εβαψα τα νυχια μου επιτελους
- σας αρεσουν;;:
Δοκίμασε το e-shop αυτό:Hecate έγραψε:
ΥΓ.: Ξέρει καμιά σας που πουλάνε Farmasi; Θα ρωτούσα μόνο τις Αθηναίες αλλά έχω απελπιστεί Έβρισκα σε ένα μαγαζί στη Λάρισα αλλά ξέχασα/βαρέθηκα να πάω όταν ήμουν εκεί και τώρα δεν βρίσκω πουθενά και η πούδρα μου κοντεύει να τελειώσει, έχει ελάχιστη γύρω γύρω και τη σπάω για να μπορέσει να την πιάσει το πινέλο.
Alicia Spinnet έγραψε:Να ρωτήσω, έχεις που θέλετε να μακρύνεται το μαλλί, κάθε πότε κουρεύεται την ψαλίδα;
Ναι το ξέρω Απλά δεν νομίζω να θέλει καμιά μαλλί μακρύ και με ψαλίδα, αηδία θα είναι, γι' αυτό ρώτησα.Magic Is Might έγραψε:Alicia Spinnet έγραψε:Να ρωτήσω, έχεις που θέλετε να μακρύνεται το μαλλί, κάθε πότε κουρεύεται την ψαλίδα;
Το μαλλι μακαραινει, με ψαλίδα είτε οχι απ την ρίζα μακαραινει δεν εχει να κανει με την ψαλίδα, απλα δεν θα ειναι το ιδιο υγειες.
Hecate έγραψε:Μια φορά χρησιμοποίησα ένα μαγικό ξόρκι στο κομμωτήριο και από τότε με κουρεύει όσο ζητάω εγώ. Το ξόρκι: Κοιτάς τον/την κομμωτή/τρια στα μάτια και λες δυνατά και καθαρά ότι αν κόψει ότι του κατέβει δεν θα το πληρωθεί
Αν είσαι σε καλή κομμώτρια δεν θα αποδειχτεί πολλές φορές πρόβλημα@RtVaVa έγραψε:Εγώ χαίρομαι να γίνομαι πειραματόζωο.