από Lena* Σαβ Μαρ 01, 2014 12:36 am
Fred Weasley έγραψε:ελεος..
ο πιο ψωρο εμπορικος τραγουδιστης εβερ..και γενικως η ποπ ειναι η πιο αθλια μουσικη , δεν περναει κανενα μηνυμα , δεν σου προσφερει κατι
Η 'ποπ' οπως ειναι σημερα, ναι συμφωνω. Η μουσικη κ ο Τζακσον σαν ανθρωπος εδωσε περισσοτερα απο οσα νομιζεις.
Jace Wayland έγραψε:εμενα μου αρεσει πολυ ο Μαικλ Τζακσον εχει παρα πολυ ωραια τραγουδια...και η ποπ ειναι μια χαρα μουσικη... την μουσικη δεν την ακους αναγκαστικα για να σου περναει καποιο μηνυμα...
καποια ειδη μουσικης απλα ειναι ωραια να τα ακους χωρις να περνανε καποιο μηνυμα...
^οσα ειπα πιο πανω, αν και δεν ασχοληθηκε μονο με την ποπ.
The Sorting Hat έγραψε:ελάτε τώρα ρε παιδιά μπορεί να είχε πολλά μειονεκτήματα όμως ο χωρός του θα μείνει αξέχαστος. Εμένα άρχισε να μου αρέσει αφού πέθανε
Δεν ειχε μειονεκτηματα. Τουλαχιστον αν εννοεις τις σεξουαλικες του προτιμησεις κ την εμφανιση του. Το λεω με σιγουρια γιατι το εχω ψαξει απειρα και με αποδειξεις..
Δεν ηταν μονο χορευτης κ τραγουδιστης. Ηταν χορογραφος, συνθετης, στιχουργος, μπιτμποξερ, σκηνοθετης, ηθοποιος και σκαμπαζε απο μουσικα οργανα. Η φωνη του επιανε τις 4 οκταβες κ δεν μπορεις να αποφασισεις αν ειναι καλυτερος στα cd ή στα live του.
Το mtv θα ηταν ενα μηδενικο χωρις αυτον.(dunno αν αυτο ειναι καλο πλεον)
Ariana Lestrange έγραψε:Τα μόνα τραγούδια του που μ'αρέσουν είναι τα: Hold My Hand και το Ηollywod Tonight.Aν και ακούω πολύ ποπ πριν από 2-3 χρόνια τον εμάθα
Αυτος αλλαξε την ποπ πριν 35? χρονια. Απο αυτον εμπνεονται οι σημερινοι ποπ 'καλλιτεχνες'. Εξ αιτιας του υπαρχουν βιντεοκλιπ. Εξ αιτιας του αποδεχονται περισσοτερο τους μαυρους καλλιτεχνες. Αυτον αντιγραφουν. Απο τον ηχο μεχρι τα ρουχα κ τις χορευτικες του κινησεις. Quotαρουν πραγματα που εχει πει κ δεν του δινουν κ credit. Εκτος απο την Gaga, Mars κ Timberlake. Απο οσα εχω δει τουλαχιστον.
mjhp4ever έγραψε:Υπερβολικα Πολυ !!!!!
Ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης ολων των εποχων!!!!!
Κια για να ξερετε, η μουσικη του περναει περισσοτερα μηνυματα απο οπιουδηποτε αλλου τραγουδιστη
Δοκιμαστε να ακουσετε τα Man in the mirror, Earth song, Heal the World, Smile, The lost Children και black or white και ελατε μετα να μου πειτε τα ποσα και ποσα μηνυματα περνανε τα τραγουδια του
Πλεον η ποπ μιλαει μονο για γκομενικα, χρειαζονται 5 ατομα για να γραψουν τους στιχους "baby baby oh" ακουνε την λεξη ποπ κ τους ερχεται εμμετος.
Η ποπ πεθανε μαζι με τον Τζακσον.