Και ποιος σε πήγε στο κυλικείο?
Και που στο καλό χτύπησες?
FLEUR258 έγραψε:^Kαλά τι στο καλό λιποθύμησες?
Και ποιος σε πήγε στο κυλικείο?
Και που στο καλό χτύπησες?
Εγω δε μπορω να καταλαβω γτ δε μ ειπαν τιποτα, ή τουλαχιστον γιατι δεν ειδοποιησαν τους γονεις μου.FLEUR258 έγραψε:^Τι λες τώρα.
Είναι από τις πιο μυστηριώδης ιστορίες που έχω ακούσει.
Αντρέα τόσο τραγικό.
Zacharias Smith έγραψε:Όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού σπίτι είχαμε ακόμα κάζα για να ψήνουμε τυρόπιτες και τέτοια και ενώ λοιπόν μια μέρα οι γονείς μου της φτιάχνανε εγώ έπαιζα με 2 παιχνίδια έναν Power Ranger Και ένα ακόμα σαν ρομπότ VR Trooper και είχα πλάσει μια ιστορία ότι είναι super sayans και είναι αντίπαλοι από όταν γεννήθηκαν και πετούσαν στον αέρα κτλ, ε όπως πήγαινα μια εδώ μια από εκεί έκατσα πάνω στην κάζα και άλλαξα 10 χρώματα μέχρι να αρχίσω να φωνάζω
για 2 μήνες μου έβαζαν αλοιφή και δεν μπορούσα να κάτσω καν στην καρέκλα του σχολείου!
Oh God
Πως τα κατάφερες; το μόνο καλό στον γύψο είναι ότι στον γεμίζουν ζωγραφιέςFLEUR258 έγραψε:^Πάλι καλά.
Εγώ όταν ήμουνα μικρή είχα πέσει από την ραπτομηχανή της γιαγιάς μου,και έσπασα το χέρι μου,αλλά πολύ σοβαρά.Μετά το είχα για καιρό σε γύψο.Το τραγικό είναι ότι η ραπτομηχανή δεν ήτανε ούτε μισό μέτρο.
Πάλι καλά. :P όχι ότι θυμάμαι τίποτα από την τάξη αλλά θα έπρεπε να ένιωθα πολύ χαζόςLeonie Vernier έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού σπίτι είχαμε ακόμα κάζα για να ψήνουμε τυρόπιτες και τέτοια και ενώ λοιπόν μια μέρα οι γονείς μου της φτιάχνανε εγώ έπαιζα με 2 παιχνίδια έναν Power Ranger Και ένα ακόμα σαν ρομπότ VR Trooper και είχα πλάσει μια ιστορία ότι είναι super sayans και είναι αντίπαλοι από όταν γεννήθηκαν και πετούσαν στον αέρα κτλ, ε όπως πήγαινα μια εδώ μια από εκεί έκατσα πάνω στην κάζα και άλλαξα 10 χρώματα μέχρι να αρχίσω να φωνάζω
για 2 μήνες μου έβαζαν αλοιφή και δεν μπορούσα να κάτσω καν στην καρέκλα του σχολείου!
Oh God
Δεν έχω λόγια...
Αχ θεέ μουFleur Delacour έγραψε: Περνώντας η ώρα μοσχομύριζε το φαγητό ή έτσι νόμιζα
Ισχύει.Zacharias Smith έγραψε:
Πως τα κατάφερες; το μόνο καλό στον γύψο είναι ότι στον γεμίζουν ζωγραφιές
Πλάκα κάνεις.Cassandra Black έγραψε:Εγώ στα 2 μου είχα καθίσει πάνω σ' ένα πέτρινο πεζούλι.
Το οποίο ήταν γεμάτο σφήκες.
Κι ήμουν ξεβράκωτη.
Με κάνανε κόσκινο.
^Amycus έγραψε:^Τρέχα,όσο προλαβαίνεις!! Τρέχα σου λεω!!
http://www.poetscircle.gr/?page_id=34