Σίγουρα είναι υπονοούμενο σχετικό με κάποια συνωμοσία.
Η αλήθεια έλαμψε
Sorazal the Erized έγραψε:Αποκλείεται.
Η αλήθεια έλαμψε
anthian9 έγραψε:Sorazal the Erized έγραψε:Αποκλείεται.
Η αλήθεια έλαμψε
Ξέρω, ξέρω, η μυστικοπάθεια μου ξεπερνάει κάθε όριο.
Sorazal the Erized έγραψε:
Επιτέλους η αλήθεια.-
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ευχαριστώ, να ζήσω να με χαίρεστε!
Ανθάκι κάτι πήρε το αυτί μου πως αυτή την Παρασκευή δεν θα βρίσκεσαι στα Τρίκαλα, καλά πήρε το αυτί μου;
Sorazal the Erized έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ευχαριστώ, να ζήσω να με χαίρεστε!
Ανθάκι κάτι πήρε το αυτί μου πως αυτή την Παρασκευή δεν θα βρίσκεσαι στα Τρίκαλα, καλά πήρε το αυτί μου;
Βρε καρφί όλα να τα πεις αμέσως.
anthian9 έγραψε:Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι!
anthian9 έγραψε:Sorazal the Erized έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ευχαριστώ, να ζήσω να με χαίρεστε!
Βρε καρφί όλα να τα πεις αμέσως.
Κοίτα ποιος μιλάει.
Καλά πήρε το αυτί σου, μην βγει παραέξω όμως.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ πως ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον Λάζαρους Μπλακ να μου πει το πιο πολύτιμο μυστικό της Εδέμ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ πως ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον Λάζαρους Μπλακ να μου πει το πιο πολύτιμο μυστικό της Εδέμ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Fleur Delacour έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ πως ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον Λάζαρους Μπλακ να μου πει το πιο πολύτιμο μυστικό της Εδέμ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ
1) Δεν είσαι στο τόπικ με τις εξομολογήσεις
2) Δεν έχουμε κανένα Λάζαρο Μπλακ, αν θες τίποτα σε Sorazal the Erized νομίζω πως έχουμε