από Minerva McGonagall Σαβ Μάης 05, 2012 5:20 pm
Druella Black έγραψε:^^Βασω σου θυμιζω πως δεν εισαι Σλυθεριν
Κι εγώ σου θυμίζω πως οι γνωστότεροι καπετάν φασαρίες ήταν στο Γκρίφιντορ, οι Σλίθεριν συνήθως ήταν απασχολημένοι με το να γλείφουν τους καθηγητές.
Και επίσης σιγά τους βανδαλισμούς παιδιά, μια σπασμένη τουαλέτα που δε χρειάζεται ούτε λεφτά ούτε τίποτα, ένα τίναγμα του ραβδιού και επιδιορθώνεται, τι ευαισθησίες είν αυτές
Εγώ μόνο να έχω την κατάλληλη παρέα και μπορώ να κάνω ωραίο χαμό. Στο γυμνάσιο με την κολλητή μου ήμασταν κανονικότατα Τζέιμς και Σείριος, αλλά μετά που δεν ήμασταν στην ίδια τάξη ησυχάζαμε
Έρε και να μασταν στο Χόγκουαρτς, αντί για καλημέρα λέγαμε ιδέες για το τι καφρίλα θα κάνουμε εκείνη τη μέρα. Σπουδαίες εποχές.
Ντάξει το να ενοχλούμε κόσμο μετά τα 14 το σταματήσαμε και τώρα ψιλοντρέπομαι γι αυτό(
), αλλά ο χαβαλές μας ήταν τόσο ωραίος που οι καθηγητές μας όταν δε μας έδιναν αποβολές μας έλεγαν πόσο γέλασαν στο μάθημα και πόσο τους φτιάξαμε τη μέρα.
Γι αυτο πάντα συμπαθούσα τις παρέες τέτοιου είδους, γιατί συνήθως είναι και έξω καρδιά πλάσματα και με πολύ έξυπνο χιούμορ, και άμα είναι και αγόρια είναι και κούκλοι. Αυτά.