Εισαι μια γλυκα!! Τι τελειο χαμογελο!!
Και σου πανε πολυ τα μαλλια ετσι!
Και εγω ετσι τα θελω αλλα φοβαμαι μη τα κοψω και δεν μου πανε
Minerva McGonagall έγραψε:Επειδή πολλοί έχετε απορήσει πώς είναι αυτή η ρημάδα η στολή, κι επειδή σήμερα που βάλαμε όλοι τα καλά μας για να φωτογραφηθούμε, βγάλαμε μια φωτό αξιολάτρευτη, σας παρουσιάζω όχι μόνο τη Μάρσυ με σχολική στολή, αλλά και σύσσωμο το Β'2
- Σπόιλερ:
Andromeda Black έγραψε:
- I know you missed me :
Maria Lovegood έγραψε:
- Με το νέο μου καπέλο :
- Εδώ απλά κάνω βλακείες με το eye-liner και τις σκιές(πειραματισμός για απόκριες):
anthian9 έγραψε:
- Σπόιλερ:
Να πας τότε στης ΤάιραAndromeda Black έγραψε:Elohim Meth έγραψε:
Γωγώ κούκλα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερινάκι μου..!!!
Αλέξανδρε ευχαριστώ, με ανεβάζεις..
Το σκεφτόμουνα σοβαρά να πάω, αλλά η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια πράγματα...
Minerva McGonagall έγραψε:Επειδή πολλοί έχετε απορήσει πώς είναι αυτή η ρημάδα η στολή, κι επειδή σήμερα που βάλαμε όλοι τα καλά μας για να φωτογραφηθούμε, βγάλαμε μια φωτό αξιολάτρευτη, σας παρουσιάζω όχι μόνο τη Μάρσυ με σχολική στολή, αλλά και σύσσωμο το Β'2
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Morgan le Fay έγραψε:Andromeda Black έγραψε:
- I know you missed me :
Το ύφασμα δεν ξέρω τι είναι αλλά μου αρέσει η δαντέλα με τα τριαντάφυλλα στο πλάι (Υ)
Κατά τα άλλα κούκλα και συμφωνώ με τον Δημήτρη περί μόντελινγκΝα πας τότε στης ΤάιραAndromeda Black έγραψε:Elohim Meth έγραψε:
Γωγώ κούκλα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερινάκι μου..!!!
Αλέξανδρε ευχαριστώ, με ανεβάζεις..
Το σκεφτόμουνα σοβαρά να πάω, αλλά η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια πράγματα...
Αν ήσουν στο σλίθεριν θα σουν στο HW's next top model
Γκάιζ, και γω θέλω να βάλω φώτο καιρό, αλλά μέχρι να μάθω πως δουλεύει το νέο κινητό...
anthian9 έγραψε:Μια καθαρή δική μου.
- Σπόιλερ:
Ξέρω ότι με διακρίνετε ολοκάθαρα!
anthian9 έγραψε:Μια καθαρή δική μου.
- Σπόιλερ:
Ξέρω ότι με διακρίνετε ολοκάθαρα!