To ΗarryWorld κλείνει αισίως 3,5 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας!
Στις θεματικές ενότητές του έχουν ειπωθεί ατάκες αλησμόνητες, ανεξαρτήτως ύφους και περιεχομένου!
Μετά την επιτυχία του πρώτου θεσμού, ζητήσαμε από εσάς για δεύτερη φορά να μας καταθέσετε τις αγαπημένες σας ατάκες και ανταποκριθήκατε!
Όλες οι ατάκες που προτάθηκαν μέσω προσωπικού μηνύματος, τέθηκαν στη κρίση της Ομάδος Διαχείρισης και Συντονισμού και καταλήξαμε στις 10 κορυφαίες!
Και τώρα η σκυτάλη και πάλι σε εσάς!
Αναφέρετε ποιά ή ποιές(μέχρι 2 τον αριθμό) ατάκες ξεχωρίζετε και συμβάλετε στην ανάδειξη της κορυφαίας των κορυφαίων!
1)
dREAm Girl έγραψε:Συλλυπητήρια...I'm in love
2)
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Merlin the Great έγραψε:Το τόπικ είναι εξαιρετικά περίεργο και θα του έλεγα...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ... ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΕΝΗ!
Σιγά κύριος δεν ζητήσαμε και το Pin της πιστωτικής σου!
3)
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Prince le Mort έγραψε:Πόσα άτομα μπορεί να υπάρχουν;
Έχεις σκεφτεί ποτέ να σταματήσεις να ποστάρεις;
4)
Bellatrix Lestrange έγραψε:Θέλω να μάθω τι γεύση έχει το μπαν αλλιώς δεν το τρώω!
5)
Fleur Delacour έγραψε:Να φανταστώ ότι μέσα στους εχθρούς σου υπολογίζεις και την ελληνική γραμματική, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια αντιμετώπιση από μέρους σου!
6)
Merlin the Great έγραψε:Φοράς και τα ρούχα ή μόνο τις ταμπελίτσες?Witch-King έγραψε:Αρβύλες? Πολύ out of style νομίζω. Καλύτερα παπουτσάκι adidas all star(το κλασικό) ή κανένα armani άσπρο καλοκαιρινό. Επίσης παντελόνι takeshy και καμιά guess ή love moschino μπλουζίτσα με armani η cavalli ζώνη και γυαλάκι carrera ή pradaRemousLoupin έγραψε:Απλό τζιν, μπλούζα Clash, μαύρες αρβύλες.
7)
Merlin the Great έγραψε:Και θέλω να 'ρθω να σ' αρπάξω από τον Τζέημς
Να τον ρωτήσω με τα μαλλιά τα λιγδιασμένα
Με ποιο δικαίωμα σε πήρε απο μένα
Και τι αβάντα, τι αβάντα έχει ρίξει αυτός για σένα!
8)
Sorazal the Erised έγραψε:Ο Θεός να μου κόβει Πεμπτουσιωτές και να σας δίνει μέρες!
9)
Hecate έγραψε:Χρώμα δεν γίνεται να πάρετε αφού τα χρώματα είναι τα διακριτικά του τιμ και έχουμε γίνει ήδη united colors of benetton εδώ μέσα!
10)
Avenger Of Wind έγραψε:Ελπίζω να μπεις στο Γκρίφιντορ!
Ronerm έγραψε:Εγώ ελπίζω να μπεις στο Σλίθεριν!
Lily Luna Potter έγραψε:Ελπίζω να μπεις Χάφλπαφ!
Amycus έγραψε:Ελπίζω να μπείς στο πανεπιστήμιο!
Περιμένουμε και την δική σας επιλογή!
Γιατί ένα φόρουμ δε ξεχωρίζει μόνο για το περιεχόμενό του, αλλά και για τα μέλη του...
... και τα χαρακτηριστικότερα λεγόμενα αυτών!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FoNikos21 στις Κυρ Απρ 22, 2012 4:19 pm, 1 φορά