Xεμ,χεμ...
Μιλήστε μου για την χούντα,σύντροφοι...
Είναι γνωστό πως όποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες μου,ενίοτε με ξεμπροστιάζει,είναι εχθρός της δημοκρατίας.Κατά τα άλλα,θυσιάζομαι για τον λαό μου.Dragon The Grey έγραψε:Όλοι θα αντιληφθούν την ισχύ της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Δεν είναι θέμα χρόνου,μπορεί να μείνει απο μία ώρα μέχρι έναν χρόνο που λέει ο λόγος,αλλά στην περίπτωση που ευσταθούν οι κατηγορίες,να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί ποινικά το όλο θέμα και τι τιμωρίες θα υπάρξουν.Πλέον έχουμε περάσει απο το στάδιο που αποκαλύπτονται χρηματικά σκάνδαλα.Το μετά είναι που πρέπει να αρχίσει να ενδιαφέρει.Leonie Vernier έγραψε:
Πόσο καιρό του δίνετε;
Εν μέρει το λες αυτό;Arcturus Regulus Black έγραψε:Ο Ερντογάν θα κερδίσει και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τεράστια διαφορά. Η Τουρκία έχει βαθιά Μεσοανατολίτικες ρίζες και πολλοί συμφωνούν με την πλήρη εξισλαμοποίηση παρότι είναι ισοδύναμο της οπισθοδρόμησης. Μια τέτοια Τουρκία δεν μπορεί όχι απλά να μπει στην ΕΕ, αλλά ούτε να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες ( όπως ήθελε πρόσφατα και τελικά δεν επελέγη) ούτε τίποτα. Στα θέματα της ισότητας των 2 φύλων , της δημοκρατίας , της ελευθερίας του λόγου, της ανεξιθρησκείας, της δικαστικής ανεξαρτησίας (ειδικά πρόσφατα με το νέο νόμο) είναι εν μέρει πίσω και από τη Γαλλική Επανάσταση χρονολογικά.
Και πάλι όμως, έχει περισσότερο πληθυσμό, περισσόερους νέους. Πώς γίνεται να δεχτεί κάποιος να μείνει υπό τόσο πολύ;Όσον αφορά τα νούμερα δεν ξέρω απ'έξω, αλλά λίγο που έψαξα τώρα βρήκα πως μέσος όρος ηλικίας στην Τουρκία είναι περίπου τα 29 έτη και στην Ελλάδα τα 40. Απ' την άλλη η Ελλάδα έχει προσδόκιμο ζωής 80 έτη και η Τουρκία 73 ενώ η βρεφική θνησιμότητα είναι πενταπλάσια στην Τουρκία.
Ισχύει αυτό που λες με τα σημερινά δεδομένα και ίσως λίγο πριν την υποβάθμιση.Όσο για την οικονομία δεν ισχύει αυτό. Η Τουρκία μέχρι το 2017 θα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στον κόσμο μετά από Κίνα- Ινδία και ως το 2050 (αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί) η 2η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης μετά την Αγγλία. Εν ολίγοις έχουμε "εμπρός πίσω" ως προς το δυτικό τρόπο ζωής και τις προσωπικές ελευθερίες ενδεχομένως, αλλά όχι ως προς την οικονομία. Μάντεψε τι απ'τα 2 ενδιαφέρει τον Ερντογάν ο οποίος ίσως και να πιστεύει πως η πολιτισμική οπισθοδρόμηση είναι όντως σωστή.
1 έγραψε: I honestly dont understand why would anyone riot against this goverment.. Yes they have mistakes and closing twitter is one of them.. But they put turky "on the map".. Economic prosperity, manufacturing in turky increased.. Turism increased.. And turky has more power and impact on the world. Aaand his government was elected.. I dont see where the dictator is.
2 έγραψε:sadly they don't see it. The only thing they see it that Erdogan gave people who got religious symbols on them (like a necklace with a cross or a kerchief) the right to go to school without taking them and that is what annoys them since Attaturk banned this. They don't care about the economic, military and social improvements. They don't care about the growth of Turkey. But these people are in a small number compared to the supporters of Erdogan. He will be elected again by the citizen.
Εμένα πάντως η μάνα μου έχει κόψει την ασφάλεια και έχει κάνει ιδιωτική και θα κάνει και για μας.Lisette de Lapin έγραψε:http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/o-eopuu-kobei-test-pap-mastografia-eksetaseis-prostati