Αν όχι σκέφτεστε να κάνετε το 10% (αν ισχύει ακόμη γιατί κάτι διάβασα ότι τον έχουν καταργήσει ) ή να δώσετε πάλι Πανελλήνιες για να περάσετε σε κάποια άλλη Σχολή;
+21
Arcturus Regulus Black
@RtVaVa
Phineas Nigellus Black
SiMoS
Amycus
Mirabelle Salvatore
Maria Lovegood
Imperio
Romilda Vane
FLEUR258
Morgan le Fay
lefter4
Tom Marvolo Riddle
AngieWiz
Witch-King
Andromeda Black
Laura Mandley
radiopalmos
Hecate
Cassandra Black
Sorazal the Erised
25 απαντήσεις
Σας αρέσει η Σχολή σας;
Ψηφοφορία
Σας αρέσει η Σχολή σας?
- [ 24 ]
- [86%]
- [ 2 ]
- [7%]
- [ 2 ]
- [7%]
Σύνολο Ψήφων: 28
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°1
Σας αρέσει η Σχολή σας;
Με άλλα λόγια μείνατε ικανοποιημένοι από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο οποίο περάσατε;
Αν όχι σκέφτεστε να κάνετε το 10% (αν ισχύει ακόμη γιατί κάτι διάβασα ότι τον έχουν καταργήσει ) ή να δώσετε πάλι Πανελλήνιες για να περάσετε σε κάποια άλλη Σχολή;
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Σας αρέσει η Σχολή σας;
Εγώ στην αρχή είχα ψιλοαπογοητευτεί, όχι για τη σχολή αυτή καθαυτή, αλλά για τη βάση που είχε
Μετά είδα τα μαθήματα και ξετρελάθηκα. Εγκληματολογίες, ανθρωπολογίες, μαθήματα περί φύλου και κοινωνικών κινημάτων, ΜΜΕ... όλα τα καλά.
Οπότε ναι, τελικά μου άρεσε η σχολή μου
Μετά είδα τα μαθήματα και ξετρελάθηκα. Εγκληματολογίες, ανθρωπολογίες, μαθήματα περί φύλου και κοινωνικών κινημάτων, ΜΜΕ... όλα τα καλά.
Οπότε ναι, τελικά μου άρεσε η σχολή μου
- We seed the stars:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
Όχι. Αλλά τα πράγματα που δεν μου αρέσουν δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της σχολής αλλά με τον τρόπο διοίκησης της.
Το περιεχόμενο των μαθήματων είναι μέτριο/καλό, το επίπεδο υψηλότερο απ' ότι σε άλλα ΤΕΙα παρόλο που η βάση είναι χαμηλή (ή τουλάχιστον αυτό μας λένε εμάς, τις αμφιβολίες μου τις έχω) αλλά την ανοργανωσιά και τον ωχαδερφισμό που έχω βρει εδώ, δεν τα 'χω ξαναδεί ποτέ μου. Υπάρχουν καθηγητές που βάζουν στις εξετάσεις θέματα που δεν έχουν διδάξει, υπάρχουν καθηγητές που αρνούνται πεισματικά να κάνουν μάθημα, υπάρχουν καθηγητές που ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα στην ύλη των μαθημάτων τους αλλά ή μόνη τους αντίδραση είναι να λένε "Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό, τι να κάνω δηλαδή;" Υπάρχει η γραμματεία που σου βγάζει την πίστη για να σου δώσει ένα χαρτί και υπάρχει όλο αυτό το "Δεν φταίω εγώ, φταίει ο καθηγητής Τάδε που του το 'πε ο προϊστάμενος Δείνα που το άκουσε από τον πρόεδρο Έτσι κτλ."
Ελάχιστα είναι τα μαθήματα που μου αρέσει να παρακολουθώ αφού η συμπεριφορά των περισσότερων είναι απωθητική και η διδασκαλία τους αναποτελεσματική.
10% ή κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν θα έκανα αλλά και να έκανα, σε κάποια παρόμοια ή και χοιρότερη* κατάσταση θα έμπλεκα. Σκέφτομαι πάντως αν πάρω το πτυχίο χωρίς καθυστερήσεις και με σχετικά καλό βαθμό να δώσω κατατακτήριες για την αντίστοιχη πολυτεχνειακή σχολή. Αυτό θα το κάνω για να δώσω ένα κύρος στο πτυχίο μου, να έχω εφόδια για ένα καλύτερο μεταπτυχιακό αλλά κυρίως για να κερδίσω χρόνο για να δω πως θα καταφέρω να μπω στο επάγγελμα που θέλω αφού είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις γνωριμίες και ιδιαίτερα ψυχοφθόρο αν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω σου.
*: όταν το ξαναδιάβαζα είδα πως το χα γράψει λάθος αλλά γλώσσα λανθάνουσα...
edit: Έπεσε το μάτι μου στην φράση "να ξαναδώσετε Πανελλήνιες" και θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να μην μπορείς να αλλάξεις σχολή και να πρέπει να παρατήσεις τα πάντα και να διαβάσεις για να ξαναδώσει Πανελλήνιες. Δεν λέω να φύγεις από τη Δασοκομία και να πας στην Νομική αλλά να μπορείς να πας σε μια σχολή με παρόμοια βάση ή δίνοντας 1-2 μαθήματα. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα οι φοιτητές αλλάζουν majors για πλάκα. Φεύγουν από το λύκειο λέγοντας πως θα σπουδάσουν βιολόγοι και βγαίνουν από το κολλέγιο με σπουδές στην Γαλλική φιλολογία. Επίσης στις ΗΠΑ υπάρχουν και τα minors και double majors όπου ουσιαστικά σπουδάζεις 2 πράγματα ταυτόχρονα ενώ εδώ το να είσαι γραμμένος σε δύο σχολές/τμήματα είναι παράνομο.
Το περιεχόμενο των μαθήματων είναι μέτριο/καλό, το επίπεδο υψηλότερο απ' ότι σε άλλα ΤΕΙα παρόλο που η βάση είναι χαμηλή (ή τουλάχιστον αυτό μας λένε εμάς, τις αμφιβολίες μου τις έχω) αλλά την ανοργανωσιά και τον ωχαδερφισμό που έχω βρει εδώ, δεν τα 'χω ξαναδεί ποτέ μου. Υπάρχουν καθηγητές που βάζουν στις εξετάσεις θέματα που δεν έχουν διδάξει, υπάρχουν καθηγητές που αρνούνται πεισματικά να κάνουν μάθημα, υπάρχουν καθηγητές που ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα στην ύλη των μαθημάτων τους αλλά ή μόνη τους αντίδραση είναι να λένε "Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό, τι να κάνω δηλαδή;" Υπάρχει η γραμματεία που σου βγάζει την πίστη για να σου δώσει ένα χαρτί και υπάρχει όλο αυτό το "Δεν φταίω εγώ, φταίει ο καθηγητής Τάδε που του το 'πε ο προϊστάμενος Δείνα που το άκουσε από τον πρόεδρο Έτσι κτλ."
Ελάχιστα είναι τα μαθήματα που μου αρέσει να παρακολουθώ αφού η συμπεριφορά των περισσότερων είναι απωθητική και η διδασκαλία τους αναποτελεσματική.
10% ή κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν θα έκανα αλλά και να έκανα, σε κάποια παρόμοια ή και χοιρότερη* κατάσταση θα έμπλεκα. Σκέφτομαι πάντως αν πάρω το πτυχίο χωρίς καθυστερήσεις και με σχετικά καλό βαθμό να δώσω κατατακτήριες για την αντίστοιχη πολυτεχνειακή σχολή. Αυτό θα το κάνω για να δώσω ένα κύρος στο πτυχίο μου, να έχω εφόδια για ένα καλύτερο μεταπτυχιακό αλλά κυρίως για να κερδίσω χρόνο για να δω πως θα καταφέρω να μπω στο επάγγελμα που θέλω αφού είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις γνωριμίες και ιδιαίτερα ψυχοφθόρο αν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω σου.
*: όταν το ξαναδιάβαζα είδα πως το χα γράψει λάθος αλλά γλώσσα λανθάνουσα...
edit: Έπεσε το μάτι μου στην φράση "να ξαναδώσετε Πανελλήνιες" και θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο να μην μπορείς να αλλάξεις σχολή και να πρέπει να παρατήσεις τα πάντα και να διαβάσεις για να ξαναδώσει Πανελλήνιες. Δεν λέω να φύγεις από τη Δασοκομία και να πας στην Νομική αλλά να μπορείς να πας σε μια σχολή με παρόμοια βάση ή δίνοντας 1-2 μαθήματα. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα οι φοιτητές αλλάζουν majors για πλάκα. Φεύγουν από το λύκειο λέγοντας πως θα σπουδάσουν βιολόγοι και βγαίνουν από το κολλέγιο με σπουδές στην Γαλλική φιλολογία. Επίσης στις ΗΠΑ υπάρχουν και τα minors και double majors όπου ουσιαστικά σπουδάζεις 2 πράγματα ταυτόχρονα ενώ εδώ το να είσαι γραμμένος σε δύο σχολές/τμήματα είναι παράνομο.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
radiopalmos- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 707
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Σκέψεις και συναισθήματα
- Δημοσίευση Ν°4
εμένα μου αρέσει
http://theodorakakis.forumgreek.com/forum
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°5
Εγώ αν και περίμενα πολλά από την Σχολή μου τελικά απογοητεύτηκα οικτρά. Μακάρι να γίνει πιο ενδιαφέρουσα στο μέλλον αλλά μέχρι τώρα καμία σχέση με τις προσδοκίες μου. Ούτε από άποψη περιεχομένου ούτε από άποψη υποδομών. Επίσης οι προοπτικές μετά το τέλος της φοίτησης είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ουσιαστικά είναι μονόδρομος, γιατί αν και μας επιτρέπουν να ανοίξουμε γραφείο δεν έχουμε κάνει καθόλου πρακτική σχεδόν και επιπλέον τα χέρια μας είναι δεμένα. Ούτε ένα τεστ δεν μπορούμε να χορηγήσουμε.
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°6
Μου αρέσει πολύ η σχολή μου.
Είμαι στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής&Ψυχολογίας.Τα μαθήματα είναι τέλεια κι έχω μάθει πολλά νέα πράγματα.Βέβαια στη Φιλοσοφική η επαγγελματική αποκατάσταση είναι το παλούκι.
Είμαι στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής&Ψυχολογίας.Τα μαθήματα είναι τέλεια κι έχω μάθει πολλά νέα πράγματα.Βέβαια στη Φιλοσοφική η επαγγελματική αποκατάσταση είναι το παλούκι.
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°7
Όχι. Ήταν η 16η επιλογή μου στο μηχανογραφικό, οπότε ήταν η λύση αν δεν περνούσα πουθενά αλλού.. Τα μαθήματα είναι απίστευτα ανιαρά και μερικοί καθηγητές είναι θεούσοι σε εκνευριστικό σημείο... Επίσης το σύστημα επιλογής μαθημάτων είναι απίστευτα άβολο και χρονοβόρο, ενώ σε άλλες σχολες γίνεται μέσω ίντερνετ ενώ εμείς πρέπει να τρέχουμε στο γραφείο του κάθε καθηγητή και ύστερα στην γραμματεία...
Άσε που και να τελειώσεις την Θεολογία δεν έχεις και πολλές προοπτικές για δουλειά, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διοριστείς καθηγητής σε κανένα σχολείο, αν και όποτε...
Δεν ξαναέδωσα γιατί βαριόμουν να ξαναδιαβάζω μία ολόκληρη χρονιά για τις Πανελλαδικές, και δεν έβγαλα και τόσα πολλά μόρια για να δώσω με το 10% και να περάσω κάπου καλύτερα..
Προσπαθώ να την τελειώσω για να έχω ένα πτυχίο και μετά να κάνω αίτηση για Δημοτική Αστυνομία, επειδή όταν έδινα πανελλαδικές ήθελα να περάσω στην Αστυφυλάκων, έχω κάψα με την αστυνομία..
Άσε που και να τελειώσεις την Θεολογία δεν έχεις και πολλές προοπτικές για δουλειά, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διοριστείς καθηγητής σε κανένα σχολείο, αν και όποτε...
Δεν ξαναέδωσα γιατί βαριόμουν να ξαναδιαβάζω μία ολόκληρη χρονιά για τις Πανελλαδικές, και δεν έβγαλα και τόσα πολλά μόρια για να δώσω με το 10% και να περάσω κάπου καλύτερα..
Προσπαθώ να την τελειώσω για να έχω ένα πτυχίο και μετά να κάνω αίτηση για Δημοτική Αστυνομία, επειδή όταν έδινα πανελλαδικές ήθελα να περάσω στην Αστυφυλάκων, έχω κάψα με την αστυνομία..
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
radiopalmos- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 707
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Σκέψεις και συναισθήματα
- Δημοσίευση Ν°8
Ναι
http://theodorakakis.forumgreek.com/forum
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°9
Εγώ πέρασα Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής στο πολυτεχνείο Πάτρας ! Δυστυχώς η σχολή ΔΕΝ τραβάει οπότε πάω για 10% !!
AngieWiz- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
Magical Identity
Today's thought: How much happier a person can be...?! :D
- Δημοσίευση Ν°10
Εγώ αν και είχα απογοητευτεί από τον εαυτό μου γιατί έχασα την ψυχολογία Θεσσαλονίκης για 6 μόρια(!),τελικά το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που πέρασα είναι πλ καλύτερο!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πιστεύω ότι τελικά όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο...το μόνο άσχημο κομμάτι στη σχολή μου είναι ότι έχουμε επιρροή από το ΦΠΨ κι έτσι αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε φιλοσοφία(για 3 εξάμηνα),παιδαγωγικά(για 1)και Διδακτική της Ιστορίας(για 1 επίσης)χωρίς ουσιαστικά να μας βοηθάνε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!
Life comes without guarantees,except that smiling will brighten your face,laughing will enhance your eyes and falling in love will change your life forever...
Life isn't about finding yourself...Life is about creating yourself...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°11
Ναι και όχι, δεν θέλω να μαι απόλυτος. Από άποψη υποδομών παράπονο δεν έχω, και το κυλικείο μας το ωραίο έχουμε και την αίθουσα την ευρύχωρη (εμείς δεν κάνουμε μάθημα σε αμφιθέατρο, τουλάχιστον όχι ακόμη), βέβαια στην προαναφερθείσα αίθουσα πρέπει να προστεθούν επειγόντως νέα καθίσματα επειδή κλείνουμε εξάωρα και εφτάωρα καθημερινά με αποτέλεσμα να μας πιάνεται ο πισινός αλλά εντάξει Επίσης υπάρχει και πλήρης ηλεκτρονικός εξοπλισμός για καλύτερη διδασκαλία αλλά δεν ξέρουν όλοι οι καθηγητές να τον χρησιμοποιούν και εκεί χαλιέσαι λίγο.
Για πολλούς αποτελεί μειονέκτημα πως το πολυτεχνείο είναι γεμάτο σκυλιά, εμένα μ' αρέσει αυτό Επίσης το τελευταίο που με χαλάει είναι ότι βρίσκεται τέρμα πίσω στην πανεπιστημιούπολη και όταν τελειώνουμε αργά είναι κάπως επικίνδυνα
Τέλος με τα κτιριακά, πάμε στο ζουμί
Τα μαθήματα μέχρι στιγμής μου αρέσουν. Όλα Ντάξει βασικά είναι έξι, αρκετά δύσκολα όλα τους (τα μαθήματα των τριών πρώτων εξαμήνων περιμένουν να περάσουν οι περισσότεροι για να πάρουν πτυχίο ) όμως σε τραβάνε να τα διαβάσεις. Το "κακό" είναι πως θέλει διάβασμα από τώρα, και παρόλο που λίγοι μη-πολυτεχνίτες το πιστεύουν, χρειάζεται περισσότερο διάβασμα από ό,τι για πανελλήνιες. Ακούω πως αν κάποιος περιμένει τα Χριστούγεννα για να αρχίσει να διαβάζει έχει ήδη αργήσει και δύσκολα θα περάσει παραπάνω από τα μισά
Το άλλο κακό είναι ότι δεν έχουμε εργαστήρια, βασικά διαστρεβλώνουμε λίγο την έννοια του εργαστηρίου. Στα δύο πρώτα εξάμηνα (δομικά υλικά Ι & ΙΙ) επειδή έχουμε καλούς καθηγητές φρόντισαν να κάνουμε από 4 εργαστήρια, αν και επίσημα δεν προβλέπονται. Είναι προφανώς όμως λίγα - βέβαια έχει και το καλό του, κανένα μάθημα δεν είναι υποχρεωτικό
Φυσικά σε κανέναν δεν άρεσε που πληρώσαμε τα υλικά του σχεδίου αλλά εντάξει, δεν μπορείς και να τα αποφύγεις Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα μαθήματα είναι πιο ευχάριστα από όσο περίμενα αλλά είναι και τα μικροπροβλήματα που ανέφερα παραπάνω οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ πλήρως
Για πολλούς αποτελεί μειονέκτημα πως το πολυτεχνείο είναι γεμάτο σκυλιά, εμένα μ' αρέσει αυτό Επίσης το τελευταίο που με χαλάει είναι ότι βρίσκεται τέρμα πίσω στην πανεπιστημιούπολη και όταν τελειώνουμε αργά είναι κάπως επικίνδυνα
Τέλος με τα κτιριακά, πάμε στο ζουμί
Τα μαθήματα μέχρι στιγμής μου αρέσουν. Όλα Ντάξει βασικά είναι έξι, αρκετά δύσκολα όλα τους (τα μαθήματα των τριών πρώτων εξαμήνων περιμένουν να περάσουν οι περισσότεροι για να πάρουν πτυχίο ) όμως σε τραβάνε να τα διαβάσεις. Το "κακό" είναι πως θέλει διάβασμα από τώρα, και παρόλο που λίγοι μη-πολυτεχνίτες το πιστεύουν, χρειάζεται περισσότερο διάβασμα από ό,τι για πανελλήνιες. Ακούω πως αν κάποιος περιμένει τα Χριστούγεννα για να αρχίσει να διαβάζει έχει ήδη αργήσει και δύσκολα θα περάσει παραπάνω από τα μισά
Το άλλο κακό είναι ότι δεν έχουμε εργαστήρια, βασικά διαστρεβλώνουμε λίγο την έννοια του εργαστηρίου. Στα δύο πρώτα εξάμηνα (δομικά υλικά Ι & ΙΙ) επειδή έχουμε καλούς καθηγητές φρόντισαν να κάνουμε από 4 εργαστήρια, αν και επίσημα δεν προβλέπονται. Είναι προφανώς όμως λίγα - βέβαια έχει και το καλό του, κανένα μάθημα δεν είναι υποχρεωτικό
Φυσικά σε κανέναν δεν άρεσε που πληρώσαμε τα υλικά του σχεδίου αλλά εντάξει, δεν μπορείς και να τα αποφύγεις Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα μαθήματα είναι πιο ευχάριστα από όσο περίμενα αλλά είναι και τα μικροπροβλήματα που ανέφερα παραπάνω οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ πλήρως
Statler
lefter4- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
εμενα μου αρεσει πολη!!!!!!!
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°13
Τραγικά πολύ. Είμαι ικανή να κοπώ στις εξετάσεις του Ιούνη για να ξανακάνω πρώτο έτος
Πλάκα κάνω, απλά είναι μία σχολή που προσφέρεται για πολλά πράγματα, αν μπορούσα θα κοιμόμουν εκεί
Οι υποδομές δεν είναι τέλειες, μας έταξαν ολική ανακαίνιση μέσα στο καλοκαίρι και ελπίζω να το κάνουν.
Μερικές φορές δυσκολευόμαστε στην επικοινωνία με την διεύθυνση και την γραμματεία αλλά τα βγάζουμε πέρα. Κάνουμε καλό μάθημα, δεν χάνουμε ώρες (δεν μας παίρνει κιόλας) και γενικώς έχουμε καλές σχέσεις με καθηγητές και μας προωθούν αν ζητήσουμε βοήθεια.
Και το κυλικείο καλό είναι
Πλάκα κάνω, απλά είναι μία σχολή που προσφέρεται για πολλά πράγματα, αν μπορούσα θα κοιμόμουν εκεί
Οι υποδομές δεν είναι τέλειες, μας έταξαν ολική ανακαίνιση μέσα στο καλοκαίρι και ελπίζω να το κάνουν.
Μερικές φορές δυσκολευόμαστε στην επικοινωνία με την διεύθυνση και την γραμματεία αλλά τα βγάζουμε πέρα. Κάνουμε καλό μάθημα, δεν χάνουμε ώρες (δεν μας παίρνει κιόλας) και γενικώς έχουμε καλές σχέσεις με καθηγητές και μας προωθούν αν ζητήσουμε βοήθεια.
Και το κυλικείο καλό είναι
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°14
Ναι,αρκετά.
Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και βαρετά μαθήματα...αλλά μου αρέσει.
Νομίζω πως από του χρόνου που θα διαλέξουμε κατεύθυνση και θα μπορούμε να έχουμε και επιλογής μας μαθήματα θα είναι ακόμα πιο καλά.
Σαν κτίριο δεν με ξετρελαίνει και πολύ.Νομίζω πως άλλα όπως η Γεολωγία,το ΕΜΠ και το Γεωπονικό είναι μακράν πιο όμορφα.
Επίσης δεν μου πολύ αρέσει και ο κόσμος της σχολής μου. Όλο άτομα που σε κοιτάνε με μισό μάτι και είναι σνομπ,και νομίζουν πως επειδή μπήκαν στην Φιλοσοφική Αθήνας είναι κάποιοι.
Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και βαρετά μαθήματα...αλλά μου αρέσει.
Νομίζω πως από του χρόνου που θα διαλέξουμε κατεύθυνση και θα μπορούμε να έχουμε και επιλογής μας μαθήματα θα είναι ακόμα πιο καλά.
Σαν κτίριο δεν με ξετρελαίνει και πολύ.Νομίζω πως άλλα όπως η Γεολωγία,το ΕΜΠ και το Γεωπονικό είναι μακράν πιο όμορφα.
Επίσης δεν μου πολύ αρέσει και ο κόσμος της σχολής μου. Όλο άτομα που σε κοιτάνε με μισό μάτι και είναι σνομπ,και νομίζουν πως επειδή μπήκαν στην Φιλοσοφική Αθήνας είναι κάποιοι.
Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°15
ναι
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°16
Την αγαπώ κι αν είχε λιγότερη θεωρία λιγότερη πράξη θα την αγαπούσα περισσότερο.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°17
Βασικά, λατρεύω τη σχολή μου!
Πέρα από το ότι ήταν η πρώτη μου επιλογή, και ήθελα να περάσω σε αυτή τη σχολή εδώ και 4-5 χρόνια, τα μαθήματα είναι εξαιρετικά!
Γλωσσολογίες, μαθήματα πάνω στον Αμερικανικό και Αγγλικό πολιτισμό, Μετάφραση και Διερμηνεία <3 Έχει τόσα ενδιαφέροντα μαθήματα!
Οι καθηγητές μας σε γενικά πλαίσια είναι καλοί στο είδος τους αν και υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις.
Ο τομέας της διοίκησης είναι ελαφρώς ότι να 'ναι, αλλά σε γενικά πλαίσια είμαι ικανοποιημένη και θεωρώ πως θα συνεχίσω να είμαι ^.^
Πέρα από το ότι ήταν η πρώτη μου επιλογή, και ήθελα να περάσω σε αυτή τη σχολή εδώ και 4-5 χρόνια, τα μαθήματα είναι εξαιρετικά!
Γλωσσολογίες, μαθήματα πάνω στον Αμερικανικό και Αγγλικό πολιτισμό, Μετάφραση και Διερμηνεία <3 Έχει τόσα ενδιαφέροντα μαθήματα!
Οι καθηγητές μας σε γενικά πλαίσια είναι καλοί στο είδος τους αν και υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις.
Ο τομέας της διοίκησης είναι ελαφρώς ότι να 'ναι, αλλά σε γενικά πλαίσια είμαι ικανοποιημένη και θεωρώ πως θα συνεχίσω να είμαι ^.^
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°18
Ας γράψω κι εγώ αν κι έχω αποφοιτήσει βέβαια, λάτρευα την σχολή μου.
Στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά αργότερα καθώς έκανα τις επιλογές μου
και παρακολουθούσα τις παραδόσεις των μθμ μ'άρεσε όλο και περισσότερο
κι ίσως αυτός να είναι και ένας απ'τους λόγους που την τελείωσα στα 4χρόνια
Επίσης λόγω του τμήματος που δεν στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στα θρησκευτικά (το τμήμα Κοιν. Θεολογίας) που είχε μθμ που αναφέρονταν σε διάφορους τομείς ιστορία, φιλοσοφία, ψυχολογία, αρχαία, λατινικά, εγκληματολογία, δίκαιο, ξένες γλώσσες(π.χ εβραϊκά , αραμαϊκα) έκαναν την φοίτησή μου πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα
Στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά αργότερα καθώς έκανα τις επιλογές μου
και παρακολουθούσα τις παραδόσεις των μθμ μ'άρεσε όλο και περισσότερο
κι ίσως αυτός να είναι και ένας απ'τους λόγους που την τελείωσα στα 4χρόνια
Επίσης λόγω του τμήματος που δεν στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στα θρησκευτικά (το τμήμα Κοιν. Θεολογίας) που είχε μθμ που αναφέρονταν σε διάφορους τομείς ιστορία, φιλοσοφία, ψυχολογία, αρχαία, λατινικά, εγκληματολογία, δίκαιο, ξένες γλώσσες(π.χ εβραϊκά , αραμαϊκα) έκαναν την φοίτησή μου πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°19
^Εμάς μας έκανε Εβραϊκά η Βελουδία και κάθε φορά που την έβλεπα ήθελα να της πετάξω την Τορά στο δόξα πατρί.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°20
^Χριστηνάκη στα Εβραϊκά , αυτή κι όλο της το σόι στη σχολή, εγγύηση, η κόρη της μας έκανε οικογενειακό δίκαιο, ο άντρας της εγκληματολογία, κι ο άντρας της κόρης της τους Άγιους Πατέρες (μου διαφεύγει τώρα το όνομα του )
Και λέω εγγύηση γιατί ακόμα και στο προφορικό , σε περνούσε μέσα στο γραφείο , της έκανες μετάφραση μια πρόταση και σε πέρναγε με 8&9 ..κατευθείαν, στο'λεγε κιόλας..
Και λέω εγγύηση γιατί ακόμα και στο προφορικό , σε περνούσε μέσα στο γραφείο , της έκανες μετάφραση μια πρόταση και σε πέρναγε με 8&9 ..κατευθείαν, στο'λεγε κιόλας..
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“You're not alone.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°21
Α,εμάς δεν είχε τέτοια.Το'παιζε εξουσία η Παπαδοπούλου.Ολο το έτος ήθελε να την πλακώσει.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°22
Ναι ρε φίλε φυσάει το κτιριάκι!
Από σχολή έχω σταματήσει όσες παρακολουθήσεις είναι πριν τις 10 το πρωί κυρίως επειδή είναι μαθήματα άλλων τομέων και περνιούνται μόνο με διάβασμα Άνοιξη καλοκαίρι που ανοίγει ο καιρός λέει ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε το αίθριο που είναι σχεδόν του γκουντ του μπη τρου. Επίσης το πολυτεχνείο έχει γενικά κάποια απ' τα πιο δυνατά αυτόνομα σχήματα στη Θεσσαλονίκη, που δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να μην έχουν στηρίξει κάτι στην ΥΦΑΝΕΤ. Αν δεν ήταν και στην άκρη του Θεού θα ήταν πιο μπεστ οφ δε μπεστ αλλά χαλάλι
Statler
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°23
Το πρώτο εξάμηνο ήταν κάπως βαρετό. Πέρα από 2-3 μαθήματα που μου άρεσαν, δεν είχε κάτι ενδιαφέρον. Το δεύτερο, αντιθέτως ξεκίνησε πολύ δυναμικά και τελείωσε έτσι. Τα μαθήματα έχουν ανέβει σε επίπεδο δυσκολίας και δεν αρκεί πλέον το διάβασμα, αλλά χρειάζονται κατανόηση. All in all, μου αρέσει η σχολή μου υπερβολικά πολύ και αναμένω τη συνέχεια.
Κτιριακά τώρα, οι αίθουσες μας είναι OK, αν και χρειάζονται ένα γερό καθάρισμα όπως και όλο το Πολυτεχνείο.
Διάβασμα χρειάζεται, όπως είπε και το Τομ αν και δε νομίζω πως στο πρώτο εξάμηνο χρειαζόταν....
Κτιριακά τώρα, οι αίθουσες μας είναι OK, αν και χρειάζονται ένα γερό καθάρισμα όπως και όλο το Πολυτεχνείο.
Διάβασμα χρειάζεται, όπως είπε και το Τομ αν και δε νομίζω πως στο πρώτο εξάμηνο χρειαζόταν....
The Composer
C.Addicts United
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°24
είχα γράψει πολλά αλλά πάτησα κατά λάθος ριφρές και τα έχασα -,-
ψήφισα ναι και θα έρθω και αύριο για να εξηγήσω κιόλας.
ψήφισα ναι και θα έρθω και αύριο για να εξηγήσω κιόλας.
meet me in montauk
Carl
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°25
Ναι, μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω.
Είμαι στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Παμακ. Βασικά πήγα στοχευμένα εκεί, γιατί είναι η μόνη πανεπιστημιακή σχολή που έχει μπαγιάν, και ήξερα εξ αρχής ότι ο καθηγητής που θα είχα στο όργανο είναι εξαιρετικός. Πράγματι, ο λόγος για τον οποίον ήρθα δεν με διέψευσε. Κατά τα άλλα, όσον αφορά τα λοιπά, θεωρητικά κυρίως, μαθήματα δεν έχω παράπονα. Η φύση του αντικειμένου προϋποθέτει να παρακολουθείς και τα μαθήματα ώστε να μπορείς να συμβαδίσεις. Περί αυτού δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα δω μετά την πρώτη εξεταστική.
Κτιριακά λένε πολλοί ότι τους αρέσει το Παμακ, εγώ δεν τρελαίνομαι... Το αγαπημένο μου σημείο είναι η Αίθουσα Κρουστών στο υπόγειο, οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι κατά κόσμον από παιδιά της Καλών Τεχνών, αλλά δεν ισχύει. Οι μουσικοί ήταν που ζωγράφισαν τους τοίχους, οι καλοτεχνίτες άραζαν και έπαιζαν τίμπανι, μαρίμπα και βιμπράφωνο.
Η γραμματεία μας είναι εξυπηρετική, λογικά επειδή είμαστε πολύ μικρό τμήμα και ποτέ δεν έχουν τρελή δουλειά να κάνουν. Ότε και αν βέβαια συγχωνευτεί το τμήμα μας με του ΑΠΘ θα είναι μια άλλη ιστορία... Γενικά προβλήματα δεν αντιμετώπισα, αν εξαιρεθεί η μη χορήγηση καρτών σίτισης στους δικαιούχους που δεν υπάγονται σε ειδική κατηγορία. Η λέσχη μας είναι αξιοπρεπής, αλλά εγώ μαγειρεύω καλύτερα.
το τμήμα μας είναι το μόνο στο Πανεπιστήμιο που έχει δικό του συλλογικό-μη κομματικό όργανο, αλλά λόγω ελλιπούς εκπροσώπησης δεν καταφέρνει και πολλά μπροστά στην δαπνουδουφουκου, η οποία κυριαρχεί σε τεράστιο ποσοστό, με ό,τι συνεπάγεται (πιθανόν εσείς να έχετε περισσότερες προσωπικές εμπειρίες να προσθέσετε εδώ).
Γενικα, τουλάχιστον απ' το ακαδημαϊκό κομμάτι, είμαι πλήρως ευχαριστημένη.
Είμαι στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Παμακ. Βασικά πήγα στοχευμένα εκεί, γιατί είναι η μόνη πανεπιστημιακή σχολή που έχει μπαγιάν, και ήξερα εξ αρχής ότι ο καθηγητής που θα είχα στο όργανο είναι εξαιρετικός. Πράγματι, ο λόγος για τον οποίον ήρθα δεν με διέψευσε. Κατά τα άλλα, όσον αφορά τα λοιπά, θεωρητικά κυρίως, μαθήματα δεν έχω παράπονα. Η φύση του αντικειμένου προϋποθέτει να παρακολουθείς και τα μαθήματα ώστε να μπορείς να συμβαδίσεις. Περί αυτού δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα δω μετά την πρώτη εξεταστική.
Κτιριακά λένε πολλοί ότι τους αρέσει το Παμακ, εγώ δεν τρελαίνομαι... Το αγαπημένο μου σημείο είναι η Αίθουσα Κρουστών στο υπόγειο, οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι κατά κόσμον από παιδιά της Καλών Τεχνών, αλλά δεν ισχύει. Οι μουσικοί ήταν που ζωγράφισαν τους τοίχους, οι καλοτεχνίτες άραζαν και έπαιζαν τίμπανι, μαρίμπα και βιμπράφωνο.
Η γραμματεία μας είναι εξυπηρετική, λογικά επειδή είμαστε πολύ μικρό τμήμα και ποτέ δεν έχουν τρελή δουλειά να κάνουν. Ότε και αν βέβαια συγχωνευτεί το τμήμα μας με του ΑΠΘ θα είναι μια άλλη ιστορία... Γενικά προβλήματα δεν αντιμετώπισα, αν εξαιρεθεί η μη χορήγηση καρτών σίτισης στους δικαιούχους που δεν υπάγονται σε ειδική κατηγορία. Η λέσχη μας είναι αξιοπρεπής, αλλά εγώ μαγειρεύω καλύτερα.
το τμήμα μας είναι το μόνο στο Πανεπιστήμιο που έχει δικό του συλλογικό-μη κομματικό όργανο, αλλά λόγω ελλιπούς εκπροσώπησης δεν καταφέρνει και πολλά μπροστά στην δαπνουδουφουκου, η οποία κυριαρχεί σε τεράστιο ποσοστό, με ό,τι συνεπάγεται (πιθανόν εσείς να έχετε περισσότερες προσωπικές εμπειρίες να προσθέσετε εδώ).
Γενικα, τουλάχιστον απ' το ακαδημαϊκό κομμάτι, είμαι πλήρως ευχαριστημένη.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.