+43
Αlbus Dumbledοre
Nearly Headless Nick
Arcturus Regulus Black
Amycus
Angelika-Lavender Black
Druella Black
elenaki8
Ηarry Potter
Harry James Potter
jamzz17
snapefan3
Sectumsembra
Mysterious Wizard
Elohim Meth
Andros the Invincible
Tina Riddle
Beedle the Bard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Cassandra Black
FoNikos21
Maria Lovegood
Ernest Flitwick
Madame Maxime
Sorazal the Erised
Romilda Vane
Ronerm
Sir Brutus
Cassiopeia Black
ChristineWeasley
Andromeda Black
-Moony
Anactaciaa_Rosetta
Eloise Prewett
morgana12
anthian9
Minerva McGonagall
Tom Marvolo Riddle
RemousLoupin
DraCo BaM MaLfoY
Christina Granger
Nicholas Flamel
Sylvie Lovegood
Lily Luna Potter
47 απαντήσεις
Καπετάν Φασαρίες
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Καπετάν Φασαρίες
Φυσικά θα διεκδικούσα αυτή την αξιότιμη θέση. Πρώτον θα γινόμουν αόρατος (ή με αόρατο μανδύα ή με το ξόρκι του καμουφλαζ), θα πήγαινα στο γραφείο των καθηγητών και θα πέταγα παντού βόμβες κοπριάς. Θα έφτιαχνα ένα βάλτο έξω από το γραφείο του Σνέιπ. Θα πρόσφερα σε κάποιο καθηγητή μία παστίλια(καραμέλα) εμετού και σε κάποιο χοντρό και λαίμαργο παιδί θα του έδινα μια ............. νουγκατίνα(δεν θυμάμαι πως λεγόταν ακριβώς)
Wands up for our queen J.K.Rowling
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°27
Ωραια! θα υπηρχαν αρκετοι καπεταν φασαριες απο οτι φαινεται στα επομενα χρονια της σχολης!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Ronerm- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 12534
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
- Δημοσίευση Ν°28
Έχουμε ταλέντο lily- luna πως να το κάνουμε;
Wands up for our queen J.K.Rowling
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°29
καπεταν-Φασαριας? Μαλλον καπεταν-Φασαριοζα!
Καπεταν-Φασαριοζα? Σιγουρα! Αλλα καλο παιδι (καταβαθος ). οχι σαν τους Maradeurs που το παιζανε αρχηγοι... αλλα ουτε σαν τον πιβς που ειχε χοντροκομενο χιουμορ.
Για μενα οι μονοι που αξιζουν πραφματικα αυτο τον τιτλο ειναι οι αδερφοι Ουεσλι! Φρεντ και Τζορτζ οι καλυτεροι!
Ολες τους οι φαρσες ηταν τελειες... Ακομα και αυτα που ελεγαν ειχαν πλακα! Και μπορει να ηταν φασαριοζοι αλλα δεν ηταν κακα παιδια!
Η κορυφαια φαρσα για μενα ηταν αυτη με το βαλτο και τα πυροτεχνηματα! Αφησε ιστορια στο Χογκουαρτς! Και εκανε και αισθηση
Καπεταν-Φασαριοζα? Σιγουρα! Αλλα καλο παιδι (καταβαθος ). οχι σαν τους Maradeurs που το παιζανε αρχηγοι... αλλα ουτε σαν τον πιβς που ειχε χοντροκομενο χιουμορ.
Για μενα οι μονοι που αξιζουν πραφματικα αυτο τον τιτλο ειναι οι αδερφοι Ουεσλι! Φρεντ και Τζορτζ οι καλυτεροι!
Ολες τους οι φαρσες ηταν τελειες... Ακομα και αυτα που ελεγαν ειχαν πλακα! Και μπορει να ηταν φασαριοζοι αλλα δεν ηταν κακα παιδια!
Η κορυφαια φαρσα για μενα ηταν αυτη με το βαλτο και τα πυροτεχνηματα! Αφησε ιστορια στο Χογκουαρτς! Και εκανε και αισθηση
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°30
Να ενας τιτλος που με χαρακτηριζει!
Θα ετρωγα και εγω τις τιμωριες με το τσουβαλι (οπως και στην κανονικη μου ζωη) αλλα αξιζει τον κοπο αν ειναι να ξεφορτωθεις την κυρια Νορις ή να την πεις σε εναν καθηγητη!
Θα ετρωγα και εγω τις τιμωριες με το τσουβαλι (οπως και στην κανονικη μου ζωη) αλλα αξιζει τον κοπο αν ειναι να ξεφορτωθεις την κυρια Νορις ή να την πεις σε εναν καθηγητη!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°31
Εγώ δεν θα είχα αυτό το τίτλο. Γενικά μου φαίνεται κάπως....αλλόκοτο να έχεις ένα τίτλο που ουσιαστική θίγει το όνομά σου, αλλά και την οικογένειά σου. Ποτέ δεν θα είχα κάνει κάποια φάρσα που ηταν η αιτία για να πάρω τον τίτλο. Βέβαια δεν θα ήμουν και απολύτως Άγιος. Σίγουρα θα είχα κάνει και εγώ τις σκανταλιές μου. Θα πήγαινα σοτν καθηγητή Σνέιπ, να του πω για τα φίλτρα και καθώς του μίλαγα ο κολλητός μου θα έπαιρνε ερωτικά φίλτρα. Ύστερα, θα πήγαινα στον επιστάτη μας τον Φιλτς. Θα κυκλοφορούσα αόρατος ( κάποιο μαγικό θα είχα κάνει για να είμαι ) και καθώς θα περπατάω πίσω του θα αφήνω σάντουιτς και τοστς στο δρόμο. Οταν γυρίζει, καταλαβαίνετε τι θα γίνει . Τέλος, θα πήγαινα στην Μινέρβα. Καθώς δίδασκε εγώ θα της έκανα ερωτήσεις περί θεμάτων που αφορούν τη μόδα και όλα αυτα...Η συζήτηση λοιπόν φτάνει για τα καπέλα. Μιλάμε για το από που έχουμε πάρει τα δικά μας και ξαφνικά εγώ της λέω: << Ωχχχχ!! Ξέχασα το καπέλο μου! Μάλλον μου το έκλεψαν! Ειναι μέσα από το δικό σας! Βγαλτε το αμέσως! >> . Όμως γιατί να δέχονται φάρσες μόνο το προσωπικό της Σχολής; Το Υπουργείο; Οταν έρθει η περίοδος της εξεταστικής Κ.Δ.Μ. και μας κοιτάει ο αρμόδιος Υπάλληλος του Υπουργείου εγώ θα κάνω ένα ξόρκι... Ο Υπάλληλος κάθεται πάντα μπροστά από το ρολόι, στην Τραπεζαρία. Θα προσπαθήσω εγώ να φέρω λίγο πιο μπροστά το ρολόι... Νομίζω πως το Acio θα έκανε την δουλειά που θέλω... Τέλος, θα πήγαινα να επισκεφτώ τον κύριο Υπουργό. Καθώς περνάω από Security, μποντιγκαρντ, σκυλιά, Διώξεις και όλα τα σώματα Ασφαλείας ( βλέπετυε φοβούντε για βόμβες ) φτάνω στην πόρτα. Μπαίνω μέσα και βλέπω το κυρ Υπουργό να κάθετε και να διαβάζει κάποιες αναφορές για τους αιχμάλωτους στο Αζκαμπάν. Τον μαρμαρώνω και περιμένω. Καθώς περιμένω, αντικαθιστώ τις αναφορές με αθλητική εφημερίδα. Παίρνω διαφορετική μορφή, πηγαίνω στην Δημογεροντία και λέω πως κάτι έπαθε ο Υπουργός! Καθώς μπαίνουν οι Υπάλληλοι μέσα στο γραφείο, τον ξεμαρμαρώνω. Ο Υπουργός, κοιτάει τους Υπαλλήλους του και λέει πως πρέπει αν βγουν αμέσως έξω! Ακόμη λέει πως πρέπει να διαβάσω ένα πολύ σηματνικό θέμα! Δείχνει την εφημερίδα ( που νόμιζε πως κρατούσε αναφορές ) και του;ς διώχνει. Έξω από το γραφείο του πέφτει θάψιμο, κουτσομπολιο και γίνε5ται πάρτυ...
Αυτά
Αυτά
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°32
Colin Creevey έγραψε:Τέλος, θα πήγαινα στην Μινέρβα. Καθώς δίδασκε εγώ θα της έκανα ερωτήσεις περί θεμάτων που αφορούν τη μόδα και όλα αυτα...Η συζήτηση λοιπόν φτάνει για τα καπέλα. Μιλάμε για το από που έχουμε πάρει τα δικά μας και ξαφνικά εγώ της λέω: << Ωχχχχ!! Ξέχασα το καπέλο μου! Μάλλον μου το έκλεψαν! Ειναι μέσα από το δικό σας! Βγαλτε το αμέσως! >> .
Να και κάτι που θα ήθελα πάααααρα πολύ να σε δω να κάνεις! Το αποτέλεσμα θα ήταν φαντασμαγορικό τολμώ να πω!
Colin Creevey έγραψε:Τέλος, θα πήγαινα να επισκεφτώ τον κύριο Υπουργό. Καθώς περνάω από Security, μποντιγκαρντ, σκυλιά, Διώξεις και όλα τα σώματα Ασφαλείας ( βλέπετυε φοβούντε για βόμβες ) φτάνω στην πόρτα. Μπαίνω μέσα και βλέπω το κυρ Υπουργό να κάθετε και να διαβάζει κάποιες αναφορές για τους αιχμάλωτους στο Αζκαμπάν. Τον μαρμαρώνω και περιμένω. Καθώς περιμένω, αντικαθιστώ τις αναφορές με αθλητική εφημερίδα. Παίρνω διαφορετική μορφή, πηγαίνω στην Δημογεροντία και λέω πως κάτι έπαθε ο Υπουργός! Καθώς μπαίνουν οι Υπάλληλοι μέσα στο γραφείο, τον ξεμαρμαρώνω. Ο Υπουργός, κοιτάει τους Υπαλλήλους του και λέει πως πρέπει αν βγουν αμέσως έξω! Ακόμη λέει πως πρέπει να διαβάσω ένα πολύ σηματνικό θέμα! Δείχνει την εφημερίδα ( που νόμιζε πως κρατούσε αναφορές ) και του;ς διώχνει. Έξω από το γραφείο του πέφτει θάψιμο, κουτσομπολιο και γίνε5ται πάρτυ...
Αυτά
Και φυσικά ο Υπουργός θα σε περίμενε πως και πως στο Γραφείο του Πάνο!
Εγώ δεν νομίζω να είχα αυτόν τον τίτλο. Άλλωστε ποιος θα μπορούσε να φανταστεί εμένα άτακτο?
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°33
^Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.
Εγώ με καμία παναγία δε θα είχα αυτό το ρόλο. Θα ήμουν σαν το Ρέμους της παρέας όμως. Ή θα ξελάσπωνα τους άλλους ή θα έδινα ιδέες για καλύτερη εκτέλεση φάρσας ή θα πουλούσα τη μούρη της "καλής μαθήτριας" για τις δουλειές τους.
Εγώ με καμία παναγία δε θα είχα αυτό το ρόλο. Θα ήμουν σαν το Ρέμους της παρέας όμως. Ή θα ξελάσπωνα τους άλλους ή θα έδινα ιδέες για καλύτερη εκτέλεση φάρσας ή θα πουλούσα τη μούρη της "καλής μαθήτριας" για τις δουλειές τους.
C. Addicts for the win.
Ernest Flitwick- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1995
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
Θα το θελα...αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι πλασμένος για καταπατητής των κανονισμών
Τώρα, αν μπορύσα να το κάνω, σας διαβεβαιώ ότι η Κ. Νόρις δεν θα είχε πια την ουρά της.
Τώρα, αν μπορύσα να το κάνω, σας διαβεβαιώ ότι η Κ. Νόρις δεν θα είχε πια την ουρά της.
This world is rotten
- Σπόιλερ:
Θα πάρω τον Huffly...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
^Ωωωω δεν ξέρω τι πιστεύουν οι φιλόζωοι αλλά αυτήν την γάτα θα την έβρισκαν στα λασπόνερα.
C. Addicts for the win.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°36
Βασικά και εγώ δεν καταπατώ κανόνες, αλλά καμιά βλακεία θα την έκανα πάντως. Σίγουρα θα είχα ως δουλειά να καλύψω την υπόλοιπη παρέα. Θα μου άρεσε να εκνευρίζω την Πινς με τα βιβλία όμως.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°37
Εγώ σίγουρα θα ήθελα να ανήκω σε μια καλαμπουρτζίδικη παρέα, αλλά χωρίς τον ρόλο του κάπτεν Χαβαλές στο φουλ, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια και να ξεπέφτουμε σε τραμπουκισμούς. Στη τάξη μάλλον θα ήμουν σχετικά ήσυχος(ύπνε που παίρνεις τα μωρά... ), αλλά στους διαδρόμους δεν θα άφηνα κανένα σε χλωρό κλαρί Σε ότι αφορά τις νυχτερινές εξορμήσεις, χωρίς αόρατο μανδύα, σκούρα τα πράγματα
Ernest Flitwick- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
Όντως, παρά το γεγονός οτι είμαι φιλόζωος, αυτη η γάτα θα το αξίζει ότι και αν παθει. Καλά, και το ότι δεν παραβιάζω τους κανόνες σε καθημερινη βάση, δεν σημαίνει ότι δεν θα το έκανα όποτε μπορούσα αν γινόταν να αποφύγο την ποινή
Και ίσως μόνο οι βραδινές βόλτες να ήταν η πιο συχνη μου παράβαση
Και ίσως μόνο οι βραδινές βόλτες να ήταν η πιο συχνη μου παράβαση
This world is rotten
- Σπόιλερ:
Θα πάρω τον Huffly...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Αν όμως κάναμε φασαρία, γνωρίζοντας πως θα αποφεύγαμε την ποινή, τότε δε θα είμασταν γνήσιοι Καπτεν Φασαρίες. I mean, θα ήταν εκ του ασφαλούς.
Μία από την ομορφιά του παραπτώματος, είναι πως είναι απαγορευμένο.
C. Addicts for the win.
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°40
Madame Maxime έγραψε:
Respect σε αυτο που ειπες πραγματικα! Eχεις τοσο μα τοσο δικιο!
Ειδα παντως πολλους που θελουν να εχουν το ρολο του καλου παιδιου!
Πανουλη ολο αυτο που εγραψες ηταν επιδη οπως ειπες "Ποτέ δεν θα είχα κάνει κάποια φάρσα που ηταν η αιτία για να πάρω τον τίτλο" Σου παει πολυ εχεις τις τελειες ιδεες!
Λαζαρε πλιζ don't make me laugh
Nικο ομολογω στην αρχη λεω ποιος ειναι αυτος? αλλα απ τη στιγμη που ειδα αυτο με τα φωτα και το διαδρομο ηρεμησα!
Βλεπω και πολλους φιλοζωους εδω (Λιζα και Σαραντη). Θα περασει καλα η κυρια Νορις!
Μαρακι αυτος που φυλαει τσιλιες ειναι ισως η πιο δυσκολη θεση! Συνεχισε ετσι!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°41
Εγώ σίγουρα δεν θα ήμουν
Όλη μου τη ζωή ήμουν το ήσυχο παιδάκι που δεν ήθελε να τραβάει την προσοχή οπότε δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο Χόγκουαρτς. Μην πω κι ότι λόγω αυτού ίσως να γινόμουν θύμα φαρσών κλπ
Όλη μου τη ζωή ήμουν το ήσυχο παιδάκι που δεν ήθελε να τραβάει την προσοχή οπότε δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο Χόγκουαρτς. Μην πω κι ότι λόγω αυτού ίσως να γινόμουν θύμα φαρσών κλπ
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
^Same here. Εγώ απλά θα ξελάσπωνα τους φίλους που θα έκαναν τη βλακεία. Το προσωπείο του "καλού παιδιού" είναι πολύ χρήσιμο βλέπετε. :blasé:
C. Addicts for the win.
Ernest Flitwick- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
^ Όντως
This world is rotten
- Σπόιλερ:
Θα πάρω τον Huffly...
Albus P.W.B. Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3488
Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
- Δημοσίευση Ν°44
εννοειται.ονομα: η "αγια" τριαδα.θα εκανα αυτ με τα πυροτεχνηματα,με τον βαλτο,θα πεταγα λεμονια παντου,την καταρα που λυνει τα γονατα στον μαλφοι...
A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
who had come to take full possession of it at last.
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Magical Identity
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°45
Για εμένα μιλάτε σε αυτό το τόπικ.
Edited by Maria Lovegood: Σε παρακαλώ, σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία. Φαίνεται σα να φωνάζεις, πράγμα που είναι αγενές. Και πρόσεχε λίγο το θέμα του τόπικ.
Albus P.W.B. Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3488
Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
Magical Identity
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
- Δημοσίευση Ν°46
^σπαμ.εδω γραφουμε εαν θα ειχαμε μια ομαδα,το ονομα της και τι θα εκανες.βλ. το δικο μου ποστ
η αγια τριαδα,θα καναμε οτι σκανταλιες ειχαν κανει οι διδυμοι,οι marauders και θα παρασυραμε κι αλλα παιδια στο να γινουν marauders!
η αγια τριαδα,θα καναμε οτι σκανταλιες ειχαν κανει οι διδυμοι,οι marauders και θα παρασυραμε κι αλλα παιδια στο να γινουν marauders!
A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
who had come to take full possession of it at last.
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°47
^1.Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις εσύ τις παρατηρήσεις. Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουμε εμείς, οι μοντερέιτορ, για να ελέγχουμε αν κάποιος σπαμμάρει ή όχι.
2.Αφού έχεις απαντήσει ήδη μία φορά στο τόπικ και το περιεχόμενο το μηνύματός σου δεν έχει αλλάξει καθόλου, θα σε παρακαλούσα να μην ξαναποστάρεις άσκοπα.
2.Αφού έχεις απαντήσει ήδη μία φορά στο τόπικ και το περιεχόμενο το μηνύματός σου δεν έχει αλλάξει καθόλου, θα σε παρακαλούσα να μην ξαναποστάρεις άσκοπα.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Tina Riddle- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1013
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2009
Magical Identity
Today's thought: Ποιος θα κερδιζε σε μια μαχη αναμεσα στον Ποντικοουρα και τον Σκαμπερς....;
- Δημοσίευση Ν°48
Εγω ασφαλως και θα ηθελα να ειχα αυτον τον τιτλο!!! Μια φαρσα που σκεφτηκα μολις τωρα ειναι το να εμφανιζα μια μακρια ουρα γατας στην ΜακΓκοναγκαλ!!! Η θα εκανα συνεχεια το ξορκι της Πνευματικης Συγχυσης στους καθηγητες και στα παιδια!!!
Proud to be Voldemort's daughter. Proud to be a Riddle.
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°49
Χμμμμ..Είμαι ανάμεσα σε Πιβς και Δίδυμους Ουέσλι.Αλλά επειδή ο Πιβς είναι πνεύμα και είναι ο ''ρόλος του'' να καταστρέφει θα πω τους Διδύμους οι οποίοι κάνανε χειρότερα απ'τους Marauders!
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°50
Εγώ προσωπικά...μακριά και αγαπημένοι απ τους καπετάν φασαρίες.
Αν και τους δίδυμους τους πάω πολύ, και παρέα να έκανα μαζί τους, δεν θα χα καμία σχέση με αυτούς. Είμαι, νομίζω, το άκρον άωτο της φασαρίας και της ενόχλησης.
Αν και τους δίδυμους τους πάω πολύ, και παρέα να έκανα μαζί τους, δεν θα χα καμία σχέση με αυτούς. Είμαι, νομίζω, το άκρον άωτο της φασαρίας και της ενόχλησης.
- Puri: