Isabelle Lightwood έγραψε:Σας ειπα ότι πήγα να πιω γάλα που είχε λήξει από τις 22;
O Sid από την πρώτη γενιά Skins ήπιε ληγμένο μηνών και επέζησε!
Άκυροο
Isabelle Lightwood έγραψε:Σας ειπα ότι πήγα να πιω γάλα που είχε λήξει από τις 22;
Sorazal the Erised έγραψε:*Μην το σχολιάσεις, σε παρακαλώ συγκρατήσου*
Άμα πω ότι φαίνεται?
Elohim Meth έγραψε:Μα μέσ' το μυαλό μου είσαι;
Morgan le Fay έγραψε:
Οκ, αρκεί να αγαπάς Κατερίνα μόνο και μόνο επειδή απαντά αμέσως μετά από σένα στη μουσική και στις φράσεις της φιλοσοφίας έτσι ώστε να απαντήσεις ξανά
Morgan le Fay έγραψε:...και πέραν τούτου, ακούω και αυτά που βάζεις γιατί τα ακούω και γω γενικά!
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!Elohim Meth έγραψε:Μπήκε η άνοιξη...!
Elohim Meth έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:...και πέραν τούτου, ακούω και αυτά που βάζεις γιατί τα ακούω και γω γενικά!
Δύο σ' ένα λοιπον ε;
Οκ Ρέα, δεν το ήξερα, θα το χω υπόψη μου.dREAm Girl έγραψε:ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!Elohim Meth έγραψε:Μπήκε η άνοιξη...!
Αμάν, έχετε φαγωθεί όλοι σας! Η άνοιξη μπαίνει 20-21 Μαρτίου, στην Ισημερία!
Δε θα αργησει και πολυ...Με την πρωτη ευκαιρια...Sylvie Lightwood έγραψε:Εγώ δεν είχα καθόλου άγχος. Σαν να σου είχα ξαναμιλήσει καμιά 50αριά φορές...
Ναι, ρε!
Και σου ξαναλέω: Όποτε μπορείς ξαναπάρε...Και σε πάρτι να είμαι θα το ακούσω, και στο φροντιστήριο να είμαι θα το σηκώσω.
Morgan le Fay έγραψε:...και πέραν τούτου, ακούω και αυτά που βάζεις γιατί τα ακούω και γω γενικά!