+26
Beatrice Lightwood
Sauron the Great
Arcturus Regulus Black
Half Blood Princess
geowizard
Katherine Black
Tom Marvolo Riddle
aimilia potter
Μia Melanie Hawkins
Alicia Spinnet
mjhp4ever
Harry Potter Black
Maria Granger
Isabelle Lightwood
radiopalmos
Laverne de Montmorency
Leonie Vernier
Beedle the Bard
anthian9
Cassandra Black
Madame Maxime
lily_potter
Elohim Meth
Amycus
Lily Luna Potter
Persival Nick 777
30 απαντήσεις
Παρελάσεις
Persival Nick 777- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 913
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Παρελάσεις
Εσείες είστε κατά η υπέρ των παρελάσεων; Γιατί;
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Παρελάσεις
Δεν εχω κατι κατα των παρελασεων!
Ειναι ωραιες σαν θεαμα ειδικα οι στρατιωτικες αλλα και οι μαθητικες (ειδικα τα δημοτικα) εχουν πολυ χαζι!
Ειναι ωραιες σαν θεαμα ειδικα οι στρατιωτικες αλλα και οι μαθητικες (ειδικα τα δημοτικα) εχουν πολυ χαζι!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°3
Δεν με προβλημάτισαν ποτέ ιδιαίτερα οι παρελάσεις.Ούτε οι στρατιώτικες,ούτε οι μαθητικές.Θεωρώ ότι γίνονται στα πλαίσια ενός εορτασμού στυλ ξεπέτας,χωρίς ιδιαίτερο βάθος και χωρίς κρυφά νοήματα.Μια εύκολη λύση για να τιμήσουμε (!) και να θυμηθούμε τόσο τους αγωνιστές όσο και την ημέρα.Όσον αφορά δε τις φωνές που ακούγονται απο μερικούς δήθεν προοδευτικούς για επίδειξη δύναμης,μιλλιταριστικά σκηνικά και απωθημένα για την ''Ελλάδα των δυο ηπείρων και των πέντε θαλασσών'',θα έλεγα ότι είναι φαιδροί και απλώς εκτίθενται.Μιλάμε για την Ελλάδα,ίσως τον πιό αδύναμο κρίκο της Ευρώπης.Ας αφήσουμε τις παρελάσεις ως έχουν γιατί αν αρχίσουν οι οργανωμένες εκδηλώσεις ''τιμής και μνήμης'' οι μίζες θα χτυπήσουν κόκκινο!!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°4
Χαχ, έκανα μια φορά στην Πέμπτη δημοτικού κι αυτή με το ζόρι. Φέτος είπα να κάνω για να χάσω μάθημα αλλά δεν με πήραν λόγο ύψους Βασικά, στενοχωρέθηκα και πολύ Μην σώσω να κάνω
- Puri:
lily_potter- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Είμαι κατά των παρελάσεων. Όλα αυτά ξεκίνησαν, επειδή ο Μεταξάς γοητεύτηκε από την πειθαρχία και την ομοιομορφία του στρατού του Χίτλερ. Πώς είναι δυνατόν να γιορτάζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό με μια φασιστική εκδήλωση;
Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως η Ελλάδα είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που πραγματοποιούνται μαθητικές παρελάσεις. Η στρατιωτική στοίχιση και η ομοιομορφία των κινήσεων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα παιδαγωγικά πρότυπα περί ανάπτυξης της κινητικότητας των παιδιών.
Η άβουλη εκτέλεση στρατιωτικών παραγγελμάτων υπό τους ήχους εμβατηρίων, η ομοιομορφία στην ένδυση, η μαζική στρατιωτική πειθαρχία ναζιστικού τύπου αντί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ελεύθερης προσωπικότητας, συντελούν σε μια ύπουλη εμφύτευση μιλιταριστικών διαθέσεων στα παιδιά.
Οι διαχωρισμοί (αγόρια-κορίτσια, ψηλοί-κοντοί, «καλοί»-«κακοί» μαθητές, Έλληνες-αλλοδαποί σημαιοφόροι) αγγίζουν τα όρια σεξισμού - ρατσισμού, ενώ μπορεί να τραυματίσουν και τον παιδικό ψυχισμό.
Εν τέλει όσοι θέλουν ας αγαπάνε την "πατρίδα" τους κραδαίνοντας σημαίες, συμμετέχοντας σε παρελάσεις και βρίζοντας Τούρκους. Προσωπικά προτιμώ να την αγαπάω προσπαθώντας να την κάνω ένα καλύτερο τόπο για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή.
Πηγή πληροφοριών: http://www.mesopotamia.gr/parelaseis.htm
Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως η Ελλάδα είναι το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που πραγματοποιούνται μαθητικές παρελάσεις. Η στρατιωτική στοίχιση και η ομοιομορφία των κινήσεων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα παιδαγωγικά πρότυπα περί ανάπτυξης της κινητικότητας των παιδιών.
Η άβουλη εκτέλεση στρατιωτικών παραγγελμάτων υπό τους ήχους εμβατηρίων, η ομοιομορφία στην ένδυση, η μαζική στρατιωτική πειθαρχία ναζιστικού τύπου αντί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ελεύθερης προσωπικότητας, συντελούν σε μια ύπουλη εμφύτευση μιλιταριστικών διαθέσεων στα παιδιά.
Οι διαχωρισμοί (αγόρια-κορίτσια, ψηλοί-κοντοί, «καλοί»-«κακοί» μαθητές, Έλληνες-αλλοδαποί σημαιοφόροι) αγγίζουν τα όρια σεξισμού - ρατσισμού, ενώ μπορεί να τραυματίσουν και τον παιδικό ψυχισμό.
Εν τέλει όσοι θέλουν ας αγαπάνε την "πατρίδα" τους κραδαίνοντας σημαίες, συμμετέχοντας σε παρελάσεις και βρίζοντας Τούρκους. Προσωπικά προτιμώ να την αγαπάω προσπαθώντας να την κάνω ένα καλύτερο τόπο για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή.
Πηγή πληροφοριών: http://www.mesopotamia.gr/parelaseis.htm
Εκεί που είναι ο θησαυρός σου, εκεί είναι και η καρδιά σου...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°6
^Τρομερή πειθαρχία στις μαθητικές παρελάσεις, τι να πω. Ο καθένας είναι στον κόσμο του.
C. Addicts for the win.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°7
Καλά ναι, όσο για την πειθαρχία, και σε μας ό,τι θέλανε κάνανε
Εγώ δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Όπως είπε κι ο Θάνος, είναι απλά meaningless ξεπέτες. Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο οι περισσότεροι πήγαιναν για τον χαβαλέ, άντε και επειδή τους πίεζαν οι γονείς. Αφήστε που αλλιώς μας φτιάχνανε στις πρόβες που φοράγαμε όλοι αθλητικά κι αλλιώς στην επίσημη παρέλαση που ερχόταν η άλλη με 10ποντη γόβα ή μπότα
Στρατόκ****ι υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά παιδιά που παρελαύνουν για την πλάκα τους χωρίς να νοιάζονται για τα περί φασισμού και μιλιταριστικών επιρροών δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν Ή τουλάχιστον όχι όσο είναι μαθητές.
Όσο για τους σημαιοφόρους, δεν έχω πρόβλημα και να την πάρει ξένος τη σημαία, αφού είναι άριστος. Έτσι κι αλλιώς πολλά από αυτά τα παιδιά όχι μόνο δεν θέλουν να γυρίσουν/επισκεφθούν τις χώρες τους, αλλά θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες.
Εγώ δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Όπως είπε κι ο Θάνος, είναι απλά meaningless ξεπέτες. Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο οι περισσότεροι πήγαιναν για τον χαβαλέ, άντε και επειδή τους πίεζαν οι γονείς. Αφήστε που αλλιώς μας φτιάχνανε στις πρόβες που φοράγαμε όλοι αθλητικά κι αλλιώς στην επίσημη παρέλαση που ερχόταν η άλλη με 10ποντη γόβα ή μπότα
Στρατόκ****ι υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά παιδιά που παρελαύνουν για την πλάκα τους χωρίς να νοιάζονται για τα περί φασισμού και μιλιταριστικών επιρροών δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν Ή τουλάχιστον όχι όσο είναι μαθητές.
Όσο για τους σημαιοφόρους, δεν έχω πρόβλημα και να την πάρει ξένος τη σημαία, αφού είναι άριστος. Έτσι κι αλλιώς πολλά από αυτά τα παιδιά όχι μόνο δεν θέλουν να γυρίσουν/επισκεφθούν τις χώρες τους, αλλά θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες.
- We seed the stars:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
Τώρα είδα το θέμα και θυμήθηκα πως στις 25 Μαρτίου είμαι παραστάτρια και δεν έχω καμία όρεξη. Με δικαιολογίες την γλίτωσα στις 28 και μπήκε η άλλη κοπέλα.
Οι παρελάσεις δεν μου αρέσουν, τις βρίσκω περιττές και ανούσιες. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τιμήσουμε τους αγωνιστές, δεν χρειάζεται να προχωράμε σε γραμμές με στρατιωτικό βηματισμό.
Οι παρελάσεις δεν μου αρέσουν, τις βρίσκω περιττές και ανούσιες. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τιμήσουμε τους αγωνιστές, δεν χρειάζεται να προχωράμε σε γραμμές με στρατιωτικό βηματισμό.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Persival Nick 777- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 913
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
Έχεις δίκιο... Εγώ το βλέπω αλλιώς κιόλας γιατί δεν πάω τους επισήμους.... Δεν οφείλω τίποτα σε αυτούς αλλά στους αγωνιστές οπότε το θεωρώ ανόητο να παρελαζουμε μπροστά σε αυτούς
Ravenclaw Fiction Team
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°10
λοιπον επειδη συνηθως ημουν παραστατης δεν ηταν ωραιο γιατι ετρωγα ολες τις ντοματες εγω
τωρα που παρακουλουθω απο τις κερκιδες πεταω εγω τις ντοματες
τωρα που παρακουλουθω απο τις κερκιδες πεταω εγω τις ντοματες
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°11
Στο δημοτικό δεν τη γλύτωσα επειδή είχα τη σημαία. -.-
Στο γυμνάσιο πάλι δε τη γλύτωσα επειδή ήμουν παραστάτρια. -.-
Στο λύκειο ευτυχώς βρέθηκαν πολλές με 19+ και ξέφυγα. Επίσης, λόγω ύψους δε θα με βάλουν ποτέ ξανά.
Συμφωνώ όμως με την Ανθή. Δεν έχει κάποιο νόημα αυτό...
Στο γυμνάσιο πάλι δε τη γλύτωσα επειδή ήμουν παραστάτρια. -.-
Στο λύκειο ευτυχώς βρέθηκαν πολλές με 19+ και ξέφυγα. Επίσης, λόγω ύψους δε θα με βάλουν ποτέ ξανά.
- Σπόιλερ:
- Το πολύ πολύ να κάνει κάνα αστείο ο γυμναστής (επειδή ξέρει πόσο μου τη σπάει η παρέλαση) και να με βάλει μαζί με τη διπλανή μου πίσω πίσω. Θα σκοτωθούμε και θα μας αφήσει ήσυχες. (Το 'χω ξαναδεί το σκηνικό.)
Συμφωνώ όμως με την Ανθή. Δεν έχει κάποιο νόημα αυτό...
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°12
Δεν πολυσυμπαθούσα τις παρελάσεις και στο δημοτικό πήγα μόνο την πρώτη φορά στην τρίτη και μετά άλλη μια στην έκτη που δεν το γλίτωνα γιατί ήμουν παραστάτρια. Βέβαια πιο πολύ περιμέναμε παρά προχωρούσαμε. Στο Γυμνάσιο πάλι, στη Σύρο, που άρεσε κάπως περισσότερο ήταν πιο εύκολα τα πράγματα και έτσι πήγαινα. Βέβαια αυτή που απόλαυσα ήταν τις 25ης, φέτος που γυρίσαμε το κεφάλι απ την αντίθετη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laverne de Montmorency στις Τετ Απρ 27, 2011 9:03 pm, 1 φορά
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
radiopalmos- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 707
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Σκέψεις και συναισθήματα
- Δημοσίευση Ν°13
Ειναι ωραιες σαν θεαμα ειδικα οι στρατιωτικες αλλα και οι μαθητικες
http://theodorakakis.forumgreek.com/forum
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°14
Να μη σας πω πώς κάνουμε εμείς τη παρέλαση, στο δικό ΜΑΣ σχολείο .
Κόλαση.-
Συμφωνώ με την Ανθή.
Αλλά αυτό που μου τη σπάει ιδιαίτερα είναι η στολή και κυρίως η φούστα. Αισθάνομαι ότι από στιγμή σε στιγμή το καλσόν θα σκιστεί και θα έχουμε άλλα .
Κόλαση.-
Συμφωνώ με την Ανθή.
Αλλά αυτό που μου τη σπάει ιδιαίτερα είναι η στολή και κυρίως η φούστα. Αισθάνομαι ότι από στιγμή σε στιγμή το καλσόν θα σκιστεί και θα έχουμε άλλα .
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°15
Όταν πίσω από τη σημαία οι περισσότερες κοπέλες παρελάσουν με μία ζώνη που την αποκαλούν φούστα η παρέλαση έχει χάσει το νόημα της για εμένα.
Harry Potter Black- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
κανουμε καθε χρονο.δεν το αντεχω.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°17
δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο εναντιων τους, απλως τις βαριεμαι λιγακι
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°18
Στο Δημοτικό δεν γλίτωσα γιατί ήμουν παραστάτρια, ευτυχώς τι μία φορά έβρεχε και γλιτώσαμε.
Ευτυχώς τώρα είναι προαιρετικές, και δεν κάνω. Το καλό είναι ότι το 90% της τάξης μου κάνει και όταν κάνουν πρόβες είμαι αναγκαστικά έξω αφού δεν γίνεται να γίνει μάθημα με 6-7 άτομα.
Μισώ τις στολές και δεν θέλω ούτε να τις βλέπω. Είναι απαίσιες και κακόγουστες.
Ευτυχώς τώρα είναι προαιρετικές, και δεν κάνω. Το καλό είναι ότι το 90% της τάξης μου κάνει και όταν κάνουν πρόβες είμαι αναγκαστικά έξω αφού δεν γίνεται να γίνει μάθημα με 6-7 άτομα.
Μισώ τις στολές και δεν θέλω ούτε να τις βλέπω. Είναι απαίσιες και κακόγουστες.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°19
+1Lily Luna Potter έγραψε:Δεν εχω κατι κατα των παρελασεων!
Τα παιδια ειναι σπάνια συνχρονισμένα.
Αλλά παρόλα αυτά είναι απαίσιος πως φαινεται και σ ελυκεια και γυμνάσια κάποιες φορές.
Να φοράνε εξωφρενικά κοντές φούστες και πολύ ανοικτά ντεκολτέ.Φαίνεται άσχημα
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
aimilia potter- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2012
Magical Identity
Today's thought: Μη πουλάς τρέλα. Μοίρασέ την.
- Δημοσίευση Ν°20
εγω ειμαι υπερ τον παρελασεων γιατι πρεπει να τιμαμε τους αγωνιστες που πολεμησαν γιαν την ελευθερια της Ελλαδα μας!!
Η ζωή είναι σαν το χορό,αν κάνεις ένα λάθος βήμα απλά συνεχίζεις...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°21
Mia Melanie Hawkins έγραψε:
Τα παιδια ειναι σπάνια συνχρονισμένα.
Ναι διότι δεν είναι στη φύση μας να είμαστε συγχρονισμένοι, δεν είμαστε ρομπότ ούτε σε καμία περίπτωση είμαστε όλοι ίδιοι. Δε θεωρώ ότι οι παρελάσεις αποδίδουν κάποιο φόρο τιμής και τις βλέπω μόνο ως ευκαιρία να χαθεί μάθημα, εθνικιστικό πανηγυράκι και ολόκληρη η δομή της μου φαίνεται φασιστική.
Επίσης aimilia, απάντησέ μου σε παρακαλώ, αν γίνεται χωρίς να το γκουγκλάρεις, ποιος ήταν ο Μάρκος Μπότσαρης και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός (εννοώ τι έργο επέδειξαν κατά την επανάσταση)
Statler
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°22
Εγώ δυστυχώς( ) έχω απαλλαχτεί από την γυμναστική και δεν κάνω παρέλαση!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°23
Δεν εχω κατι κατα των παρελασεων!
χαχαχαχ ναι δικιο εχεις
χαχαχαχ ναι δικιο εχεις
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°24
Wtf?Dragon The Grey έγραψε:Εγώ δυστυχώς( ) έχω απαλλαχτεί από την γυμναστική και δεν κάνω παρέλαση!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα μου αρέσει η παρέλαση και πάω παντα. Ήμουν και παραστατρια-σημαιοφόρος.
Το μονο απαισιοδοξία ήταν μέχρι πέρυσι η στολή. Τα κυριακάτικα ρούχα της γιαγιάς μου σε στενότερη εκδοχή.
Φέτος εχουμε κομψό παντελονάκι,πουλοβερ και λιγο τακούνι.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°25
Σε αντίθεση με προηγούμενη δήλωση μου που κι εγώ τώρα παρατ'ηρησα και δεν θυμόμουν, εννοείται ότι είμαι υπέρ των παρελάσεων. Κι όχι για να σε δει ο άλλος παραστάτη ή σημαιοφόρο και να πει τι καλά, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος για να τιμήσεις την ΕΛΛΆΔΑ, για αυτούς που πέθαναν από την πείνα στην κατοχή, γι'αυτούς που έγιναν σαπούνια και κουμπιά για να μπορεί το κάθε κακομαθημένο σαν κι εμένα να έρχεται και να λέει την άποψή του για τις παρελάσεις. Γι' αυτό και μόνο μου αρέσει η παρέλαση, και μου αρέσει που ναι, είμαι απαλλαγμένος από την γυμναστική, τα τελευταία δύο χρόνια όμως όπως και στο δημοτικό παρελάζω, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τους πεσόντες. Είμαι λίγο εθνικιστής, έχω δηλαδή πάθος με την πατρίδα, χωρίς να έχω κάτι με τους υπόλοιπους ή να πιστεύω τις τρέλες της Χ.Α. Λέμε τον εθνικό ύμνο στο σχολείο και βουρκώνω ρε γμτ. Ακούω την προσλαλιά στην σημαία από τον διευθυντή και λέω εγώ;;, ποιος είμαι εγώ που θα πάρω στα χέρια μου την σημαία του ελληνικού έθνους;; Δεν θες να κάνεις παρέλαση, κάνε το τουλάχιστον για την πατρίδα, δείξε λίγο σεβασμό, τίμα την Ελλάδα...