Narcissa έγραψε:τι ειναι Metal?
Ένα απαίσιο είδος μουσικής...
Το πλήρες όνομα του συγκροτήματος: Bullet of my Valentine... Απλώς άθλιοι...
Narcissa έγραψε:τι ειναι Metal?
Ένα απαίσιο είδος μουσικής...
η -υπεροχη- metal
RemousLoupin έγραψε:Kαλα δεν περιμενα να αρεσει σε εσενα η -υπεροχη- metal
Υπέροχη δεν είναι σίγουρα...
Sev έγραψε:Υπέροχη δεν είναι σίγουρα... Και γιατί το περίμενες?
Narcissa έγραψε:για μενα και το Ρεμους απ οτι φαινεται ειναι.
Πιο πολυ της punk ειμαι ομως ...
Απ'οσο εχω καταλαβει τον χαρακτηρα σου ( οσο μπορω δλδ μεσο ενος φορουμ ) δεν εισαι τυπος που ακουει metal ...
Narcissa έγραψε:ακουγεται ενδιαφερουσα η αποψη σου,αλλα δε μπορω να καταλαβω,χωρις παρεξηγηση πως μπορεις να καταλαβεις τους τυπους που ακουνε μεταλ?
aiswp0s έγραψε:γούστα... η μουσική συνήθως κολλάει στα γούστα του καθενός... να βρεις αυτό που σε... εκφράζει...
metal? metal, γιατί όχι...? προσωπικά τρελαίνομαι για τη metal... με το που ακούω τη χορδή της κιθάρας να ταλαντώνεται πορώνομαι.. ναι, θα χτυπηθώ, ναι θα τραγουδήσω, θα ιδρώσω...μου αρέσει...
Narcissa έγραψε:ναι σορυ...απλα μου φαινεται περιεργο,πως μπορεις να κρινεις ετσι εναν ανθρωπο,που στη τελικη εχει κανει τοσο πολλα ποιοτικα post,οπως ο Sev.τελος παντων δε με αφορα το ζητημα,απλα απεχθανομαι την κατηγοριοποιηση.και παροτι ειμαι υπερ σε πολλα απ οσα λες,και το ξερεις,στη συγκεκριμενη περιπτωση,τα βλεπεις εντελως λαθος τα πραγματα.αν ηθελες τοοοσο πολλη privacy,να του εστελνες pm.forum ειναι,οποιοσδηποτε μπορει να σχολιασει.
Μα δεν τον κατηγορω . Ουτε εχω σκοπο να τον κατακρινω ... Μαλλον με παρεξηγησες Narcissa . Απλα ειπα οτι απ'οσο τον γνωριζω δεν μου φαινεται τυπος που ακουει metal ... Ειναι κακο αυτο ? Δεν νομιζω ... Φυσικα κ παραδεχομαι οτι ο Sev ειναι απ'τα πιο ποιοτικα μελη του forum , αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τις μουσικες του προτιμησεις ... Κ ουτε πιστευω οτι καποιος που ακουει metal ειναι 'καλυτερος' απο καποιον αλλο .
Narcissa έγραψε:προφανως σε παρεξηγησα τοτε.συγγνωμη.και δεν ειχα κανενα στοχο να ανακατευτω.η ερωτηση μου,ηταν καθαρα γενικη τη πρωτη φορα.πως το καταλαβαινεις γενικα.οποτε μαλλον και συ το πηρες λαθος.
Sev έγραψε:Μία απορία (τα άλλα τα αφήνω να αιωρούνται): Για ποιο είδος της metal μιλάμε? Γενικά η συγκεκριμένα?
Sev έγραψε:Το είδος των Bullet το απεχθάνομαι... Όλη την ώρα φωνάζουν...