Πώς σας φάνηκαν;
+9
Narcissa Black
_LadyGrace_
Cassiopeia Black
Witch-King
Stardust.
yaoikillerpilze
Morgan le Fay
Cassandra Black
Albus P.W.B. Dumbledore
13 απαντήσεις
Μύθοι των Οτόρι
Albus P.W.B. Dumbledore- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 507
Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: still thinking about it...
- Δημοσίευση Ν°1
Μύθοι των Οτόρι
Έχετε διαβάσει την τετραλογία της Λίαν Χάρν ή κατά κόσμον Gillian Rubinstein;
Πώς σας φάνηκαν;
Πώς σας φάνηκαν;
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Μύθοι των Οτόρι
Βασικά είναι πενταλογία
Έχω διαβάσει την βασική τριλογία και θέλω να πάρω και τα καινούρια τώρα που βγήκαν. Απ' το λύκειο τα περίμενα
Είναι απίστευτα βιβλία. Στην ουσία ήταν η πρώτη μου συνειδητή επαφή με τον ιαπωνικό πολιτισμό. Ο τρόπος που είναι γραμμένα, τα γεγονότα, όλα δίνουν μια αίσθηση αληθοφάνειας. Ίσως φταίει το ότι είναι βασισμένα στην ιαπωνική ιστορία -η Φυλή, ας πούμε, είναι μια μυθιστοριματική απεικόνιση των Iga Ninja.
Οι χαρακτήρες είναι υπέροχοι. Έχουν κίνητρα και προσωπικότητα, και εξελίσσονται μέσα από όσα τους συμβαίνουν. Ούτε είναι μόνο καλοί ή μόνο κακοί. Αγαπημένοι by far ο Αράι και η Καεντέ.
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω
Έχω διαβάσει την βασική τριλογία και θέλω να πάρω και τα καινούρια τώρα που βγήκαν. Απ' το λύκειο τα περίμενα
Είναι απίστευτα βιβλία. Στην ουσία ήταν η πρώτη μου συνειδητή επαφή με τον ιαπωνικό πολιτισμό. Ο τρόπος που είναι γραμμένα, τα γεγονότα, όλα δίνουν μια αίσθηση αληθοφάνειας. Ίσως φταίει το ότι είναι βασισμένα στην ιαπωνική ιστορία -η Φυλή, ας πούμε, είναι μια μυθιστοριματική απεικόνιση των Iga Ninja.
Οι χαρακτήρες είναι υπέροχοι. Έχουν κίνητρα και προσωπικότητα, και εξελίσσονται μέσα από όσα τους συμβαίνουν. Ούτε είναι μόνο καλοί ή μόνο κακοί. Αγαπημένοι by far ο Αράι και η Καεντέ.
- Σπόιλερ:
- Λάτρεψα το τέλος του πρώτου βιβλίου, που ο Τακέο την κοίμισε καταλάθος κι έφυγε
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°3
Λατρευτά βιβλία, επίσης η πρώτη μου επαφή με ασιατικό και δη με ιαπωνικό πολιτισμό !
Και πάνω που ετοιμαζόμουν να επιμείνω ότι είναι 4 κάνω μια σύντομη αναζήτηση στο google και βλέπω ότι είναι 5 ! Το δίχτυ του ουρανού -όπως ονομαζεται το πέμπτο βιβλίο- κυκλοφόρησε μόλις τον Οκτώβριο και δεν το είχε πάρει το αυτί μου. Θα φάει βρίσιμο ο βλάκας ο βιβλιοπώλης που δεν μου το είπε !
Εντάξει η Καεντέ είναι η προσωποποίηση της δυναμικής γυναίκας και είναι αναμενομένη η επιλογή σου, αλλά ο Αράι ;
Και τέλος αγαπημένο «εδάφιο» : «Ήταν το δώρο του Σιγκέρου σε μένα, μαζί με το όνομά μου και την ίδια μου τη ζωή. Κράτησα το σπαθί με τα δυό μου χέρια κι επανέλαβα τις αρχαίες κινήσεις που μου είχε διδάξει στο Χάγκι. Ο Τζάτο μου τραγούδησε για αίμα και για πόλεμο.»
Και πάνω που ετοιμαζόμουν να επιμείνω ότι είναι 4 κάνω μια σύντομη αναζήτηση στο google και βλέπω ότι είναι 5 ! Το δίχτυ του ουρανού -όπως ονομαζεται το πέμπτο βιβλίο- κυκλοφόρησε μόλις τον Οκτώβριο και δεν το είχε πάρει το αυτί μου. Θα φάει βρίσιμο ο βλάκας ο βιβλιοπώλης που δεν μου το είπε !
Εντάξει η Καεντέ είναι η προσωποποίηση της δυναμικής γυναίκας και είναι αναμενομένη η επιλογή σου, αλλά ο Αράι ;
- Σπόιλερ:
- Στην αρχή έδειχνε μια εξαιρετική εικόνα, γενναίος, σοβαρός και με τιμή. Αλλά στο τέλος ανατράπηκε η όλη εικόνα που είχε δημιουργήσει ο αναγνώστης όταν όχι μόνο πρόδωσε και προσπάθησε να σκοτώσει τον Τακέο, αλλά και τα παιδιά και τη γυναίκα του! Ειδικά στην Ιαπωνία (εσύ θα ξέρεις καλύτερα) που η αξιοπρέπεια και η τιμή είναι -αν όχι τα, τουλάχιστον από τα πιο- υψηλά ιδανικά στη συνείδηση του κόσμου και δη των ευγενών-σαμουράι οι πράξεις αυτές ήταν από τις χειρότερες που θα μπορούσε να κάνει.
Και τέλος αγαπημένο «εδάφιο» : «Ήταν το δώρο του Σιγκέρου σε μένα, μαζί με το όνομά μου και την ίδια μου τη ζωή. Κράτησα το σπαθί με τα δυό μου χέρια κι επανέλαβα τις αρχαίες κινήσεις που μου είχε διδάξει στο Χάγκι. Ο Τζάτο μου τραγούδησε για αίμα και για πόλεμο.»
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
Ναι η αλήθεια είναι πως κι εγώ σπάστηκα από αυτή την αλλαγή του Αράι στο 3ο βιβλίο... εννοείται πως τον προτιμούσα στα 2 πρώτα
Τη Γιούκι δεν την πήγαινα ιδιαίτερα. Τη θεωρούσα λίγο τσουλίτσα, άσχετο που απλά έκανε αυτό που της επέβαλλε η οικογένεια
Τη Γιούκι δεν την πήγαινα ιδιαίτερα. Τη θεωρούσα λίγο τσουλίτσα, άσχετο που απλά έκανε αυτό που της επέβαλλε η οικογένεια
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°5
Α, να φανταστεις πως ηθελα να μικησω για αυτα τα βιβλλια
Καλα ειναι; Εχω τ πρωτο αλλα δεν το χω αρχισει...
Καλα ειναι; Εχω τ πρωτο αλλα δεν το χω αρχισει...
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°6
Είναι πολύ καλά, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αρέσουν αυτού του τύπου βιβλία και φυσικά είναι ένας πρώτος τρόπος να μυηθείς στα ρηχά του ιαπωνικού πολιτισμού.
Όμως οφείλω να ομολογήσω ότι το τέταρτο, για το πέμπτο δεν ξέρω, βιβλίο μεταφράστηκε από διαφορετικό μεταφραστή και δη άντρα και είναι αρκετά διαφορετικό στην έκφραση του λόγου από τα άλλα. Ειδικά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται είναι πολύ διαφορετικό, πράγμα που γίνεται εμφανές αν κλείσεις το τρίτο και κατευθείαν ανοίξεις το τέταρτο. Ακόμα και το αρχικός ύφος που προσέδωσε η Λίαν Χαρν στο βιβλίο της είναι πολύ διαφορετικό από ότι στα υπόλοιπα. Ειδικά στην αρχή όταν ξεκίνησα το 4 μου έκανε πολύ κακή εντύπωση με αυτή την απότομη αλλαγή, αλλά μετά όσο περνούσαν οι σελίδες και όταν έπειτα το ξαναδιάβασα έφυγε το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της δυσφορίας .
Όμως οφείλω να ομολογήσω ότι το τέταρτο, για το πέμπτο δεν ξέρω, βιβλίο μεταφράστηκε από διαφορετικό μεταφραστή και δη άντρα και είναι αρκετά διαφορετικό στην έκφραση του λόγου από τα άλλα. Ειδικά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται είναι πολύ διαφορετικό, πράγμα που γίνεται εμφανές αν κλείσεις το τρίτο και κατευθείαν ανοίξεις το τέταρτο. Ακόμα και το αρχικός ύφος που προσέδωσε η Λίαν Χαρν στο βιβλίο της είναι πολύ διαφορετικό από ότι στα υπόλοιπα. Ειδικά στην αρχή όταν ξεκίνησα το 4 μου έκανε πολύ κακή εντύπωση με αυτή την απότομη αλλαγή, αλλά μετά όσο περνούσαν οι σελίδες και όταν έπειτα το ξαναδιάβασα έφυγε το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της δυσφορίας .
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°7
Μαλιστα... Θα τα διαβασω καποια στιγμη, απλως τωρα ειμαι σε αλλη φαση. Θενξ παντως.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
yaoikillerpilze- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1392
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
ειναι απιστευτο βιβλιο
ο τροπος γραφης ειναι τοσο ψυχρος και κομψος που οι εικονες εμφανιζονται μπροστα στα ματια σου χωρις σχεδον καμια προσπαθια
η φυση συνδιαζεται με την τιμη και την ιδεολογια της ιαπωνιας του 1600-1700
το μονο που με ψιλοενοχλησε ηταν η αναφορα στους κρυπτοχριστιανους ( αφανεις )
PS: το βιβλιο το λαμπρο φεγγαρι ηταν το αγαπημενο μου αν και στο τελευταιο με χαλασε λιγο η ολη κατασταση
ηταν λες και η συγγραφεας εκανε απιστευτο fanservice
ακιο ( αν και υπαρχειεξηγηση για την συμπεριφορα του )
ο τροπος γραφης ειναι τοσο ψυχρος και κομψος που οι εικονες εμφανιζονται μπροστα στα ματια σου χωρις σχεδον καμια προσπαθια
η φυση συνδιαζεται με την τιμη και την ιδεολογια της ιαπωνιας του 1600-1700
το μονο που με ψιλοενοχλησε ηταν η αναφορα στους κρυπτοχριστιανους ( αφανεις )
PS: το βιβλιο το λαμπρο φεγγαρι ηταν το αγαπημενο μου αν και στο τελευταιο με χαλασε λιγο η ολη κατασταση
ηταν λες και η συγγραφεας εκανε απιστευτο fanservice
ακιο ( αν και υπαρχειεξηγηση για την συμπεριφορα του )
Stardust.- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
Έχω διαβάσει την αρχική τριλογία, τώρα θέλω να πάρω και τα επόμενα. Λατρεύω τον τρόπο γραφής της. Αποδίδει τόσο καλά τα συναισθήματα των ηρώων, οι οποίοι ήρωες είναι όλοι τόσο ξεχωριστοί και τους ψυχογραφεί τον καθένα από αυτούς με έναν μοναδικό και βαθύ τρόπο. Υπέροχα βιβλία.
Be the change you wanna see in the world.
Wish you were here.
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°10
Ας ποστάρω και εγώ μετά από πολύυυυυυυ καιρό !! Τα 4 βιβλία αυτά είναι φανταστικά !
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°11
Τελείωσα την Βραχνή Φωνή του Ερωδιού πριν κάτι μέρες. Η βασική μου σκέψη όσο το διάβαζα ήταν "θέλω να το κάνουν ταινία ή έστω άνιμε" Πολύ πιο αληθοφανές από την τριλογία, αφού χώνει μέσα και την έλευση των Πορτογάλων εμπόρων -και του Χριστιανισμού- στην Ιαπωνία και άλλα ιστορικά γεγονότα.
Αύριο-μεθαύριο ξεκινάω και το Δίχτυ του Ουρανού. Γουστάρω απίστευτα να δω Τακέσι, ρομάντζο Σιγκέρου-Ναόμι και περισσότερα για τους Αφανείς
Αύριο-μεθαύριο ξεκινάω και το Δίχτυ του Ουρανού. Γουστάρω απίστευτα να δω Τακέσι, ρομάντζο Σιγκέρου-Ναόμι και περισσότερα για τους Αφανείς
- We seed the stars:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°12
Εχω το πρωτο αλλα δεν το εχω διαβασει!
_LadyGrace_- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1095
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Magical Identity
Today's thought: some things are worth fighting for, some feelings never change
- Δημοσίευση Ν°13
τωρα αυτα ξεκινησα να διαβαζω
Και πολυ αργησα, δεν μου ξεφευγει τιποτα ιαπωνικο (υπερβολικη αγαπη σας λεω)
θα γραψω εντυπωσεις προσεχως!!
Και πολυ αργησα, δεν μου ξεφευγει τιποτα ιαπωνικο (υπερβολικη αγαπη σας λεω)
θα γραψω εντυπωσεις προσεχως!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Και ναι το πρίκουελ ήταν όσο επικό φανταζόμουν
Τα θέλω σε ταινίες!!!
Τα θέλω σε ταινίες!!!
- We seed the stars:
Narcissa Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 807
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Από τα αγαπημένα μου βιβλία.Ο τρόπος γραφής είναι υπέροχος, τα τοπία φανταστικά και η περιγραφή των συναισθημάτων εξαιρετική.Η Καεντέ ειναι τέλεια και σιχαίνομαι τον Φουτζιβάρα.Από τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω δει ποτέ Καλά που πέθανε Λυπήθηκα τόσο πολύ όταν πέθανε ο Σιγκέρου και η Ναόμι αν και το περίμενα.Έχω διαβάσει τα 3 πρώτα αλλά δεν βρίσκω σε κανένα βιβλιοπωλείο τα επόμενα 2.
My dear...
You really can't send me to Hell. I came from there.
You really can't send me to Hell. I came from there.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°16
Cassandra Black έγραψε:Και ναι το πρίκουελ ήταν όσο επικό φανταζόμουν
Τα θέλω σε ταινίες!!!
Όχι αλήθεια. Θα τα διαβάσω!
Γιάννα ένα πρώιμο δώρο.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
^Μα τω Ρ'λλορ αν είναι αλήθεια θα τρελαθώ
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
Ντάξει, μην τελειώσεις όμως πάνω μας, θα αργήσει φαντάζομαι, για να μην λένε ημερομηνίες και τα λοιπά.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°19
Μισό γιατί έχω μπερδευτεί... εγώ έχω μια τριλογία που αποτελειται από ένα ζευγάρι τον Τακέο και την Καέντε... είναι περισσότερα??
γιατί έχω μπερδευτεί?
γιατί έχω μπερδευτεί?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°20
^Είναι άλλα δύο, ένα σίκουελ κι ένα πρίκουελ
Στο σίκουελ πάλι ο Τακέο κι η Καεντέ είναι, αλλά το πρίκουελ έχει να κάνει με τον Σιγκέρου πιο πολύ
Στο σίκουελ πάλι ο Τακέο κι η Καεντέ είναι, αλλά το πρίκουελ έχει να κάνει με τον Σιγκέρου πιο πολύ
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
Να σαι καλά βρε Γιάννα με ξεμπέρδεψες...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
abra_cat- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 112
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2012
Magical Identity
Today's thought: I can't find it in no bedroom, or wherever it is I run and hide, and I never did find it, by anyone's side.
- Δημοσίευση Ν°22
Επιτέλους γράφω στο τόπικ που με οδήγησε στο φόρουμ!
Λατρεύω την ιστορία του Τακέο, της Γκαεντέ και της υπέροχης αυτής φανταστικής φεουδαρχικής Ιαπωνίας... Τα βιβλία αυτά ήταν η αιτία να λατρέψω την Ιαπωνία και τον πολιτισμό της και να θέλω μια μέρα να τη δω από κοντά. Αυτό τον καιρό τελειώνω τη Βραχνή Φωνή του Ερωδιού και έχω σκοπό να συνεχίσω με το Δίχτυ του Ουρανού. Φανταστική η γραφή της Λίαν Χερν. Τίποτα άλλο περιττό.
Λατρεύω την ιστορία του Τακέο, της Γκαεντέ και της υπέροχης αυτής φανταστικής φεουδαρχικής Ιαπωνίας... Τα βιβλία αυτά ήταν η αιτία να λατρέψω την Ιαπωνία και τον πολιτισμό της και να θέλω μια μέρα να τη δω από κοντά. Αυτό τον καιρό τελειώνω τη Βραχνή Φωνή του Ερωδιού και έχω σκοπό να συνεχίσω με το Δίχτυ του Ουρανού. Φανταστική η γραφή της Λίαν Χερν. Τίποτα άλλο περιττό.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°23
Είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια την παγίδα των αηδονιών και μου άρεσε πολύ!
Σκέφτομαι να συνεχίσω και με τα υπόλοιπα...
Σκέφτομαι να συνεχίσω και με τα υπόλοιπα...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°24
^είχα ξαναγράψει για την τριλογία, την οποία μου την είχε δανείσει μια φίλη να διαβάσω,Cassandra Black έγραψε:^Είναι άλλα δύο, ένα σίκουελ κι ένα πρίκουελ
Τελικά τα βιβλία βιαζόταν να της τα ξαναδώσω πίσω και δεν μου έδωσε την ευκαιρία να τα διαβάσω.
Λίγο καιρό μετά ανακάλυψα την τριλογία στην βιβλιοθήκη της Γιάννας και την 'έκλεψα'
Έχω ήδη ξεκινήσει και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία γι αυτό και μόλις ολοκληρώσω
θα παρακαλούσα την Γιάννα να μου δώσει και τα άλλα δυο να τα 'φάω'
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°25
Ως γνωστόν περιφέρομαι σαν την άδικη κατάρα σε μερικά τόπικ , δλδ μιλάω μόνοι μου, εγώ κι οι
4 τοίχοι ...
Τελειώνοντας το 1ο βιβλίο, έχοντας πωρωθεί τόσο πολύ σε σημείο διαβάζοντας να έχω χαρακτήρες από animations στο μυαλό μου, με τους οποίους μπορώ να αποδώσω τα πρόσωπα , δλδ τους κεντρικούς χαρακτήρες έχω να δηλώσω ότι έχω κολλήσει αφάνταστα,,, και να μην ξεχνιόμαστε το δάκρυ τρέχει κορόμηλο...
4 τοίχοι ...
Τελειώνοντας το 1ο βιβλίο, έχοντας πωρωθεί τόσο πολύ σε σημείο διαβάζοντας να έχω χαρακτήρες από animations στο μυαλό μου, με τους οποίους μπορώ να αποδώσω τα πρόσωπα , δλδ τους κεντρικούς χαρακτήρες έχω να δηλώσω ότι έχω κολλήσει αφάνταστα,,, και να μην ξεχνιόμαστε το δάκρυ τρέχει κορόμηλο...
- Σπόιλερ:
- Λυπήθηκα τόσο πολύ για τον Σιγκέρου και την Μαρουγιάμα (κι απ'ότι κατάλαβα προς το τέλος του βιβλίου η Μαρουγιάμα όταν πνίγηκε ήταν έγκυος;! )
Χριστέ μου γιατί;;!! Γιατί;;;!!! Αμ ο άλλος , γιατί ρε Τακέο έφυγες κι άφησες το κορίτσι;;;!!!ΓΙΑΤΊ;;!!!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong