παράδειγμα: Τι εννοείς, καλέ;
Επίσης να μπει και αυτό:
Prince le Mort έγραψε:Προτείνω να μπει emoticon με το καλέ!!!!!
παράδειγμα: Τι εννοείς, καλέ;
Επίσης να μπει και αυτό:
Morgan le Fay έγραψε:Hecate έγραψε:Morgan le Fay έγραψε:Τώρα θα μου πεις φέτος μου ήρθε η φαεινή ιδέα του HarryWorld Camp αλλά...
That's fan fiction fuel
Απλώς έχω μεγαλεπήβολα σχέδια Φαντάσου εσένα και το υπόλοιπο τιμ με κόκκινα και πράσινα σορτσάκια και ασορτί σφυρίχτρες
7:00 Εγερτήριο, καθαριότητα κλπ
8:00 Πρωινό
9:00 Θάλασσα-Ποτά-Κατινιές στην Άμμο-Συζήτηση γενική
12:00 Προετοιμασία για φαΐ-Υπεύθυνη ομάδα για καμμενιές στην τραπεζαρία-σκετσάκια-ατάκες και λοιπές βλακείες
13:00 Γεύμα
14:00-17:00 Υποτιθέμενες ώρες κοινής ησυχίας/Συζήτηση σε κύκλο για θέματα για τα οποία μιλάμε και στο φόρουμ πχ Αισθηματικά, Φιλοσοφίες, Βιβλία, Μουσική, Ταινίες, Σειρές, Σινεμά, Πολιτική κλπ κλπ κλπ
17:30 Απογευματινά καμμένα παιχνίδια του στυλ "Ρίξτε τον λεφτέρι και τους λασποαίματους στην θάλασσα" κλπ κλπ κλπ
18:30-20:00 προσωπικό ψάξιμο σε μουσική και βιβλία για να δείξουμε πόσο κουλ και ψαγμένοι είμαστε
20:00 Παραγγελία για πιτόγυρο, πίτσες, κινέζικα γιαπωνέζικα κλπ κλπ και γλυκά
21:00-23:00 Ό, τι βλακείες θες
Γέμισέ το και συ λίγο, και για να μη σπαμμάρουμε στείλε μου την εκδοχή σου με πμ και σκάω
Dimitris el Mago Secreto έγραψε:Γεια σας!!
Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι παράπονο, πρόταση ή ερώτηση!!!
Στη gallery υπάρχουν εικόνες από τις 6 πρώτες ταινίες.
Γιατί δεν βάζετε και εικόνες από την έβδομη;;!!!
Prince le Mort έγραψε:Προτείνω στους χαρακτήρες να μπει και ο Ντόμπι μου...
Safira έγραψε:προτινο εκι που ειναι οχαρι με αυτο το αγνοστο παιδι να μπι ο τομπι για ενδιξη ευθιμιας
Andromeda Black έγραψε:Και για να μην σπαμμάρω, στο blood status δεν θα μπορούσαν να μπουν τα half-veela και half-giant όπως ήταν η Φλερ και ο Χάγκριντ για παράδειγμα ?
Δεν έπαυαν να είναι μάγοι