Αρκετά. Μου αρέσει τόσο που έχω διαβάσει το καθένα βιβλίο πάνω από 10 φορές. Τα πρώτα ακόμα περισσότερες φορές αλλά δεν έχω κρατήσει ακριβή λογαριασμό. Τώρα το 7 το έχω διαβάσει μόλις 2...
Καλά ας μην το θίξουμε αυτό το θέμα γιατί έχω φάει ΠΟΛΥ δούλεμα με την πόρωσή μου....Μιλάμε όμως για πόρωση...Μέχρι τη β λυκείου, διάβασα 4-5 κεφάλαια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Μετά στη γ δεν πολυπρολάβαινα....είχε βγει κ το 6ο τότε...αλλά εντάξει, το είχα διαβάσει 2 στα αγγλικά κ 2 στα ελληνικά. Το 5ο βγήκε όταν ήμουν τριήμερη και δεν κατάφερα να το αγοράσω το Σάββατο που έβγαινε γιατί μας τρέχανε σε κάτι κωλοχώρια.... Το αγόρασα Δευτέρα πρωί. Είχα ΠΡΗΞΕΙ τους καθηγητές μου. Και να φανταστείτε πως το είχα διαβάσει πάνω από 20 φορές στα αγγλικά ( είναι το αγαπημένο μου )...αλλά ήθελα κ το Ελληνικό.
Εσύ παιδί μου το έχεις διαβάσει πιο πολύ και από εμένα. Τελευταία όμως το έχω ρίξει στον Άρχοντα και έχω να διαβάσω βιβλίο του Χάρι Πότερ από το καλοκαίρι...
Εμένα μου άρεσε αλλά δεν πορώθηκα τόσο όσο στο 6ο...
humans are exactly like the roses... first, they caress you, just like the petals... next they hurt you, like the thorns... and you keep loving the roses...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ...ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ...ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
παρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρααααααα πολλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυ............κ στο σχολειο με δουλευουν μια μου λεει δεν ειναι καπως μουροδιστικο να διαβαζεις παραμυ8ια σαν το χαρρι ποττερ!!!!!