Μαρία ξεχνάς κάτι: εγώ δεν έχω ούτε τα πόδια της Μίσας για να βάλω φουστοζώνη ούτε αντέχω πολλή ώρα στα τακούνια Άσε που υπάρχει οφίσιαλ σκρίνκαπ της που φοράει ίδια αρβυλάκια
Όσο για το Death Note, ναι, το'φτιαξα τελικά
Cassandra Black έγραψε:Πιο μεγάλες δεν μπορούσες να τις βάλεις, στραβώθηκα
Η τελευταία είναι θεϊκή πάντως, κουκλίτσα! Αγαπάμε μπλούζες-νυχτερίδες
Το ξέρω ότι δεν σας έλειψα, αλλά χτες έκανα cosplay, δεν υπήρχε περίπτωση να μη θέλω να ψωνιστώ λίγο
- Ταντάαα:
Cassandra Black έγραψε:Κανονικά, ε δε βγαίνω και κάθε μέρα έτσι έξω αλλά υπάρχουν στην ντουλάπα μου Γι' αυτό ήθελα να το παίξω Μίσα
Τα κοτσιδάκια όσο κι αν δεν το περίμενα αποδείχτηκαν πολύ βολικό χτένισμα Θενξ!
Merlin the Master Wizard έγραψε:Ας βάλω κι εγω μια φωτο μου,μιας και έχετε καιρό να δείτε την πεντάμορφη και το τέρας(χωρίς την πεντάμορφη..)
- Σπόιλερ:
Lily_Evans έγραψε:Σας έλειψα; Το ήξερα!
Κόνι, μάι λαβ, for you:
- Σπόιλερ:
Minerva McGonagall έγραψε:Και τι είναι αυτό με τους κύβους και τις σφαίρες και τα λοιπά;
Είναι της μοίρας μου οι χωρισμοί να είναι μεσ'το δάκρυ...FoNikos21 έγραψε:Από χθες το απόγευμαΝαι,αλλά καταφέραμε να το στήσουμε.Το ταξίδι μετράει,όχι η Ιθάκη. Εντάξει,ούτε εγώ δεν το πιστεύω.
- Θάνο success! Το ότι χρειαστήκαμε ορισμένα κλάσματα του δευτερολέπτου για να το γκρεμίσουμε, είναι ανάξιο αναφοράς!:
- Ομαδικές photos στο μετρό, λίγο πριν τον δακρύβρεχτο αποχωρισμό:
Lily_Evans έγραψε:Σας έλειψα; Το ήξερα!
Κόνι, μάι λαβ, for you:
- Σπόιλερ:
FoNikos21 έγραψε:Από χθες το απόγευμα
- Θάνο success! Το ότι χρειαστήκαμε ορισμένα κλάσματα του δευτερολέπτου για να το γκρεμίσουμε, είναι ανάξιο αναφοράς!:
Έλα να παίξουμε μαζίFoNikos21 έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Και τι είναι αυτό με τους κύβους και τις σφαίρες και τα λοιπά;
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ισορροπίας... αυστηρώς ακατάλληλο για ανισόρροπα πλάσματα σαν και του λόγου μας
FoNikos21 έγραψε:Από χθες το απόγευμα