+57
Leon Black
El the Elf
Bellatrix Black
Morfin Gaunt
HarryPotter1996
Jade De LaFleur
Izecson
fegarogitemenos
Sectumsembra
Nicolas Flamel
Druella Black
Harry Potter Black
Lisette de Lapin
didaki
Hermione Black
paul potter
Angelika-Lavender Black
Alviva Black
Remous Loupin
Marcy Ann Dunkelheit
Albus P.W.B. Dumbledore2
Nethiel
dark magic
Arcturus Regulus Black
Beatrice Baudelaire
Alicia Spinnet
Snuffles
ioanna papa
Madcon
Harry James Potter
Rain
HERMIONE 97
Harry Potter 12
Lucy Weasley
Apοlline Delacour
Ronerm
Shana
Eleanna Lovegood
hermaine fan 10
snapefan3
Herpo The Foul
Mrs Lovett
Maria-Mia Granger
elliza
Amycus
Minerva McGonagall
Maria Lovegood
Tom Marvolo Riddle
FoNikos21
Cassandra Black
Albus P.W.B. Dumbledοre
Romilda Vane
Jace Wayland
Lily Luna Potter
Elohim Meth
Isabelle Lightwood
Helena Ravenclaw
61 απαντήσεις
Η Ερμιόνη στο Ράβενκλοου;
Marcy Ann Dunkelheit- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1493
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Καλυτερα σκυλα παρα σκυλακι!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Η Ερμιόνη στο Ράβενκλοου;
Γιατι ηταν γενναια!!Σε ολα τα βιβλια βλεπουμε πως παρακουει μεν τους κανονες αλλα κανει γενναια πραγματα!!!
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me.
And you use it only for me.
Remous Loupin- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2628
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Μπορεί να είσαι μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μπορεί και να είσαι ολόκληρος ο κόσμος για έναν άνθρωπο
- Δημοσίευση Ν°52
Η Ερμιονη αναμφησβιτητα ηταν πανεξυπνη και γενναια.Μπορει να ειχε πολλα χαρακτηριστικα των Ραβενκλοου οπως ευφυια δημιουγικοτητα κ.λ.π αλλα της ελειπε ενα βασικο χαρακτηριστικο αυτου του κοιτωνα:Ανοιχτομυαλια Επομενως νομιζω πως πιο πολυ της παει το παρα το
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Remous Loupin στις Τρι Δεκ 06, 2011 4:53 pm, 1 φορά
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°53
γιατι ηταν πολυ γεναια
- RAULSON:
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°54
η ερμιονη ηθελε να κανει την επιλογη της.τωρα γιατι ηθελε να παει στο γκριφιντορ και οχι στο ραβενκλοου ειναι αλυτο μηστηριο...αλλα και παλι νομιζω οτι ηταν ηδη απο μονη της γενναια και οτι ηθελε να αναδειχθει και για την εξυπναδα της αλλα πρωτα απο ολα για το θαρος της.
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
that dragons can be beaten.
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
- *οσομ*:
paul potter- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 670
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Magical Identity
Today's thought: μαγος τωρα μαγος για παντα
- Δημοσίευση Ν°55
Αν ειχε παει στο Ραβενκλου δεν θα ειχε μπλεχτει σε ολες αυτες τις περιπετιες με το Χαρι και τον Ρον
Remous Loupin- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2628
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Μπορεί να είσαι μόνο ένας άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο, αλλά μπορεί και να είσαι ολόκληρος ο κόσμος για έναν άνθρωπο
- Δημοσίευση Ν°56
Επισης πιστευω πως η Ερμιονη εχει ολα τα θετικα χαρακτηριστικα ολων των κοιτωνων αλλα μονο αυτα!
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°57
μα οχι ελεγε πως το καπελο το σκεφτοταν και τελικα αυτο επελεξε που θα τη βαλει παρ' ολα αυτα το γκριφ της τεριαζε κατληερα και το ηξερε!
didaki- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 4236
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più
- Δημοσίευση Ν°58
πιστευω οτι αξιζε να μπει στο γκριφιντορ γιατι ναι μεν ηταν πανεξυπνη, αλλα ηταν επισης πολυ δυνατη και γενναια, και αυτο το βλεπουμε σε ολα τα βιβλια, που ειναι παντα μαζι με το χαρι και το ρον ακομη και στις πιο δυσκολες καταστασεις και ξερει να αντιμετωπιζει τους κινδυνους σε συνδιασμο με την εξυπναδα της.. και ας μην ξεχναμε το 7ο βιβλιο!εκει η γενναιοτητα της χτυπησε κοκκινο!
- Durmstrang:
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°59
Πιστευω οτι το Γκριφιντορ της ταιριαζε πιο πολυ!Μπορει να ηταν πολυ εξυπνη,σοφη και φιλομαθης αλλα διακρινοταν πιο πολυ για την γενναιοτητα της και την μεγαλη της καρδια...!Υπαρχουν πολλα σημεια μεσα σε ολα τα βιβλια στα οποια ακολουθει αυτα που θελει η καρδια της και παραγκονιζει την δυναμη της λογικης.Ολες αυτες οι περιπετειες στις οποιες συμμετειχε τα 7 αυτα χρονια απαιτουσαν μεν σοφια και εξυπνο χειρισμο αλλα η γενναιοτητα επαιζε μεγαλυτερο ρολο.
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
η εριονη στο ραβενκου λοιπον νομιζω πως θα της εκανε επηδη ειναι πολλλυ εξυπνη καλη και γαινεα μαγγισα.γιαυτο ναι πιστευω πως θ της εκανε να εμπαινε στο ραβενκλου
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°61
Η Ερμιονη ηταν και εξυπνη
και γενναια και οπως ειπε
στον Χαρι Στη Φιλοσοφικη λιθο
δεν προτιμα το μυαλο και την
εξυπναδα απο τη γενναιοτητα
και γενναια και οπως ειπε
στον Χαρι Στη Φιλοσοφικη λιθο
δεν προτιμα το μυαλο και την
εξυπναδα απο τη γενναιοτητα
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Nicolas Flamel- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2135
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Δύο πραγματά είναι άπειρα,το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου.Αν και για το πρώτο έχω τις επιφυλάξεις μου.
- Δημοσίευση Ν°62
Η Ερμιονη ταιριαζει μεν στο Ραβεγκλοου λογω της εξυπναδας της,της φιλομαθειας της κλπ αλλα ταιριαζε και στο Γκριφιντορ λογω της γεναιοτητας της.Αλλωστε εκεινη ειχε επιλεξει να μπει στο Γκριφ και οχι το καπελο αρα το Γκριφιντορ της ταιριαζε καλυτερα.
Slytherin Fiction Team
- Σπόιλερ:
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°63
Στο Γκρίφιντορ μπαίνουν και όσοι έχουν θάρρος.Η Ερμιόνη είχε το θάρρος να πει στο καπέλο ότι ήθελε να μπει στο Γκρίφιντορ.
Slytherin Fiction Team
fegarogitemenos- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°64
σιγουρα η ερμιονη ηταν πολυ εξηπνη και σοφη και θα ταιριαζε αρκετα στο ραβενκλοου αλλα οπως ειδαμε ηταν πολυ γεναια με πολυ θαρρος και ζητησε και η ιδια να μπει στο γκριφιντορ.
Izecson- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Εγώ αυτό που θα 'θελα να προσθέσω είναι ότι για τους πρωτοετείς του Χόγκουαρτς δεν είναι ΤΟΣΟ big deal το sorting τους, με την έννοια ότι παρόλο που για τους περισσότερους υπάρχει μία προτίμηση, κανείς ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για την τελική επιλογή του καπέλου .
Πιστεύω ότι οι πρωτοετείς ξέρουν λίγα για τους κοιτώνες έτσι κι αλλιώς (άλλο η Ερμιόνη που είχε διαβάσει), όπως και εμείς που διαβάζαμε για πρώτη φορά το πρώτο βιβλίο. Overall, νομίζω ότι το Sorting σαν αναγνώστες το έχουμε μεγαλοποιήσει, ίσως γιατί είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και εμείς για να αγγίξουμε λίγη από τη μαγεία των βιβλίων.
Εγώ γράφτηκα στο Pottermore, έφτιαξα 4 accounts, και στα 3 από αυτά μπήκα στο Ravenclaw. Πάντα πίστευα ότι είμαι Gryffindor αλλά με αυτά που διαβάζω μέσα στο Pottermore μάλλον το κουίζ έχει δίκιο... Είναι παράξενο feeling πάντως για κάποιον που έχει μία συγκεκριμένη ιδέα εδώ και 10 χρόνια :P Τουλάχιστον μπήκα στο Gryffindor στο άλλο account, αν και τελικά θα χρησιμοποιήσω τον αρχικό μου. First world problems :P
Πιστεύω ότι οι πρωτοετείς ξέρουν λίγα για τους κοιτώνες έτσι κι αλλιώς (άλλο η Ερμιόνη που είχε διαβάσει), όπως και εμείς που διαβάζαμε για πρώτη φορά το πρώτο βιβλίο. Overall, νομίζω ότι το Sorting σαν αναγνώστες το έχουμε μεγαλοποιήσει, ίσως γιατί είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και εμείς για να αγγίξουμε λίγη από τη μαγεία των βιβλίων.
Εγώ γράφτηκα στο Pottermore, έφτιαξα 4 accounts, και στα 3 από αυτά μπήκα στο Ravenclaw. Πάντα πίστευα ότι είμαι Gryffindor αλλά με αυτά που διαβάζω μέσα στο Pottermore μάλλον το κουίζ έχει δίκιο... Είναι παράξενο feeling πάντως για κάποιον που έχει μία συγκεκριμένη ιδέα εδώ και 10 χρόνια :P Τουλάχιστον μπήκα στο Gryffindor στο άλλο account, αν και τελικά θα χρησιμοποιήσω τον αρχικό μου. First world problems :P
Jade De LaFleur- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 508
Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°66
Βασικά και στα δύο ταιριάζει άλλα νομίζω πιο πολύ στο Γρίφιντορ!!!
Η Ερμιόνη είναι γεναία και πολύ καλόκαρδη άλλα είναι και έξυπνη.Πολλές φορές έχει σώσει τους φίλους της και πολλές φορές ήταν πρόθυμη να θησιαστεί(αν και δεν έτυχε να γίνει )Τέλος πάντων ταιριάζει και στα δύο!!!!
Η Ερμιόνη είναι γεναία και πολύ καλόκαρδη άλλα είναι και έξυπνη.Πολλές φορές έχει σώσει τους φίλους της και πολλές φορές ήταν πρόθυμη να θησιαστεί(αν και δεν έτυχε να γίνει )Τέλος πάντων ταιριάζει και στα δύο!!!!
<3
HarryPotter1996- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ημερομηνία εγγραφής : 18/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°67
Θα συμφωνησω απολυτα με την Ανδριάνα
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°68
Βασικά εγώ νομίζω πως η Ερμιόνη θαύμαζε το Γκρίφιντορ ως τον καλύτερο κοιτώνα.Το λέει και η ίδια στο πρώτο βιβλίο μέσα στο τρένο για την Σχολή.Είπε πως το Γκρίφιντορ είναι ο καλύτερος κοιτώνας και πως και ο Ντάμπλντορ είχε φοιτήσει εκεί πέρα.Ήταν και πρωτοετής,οπότε θέλησε να μπει στο Γκρίφιντορ.Ίσως και να την ενδιέφερε πιό πολύ ο κοιτώνας των γενναίων και τολμηρών παρά ο κοιτώνας των έξυπνων και σοφών.Στο κάτω κάτω αρκετές φορές η Ερμιόνη προτιμάει να χρησιμοποιεί την καρδιά της παρά το μυαλό της.
Η Ερμιόνη πιό πολύ ταιριάζει για το Γκρίφιντορ παρά για το Ράβενγκλοου.Ήταν πολύ έξυπνη αλλά όχι και σοφή.Σοφή μπορείς να πεις την Λούνα,όχι όμως και την Ερμιόνη.Και πολλές φορές είδαμε το θάρρος της να υπερνικάει την εξυπνάδα και την λογική της,οπότε είναι κατά την γνώμη μου μία άξια Γρίφιντορ.
Η Ερμιόνη πιό πολύ ταιριάζει για το Γκρίφιντορ παρά για το Ράβενγκλοου.Ήταν πολύ έξυπνη αλλά όχι και σοφή.Σοφή μπορείς να πεις την Λούνα,όχι όμως και την Ερμιόνη.Και πολλές φορές είδαμε το θάρρος της να υπερνικάει την εξυπνάδα και την λογική της,οπότε είναι κατά την γνώμη μου μία άξια Γρίφιντορ.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°69
Τομ Ριντλ έγραψε:Βασικά εγώ νομίζω πως η Ερμιόνη θαύμαζε το Γκρίφιντορ ως τον καλύτερο κοιτώνα.Το λέει και η ίδια στο πρώτο βιβλίο μέσα στο τρένο για την Σχολή.Είπε πως το Γκρίφιντορ είναι ο καλύτερος κοιτώνας και πως και ο Ντάμπλντορ είχε φοιτήσει εκεί πέρα.Ήταν και πρωτοετής,οπότε θέλησε να μπει στο Γκρίφιντορ.Ίσως και να την ενδιέφερε πιό πολύ ο κοιτώνας των γενναίων και τολμηρών παρά ο κοιτώνας των έξυπνων και σοφών.Στο κάτω κάτω αρκετές φορές η Ερμιόνη προτιμάει να χρησιμοποιεί την καρδιά της παρά το μυαλό της.
Νομίζω πως έχεις ένα λάθος,η Ερμιόνη πάντα χρησιμοπιούσε και την γενεότητα της άλλα και την εξυπνάδα της.
<3
Angelika-Lavender Black- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 7303
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Magical Identity
Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.
- Δημοσίευση Ν°70
Χμμμμ η Ερμιονη ηταν πανεξυπνη και ισως το οτι διαλεξε να καταταχθει στο γκριφιντορ και οχι στο ραβενκλοου να ειναι η αποδειξη της μεγαααααλης σοφιας της!!!
Fairytales are more than truth
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
not because they tell us
that dragons exist...
but because they tell us
- *οσομ*:
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°71
Annaki.Original έγραψε:Τομ Ριντλ έγραψε:Βασικά εγώ νομίζω πως η Ερμιόνη θαύμαζε το Γκρίφιντορ ως τον καλύτερο κοιτώνα.Το λέει και η ίδια στο πρώτο βιβλίο μέσα στο τρένο για την Σχολή.Είπε πως το Γκρίφιντορ είναι ο καλύτερος κοιτώνας και πως και ο Ντάμπλντορ είχε φοιτήσει εκεί πέρα.Ήταν και πρωτοετής,οπότε θέλησε να μπει στο Γκρίφιντορ.Ίσως και να την ενδιέφερε πιό πολύ ο κοιτώνας των γενναίων και τολμηρών παρά ο κοιτώνας των έξυπνων και σοφών.Στο κάτω κάτω αρκετές φορές η Ερμιόνη προτιμάει να χρησιμοποιεί την καρδιά της παρά το μυαλό της.
Νομίζω πως έχεις ένα λάθος,η Ερμιόνη πάντα χρησιμοπιούσε και την γενεότητα της άλλα και την εξυπνάδα της.
Διάβασες όλο το ποστ μου;Λοιπόν τότε ας αναφέρω περιλυπτικά τι είπα-έγραψα.Η Ερμιόνη ήταν πανέξυπνη αλλά όχι σοφή.Σοφή ήταν η Λούνα.Η Ερμιόνη απλά είχε την δική λογική για όλα.Οι Ράβεγκλοου έχουν ως προτέρημα και την σοφία τους.Ακόμη η Ερμιόνη έβαζε τις ζωές των φίλων της πάνω απο την δική της.Εσύ τι λές ότι πρέπει να έχει κανείς για να το κάνει αυτό;Θάρρος ή εξυπνάδα;Εγώ εντελώς προσωπικά πιστεύω πως χρειάζετε θάρρος και κότσια.Και αυτά είναι χαρακτηριστικά του Γκρίφιντορ.Συν το γεγονός ότι η Ερμιόνη θαύμαζε το Γκρίφιντορ,το καπέλο θεώρησε πως εκείνος ο κοιτώνας ήταν καλύτερος για την Ερμιόνη.
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°72
Angelika-Lavender Black έγραψε:Χμμμμ η Ερμιονη ηταν πανεξυπνη και ισως το οτι διαλεξε να καταταχθει στο γκριφιντορ και οχι στο ραβενκλοου να ειναι η αποδειξη της μεγαααααλης σοφιας της!!!
από πότε μπορεί να θεωρηθεί σοφό να επιλέξεις το γκριφ κ όχι το ρέιβεν;;
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
Bellatrix Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 734
Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
Magical Identity
Today's thought: Haven't killed anyone today...
- Δημοσίευση Ν°73
Γιατί είδε τα αγοράκια στο Γκρίγιντορ και σπάραξε η καρδούλα της! Αστειεύομαι Λοιπόν η Ερμιόνη ήταν πανέξυπνη κλπ, αλλά μπορεί να 'θελε να δοκιμάσει τον εαυτό της πέρα απ' αυτό που ήξερε (την γνώση) σε κάτι που δεν ήξερε (την δράση) Ή γιατί μπορεί να προτιμούσε να έβλεπε από πρώτο χέρι μια μέρα αυτά που διάβαζε στα βιβλία.
Μια άλλη σκέψη μου είναι, ότι φοβόταν την δράση γι' αυτό και αποφάσισε ν' αντιμετωπίσει τους φόβους της. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ήταν γενναία, απλά χρειαζόταν μια μικρή παρόρμηση, που ήξερε ότι θα την έβρισκε από το Γκρίφιντορ
Μια άλλη σκέψη μου είναι, ότι φοβόταν την δράση γι' αυτό και αποφάσισε ν' αντιμετωπίσει τους φόβους της. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ήταν γενναία, απλά χρειαζόταν μια μικρή παρόρμηση, που ήξερε ότι θα την έβρισκε από το Γκρίφιντορ
DEAD IS THE NEW ALIVE.......
- ssshh its a secret!:
Στον Ημίαιμο Πρίγκιπα υπήρχε μια φράση του καθηγητή Ντάμπλντορ που αναφερόταν σε ένα κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος στα νιάτα του. Όταν η Ρόουλινγκ το διάβασε, επισήμανε στον σεναριογράφο ότι ο Ντάμπλντορ είναι ομοφυλόφιλος και είχε αισθήματα μόνο για τον μάγο Γκρίντεβαλντ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°74
όχι καλέ,αφού άμα φοβόταν την δράση δεν θα πήγαινε Γκρίφιντορ για να αντιμετωπίσει τους φόβους της.
<3
El the Elf- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 40
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°75
Κατά την γνώμη μου η Ερμιόνη ταιριάζει απόλυτα στο Γκρίφιντορ... είναι πολύ άξια για τον κοιτόνα της, και κατ' αρχάς το καπέλο της επιλογής πάντα κάνει σωστές επιλογές όσο περίεργο κι αν φένεται!
Under the moonlight can happen terrible things ... wonderful ...
But if you fear the moonlight, then you fear your yourself![/size]