Romilda Vane έγραψε: Και για το μολυβι.
Και γω !
Μία φορά πήγα να βάλω και έβγαλα το μάτι μου...
Romilda Vane έγραψε: Και για το μολυβι.
Εγώ το αι λάινερ το καταφέρνω μιά χαρά και στα δύο μάτιαLisette de Lapin έγραψε:Εγώ με το μολύβι τα καταφέρνω,το αι λάινερ είναι παλούκι
Δεν είναι ότι δεν καταφέρω την ίδια γραμμή και στα δύο μάτια,είναι ότι δεν καταφέρνω σε κανένα από τα δύο
Lisette de Lapin έγραψε:Καλά,καταφέρνεις το αιλάινερ και όχι το μολύβι που είναι πανέυκολο;
Το καλύτερο eyeliner κατ' εμέ είναι το κλασικό υγρό με το πινελάκι αλλά θέλει μαγκιές στην χρήση. Δεν τα καταφέρνω ακόμη. Σε κανα δυο χρόνια ίσωςRoxanne Derwent έγραψε:Εγώ πάντως για να μην παιδεύομαι με αιλάινερ και ρουζ, απλά δεν φοράω.
Αν και το αιλάινερ μπορώ να πω έχει τη χάρη του.
Να ρωτήσω, έχετε δοκιμάσει αιλάινερ σε μαρκαδοράκι; Γενικά σε αιλάινερ τι προτιμάτε;
Καταρχάς ξεβάφω τα μάτια μου με ένα ήπιο ντεμακιγιάζ και βαμβάκι γιατί είναι το σημείο του προσώπου μου που βάφω πιο έντονα. Στη συνέχεια περνάω με το ντεμακιγιάζ και το υπόλοιπο πρόσωπο για να φύγει το πολύ μέικ απ.Hecate έγραψε:Να κάνω και γω μια ερώτηση, με τι ξεβάφεστε; Σαπούνια, κρέμες, μαντηλάκια, λάδι, τι; Σας βολεύει; Δε βαριέστε; Πως την παλεύετε με τις αδιάβροχες μάσκαρες;
Τα χείλη μου ξεραίνονται, αλλά όχι πολύ εύκολα. Τελευταία επέστρεψα στην κακή συνήθεια να τα δαγκώνω, οπότε σε συνδυασμό με το κρύο, δεν είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ το Lip Balm του Κορρέ, με το τριαντάφυλλο και είναι φοβερό. Ενυδατώνει τα χείλη και κρατάει ώρες, χωρίς την γλοιώδη αίσθηση.Violleta Black έγραψε:Τώρα που κάνει κρύο ξερενονται τα χείλια σας;Αν ναι τι lip balm χρησιμοποιητε; εάν όχι, βάζετε τίποτα(liposan κ.τ.λ) προληπτικά;
εγώ τώρα τελευταία χρησιμοποιώ
- αυτό:
Violleta Black έγραψε:Τώρα που κάνει κρύο ξερενονται τα χείλια σας;Αν ναι τι lip balm χρησιμοποιητε; εάν όχι, βάζετε τίποτα(liposan κ.τ.λ) προληπτικά;
εγώ τώρα τελευταία χρησιμοποιώ
- αυτό: