Φιλοσοφικη σχολή αύριο στις 3/12/2008 αίθουσα aula και ώρα 12.
Το πολυτεχνείο απ οτι άκουσα είναι ήδη υπο κατάληψη.
Nαι γλυκια μου κοπελα το θεμα ειναι να μην δημιουργηθουν ιδιοτικα πανεπηστημια και να κανει κατι το κ***κρατος μας κατι για να τα επιλυσει!!!
1ον Αν δεν ειχαμε κανει καταληψεις σου λεω πως ουτε την σιτηση που εχουμε θα ειχαμε...στην καλυτερη περιπτωση θα επρεπε να πληρωνουμε καποια λεφτα για να εχουμε μια αλφα σιτηση...
Αν κανουν απεργιες δεν κανουμε μαθηματα δεν βγαινουν οι ωρες δεν δεινουμε το μαθημα στον βροντο η εξεταστικη...πως σου φαινεται??
Επισης αν δεν θελουν οι καθηγητες να παραδωσουν βαθμολογια ή να βαλουν θεματα γτ δεν εχουν πληρωθει γτ δεν εχουν πληρωθει εδω και ενα χρονο...ποιαου προβλημα θα ειναι ??? Δικο σου? Δεν νομιζω παλι δικο μας αφου εμεις δεν θα παρουμε πτυχιο....Και ο καημενος ο καθηγητης τι να κανει αν δενπληρωνεται πως θα θρεψει την οικογενεια του??? Κατι πρεπει να κανει!!
Οσο για την στεγαση εχεις ακουσει εκεινα τα κτιρια που υπαρχουν σε κατι μεγαλες πολεις που λεγονται εστιες??? Αν οχι ψαξτο λιγο!! Στο εξωτερικο θεωρητε κατι δεδομενο γτ σε εμας να θεωρητε πολυτελεια και να πρεπει να περιμενουμε ενα ιδιοτικο πανεπηστημιο να το κανει καλυτερα και οχι να απετησουμε να εχουμε αυτου που δικαιουμαστε???
Και να σου πω η λυση δεν ειναι τα ιδιοτικα πανεπιστημια γτ εμενα οι γονεις μου δεν εχουν τα λεφτα να με στειλουν σε ενα τετοιο τι θα κανω λοιπον??
Δεν θα εχω αυτα που δικαιουμε γιατι θα ειμαι σε δημοσιο??
Με τα ιδιωτικα πανεπιστημια υποβαθμίζουν και αλλο τη δημοσια παιδεια...που ειναι ηδη πολυ υποβαθμισμενη σε πολλα επιπεδα