Sorazal the Erised έγραψε:Όσοι ήμασταν στο καλοκαιρινό μίτινγκ αν θυμούνται μπορούν να μου απαντήσουν σε αυτό:
Εκεί που είναι το βελάκι δεν είχα κοιμηθεί??
Υ.Γ. Θεές, στυλάτες και νούμερα όλες σας.-
Ναι
ΥΓ. 'στούμε
Sorazal the Erised έγραψε:Όσοι ήμασταν στο καλοκαιρινό μίτινγκ αν θυμούνται μπορούν να μου απαντήσουν σε αυτό:
Εκεί που είναι το βελάκι δεν είχα κοιμηθεί??
Υ.Γ. Θεές, στυλάτες και νούμερα όλες σας.-
Madame Maxime έγραψε:Λατρεύω το πανωφόρι σου Κωνσταντίνα.-
Περάσατε καλά βλέπω.
Amycus έγραψε:Η θείτσα με το καρώ σακάκι ποιά είναι στην 3η φωτό;
Πολύ ωραίες παιδιά,καταπληκτικοί όλοι σας!!
Madame Maxime έγραψε:Λατρεύω το πανωφόρι σου Κωνσταντίνα.-
Περάσατε καλά βλέπω.
FoNikos21 έγραψε:Madame Maxime έγραψε:Λατρεύω το πανωφόρι σου Κωνσταντίνα.-
Περάσατε καλά βλέπω.
Πολλά meetings σχολιάζεις τώρα τελευταία... σε γυροφέρνει
Η τρίτη φώτο, ειδικά, είναι πολύ ωραία
Minerva McGonagall έγραψε:^ Διφωνώ κάθετα.-
Η τρίτη έχει μέσα την κώννοι
Πολύ ωραίες οι νέες φατσούλες!
Λάζαρε, ναι, έχουμε μια ποικιλία στα μέρη που συναντιόμαστε δε μπορείς να πεις.
Lily Luna Potter έγραψε:Μυρτω γιατι ομορφαινεις ολο και πιο πολυ?
Α δεν θα το πιστεψεις!! Ωραια ματια!!!
Ernest Flitwick έγραψε:Λοιπον, αφου θαψατε καλα καλα την Κοννι, εχω να πω και εγω τη γνωμη μου. Λοιπον, με επιτυχια δηλωνω οτι ΠΑΛΙ βγηκα χαλια στις φωτογραφιες, Βασικα, εκει που περιμενα η τριτη να ειναι καλη (εστω και με την Κοννι μεσα) βγηκα σκ@@α. Κριμα.. δεν πειραζει, η εμπειρια μετραει. Αλλα εω βγει σαν πρεζακι ρε παιδια.... σαν να με πατησε νταλικα.
Επισης, να σας πω οτι δεν ειμαι καθολου νεο μελος. Ειμαι γραμμενος εδω και πολυ καιρο αλλα σας εχω λιγο φτισμένους και δεν μπαινω καθολου.
Και τελος, μην φοβαστε, πειτε αφοβα οτι βγηχα εντελως σαν βλαμμενο, δεν παρεξηγω. Αφειστε τα ψεματακια "κουκλια ολοι..."
Αυτα, τα πα, ξαλαφρωσα, αυριο παλι.
Jace Wayland έγραψε:Τι ομορφα που ειστε! Εκτος απο την τραβεστι με το καρο!
Ernest Flitwick έγραψε:Λοιπον, αφου θαψατε καλα καλα την Κοννι, εχω να πω και εγω τη γνωμη μου. Λοιπον, με επιτυχια δηλωνω οτι ΠΑΛΙ βγηκα χαλια στις φωτογραφιες, Βασικα, εκει που περιμενα η τριτη να ειναι καλη (εστω και με την Κοννι μεσα) βγηκα σκ@@α. Κριμα.. δεν πειραζει, η εμπειρια μετραει. Αλλα εω βγει σαν πρεζακι ρε παιδια.... σαν να με πατησε νταλικα.
Επισης, να σας πω οτι δεν ειμαι καθολου νεο μελος. Ειμαι γραμμενος εδω και πολυ καιρο αλλα σας εχω λιγο φτισμένους και δεν μπαινω καθολου.
Και τελος, μην φοβαστε, πειτε αφοβα οτι βγηχα εντελως σαν βλαμμενο, δεν παρεξηγω. Αφειστε τα ψεματακια "κουκλια ολοι..."
Αυτα, τα πα, ξαλαφρωσα, αυριο παλι.