Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι!
Ααααααααααααααααααααααααα υπέροχα!!!! Εγώ ΔΕΝ θα είμαι Κατερίνη ακριβώς τις ίδιες ώρες!!!!
Λες να συναντηθούμε κάπου στον δρόμο;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι!
Ααααααααααααααααααααααααα υπέροχα!!!! Εγώ ΔΕΝ θα είμαι Κατερίνη ακριβώς τις ίδιες ώρες!!!!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εμείς φοράμε μόνο μαγιό
anthian9 έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι!
Λες να συναντηθούμε κάπου στον δρόμο;
Fleur Delacour έγραψε:^Ρε σεις αυτό δεν είναι απλή τύχη
anthian9 έγραψε:Λέτε να μας πατήσει ένα λεωφορείο(των Ιπποτών) οοοόλους μαζί;
anthian9 έγραψε:Λέτε να μας πατήσει ένα λεωφορείο(των Ιπποτών) οοοόλους μαζί;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:anthian9 έγραψε:Λέτε να μας πατήσει ένα λεωφορείο(των Ιπποτών) οοοόλους μαζί;
Καλά, φαντάζεσαι να οδηγάει ο Φονικοεικοσιένας;
Fleur Delacour έγραψε:Οδηγάει ο Νίκος;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Η Σόφη εκδιδόταν στην αρχή, αλλά δεν είχε πελατεία και έκλεισε το μαγαζί
Minerva McGonagall έγραψε:Μέχρι που άρχισε να εκδίδετα ο Νίκος και έφτασε να τους πληρώνει ο ίδιος.
Fleur Delacour έγραψε:Ναι και τα δανεικά
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Η Σόφη εκδιδόταν στην αρχή, αλλά δεν είχε πελατεία και έκλεισε το μαγαζί
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Μέχρι που άρχισε να εκδίδετα ο Νίκος και έφτασε να τους πληρώνει ο ίδιος.
Αν δεν ήταν ο Νικος το υποκείμενο στην πρότασή σου ίσως να σε συμπαθούσα
Sorazal the Erized έγραψε:
Είπε ο Λευθέρης...
Minerva McGonagall έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Μέχρι που άρχισε να εκδίδετα ο Νίκος και έφτασε να τους πληρώνει ο ίδιος.
Αν δεν ήταν ο Νικος το υποκείμενο στην πρότασή σου ίσως να σε συμπαθούσα
Σε επισκέφθηκε το πνεύμα των Χριστουγέννων;
Υπερασπίστηκες άνθρωπο ή αρχισαν να με προδίδουν τα μάτια μου από τις πολλές ώρες στο πισι;