις και το ντοπλερ. Χημεια εχω αρκετα απο την οργανικη να δω ακομη...
Εκθεση δεν ξερω εχω αυστηρο φροντιστήριακο προγραμμα οποτε δεν αγχωνομαι.
Γενικα δεν αγχωνομαι ακομη. Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο.
Χημεια μου πηρε πολυ ρε γμτ. Δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη το βοηθημα του Σαλτερη ειναι ΥΠΕΡαναλυτικο, και το τραβηξα υπερβολικα. Ακομα δεν εχω μπει Οργανικη (αλλα εχω καλυψει τα βασικα της: Ονοματολογια Ακυκλων-Κυκλικων ενωσεων, ισομερεια κλπ κλπ ). [/quoteμην ανησυχεις. Ο Σαλτερης ξερει. Εγω οσα δουλευω αναλυτικα απο εκει τα κατανοω τελεια.
Ε βασικα στη πρώτη λυκειου ειναι η βασικη δουλεια.
Εγω τη βιολογια κατ την ειχα κανει ολοκληρη περισι αλλα φετος δεν την εχω περασει ολοκληρη ακομα μου λειπουν 8 και 9. Και τη βιο γενικης εχω τελειωσει αλλα δεν ειμαι καν κοντα στη τελεια αποστήθιση. Μαθηματικα κατ ειμαι στα ακροτατα. Και δεν το κοβω να τελειωνω συντομα. Φυσικη μου μενουν μερικα απο τις κρουσεις και το ντοπλερ. Χημεια εχω αρκετα απο την οργανικη να δω ακομη...
Εκθεση δεν ξερω εχω αυστηρο φροντιστήριακο προγραμμα οποτε δεν αγχωνομαι.
Γενικα δεν αγχωνομαι ακομη. Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο.
Soooooo happy.
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°794
Beatrice Baudelaire έγραψε:
Χαίρομαι, κι εγώ κάπως έτσι είμαι με τα αγγλικά,δε τα παράτησα δηλαδή αφού πήρα το proficiency. Να σε ρωτήσω όμως,το βιβλίο το πήρες απο βιβλιοπωλείο ή ονλάιν; Και πόσο είχε;
Aurora Sinistra έγραψε:Λατινικά κι εγώ ταείχα παρατήσει λιγο βασικά εγώ οταν το θυμωμουν και τα διαβαζα πηγαινα και ελυνα ξανα ολες τις ασκησεις στο βοηθημα. Τις εγραφα παντα με μολύβι και μετα τις εσβηνα. Το ιδιο εκανα και με τη συνταξη. Την ειχα στο βιβλιο το φροντιστηριακό με στυλο και στο βοηθημα με μολυβι.
Αυτό με το μολύβι το κάνω στο σχολικό βιβλίο. Όντως βοηθάει πολύ.
Μαρία ευχαριστώ πολύ!!! Σίγουρα θα κάνω τα θέματα των προηγούμενων Πανελληνίων! Θα μας τα δώσουν και στο φροντιστήριο, βέβαια!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°795
Καλο ειναι. Μην αρχισεις απο τωρα τα αγχολυτικα σαν εμενα Εγω στα δυο χρονια που προετοιμαζομαι, τον εναν ναι μεν διαβαζα φουλ, αλλα με δικο μου ρυθμο. Φετος που διπλασιασα τις ωρες Φυσικη-Μαθηματικα ιδιαιτερα μου εχει βγει η πιστη
Που θες να περασεις;
Που θες να περασεις;
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°796
Ποιος το λέει αυτό;; Αν η οργανική είναι γελοία, εγώ δεν θα ξαναδώσω ούτε ένα πόντο στο Σλυθ!Eloise Prewett Black έγραψε:
Η οργανική είναι γελοία οπως όλη η χημεια (ετσι λενε, δεν το πιστευω).
Έλεος, τι λέτε ρε;; 3η Γυμνασίου πάω, μα έχω δει βιβλία οργανικής χημείας και έχω τρελαθεί. Η ανόργανη ναι, είναι λίγο πιο εύκολη, μα η οργανική όχι! Άσχετο, Δημήτρη και Πράουετ Ελόιζ (Πως σε λένε αλήθεια τι τάξη πάτε; Λογικά πρέπει να πάτε 2α ή 3η λυκείου αν δεν απατάμαι..
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°797
Η οργανική είναι πανεύκολη! Τουλάχιστον όση είχαμε κάνει μέχρι δευτέρα Λυκείου στη Γενική Παιδεία!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°798
Εγω εχω τελειωσει το Λυκειο προ δεκαετιας. Απλα δινω ξανα εξετασεις για το πανεπιστημιο.
Μην το γενικευουμε. Η Οργανικη Χημεια ως επιστημη ειναι απιστευτα δυσκολη. Απλα το Λυκειακο επιπεδο ειναι καπως πιο χαμηλο απο το Γενικο-Χημικο.
Μην το γενικευουμε. Η Οργανικη Χημεια ως επιστημη ειναι απιστευτα δυσκολη. Απλα το Λυκειακο επιπεδο ειναι καπως πιο χαμηλο απο το Γενικο-Χημικο.
Eloise Prewett- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°799
Πωπω νομιζω οτι δεν θα ερθει ποτε το άγχος. Δεν με νοιάζει καθόλου,νομιζω έχω αλλάξει πολύ φέτος. Μέχρι πέρσι -όχι οτι διάβαζα ιδιαιτερα-ειχα τρομερό άγχος. Αν δεν έγραφα καλά στεναχωρομουν. Είναι ξαφνικα σαν να διαπίστωσα πως οι πανελλήνιες δεν θα σου διδάξουν τίποτα αν το παίξεις το παιχνιδι τους. Ξέρω οτι αυτό φαίνεται κουλο αλλά με έχει βοηθήσει. Θα δουμε ποσο θα βοηθήσει στο τέλος.Gellert έγραψε:Καλο ειναι. Μην αρχισεις απο τωρα τα αγχολυτικα σαν εμενα Εγω στα δυο χρονια που προετοιμαζομαι, τον εναν ναι μεν διαβαζα φουλ, αλλα με δικο μου ρυθμο. Φετος που διπλασιασα τις ωρες Φυσικη-Μαθηματικα ιδιαιτερα μου εχει βγει η πιστη
Που θες να περασεις;
Κοιτά τα γραπτά μου είναι σχετικα καλά. Βλέποντας και κανοντας θα παει η σχολή. Κάνα βιολογικό πιστεύω το χω. Η φυσικο.
Εσύ;
Εγώ είμαι τριτη και προφερομαι Ελοήζ Προυέ. Και όχι αν Κρινώ απο την ηλικία σου δεν μπορείς να μιλησεις για την οργανική και σίγουρα δεν μπορείς να ισχυριστείς οτι η ανόργανη είναι εύκολη καθώς μέχρι τη δεύτερα λυκείου οτι μαθαίνεις ειναι λίγο πολύ λάθοςDragon The Grey έγραψε:Ποιος το λέει αυτό;; Αν η οργανική είναι γελοία, εγώ δεν θα ξαναδώσω ούτε ένα πόντο στο Σλυθ!Eloise Prewett Black έγραψε:
Η οργανική είναι γελοία οπως όλη η χημεια (ετσι λενε, δεν το πιστευω).
Έλεος, τι λέτε ρε;; 3η Γυμνασίου πάω, μα έχω δει βιβλία οργανικής χημείας και έχω τρελαθεί. Η ανόργανη ναι, είναι λίγο πιο εύκολη, μα η οργανική όχι! Άσχετο, Δημήτρη και Πράουετ Ελόιζ (Πως σε λένε αλήθεια τι τάξη πάτε; Λογικά πρέπει να πάτε 2α ή 3η λυκείου αν δεν απατάμαι..
Παρόμοια αν και αρκετά εμπλουτισμένη.Imperio έγραψε:Η οργανική είναι πανεύκολη! Τουλάχιστον όση είχαμε κάνει μέχρι δευτέρα Λυκείου στη Γενική Παιδεία!
Soooooo happy.
Only entropy comes easy.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°800
Ναι και εγω Βιολογικο-Χημικο-Φαρμακευτικη. Καπου εκει στοχευω. Βλεποντας και κανοντας οπως ειπες.