κι εξ άλλου, ποτέ δεν έχουμε σοβαρό λόγο για κατάληψη..απλώς για χάσιμο μαθημάτων...
+68
Drussila Diggory
Isabelle Lightwood
Druella Black
Phineas Nigellus Black
Ariana Lestrange
Con Black
aimilia potter
Arcturus Regulus Black
Clary Fray
Nearly Headless Nick
Aurora Sinistra
didaki
mjhp4ever
Harry Potter Black
SaveWaterDrinkBlood
Hermione Black
Maria Granger
The Sorting Hat
Elohim Meth
Sorazal the Erised
Amelia Blackfoot
Sylvie Lovegood
Phyllida Spore
Ronerm
Nicholas Flamel
Jace Wayland
Minerva McGonagall
Amycus
anthian9
Sir Brutus
Halfblood Prince
elliza
Laverne de Montmorency
Merlin Longstaff
Anastasia Black
Godric
KostasSunCity
Rea
Isabella Ermioni Cullen
EL.J girl
Mary Jane
Poisonous_touch
SiMoS
BaGGoS
Necro-Chriss
FLEUR258
dark witch
Este
multi
Ginny4ever
Lilith
Rose Black
Seven
poter21
Tom Marvolo Riddle
Narcissa
Albus_The_Wise
Hemione94
@RtVaVa
Cassandra Black
Pansy Parkinson
Madame Maxime
Ms Skellington
Rose
Berenice
Hecate
elena!
December Princess
72 απαντήσεις
Καταλήψεις
didaki- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 4236
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: A volte basta un ricordo, una persona, un bacio, per non dormire più
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: Καταλήψεις
είμαι κατά γιατί δεν πιστεύω ότι η κατάληψη είναι ο τρόπος επίλυσης των προβλημάτων μας...αντίθετα, μας φέρνουν περισσότερα καθώς μας κόβουν εκδρομές και περιπάτους και άλλα τέτοια...
κι εξ άλλου, ποτέ δεν έχουμε σοβαρό λόγο για κατάληψη..απλώς για χάσιμο μαθημάτων...
- Durmstrang:
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°177
είμαι κατά.Το να στερουν 20 παιδιά απο τα υπόλοιπα το δικαίωμά τους στην παιδεία είναι απαράδεκτο ειδικά οταν δεν έχουν καν αιτήματα και επιχειρήματα να στηρήξουν τους λόγους που γίνεται αυτό.Μπορώ να το καταλάβω εαν γίνεται για μια εβδομάδα.Αλλα εάν γίνει για μεγαλύτερο διάστημα τότε έχουν υπερβή τα όρια.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°178
Είμαι κατά, ως σκέψη πως θα κλείσουν το σχολείο χωρίς λόγο και αιτία κι εμείς θα χάσουμε περιπάτους, μονοήμερες, τριημερες κλπ. Γενικά, όμως, η σκέψη πως δε κάνω μάθημα με χαροποιεί. Είμαι στα σχολεία, τα οποία υπάρχουν παιδιά τα οποία δε θα ήθελες καν να γνωρίζεις την ύπαρξή τους, αλλά ιδιαίτερα όταν σε εννοχλούν εσένα προσωπικά. Το να μη βρεθώ μια μέρα κοντά τους, είναι ό, τι καλύτερα.
Από τη προηγούμενη βδομάδε (Τετάρτη), το σχολείο μας έχει κατάληψη. Για την ακρίβεια, αν κατάλαβα καλά το λύκειο. Τους λόγους δε τους ξέρω. Άλλοι μου είπαν πως είναι για εκδρομές, αλλοι διότι έχουν πρόβλημα με τους καθηγητές τους κι άλλοι ότι έχουν απλώς σοβαρά προβλήματα ως σχολείο. Αυτό είναι γελοίο.
Εμείς, ως γυμνάσιο, δικαιούμαστε έναν ακόμη περίπατο και μια μονοήμερη που κανονικά θα ήταν τριήμερη, αλλά με τη δικαιολογία πως δε μαζεύτηκαν αρκετά παιδιά δε θα πάμε. Την επόμενη Δευτέρα, υποτίθεται πως θα πάμε στη Βουλή κι είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, μιας κι είναι η τρίτη μέρα κατάληψης (μιας και τη Παρασκευή που ήταν γιορτή της 25ης το άνοιξαν).
Σήμερα άκουσα πως έκανε το γυμνάσιο (!) κατάληψη, για το λόγο της τριήμερης. Αφού το έχουμε αποδεχθεί εδώ και μήνες. Τώρα το θυμήθηκαν;
Από τη πρώτη γυμνασίου ήθελα μια φορά να κάνει το σχολείο μου κατάληψη να δω πως είναι. Πέρσι, που ήμουν σε άλλο σχολέιο, κάναμε δυο μέρες με τους καθηγητές να μπαινοβγαίνουν στο σχολείο. Αυτό ήταν αξιοπρεπες εκπαιδευτήριον, βεβαίως-βεβαίως. Και όχι με αυτό που μας συγχώνευσαν τώρα. Με το να κάνουν καταλήψης και καλά για σοβαρούς λόγους δε πετυχενουν τίποτα. Θα μας φωνάζουν αργίες και σαββατοκύριακα (και ίσως και καμια μέρα το Πάσχα) για να αναπληρώσουμε τα χαμένα μας μαθήματα.
Εγώ για τη κατάληψη ήρθα να μιλήσω, πάλι για την ιστορία της ζωής μου είπα.
Από τη προηγούμενη βδομάδε (Τετάρτη), το σχολείο μας έχει κατάληψη. Για την ακρίβεια, αν κατάλαβα καλά το λύκειο. Τους λόγους δε τους ξέρω. Άλλοι μου είπαν πως είναι για εκδρομές, αλλοι διότι έχουν πρόβλημα με τους καθηγητές τους κι άλλοι ότι έχουν απλώς σοβαρά προβλήματα ως σχολείο. Αυτό είναι γελοίο.
Εμείς, ως γυμνάσιο, δικαιούμαστε έναν ακόμη περίπατο και μια μονοήμερη που κανονικά θα ήταν τριήμερη, αλλά με τη δικαιολογία πως δε μαζεύτηκαν αρκετά παιδιά δε θα πάμε. Την επόμενη Δευτέρα, υποτίθεται πως θα πάμε στη Βουλή κι είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, μιας κι είναι η τρίτη μέρα κατάληψης (μιας και τη Παρασκευή που ήταν γιορτή της 25ης το άνοιξαν).
Σήμερα άκουσα πως έκανε το γυμνάσιο (!) κατάληψη, για το λόγο της τριήμερης. Αφού το έχουμε αποδεχθεί εδώ και μήνες. Τώρα το θυμήθηκαν;
Από τη πρώτη γυμνασίου ήθελα μια φορά να κάνει το σχολείο μου κατάληψη να δω πως είναι. Πέρσι, που ήμουν σε άλλο σχολέιο, κάναμε δυο μέρες με τους καθηγητές να μπαινοβγαίνουν στο σχολείο. Αυτό ήταν αξιοπρεπες εκπαιδευτήριον, βεβαίως-βεβαίως. Και όχι με αυτό που μας συγχώνευσαν τώρα. Με το να κάνουν καταλήψης και καλά για σοβαρούς λόγους δε πετυχενουν τίποτα. Θα μας φωνάζουν αργίες και σαββατοκύριακα (και ίσως και καμια μέρα το Πάσχα) για να αναπληρώσουμε τα χαμένα μας μαθήματα.
Εγώ για τη κατάληψη ήρθα να μιλήσω, πάλι για την ιστορία της ζωής μου είπα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°179
μολις γυρισα απο καταληψη....
φυσικα,ως συνηθως, δεν υπηρχε καποιος πραγματικος λογος για την καταληψη...κατι ελεγαν για βρομικες τουαλετες, ασχημες αιθουσες μπλα μπλα μπλα, τους κλασικους χαζους λογους...
περιμενα απ'εξω για περιπου μια ωρα και μετα εφυγα γιατι δε τους βλεπω να το ανοιγουν το σχολειο....και επειδη οι φιλοι μου με επριζαν να μπω...πρεπει να ειπα οχι τουλαχιστον 50 φορες...
φυσικα,ως συνηθως, δεν υπηρχε καποιος πραγματικος λογος για την καταληψη...κατι ελεγαν για βρομικες τουαλετες, ασχημες αιθουσες μπλα μπλα μπλα, τους κλασικους χαζους λογους...
περιμενα απ'εξω για περιπου μια ωρα και μετα εφυγα γιατι δε τους βλεπω να το ανοιγουν το σχολειο....και επειδη οι φιλοι μου με επριζαν να μπω...πρεπει να ειπα οχι τουλαχιστον 50 φορες...
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°180
Το λύκειό μου, όπως και τόσα άλλα, τελεί υπό κατάληψη...
Βασικά είμαι κατά της κατάληψης γιατί είναι κάτι παράνομο, είναι κάτι που στερεί απο τους μαθητές το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
Ξέρω ότι πέρσι το δεκαπενταμελές έτρεχε στον εισαγγελέα αλλά ακόμα δεν έχει βγει πόρισμα..
Όντας μέλος του φετινού δεκαπενταμελούς είμαι αρκετά προβληματισμένη...:/
Αν ξέρει κανένας τι προβλέπεται, ας μου πει παρακαλώ γιατί, ειλικρινά, δε ξέρω τι θα γίνει μ'εμάς και δεν είμαι διατεθειμένη να ανακατευτώ σε θέματα εισαγγελίας...
Βασικά είμαι κατά της κατάληψης γιατί είναι κάτι παράνομο, είναι κάτι που στερεί απο τους μαθητές το δικαίωμα στην εκπαίδευση.
Ξέρω ότι πέρσι το δεκαπενταμελές έτρεχε στον εισαγγελέα αλλά ακόμα δεν έχει βγει πόρισμα..
Όντας μέλος του φετινού δεκαπενταμελούς είμαι αρκετά προβληματισμένη...:/
Αν ξέρει κανένας τι προβλέπεται, ας μου πει παρακαλώ γιατί, ειλικρινά, δε ξέρω τι θα γίνει μ'εμάς και δεν είμαι διατεθειμένη να ανακατευτώ σε θέματα εισαγγελίας...
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°181
Που απ' ό,τι φαίνεται δεν τα κατέχεις και ιδιαίτερα... Η κατάληψη μπορεί να είναι παράνομη αλλά είναι μέσο πάλης, και δεν μιλάω για τη δευτεροβάθμια που έχει καταντήσει θεσμός αλλά μιλάω γενικότερα για αυτήν τη μορφή αγώνα. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως χρειάζεται ο μαθητής να γνωρίσει την κατάληψη γιατί φτάνει στο πανεπιστήμιο και ψηφίζει το πλαίσιο ΔΑΠ που μιλάει για μάθημα τη μέρα της γενικής απεργίας, μόνο και μόνο για να μην γίνει κατάληψη. Και εσείς μην τρελαίνεστε κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια χάνεται μια εβδομάδα με καταλήψεις, κάθε χρόνο οι ίδιες απειλές με τις εκδρομές και τέτοιες μαλ*κίες, ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε τίποτα, ποτέ δεν έμεινε πίσω κανείς στην ύλη και ποτέ δεν καταστράφηκε το μέλλον κάποιου ανθρώπου από μία κατάληψη στο λύκειο.
Statler
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°182
^^Και για ποιο λόγο "πάλεψαν" τα παιδιά στο λύκειό σου;
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°183
Λευτέρη, όταν δεν υπάρχουν αιτήματα η "μάχη" γίνεται για ένα και μόνο στόχο: να χάσουν τα παιδιά μάθημα. Και δεν ξέρω τι ίσχυε όταν ήσουν εσύ στο λύκειο, πάντως πέρσι και εκδρομές κόπηκαν και αργίες κι απ'όλα.
Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι η περσινή υπόθεση με την κατάληψη είναι ακόμη ανοιχτή, όπως με διαβεβαίωσε η διευθύντρια του λυκείου μου.
Χρήστο, τα παιδιά στο λύκειό μου "παλεύουν" για χαβαλέ ουσιαστικά και πίσω απο την πρόφαση γενικών αιτημάτων που αφορούν το υπουργείο κι όχι το συγκεκριμένο σχολείο. Αιτήματα όπως "Να γκρεμιστούν τα τείχη του καταναγκασμού, να μην υπάρχουν ποινολόγια κι απουσιολόγια, να γίνουν μετατροπές στο σχολικό ωράριο κτλ"
Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι η περσινή υπόθεση με την κατάληψη είναι ακόμη ανοιχτή, όπως με διαβεβαίωσε η διευθύντρια του λυκείου μου.
Χρήστο, τα παιδιά στο λύκειό μου "παλεύουν" για χαβαλέ ουσιαστικά και πίσω απο την πρόφαση γενικών αιτημάτων που αφορούν το υπουργείο κι όχι το συγκεκριμένο σχολείο. Αιτήματα όπως "Να γκρεμιστούν τα τείχη του καταναγκασμού, να μην υπάρχουν ποινολόγια κι απουσιολόγια, να γίνουν μετατροπές στο σχολικό ωράριο κτλ"
- hidden secrets:
When life means
aimilia potter- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2012
Magical Identity
Today's thought: Μη πουλάς τρέλα. Μοίρασέ την.
- Δημοσίευση Ν°184
Αμα υπαρχουν λογικα και σοβαρα αιτιματα και συμφωνει ολο το σχολειο τοτε ναι ειμαι υπερ... αλλα μην ξεχναμε οτι οι χαμενες ωρες πρεπει να αναπληρωνονται περνοντας τες απο γιορτες και εκδρομες ...(κατι οχι και πολλυ καλο)
Η ζωή είναι σαν το χορό,αν κάνεις ένα λάθος βήμα απλά συνεχίζεις...
Con Black- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 818
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°185
Ειμαι υπερ σε περιπτωση που υπάρχουν λογικά αιτήματα πχ πέρυσι το γυμνασιο-λυκειο εκανε κατάληψη γιατι μαθητες Γ λυκείου εκανα με φωτοτυπιες αλλα υπήρχαν και ανόητες όπως γιατι η τυροπιτα δεν είναι κυκλική και είναι τετράγωνη ή κάτι τέτοιο και γιατι τα καλαμάκια δεν είναι σπαστά...(lol)κατά τα άλλα είμαι κατά.
_
- Σπόιλερ:
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°186
Βασικά, είμαι κάτι το ενδιάμεσο. Εαν υπάρχουν σοβαροί λόγοι και οι καθηγήτες δεν ακούν με τα λόγια, ναι να κάνουμε κατάληψη, αλλά όχι να την κρατήσουμε παραπάνω απ'όσο θα χρειαστεί, τόσο καιρό ώστε να τους μεταπείσουμε.
Εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και το κάνουν μόνο και μόνο για να χάσουν μάθημα είμαι κατά.
Βασικά, το σχολείο μου εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει κατάληψη. Πέρσυ βέβαια, έγινε μια προσπάθεια αλλά ήρθε ο διευθυντής, σκαρφάλωσε στα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο και έκοψε τις αλυσίδες και έτσι το γυρίσαμε σε απόχη, που παραλίγο να φάνε αποβολή 60 άτομα. Βασικά, το ο,τι έπεσαν 4ήμερες μόνο και μόνο για μία απόχη ήταν λόγος για δύο μέρες κατάληψη κατα την γνώμη μου.
Εαν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος και το κάνουν μόνο και μόνο για να χάσουν μάθημα είμαι κατά.
Βασικά, το σχολείο μου εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει κάνει κατάληψη. Πέρσυ βέβαια, έγινε μια προσπάθεια αλλά ήρθε ο διευθυντής, σκαρφάλωσε στα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο και έκοψε τις αλυσίδες και έτσι το γυρίσαμε σε απόχη, που παραλίγο να φάνε αποβολή 60 άτομα. Βασικά, το ο,τι έπεσαν 4ήμερες μόνο και μόνο για μία απόχη ήταν λόγος για δύο μέρες κατάληψη κατα την γνώμη μου.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°187
Ρε αν είναι δυνατόν, ζείτε την χειρότερη φάση του σχολείου στην Ελλάδα. Πόσα άτομα είστε στην τάξη; Πέρυσι τέτοιο καιρό είχατε βιβλία; Θέρμανση θα έχετε φέτος ή δεν φτάνει ο προϋπολογισμός; Δεν μιλάω για εργαστήρια και τέτοια που άλλα σχολεία έχουν και άλλα όχι, μιλάω για βασικές ελλείψεις που υποθέτω θα τις έχουμε και στο σχολείο (στο πανεπιστήμιο μας προετοίμασαν για τον βαρύ χειμώνα). Και εσύ μου λες ότι η κατάληψη γίνεται για να χαθεί μάθημα; Ή εσύ δεν παρακολουθείς εξελίξεις γενικότερα και θεωρείς τους συμμαθητές σου ντουβάρια ή έχεις βολευτεί, όπως και πολλοί μαθητές που υποστηρίζουν την κατάληψη "μόνο αν υπάρχουν σοβαρά αιτήματα" στην καθημερινότητά σου που ναι μεν θα σου εξασφαλίσει μία επιτυχημένη εισαγωγή στο πανεπιστήμιο αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°188
^ Το δικό μου σχολείο πρόβλημα με τα βιβλία δεν έχει. Τα έχουμε όλα τόσο στη γενική πόσο και στην κατεύθυνση. Στη γενική είμαστε 25 άτομα, στην κατεύθυνση κάπου τόσα πάλι, αν δεν απατώμαι. Με το πετρέλαιο πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, μας το ξεκαθάρισε η διευθύντρια. Δεν ξέρω για τα άλλα λύκεια της πόλης μου αλλά το δικό μου έχει και εργαστήρια και αθλητικό εξοπλισμό και απ'όλα. Εξάλλου, όπως είπαν και οι καθηγητές και η διευθύντριά μας, αν όντως υπήρχε πρόβλημα θα ήταν κι αυτοί μαζί μας.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις, γνωρίζω τι προβλήματα υπάρχουν αλλά στην παρούσα φάση δεν αφορούν το δικό μου σχολείο.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις, γνωρίζω τι προβλήματα υπάρχουν αλλά στην παρούσα φάση δεν αφορούν το δικό μου σχολείο.
- hidden secrets:
When life means
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°189
Κατά του να κάνουμε κατάληψη αλλά υπέρ του να χάνουμε μάθημα μέσω αυτών. Βέβαια πέρσι κάναμε 8 φέτος μόνο 2 , απαράδεκτο!!!!!
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°190
meet me in montauk
Carl
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°191
Η κατάληψη κανονικά είναι μέσο διαμαρτυρίας. Πλέον όμως έχει καταντήσει παράδοση και φυσικά στο λύκειο υπάρχει και η δικαιολογία "να κάτσουν και τα παιδιά να διαβάσουν για τις πανελλήνιες" .
Και για την ιστορία, 3 χρόνια στο λύκειο και κάτω από 1 μήνα κατάληψη δε κάναμε ποτέ. Μάλιστα στη Β λυκείου το σχολείο ήταν κλειστό για 2,5 μήνες σχεδόν.
Και για την ιστορία, 3 χρόνια στο λύκειο και κάτω από 1 μήνα κατάληψη δε κάναμε ποτέ. Μάλιστα στη Β λυκείου το σχολείο ήταν κλειστό για 2,5 μήνες σχεδόν.
The Composer
C.Addicts United
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°192
Καλά,οκ μου αρέσει να μην κάνω μάθημα,αλλά αν δεν υπάρχει σωστός λόγος είμαι κατά...
Το Δεκέμβριο κάτι συμμαθητές μου έκαναν κατάληψη γιατί δεν είχαμε στριφτή τυρόπιτα
Το Δεκέμβριο κάτι συμμαθητές μου έκαναν κατάληψη γιατί δεν είχαμε στριφτή τυρόπιτα
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°193
Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ και βασικά δεν έχει γίνει ποτέ στο σχολείο μου. Πάλι καλά γιατί θα έβγαινα η γκρινιάρα πάλι.
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°194
Εμένα έχουν γίνει πολλές καταλήψεις στο σχολείο μου ειδικά φέτος τρεις κάθε εβδομάδα ποτέ δεν ήμουν υπέρ 1ον γιατί ήθελα να φύγω όσοι είναι υπέρ κάθονται ενώ όσοι δεν είναι φεύγουν και 2ον οι λόγιοι είναι βλσκώδεις κάναμε κατάληψη για να πάμε περίπατο και εκδρομές. Εκεί σκέφτηκα '' ε ετνάεξι πόσο γιουχου '' με λίγα λόγια ούτε εκδρομή ούτε περίπατο.
- H.P.♥:
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°195
Παλιά (Α-Β γυμνασίου) ήμουν πάντα υπέρ, για το κλασσικό στυλ χάνουμε μάθημα/είμαστε μάγκες κάνουμε κατάληψη. Τώρα πια, είμαι κατά, κυρίως γιατί είναι έγκλημα . Η άποψη μου είναι ότι αν έχεις ΣΟΒΑΡΑ αιτήματα, προσπάθησε να τα ικανοποιήσεις, μίλα με τον διευθυντή, με το Σύλλογο Γονέων κτλ. Αν δεν κάνουν τίποτα, κάνε αποχή, όχι κατάληψη. Θα πάρεις μερικές απουσίες, αλλά δηλαδή τι προτιμάς? Να πάρεις απουσίες ή να έχεις κίνδυνο να σε συλλάβουν? Θέλω να πω, δε συγκρίνετε
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°196
Ναι προσέξτε μη σας πάνε και στην αγχόνη
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°197
μην εισαι τοσο σιγουρος
κανανε φετος και ηρθε η αστυνομια εξω απο την εξωπορτα
κανανε φετος και ηρθε η αστυνομια εξω απο την εξωπορτα
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°198
απαπα
meet me in montauk
Carl
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°199
η αστυνομια εξω απο την εξωπορτα δεν ισχυει οτι μπορει να μπει μεσα μονο με παρεμβση εισαγγελεα;
υπερ ή κατα της καταληψης δε μπορεις να εισαι παντα, βαζοντας ολες τις περιπτωσεις στο ιδιο τσουβαλι, εξαρταται απο τα αιτηματα. Η καταληψη ειναι (ή τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι ) μεσο, εστω εσχατο, για διεκδικηση δικαιωματων κι οχι για χασιμο μαθηματων ή "παραδοση" καθε χρονο. Βεβαια, με τη λογικη του κλασσικου στυλ που περιεγραψες, ψιλοκαταλαβαινω γιατι εισαι κατα, αφου τις πιο πολλες φορες στα σχολεια αυτο γινεται.
οχι παντα ομως.
υπερ ή κατα της καταληψης δε μπορεις να εισαι παντα, βαζοντας ολες τις περιπτωσεις στο ιδιο τσουβαλι, εξαρταται απο τα αιτηματα. Η καταληψη ειναι (ή τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι ) μεσο, εστω εσχατο, για διεκδικηση δικαιωματων κι οχι για χασιμο μαθηματων ή "παραδοση" καθε χρονο. Βεβαια, με τη λογικη του κλασσικου στυλ που περιεγραψες, ψιλοκαταλαβαινω γιατι εισαι κατα, αφου τις πιο πολλες φορες στα σχολεια αυτο γινεται.
οχι παντα ομως.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°200
στο δικο μου σχολειο ποτε δεν ειχαμε σοβαρα αιτημα . Δε θελω μπω σε λεπτομερειες ειλικρινα, παντως και εισαγγελεας μπλεχτηκε και απειλες για συλληψη δεχτηκαμε
- <3: