+76
Romilda Vane
harrys latsis
Druella Black
Lucy Weasley
hermione greinger
Mrs Lovett
Amelia Blackfoot
yaoikillerpilze
Christina Granger
Andros the Invincible
Helena Ravenclaw
potter.fan
Phyllida Spore
Isabella Black
Maria Lovegood
DraCo BaM MaLfoY
agnostos
Fred Weasley
Jace Wayland
Clary Fray
HermioneInLove
marilena
sabinosss
Varonos
γκοντρικ
Half blood Prince
ElpidaNarutoFan
nicolas
Laverne de Montmorency
Φεγγαρογητεμένος
Godric
elisabeth-chan
Ignazya
Minerva McGonagall
Merlin the Great
Rea
Cassandra Black
Merlin Longstaff
Leonie Vernier
FoNikos21
Leroy Jethro Gibbs
Harry Potter
melina
rozali87
Wanderer
cathy1225
Madame Maxime
BaGGoS
Nathaniel
Christy
Tom Marvolo Riddle
DUMBLEDORE26
Hecate
Anjelina Johnson!
FLEUR258
Dragonic
Este
Vancansoul
Scorpion
The Guardian Angel
LordVoldemort
~MF~
CRYSTALDI
Tonks15
bellatrix37
stela!!
RemousLoupin
tasos13
danny
Ms Padfoot
Pansy Parkinson
xristianadepp
TSITSHS
Witch-King
white wizard
*Dora*
80 απαντήσεις
Τι δεν σας αρέσει στις ταινίες Χάρι Πότερ;
Phyllida Spore- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9260
Location : Απο εναν κοσμο που δεν υπαρχει...και που παραλληλα υπαρχει
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Let me be free. Let me fly!
- Δημοσίευση Ν°126
Απ: Τι δεν σας αρέσει στις ταινίες Χάρι Πότερ;
Εμενα με ενοχλησε που κοψαν σημαντικες σκηνες και επινοησαν καποιες ασχετες...
So, good night unto you all.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.
Give me your hands, if we be friends,
And Robin shall restore amends.
potter.fan- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°127
to mono pragma emena pou den m arese stis teneis tou Harry Potter htan oti allaxan ton i8opoio p epeze ton dubledore sto Harry Potter and the philosopher's stone kai sto chamber of secrets!
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°128
Μα, πέθανε :P
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°129
Hecate έγραψε:Μα, πέθανε :P
Τι ωραία που το έθεσε :
potter.fan- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°130
tote... oi tainies tou harry potter EINAI TELEIES
Σωστο να σου πω την αληθεια....
Τοτε... οι ταινιες του Χαρι Ποττερ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ
Edited by Lazarus_Black, απαγορευονται τα greeklish στο φορουμ.
Διαβασε τους κανονες προσεκτικα καλυτερα.
Helena Ravenclaw- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 10829
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.
- Δημοσίευση Ν°131
Απο την 5η δεν μου αρεσε καθολου ο θανατος του Σειριου..και η 6η ταινια δεν μου αρεσε καθολου..ηταν χαλια!!
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°132
Ότι κοβεί πολλά,σημαντικά στοιχεία που έχει στις ταινίες
Christina Granger- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1446
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°133
Κυρίως το οτι κόβουνε πολλα σημαντικα πράγματα απο τα βιβλια...
Επισης που προσθέσανε μερίκες δικες τους σκηνες στην ταινια ενω αφερέσανε αλλες... (οπως η σκηνη που προσθέσανε στον ημιαιμο πριγκηπα με το Μπαροου να καιγεται... Φενοταν καθαρα οτι το κάνανε για να ξανακουστει το "I killed Sirius Black". Δεν είχε καμια ουσια)
Επισης που προσθέσανε μερίκες δικες τους σκηνες στην ταινια ενω αφερέσανε αλλες... (οπως η σκηνη που προσθέσανε στον ημιαιμο πριγκηπα με το Μπαροου να καιγεται... Φενοταν καθαρα οτι το κάνανε για να ξανακουστει το "I killed Sirius Black". Δεν είχε καμια ουσια)
Harry Potter and the Deathly Hallows
PLM+MTM
yaoikillerpilze- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1392
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°134
γελασα παρα πολυ με την σκηνη στον τεταρτο οπου ο χαρι βριζεται με τον σιμους
το καημενο το παιδι χαιρεται τοσο που πηρε ατακα που ενω κραζει τον χαρι ειναι ετοιμος να βαλει τα γελια
ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενη απο την ποιοτητα των ταινιων αλλα τι να γινει δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε
προσπαθειστε να διασκεδασετε με τις ταινιες οσο περισσοτερο γινεται παρα να καθεστε κα ινα γκρινιαζετε για αδυνατα πραγματα
το καημενο το παιδι χαιρεται τοσο που πηρε ατακα που ενω κραζει τον χαρι ειναι ετοιμος να βαλει τα γελια
ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενη απο την ποιοτητα των ταινιων αλλα τι να γινει δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε
προσπαθειστε να διασκεδασετε με τις ταινιες οσο περισσοτερο γινεται παρα να καθεστε κα ινα γκρινιαζετε για αδυνατα πραγματα
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°135
Δεν μ' αρέσει που δεν ακολουθεί κατά γράμμα το βιβλίο, πρώτον.
Ακόμα κι αν σε μερικές περιπτώσεις, αυτό δεν είναι δυνατόν, ας μην παραλείπουν τόσο μεγάλα μέρη.
Επίσης, δεν μ' αρέσει που δημιουργούν σκηνές από το πουθενά χάριν εντυπωσιασμού.
Ακόμα κι αν σε μερικές περιπτώσεις, αυτό δεν είναι δυνατόν, ας μην παραλείπουν τόσο μεγάλα μέρη.
Επίσης, δεν μ' αρέσει που δημιουργούν σκηνές από το πουθενά χάριν εντυπωσιασμού.
Mrs Lovett- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 533
Ημερομηνία εγγραφής : 24/06/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°136
Καλύτερα να γράψω γι αυτά που μου αρέσουν στις ταινίες,γιατί το αντίθετο θα πάρει ώρες
Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν σωνει και ντε να δουν αυτούσιο όλο το βιβλίο στην οθόνη.Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο όχι μόνο σε πρακτικό αλλά και σε αφηγηματικό επίπεδο.Σκηνές που λειτουργούν πολύ όμορφα στο βιβλίο,δεν εξυπηρετούν το σινεμά και το αντίστροφο.Ο κινηματογράφος αφηγείται με άλλους κανόνες την ίδια ιστορία ,γιατί είναι διαφορετικό είδος τέχνης.Ίσα ίσα είμαι υπερ των νέων σκηνών, με βασική προυπόθερη να είναι πιστές στο πνεύμα του βιβλίου και στους χαρακτήρες και να εξυπηρετούν την ιστορία,όχι μόνο τον εντυπωσιασμό,καθώς προσδίδουν ενδιαφέρουσες πινελίες και επεκτείνουν τον κόσμο του βιβλίου.
Γενικά αν ένα βιβλίο είναι καλό,πάντα θα είναι ανώτερο από την ανάλογη ταινία.Είναι αδύνατο ένας σκηνοθέτης να ανταποκριθεί στη φαντασία του καθένα.Οπότε η δική μου απαίτηση είναι η ταινία να στέκεται από μόνη της(δηλαδή να είναι μία ιστορία με ουσία,χωρίς να χρειάζεται βοηθητικό το βιβλίο)και να στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο βιβλίο(να φαίνεται το όραμα του συγγραφέα μέσα από την ταινία).
Δεν έχω δει τίποτα από όλα αυτά να συμβαίνει στις χαριποτεροταινίες.Αυτά που παίρνεις και συνειδητοποιείς διαβάζοντας τα βιβλία,δεν υπάρχουν στις ταινίες ή μερικές φορές αποδίδονται επιτηδευμένα.Έχουν απλουστευμένο σενάριο,με αποτέλεσμα την απλούστευση του νοήματος της ιστορίας, απλουστευμένους και αλλοιωμένους χαρακτήρες(ανάπτυξη χαρακτήρων?... χαχαχαχαχα!δεν υπάρχει καν).Όλα αυτά οδηγούν στην έλλειψη εσωτερικών συνδέσεων της ιστορίας μέσα στις ταινίες,με αποτέλεσμα να βγαίνουν(οιπερισσότερες)επιφανειακές ,χωρίς ψυχή.Εκτός από αυτά,μεγάλο φάουλ για μένα είναι η μη αναφορά στην ερμηνεία της προφητείας και τον τρόπο αντιμετώπισης της από τον Ντάμπλντορ,τον Χάρι και τον Βόλντεμορτ.Επιπλέον μ ενοχλεί η έλλειψη ουσιαστικών συζητήσεων μεταξύ των δύο πρώτων.
Βέβαια υπάρχουν καλογυρισμένες ατμοσφαιρικές σκηνές που μου αρέσουν πολύ και έχουν αποδοθεί πολύ όμορφα,αλλά σαν σύνολο οι ταινίες δεν πείθουν.Με εξαίρεση,κατα τη γνώμη μου,την πρώτη(όμως παρόλο που είναι πιστή στα γεγονότα του βιβλίου,η σκηνοθεσία είναι περιγραφική και δεν απογειώνεται η ταινία)αλλά και το DH part 1( δυστυχώς το σενάριο είναι απλουστευμένο)που ξεφεύγουν από τη μετριότητα.Ελπίζω ότι το DH part 2 θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.
Διασκεδάζω απίστευτα όταν θα δω μια χαριποτεροταινία,αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία και βλέπω να ζωντανεύουν οι χαρακτήρες και ο κόσμος τους.Αυτός που θα δει μόνο τις ταινίες μπορεί να διασκεδάσει κατά τη διάρκεια,αλλά στο τέλος θα μείνει με ένα "ε και;" και θ αναρωτιέται προς τι όλη αυτή η φασαρία.
Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν σωνει και ντε να δουν αυτούσιο όλο το βιβλίο στην οθόνη.Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο όχι μόνο σε πρακτικό αλλά και σε αφηγηματικό επίπεδο.Σκηνές που λειτουργούν πολύ όμορφα στο βιβλίο,δεν εξυπηρετούν το σινεμά και το αντίστροφο.Ο κινηματογράφος αφηγείται με άλλους κανόνες την ίδια ιστορία ,γιατί είναι διαφορετικό είδος τέχνης.Ίσα ίσα είμαι υπερ των νέων σκηνών, με βασική προυπόθερη να είναι πιστές στο πνεύμα του βιβλίου και στους χαρακτήρες και να εξυπηρετούν την ιστορία,όχι μόνο τον εντυπωσιασμό,καθώς προσδίδουν ενδιαφέρουσες πινελίες και επεκτείνουν τον κόσμο του βιβλίου.
Γενικά αν ένα βιβλίο είναι καλό,πάντα θα είναι ανώτερο από την ανάλογη ταινία.Είναι αδύνατο ένας σκηνοθέτης να ανταποκριθεί στη φαντασία του καθένα.Οπότε η δική μου απαίτηση είναι η ταινία να στέκεται από μόνη της(δηλαδή να είναι μία ιστορία με ουσία,χωρίς να χρειάζεται βοηθητικό το βιβλίο)και να στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο βιβλίο(να φαίνεται το όραμα του συγγραφέα μέσα από την ταινία).
Δεν έχω δει τίποτα από όλα αυτά να συμβαίνει στις χαριποτεροταινίες.Αυτά που παίρνεις και συνειδητοποιείς διαβάζοντας τα βιβλία,δεν υπάρχουν στις ταινίες ή μερικές φορές αποδίδονται επιτηδευμένα.Έχουν απλουστευμένο σενάριο,με αποτέλεσμα την απλούστευση του νοήματος της ιστορίας, απλουστευμένους και αλλοιωμένους χαρακτήρες(ανάπτυξη χαρακτήρων?... χαχαχαχαχα!δεν υπάρχει καν).Όλα αυτά οδηγούν στην έλλειψη εσωτερικών συνδέσεων της ιστορίας μέσα στις ταινίες,με αποτέλεσμα να βγαίνουν(οιπερισσότερες)επιφανειακές ,χωρίς ψυχή.Εκτός από αυτά,μεγάλο φάουλ για μένα είναι η μη αναφορά στην ερμηνεία της προφητείας και τον τρόπο αντιμετώπισης της από τον Ντάμπλντορ,τον Χάρι και τον Βόλντεμορτ.Επιπλέον μ ενοχλεί η έλλειψη ουσιαστικών συζητήσεων μεταξύ των δύο πρώτων.
Βέβαια υπάρχουν καλογυρισμένες ατμοσφαιρικές σκηνές που μου αρέσουν πολύ και έχουν αποδοθεί πολύ όμορφα,αλλά σαν σύνολο οι ταινίες δεν πείθουν.Με εξαίρεση,κατα τη γνώμη μου,την πρώτη(όμως παρόλο που είναι πιστή στα γεγονότα του βιβλίου,η σκηνοθεσία είναι περιγραφική και δεν απογειώνεται η ταινία)αλλά και το DH part 1( δυστυχώς το σενάριο είναι απλουστευμένο)που ξεφεύγουν από τη μετριότητα.Ελπίζω ότι το DH part 2 θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.
Διασκεδάζω απίστευτα όταν θα δω μια χαριποτεροταινία,αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία και βλέπω να ζωντανεύουν οι χαρακτήρες και ο κόσμος τους.Αυτός που θα δει μόνο τις ταινίες μπορεί να διασκεδάσει κατά τη διάρκεια,αλλά στο τέλος θα μείνει με ένα "ε και;" και θ αναρωτιέται προς τι όλη αυτή η φασαρία.
I don't have any reasons
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
I've left them all behind
I'm in a New York state of mind
hermione greinger- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2011
Magical Identity
Today's thought: 1.Υπερασπιστικαμε την Λιθο 2.Βρικαμε την Καμαρα 3.Ελευθεροσαμε τον Αιχμαλωτο 4.Επιλαχτικαμε απο το Κυπελο 5.Πολεμισαμε μαζι με το Ταγμα 6. Μαθαμε πραγματα απο τον Πριγκιπα 7.Και γιναμε οι κυριο του Θανατου. ΕΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
- Δημοσίευση Ν°137
Εμένα δεν μου άρεσε που στο τέλος δεν σκοτώθηκε η τζίνι. Θα ήθελα να την σκοτώσει ο Βόλντερμορτ (Ααααααααβάντα κεντάβρα)
edit by Amelia Blackfoot: Να αποφεύγεις να γράφεις με κεφαλαία χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο καθώς φαίνεται σαν να "φωνάζεις".
edit by Amelia Blackfoot: Να αποφεύγεις να γράφεις με κεφαλαία χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο καθώς φαίνεται σαν να "φωνάζεις".
I LOVE DRACO MALFOY
DRACO MALFOY -4- EVER
SLYTHERIN
DRACO MALFOY
1.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΘΟ
2.ΒΡΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ
3.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ
4.ΕΠΛΕΧΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ
5.ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ
6.ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ
7.ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΒΕΡΟΥΣ ΣΝΕΙΠ
Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΙΚΕ
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΛΑΣΠΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°138
Δεν υπήρχε κάτι που να μην μου άρεσαν σε κάποια απ τις 8 ταινίες... Όλα ήταν τέλεια, φοβερά, μαγικά, φανταστικά, υπέροχα, αξιοθαύμαστα!!
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°139
Οτι δίνει τις μισές πληροφορίες σε σχέση με τα βιβλία!
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°140
Ο θάνατος Σείριου Μπλακ, Σέβερους Σνέηπ και Λόρδου Βόλντεμορτ
harrys latsis- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°141
εγω θα ελεγα για την 7η ταινια οτι θα επρεπε να εχουν βαλει και την σκηνη αποχωρισμου του χαρι απτους θειους και τον ξαδερφο του...γιατι ετσι οπως το δειξαν καποιος ο οποιος δν εχει διαβασει τα βιβλια δν θα μπορουσε να καταλαβει τι απεγιναν! και στο κατω κατω μπορει τα αισθηματα αντιπαθειας να ηταν αμοιβαια ωστοσο οπως ειπε κ ο νταμπλντορ στο 6ο βιβλιο του παρα τις δυσκολιες που περασε κοντα τους ο Χαρι, οι θειοι του του προσφεραν ολα αυτα τα χρονια ενα σπιτι το οποιο κρατησε κ αυτον αλλα και τους ιδιους ασφαλεις... Επισης στην 6η ταινια στο νησακι οπου βρισκονταν ο χαρι με τον νταμπλντορ πιστευω θα επρεπε να εχουν βαλει και τον διαλογο μεταξυ των 2 οπου ο νταμπλντορ λεει στον χαρι οτι δεν φοβαται διοτι ειναι μαζι του, πραγμα που πιστευω εδωσε μεγαλη δυναμη στον ιδιο τον χαρι...Ξερω οτι το τελευταιο μπορει να το θεωρησετε πολυ μικρη λεπτομερεια ωστοσο δεν παυει να ειναι μια πολυ συγκηνιτικη στιγμη, ενα απ τα συναισθηματα που επιδιωκει ο κινηματογραφος, και θα εδειχχνε και στον κοσμο ποση πιστη εδειχνε ο διευθυντης στον ιδιο τον Χαρι και γιατι αφησε σ αυτον και τους φιλους του τα σημαντικα αντικειμενα στην διαθηκη του (σκηνη 7ης ταινιας ) ΑΥΤΑ
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°142
Δεν μου άρεσε που κάνανε τον Ρον τόσο κλαψιάρη και τον Σιριο τόσο ελαφρά ντυμένο στην 5η ταινία.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°143
Συμφωνώ ο radcliff είναι ο χειρότερος με διάφορα!!
- Mon cote artistique♥ :
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°144
εμμ...ενταξει πιστευω οτι η 3η (για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον) ηταν αρκετα καλη...η εκτη ηταν που δε μου αρεσε...
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°145
τιποτα ολα μου αρεσαν
fanny- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010
Magical Identity
Today's thought: It's a kind of Magic!!
- Δημοσίευση Ν°146
Ότι παραποιήθηκαν και κόπηκαν ορισμένες πολύ δυνατές και βασικές σκηνές (από τα βιβλία) , ενώ θα μπορούσαν απλά να συμπεριληφθούν ως κομμένες σκηνές (στη χειρότερη) μέσα στις ταινίες.
My name is Olympia and I admire Severus Snape!!!