Cassandra Black έγραψε:Τώρα το μαθαίνεις εσύ? Μας το 'χει πει η Ρόουλινγκ εδώ και 2 χρόνια
Σας! Οχι μου!
Cassandra Black έγραψε:Τώρα το μαθαίνεις εσύ? Μας το 'χει πει η Ρόουλινγκ εδώ και 2 χρόνια
Ήταν νέοι τότε.Prince le Mort έγραψε:Μα δεν έχεις δει την ομορφιά του Νταμπλντορ; Γένια τεράστια..Πρόσωπο που δεν φαίνεται... Σώμα.... ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ...
SiMoS έγραψε:Βασικά όντως... Ήταν και ο Γκριντελβαλντ;
Μόνο για τον Νταμπλ. είχε πει η Ρόουλινκ.
Ο Γκρίντελβανλντ ήταν ναρκισσιστής και highly manipulative. Εκμεταλλεύτηκε τα αισθήματα του Ντάμπλντορ για να τον έχει σύμμαχο σίγουρο. Όμως δεν τον αγαπούσε με τον ίδιο τρόπο, οπότε μάλλον ήταν στρέιτ ο άνθρωπος Ή απλώς πανηδονιστήςSiMoS έγραψε:Βασικά όντως... Ήταν και ο Γκριντελβαλντ;
Μόνο για τον Νταμπλ. είχε πει η Ρόουλινκ.
Στα νιάτα του ήταν ωραίο παιδίPrince le Mort έγραψε:Μα δεν έχεις δει την ομορφιά του Νταμπλντορ; Γένια τεράστια..Πρόσωπο που δεν φαίνεται... Σώμα.... ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ...
Ναι. Ο_ΟPrince le Mort έγραψε:Κυριολεκτικά;
Είχε κάνει χειρουργική επέμβαση;
Και θα ήταν νέος καλύτερος;
Morgan le Fay έγραψε:Έχω κάνει ολόκληρο ΦανΦικ για τα ειδύλλια μεταξύ Σλιθ-Γκριφ και Νταμπλ-Γκριντ
Morgan le Fay έγραψε:Βασικά είμαι κομπλεξικιά ρε συ =/
Εν συντομία, ο Σλιθ ήταν πορνοδιαστροφικός πορνόγερος που έμαθε από κρεβάτι τον Γκρίφ ο οποίος ήταν πιπίνι δροσερό αλλά όταν φτιάξανε σχολή για να ναι μαζί, ο Γκριφ πήγαινε με λασποαίματες και ο Σλιθ ζήλεψε αν και είχαν υποσχεθεί πως θα χουν ελεύθερη σχέση και έτσι επήλθε η ρήξη μεταξύ τους. Η Ροβένα και η Χέλγκα πήραν το μέρος του Γκριφ γιατί ο Γκριφ τους ξηγήθηκε μερικές χάρες και αυτές και επειδή ο Σλιθ δεν είχε τους κοιλιακούς του Γκριντ =/
Θλιβερή λαβ στόρι, πιο πιασάρικη και από το Μπρόουκμπακ Μάουντεν =/
ΥΓ: Είναι κανείς για φίβερ τσάλεντζ; Πάω από δέκατα σε 38
jate έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:Έχω κάνει ολόκληρο ΦανΦικ για τα ειδύλλια μεταξύ Σλιθ-Γκριφ και Νταμπλ-Γκριντ
Θέλω να τα διαβάσωωω
Sylvie Lovegood έγραψε:Πφ...πρέπει να είμαι το πιο χαζό άτομο στον πλανήτη...μα δηλαδή συγγνώμη, που ήμουν όταν έβρεχε μυαλά?
Tom Marvolo Riddle έγραψε:^εννοεί πως δεν έχει γράψει τίποτα, και απλά πουλάει μούρη.
Σταδιάλα, ξόμπλι. Μη σε ξαναδώ ονλάιν, πέθανες