Hello Everybody.:blasé:
Πως είσθε σήμερα??
Εγώ? Καλά μωρέ, μια απ'τα ίδια.
Να είπα να περάσω να σας δω!
Ε καλά αφού επιμένετε θα κάτσω.
*Μιλάει στην Γραμματέα* Παιδί μου κράτα σημειώσεις να τις δώσεις στον Μινιστράκο ή άμα δεν τον βρεις σε εκείνο το τσουτσέκι του τον Μέρλιν. :blasé:
Αγαπητό Νέο τημ,
Έχω να σου ανακοινώσω ότι είμαι περήφανος πραγματικά που είμαι μέρος σου. Νομίζω ότι είσαι το καλύτερο και το ισχυρότερο από όλα όσα έχω ζήσει από τον Μάιο. Θέλω να ανακοινώσω ότι είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για το φόρουμ και αν δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν τα σχέδια τους να ουμ γιατί μοιράζω εξαψαλμους απόψε. Θα σκίσουμε πάντως! Πολλά συγχαρητήρια τόσο στα μέλη του Υπουργείου όσο και στους Hw Partners και τους Επιμελητές. Να συγχαρώ λοιπόν άπαντες συνεργάτες που έχουν καταλάβει κάποια θέση. Πιο πολύ θα ήθελα να πω στον Θάνο "θα τα πας περίφημα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις το έργο της Κατερίνας." Ο κοιτώνας μας πλέον θα γίνει αγνώριστος! Πάμε για Πρωτάθλημα ρε φίλε! Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την Εκάτη για τα συγχαρητήρια της και όλους όσους με θυμήθηκαν. ΝΑ ξέρετε όλοι και όλες όσοι από σας πιστεύετε ακόμα σε μένα, ότι δεν πρόκειται να σας απογοητεύσω.
Θα ήθελα ακόμη να αλλάξουμε το άγαλμα στο Αίθριο με ένα τhς Lady GaGa που είδα στα brit awards και συνουσιάζεται μιλάμε! Αυτά προς το παρόν, για τους μισθούς τα πάρτυ καλώς ορίσματος κτλ θα τα πούμε μετά. Τώρα βγαίνω για κυνήγι. Τέλος έχω να κάνω μια προειδοποίηση προς άπαντες σπάμμερ του φόρουμ:
Ειλικρινώς υμέτερος,
StE :blasé:
Minerva McGonagall έγραψε:Που λέτε φίλοι μου, γύρω στις 5 το απόγευμα, έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό μου το οποίο έγραφε επί λέξη:
Eisai admin patsavoura mou!
Από το μέλος Sorazal the Erized.
Ήμουν φροντηστήριο, δεν ήξερα όλες τις νέες θέσεις, και αντιστάθηκα στην επιθυμία μου να τον ρωτήσω: "¨Κι εσύ τι είσαι;" , γιατί υπήρχε περίπτωση να μην είχε γίνει τίποτα.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ!
Τον έχω δει ως μοντ, έχω τρέξει για να προλάβω τις εξωφρενικές του ταχύτητες, τον έχω θαυμάσει, και ξέρω πως αυτή η θέση απλά ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
Χαμένο πολλά ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια, πάω να σκάσω από τη χαρά μου όπως την προηγούμενη φορά! Και δε θα αντισταθώ στο να σου πω: Στο χα πει.
Δεν τα λες όλα και δεν τα λες και καλά.
Πρώτα σε πήρα τηλέφωνο αλλά από την τρεμούλα μου στο κλεισα μόλις μου το σήκωσες μιας και ήμουν κάπως :panic: στην κυριολεξία (ναι κύρα μου ήμουν και κόκκινος, μονδ power ftw. :@.
Μαρή γουρούνα,:shy:-:, έτσι με έκανες όταν διάβασα τα υπόλοιπα.
Όχι που θα συγκρατιόσουν.
Minerva McGonagall έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
Α και που σαι Μάρσυ άμα ξαναγράψεις με Greeklish θα βρουν το σπαμμιάρικο κορμί σου πεταμένο στην Αίθουσα Συμβάντων του Υπουργικού Γραφείου! Κατάλαβες? :blasé: