Γενικά μου άρεσε πολύ όμως δεν είναι δυνατόν να σκοτώνουν τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Black Swan 8/10 Περίμενα να βαρεθώ λόγω μπαλέτου όμως πέρασε αρκετά ευχάριστα η ώρα.Η ταινία ήταν προσεγμένη αλλά παρόλο το΄οσκαρ της Νάταλι Πόρτμαν η ερμηνεία της μου φάνηκε χλιαρή
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
anthian9 έγραψε:Σόρρυ που σας απογοητεύω όλους, αλλά:
Black Swan 5/10
Ίου, ίου ίου! Πρέπει να είμαι η μοναδική μαζί με μια φίλη μου που την σιχαθήκαμε. Πρώτον, εγώ είμαι φοβητσιάρα και την μισή ταινία την πέρασα κοιτάζοντας τα μάτια της διπλανής μου. Δεύτερον, η άλλη μισή ταινία ήταν μία ανάμειξη ψυχοπάθειας & σεξ. Μου φάνηκε άρρωστη. Επίσης είχα μαντέψει το τέλος από την αρχή. Απλά, δεν, δεν, δεεεεν, μου άρεσε. Δεν είναι πως κάποιος δεν έπαιξε καλά ή πως δεν ήταν καλογραμμένη, αλλά εμένα δεν μου πάει η 'ποιότητα', λυπάμαι. Λίγο ακόμα και θα έκοβα φλέβα μέσα στην αίθουσα. Σπατάλησα 2 ώρες από την ζωή μου. Χά-λια.
Να μου λείπουν οι ποιοτικές ταινίες για τα επόμενα 3 χρόνια!
anthian9 έγραψε:
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
anthian9 έγραψε: Δεύτερον, η άλλη μισή ταινία ήταν μία ανάμειξη ψυχοπάθειας & σεξ. Μου φάνηκε άρρωστη.
Χμμμμμ, να δεις τον Αντίχριστο και τον Κυνόδοντα, εννοώ σε 3 χρόνια από τώρα
Έχω δει τον Κυνόδοντα, η μεγάλη πατάτα έπρεπε να λέγεται. :panic:
Χάνω.πάσα.ιδέα.για.σένα.-
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 301 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 8875 Ηλικία : 29 Location : Potter Manor Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
Bourlesqe 10/10 Πειτε με ρηχη, κενη δεν με νοιαζει αλλα εμενα αυτες οι ταινιες μ αρεσουν! Η Σερ και η Αγκιλερα απιστευτα υπεροχες και ο πρωταγωνιστης κουκλος! Υποθεση πολυ δεν ειχε, αλλα υπεροχα κουστουμια και τραγουδια ειχε!
Η τελετή. Η ιστορία γνωστή πλέον στους φίλους των ταινιών θρησκευτικού περιεχομένου...η προσέγγιση αρκετά διαφορετική από άλλες του είδους. Καθόλου περιστρεφόμενα κεφαλιά και εμετοί ευτυχώς.Αντονι χόπκινς θεός.-
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Black Swan: Διαφωνώ με την Ανθή ( ) και σίγουρα η μισή ταινία δεν ήταν σεξ. Καλύτερα να μην αναφέρω πως ήταν ο Κυνόδοντας. Μου άρεσε, ειδικά το τέλος. Όμως θέλω να την ξαναδώ για να την καταλάβω καλύτερα. Ένα 9 το παίρνει.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Black Swan: Διαφωνώ με την Ανθή ( ) και σίγουρα η μισή ταινία δεν ήταν σεξ. Καλύτερα να μην αναφέρω πως ήταν ο Κυνόδοντας. Μου άρεσε, ειδικά το τέλος. Όμως θέλω να την ξαναδώ για να την καταλάβω καλύτερα. Ένα 9 το παίρνει.
Πάρτα μωρή Ανθή κοντή!
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Εμένα μου φάνηκε ό,τι πιο άρρωστο, πραγματικά. Και δεν μου αλλάζει κανείς γνώμη επί του θέματος. Και τον κυνόδοντα τον έχω δει Λίζα, από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει επίσης. Ίσως δεν είμαι αρκετά καλή κριτής για να εκτιμήσω τέτοιες ταινίες.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
από Laverne de Montmorency Δευ Μαρ 14, 2011 3:16 pm
Eίδα τον κυνόδοντα. Αν δεν ήμουν κάπως ενημερωμένη για τα θέματα που πιάνει θα είχα αποκτήσει ψυχολογικά για καμιά βδομάδα. Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τα μηνύματα που ήθελε να περάσει, αλλά με σόκαρε και με έκανε να σκεφτώ. Και γενικά μου αρέσουν οι ταινίες που με βάζουν να σκεφτώ.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.