Εσείς τις ποστάρατε!
Εμείς τις βρήκαμε!
Και τώρα σας τις παρουσιάζουμε!
Μετά απο δύο χρόνια απουσίας,ένας αγαπημένος θεσμός του HarryWorld έρχεται στις οθόνες σας! Ατάκες αλησμόνητες,ξεκαρδιστικές,καυστικές,ατάκες που εσείς ποστάρατε και εμείς ψάξαμε,ανεβαίνουν στην πασαρέλα για να αναδείξουμε την καλύτερη!
Από 55 το σύνολο,η διαχειριστική και συντονιστική ομάδα κατέληξε στις 12 καλύτερες.Τώρα είναι η σειρά σας για να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας!
Ας δούμε λοιπόν τις υποψήφιες!
Ατάκα #1
Sorazal the Erised έγραψε:Θα πιω. Τώρα καφέ θα πιω, μπύρα θα πιω, βότκα θα πιω? Η Σούκι κι η ψυχή της ξέρουν.
Berenice έγραψε:Άκουσα πως έπεσε η τιμή της χλωρίνης!
Ατάκα #2
Gwen Black έγραψε:Για τη συνέχεια θα περιμένετε λίγο παραπάνω,δεν την έχω εμπνευστεί ακόμα!
Bellatrix Lestrange έγραψε:Γιατί δεν ανοίγεις το Twilight; Μπορεί να βρεις έμπνευση εκεί.
Madame Maxime έγραψε:Σταματά μαρή!
Νιώθω άσχημα για την κοπέλα.
Bellatrix Lestrange έγραψε:Κι εγώ!!
Ατάκα #3
lefter4 έγραψε:αφτος που ειναι μορφομενος βρισκη ευκολα δουλια
Ατάκα #4
Fleur Delacour έγραψε:Ότι το ΧΓ είναι σαν την παραλιακή. Μπαίνεις στις 3 παρά το πρωί και ενώ, κανονικά θα έπρεπε να είσαι μόνος σου, πέφτεις σε μποτιλιάριασμα
Ατάκα #5
Lucy Weasley έγραψε:Εε καλά εννοείτε ότι έχουμε να πάμε και διακοπές γιατί όντως κ εγώ ένα 25ήμερο στην Αγγλία θα το φάω..! Εε τους υπόλοιπους 2 μήνες 2 συναντήσεις τουλάχιστον θα γίνουν..!
elliza έγραψε:^Καλέ και μεις, μην νομίζεις, τί Ζυρίχες τί Παρίσια τί Νέες Υόρκες, έχουμε να γυρίσουμεεεεε.
Άσε που έχω να πάω και στο Περτούλι.
Πάντως θα βολέψω και το ΧΓ κάπου.
Hecate έγραψε:Εγώ θα πάω στο διάστημα, μέσω Κίνας βέβαια γιατί η Νάσα τα 'κοψε τα διαστημικά λεωφορεία
Ατάκα #6
elliza έγραψε:Γιατί ως γνωστόν γυναίκα χωρίς βαθύ λαρύγγι= κρέας χωρίς ξίγκι.
Ατάκα #7
Kms έγραψε:Βλέπω μια τσόντα ,από τις ωραίες με τρελό πλοτ.
Ατάκα #8
Merlin the Great έγραψε:2009. Ωραίες εποχές.
FLEUR258 έγραψε:2009-2010.Ίσως οι καλύτερες εποχές.
Hecate έγραψε:Η καλύτερη εποχή μου στο φόρουμ. Φέρτε τη πίσω
Morgan le Fay έγραψε:^Αυτό.
Amycus έγραψε:Το 2010 θα ήθελε να σας ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας.
Ατάκα #9
Hecate έγραψε:ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, κάνει ηχώ μέσα στο απέραντο κενό του τόπικ
Ατάκα #10
Dragon The Grey έγραψε:Συγνώμη παιδιά τι εννοείτε όταν λέτε εντυπώσεις από τις συναντήσεις , κάνουμε και συναντήσεις;;
Dragon The Grey έγραψε:Αλήθεια;; που ,πότε;; εννοώ ομαδικά ή ο καθένας μόνος του και καθορισμένα;;
Hecate έγραψε:Συναντιόμαστε ο καθένας μόνος του. Στην αρχή μας ήταν δύσκολο αλλά στην πορεία το πήραμε το κολάι.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Σήμερα είχα μίτινγκ! Ήμουν Κατερίνη αλλά δεν πειράζει αφού ούτως ή άλλως θα ήμουν μόνος μου. Πήγα λοιπόν στην πλατεία, έκατσα, χάζεψα λίγο τον κόσμο που περνούσε, και έφυγα. Πολύ ωραία πέρασα να το επαναλάβουμε!
Minerva McGonagall έγραψε:Λευτέρη μας σκεφτόσουν όλη την ώρα έτσι;
Phineas Nigellus Black έγραψε:Ααα και εγώ πήγα και κάθισα για κάνα μισαωρο στον πεζόδρομο της αγίας σοφίας πριν το φροντιστήριο. Πολύ καλά πέρασα!
Ατάκα #11
Hecate έγραψε:-Κοιμήσου βρε παιδάκι μου πια.
-Κάτσε ρε μάνα είναι στο σημείο που ο Φρόντο πάει με το δαχτυλίδι στην Μόρντορ.
-Εσύ να δω ποτέ θα παντρευτείς.
Ατάκα #12
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και γιατί να μην έρθουμε εμείς στους Α χαιρετισμούς;;
Hecate έγραψε:Δεν είναι όνομα καφετέριας.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Καλέ ξέρω, σκυλάδικο στην Ιερά Οδό είναι :blasé:
~*~
Aυτές ήταν λοιπόν οι καλύτερες.
Εσείς ψηφίζετε τις δύο αγαπημένες σας μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου!
Και μην ξεχνάτε...
HarryWorld.Το forum που δεν σταματά να μιλά ποτέ!