Να ανοίξουμε μία ενότητα στο Hogwarts που να παραδίδονται μαθήματα!
Τι λέτε;
Rose Tonks έγραψε:Εχω κι εγω μια ιδεα.. Βασικα, τη φτιαξαμε εγω και η Amelia Black.. Τελος παντων..
Λοιπον, σκεφτηκαμε να φτιαχτει ενας νεος θεσμος, το δικο μας Τριαθλο Μαγειας. Βαζω καποιους κανονες και αν μπορει να γινει, μια απο τις δυο θα στειλει σε καποιον με πμ τους υπολοιπους κανονες..
3 πρωταθλητες απο Μπομπατον, Νταρμστρανγκ και Χογκουαρτς. Καθε μελος θα δηλωνει συμμετοχη στους διευθυντες των σχολων και στους επιμελητες τους και εκεινοι θα αποφασιζουν ποιος θα συμμετεχει. Στο Χογκουαρτς, καθε κοιτωνας θα βγαλει ενα υποψηφιο και οι επιμελητες θα αποφασιζουν απο κοινου για εναν..
3 αθλοι, προσαρμοσμενοι στα δεδομενα του φορουμ ωστε να μπορει να γινει και αναλογα με το πως θα τα παει ο καθε πρωταθλητης παιρνει και βαθμους.
Κριτικη επιτροπη οι admins και οι mods. Το επαθλο θα ειναι αναλογο με αυτο του Μαγου του Μηνα δηλαδη κατι σαν Triwizard Champion κατω απο το ρανκ..
Τι λετε?
Αυτό πιο νόημα θα έχει...; Η νικητήρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει την χρυσή.Merwyn the Malicious έγραψε:Προτείνω στο Quindich να υπάρχει και Player of the Game. Δηλαδή θα είναι ένας παίκτης από οποιαδήποτε θέση να κερδίζει ένα τίτλο. Ο παίκτης του παιχνιδιού(player of the game) να είναι από την νικήτρια ομάδα. Τι λέτε;
Pureblood Prince έγραψε:Δείτε αυτό είναι φοβερό!!http://worldtv.com/
Τι λέτε;Είναι Online TV και μπορούμε να κάνουμε εκομπές από εκεί και να εκπέμπουμε Live.Το Hostάρουμε σε κανά site όπως το tk και θα ναι harryworld.tk