Hurroo Hurroo
When on the road to sweet Athy
Hurroo Hurroo
Beedle the Bard έγραψε:Αυτη που εκανε μυνηση στον λαζοπουλο;
anthian9 έγραψε:Έχω σοβαρό πρόβλημα.
Βάζω πρώτα πληθυντικό αριθμό π.χ. : οι απαντήσεις και μετά το γυρίζω σε η απάντηση στο τέλος της περιόδου.
Έκανα λάθος σε μία απ' τις πέντε γελοίες αντιδράσεις ΕΓΩ στην Χημεία σήμερα και ένωσα θετικό με θετικό και έφτιαξα την φοβερή ένωση του μαγνισιούχου αμμωνίου, ΤΖΙΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ!
Κάνω παρατεταμένα εεε ή παύσεις και δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις απόψεις μου ή τις σκέψεις μου.
Έγραψα λάθος την λέξη ακόλουθο και την έκανα ρήμα. (βλέπε ακούλουθω, το νέο ρήμα της γλώσσας μας, ω ναι!)
Τι στο καλό έχω πάθει;;;;
Madame Maxime έγραψε:Βόλος. Πήλιο.
anthian9 έγραψε:Επίσης, πάνω ^ έγραψα λάθος το μαγνΗσιούχο, αμαααάν.
Α και στα θρησκευτικά ελεγε ο θεός έπλασεν και εγώ ας μην πω τι διάβασα.
Νόμιζα πως το να είναι κάποιος ερωτευμένος ήταν καλό. Γκάντ, πάει το πανεπιστήμιο αν συνεχίσουμε έτσιιι!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Επίσης, πάνω ^ έγραψα λάθος το μαγνΗσιούχο, αμαααάν.
Νόμιζα πως το να είναι κάποιος ερωτευμένος ήταν καλό. Γκάντ, πάει το πανεπιστήμιο αν συνεχίσουμε έτσιιι!
Μαγνησιούχο Αμμώνιο Θα στο χτυπάω μια ζωή :blasé: Και θα το πω και στον τυχερό
anthian9 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Επίσης, πάνω ^ έγραψα λάθος το μαγνΗσιούχο, αμαααάν.
Μαγνησιούχο Αμμώνιο Θα στο χτυπάω μια ζωή :blasé: Και θα το πω και στον τυχερό
Το αξίζω.
Και φαντάσου στις Πανελλήνιες κάτι απ' όλα αυτά να έχουν και ένωση αμμωνίου με υδροξυλοομάδα και να μην το σπάσω σε αμμωνία και νερό!Κίλλ μι μπιφόρ ίτσ του λέιτ!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Το 75% των ασκήσεων στο pH έχουν NH3 μέσα. Ένα 10% έχει και την ΝΗ4Cl + NaOH, να σε δω τι κουλό θα μας γράψεις εκεί
Morgan le Fay έγραψε:Isabelle Lightwood έγραψε:Σας ειπα ότι πήγα να πιω γάλα που είχε λήξει από τις 22;
O Sid από την πρώτη γενιά Skins ήπιε ληγμένο μηνών και επέζησε!
Άκυροο
anthian9 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Το 75% των ασκήσεων στο pH έχουν NH3 μέσα. Ένα 10% έχει και την ΝΗ4Cl + NaOH, να σε δω τι κουλό θα μας γράψεις εκεί
ΝΗ4Cl + NaOH --> ΝΗ3 + HOH + NaCl ;;;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:
ΝΗ4Cl + NaOH --> ΝΗ3 + HOH + NaCl ;;;
Έτσι ακριβώς
Πάμε και σε ένα δύσκολο, Mg + NH4;;
Σε πειράζω ρε μικρούλι
τι ΝΤΟΙΝΓΚ.Morgan le Fay έγραψε:ΝΤΟΙΝΓΚ.-