Αρρωσταίνω πολύ συχνά,τουλάχιστον 5 με 7 φορές το χρόνο.
Φέτος αρρώστησα 6 σίγουρα.(Και είμαστε ακόμα στην μέση της χρονιάς )
Γενικά έχω πολύ χαμηλό ανοσιοποιητικό(ή όπως λέγεται. )
Αλλά δεν αρρωσταίνω με διάφορες αρρώστιες.
Τα συμπτώματα μου είναι πάντα ίδια:Πυρετός ή δέκατα,πονόλαιμος,πονοκέφαλος,πονάει το σώμα μου,τρέχει η μύτη μου.ΠΑΝΤΑ όμως αυτά τα συμπτώματα έχω.
Και πέρνω ΠΑΝΤΑ ντεπον αναβράζον.Γεγονός πως έχω πάθει ανοσία στο ντεπον και πλεον άμα έχω 37,5 δεν με πιάνει.
Όταν δω τα σκούρα και ο πυρετός ανέβει στο 38 πέρνω αντιβίοση.Αυτοκαταστρέφομαι το ξέρω.
Πάντα τα συμπώματα κρατάνε για 2 μέρες.Την τρίτη είμαι περδίκη και πάω όπου θέλω.
Φέτος αρρώστησα 1 φορλα σοβαρά απο της 6 με περυτό που έφτασε 39.
Το υψηλότερο μου σε πυρετό είναι το 40 όταν είχα πάθει πνευμονία στην 2η Δημοτικού.Για την ακρίβεια μια ολόκληρη εβδομάδα ήμουν μεταξύ του 39,39,9 και του 40.
Και έτσι με βούτηξαν οι γονείς μου και με πήγαν στο Παίδων όπου νοσηλεύτικα 2 εβδομάδες. Για εμένα δεν ήταν τόσο άσχημη εμπειρία,αλλά οι γονείς μου τα είχαν παίξει. Εμένα μου άρεσε πολύ το φαί τους, ,είχα βρει στο διπλανό κρεβάτι μια φίλη την Χριστίνα και παίζαμε και έβλεπα τηλεόραση.Χάλια ήταν όταν βαριόμουν. Και κάτι βασανιστικά βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο τον βήχα.Επίσης ήταν λίγο οδυνηρό να με τρυπάνε κάθε δύο μέρες και να μου αλλάζουν μια σύριγγα που είχα χέρι με αντιβίοση κάθε μέρα. Εκτος των άλλων είχα πάθει και αφυδάτωση και είχα ορό .
Αλλά η γιατρό μου ήταν τόσο καλή που δεν φοβόμουν τίποτα.
Στο Γυμάνισο είχα πάνω απο 60+ απουσίες γιατί αρρώσταινα συνέχεια.
Θυμάμαι μια φορά δεν ήξερα ότι οι γιατροί τι είχα.
Πόναγε το αυτί μου,είχα πολύ πυρετό και ύστερα εμφάνησα κοκκινίλες σ'όλο μου το σώμα. Παραλίγο επίσης να λυποθημήσω μέσα στο νοσοκομείο.
Όταν αρρωσταίνω είμαι ιδιόρυθμη και μου φαίνεται ακατόρθωτο να πάω μέχρι την κουζίνα. Θέλω να τρώω σούπες,αλλιώς δεν τρώω τίποτα και αδυνατίζω και μου αρέσει να με φροντίζουν. Πάντως μου άρεσε όταν δεν πήγαινα σχολείο και καθόμουν μέσα.
Όταν έσπασα το χέρι μου στο νηπιαγωγείο μετράει?
Από μισο μέτρο έπεσα και το έσπασα. Πόναγε πολύ και μου είχαν πει ότι το χτύπησα σε πολύ σοβαρό σημείο και ότι παρατρίχα γλύτωσα το χειρουργίο.
Δεν έχω περάσει σκολιοηδίτη και ούτε θέλω ποτέ.
Φέτος θυμάμαι που βρήκα και αρρώστησα πριν τις Πανελλήνιες. Ευτηχώς είχα μόνο δέκατα αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Επίσης όταν πονάει ο λαιμός μου θέλω πάντα καραμέλες.
Γαστρεντερίτιδα πάλι καλά δεν έχω περάσει,αν και φέτος πολοί έπαθαν.