Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Morgan le Fay έγραψε:ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ ΤΕΛΕΙΑ
ANTAΠΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
@Όσοι υποστηρίζετε οτι έχω μείνει πίσω, να ξεχωρίσουμε κάτι. Δεν αρνείται κανείς πως η φωνή του έχει βαθύνει, ή καλύτερα έχει γίνει λιγότερο ψιλή. Αλλά αυτό δεν πάει να πεί ότι είναι βαθια και βαριά, δηλαδή κρίνετε και λίγο αντικειμενικά.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Ναι ε; Aυτός είναι 14. https://www.youtube.com/watch?v=lA1omuKAGDY Οκ, γούστο μας καπέλο μας να γουστάρουμε τις βαθιές και βαριές φωνές και να μη δεχόμαστε τίποτα λιγότερο για αντρική.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Nearly Headless Nick έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι τους συνάδελφους haters; Το μόνο που σας τη σπάει είναι η φωνή του;
Tο όλο concept, really. Αποβλακώνει την εφηβεία ρε γαμώτο και βγαίνει μία ολόκληρη γενιά yolo και swag και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα φο-γκομενικά τους και το κάθε 13χρονο νομίζει πως ξέρει περί έρωτος.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Εμένα μου τη δίνει που όλη την ώρα ακούω το όνομα του. Δεν έχω αντιπαθήσει τον ίδιο, αδιάφορος μου είναι, αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω το όνομα του παντού. Για κάποιο λόγο γίνεσαι δεκτός στο ίντερνετ μόνο αν εκφράζεις με πάθος το μίσος σου για τον Μπίμπερ όπου σταθείς και όπου βρεθείς
Ενω εσυ δεν εισαι καθολου αποβλακωμενη σαν ενηλικη Κονι που τον βριζεις ΣΥΝΕΧΩΣ.Δηλαδη οκ στην σπαει το καταλαβαινω αλλα σταματα να ασχολεισαι δηλαδη κατανταει παθετικ.
Ακομα και η λεξη hater μου την σπαει.Πως ειναι δυνατον να μισεις καποιον τραγουδιστη?Βλεπω σχολια στο youtube,9gag και facebook και δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν τοσοι κομπλεξικοι.Τον βριζουν συνεχως επειδη απλως βγαζει μουσικη που δεν τους αρεσει.Αν ειναι δυνατον πια.
Αριθμός μηνυμάτων : 8350 Ηλικία : 28 Location : Behind you Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
.... να πω την μαύρη αλήθεια μου, δεν είμαι hater. Απλώς όταν δεν μου αρέσει κάποιος τραγουδιστής παύω να ασχολούμαι και δεν ακούω τη μουσική του Και όπως και να το κάνουμε, ο Μπίμπερ δεν μου αρέσει, δεν μου άρεσε, και ούτε πρόκειται να μου αρέσει ποτέ, οπότε και δεν θα υποβάλλω τον εαυτό μου στη δοκιμασία να ακούσω τα τραγούδια του Πάντως αυτό που με χαλάει με τον συγκεκριμένο δεν είναι μόνο η φωνή του (που κατά τα γούστα μου είναι τελείως girlie girl για 18χρονο ) αλλά και το όλο image του...το οποίο και δεν θα αναλ΄σω τώρα, θενκ γιου βέρι ματς
Women in our position must make the best of their circumstances...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Jace Wayland έγραψε:Ενω εσυ δεν εισαι καθολου αποβλακωμενη σαν ενηλικη Κονι που τον βριζεις ΣΥΝΕΧΩΣ.Δηλαδη οκ στην σπαει το καταλαβαινω αλλα σταματα να ασχολεισαι δηλαδη κατανταει παθετικ.
Ακομα και η λεξη hater μου την σπαει.Πως ειναι δυνατον να μισεις καποιον τραγουδιστη?Βλεπω σχολια στο youtube,9gag και facebook και δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν τοσοι κομπλεξικοι.Τον βριζουν συνεχως επειδη απλως βγαζει μουσικη που δεν τους αρεσει.Αν ειναι δυνατον πια.
Αν ο τύπος δεν ήταν τόσο απελπισμένος να τον ακούσει όλη η γη και δεν μας κάρφωνε την μούρη του σε κάθε διαφήμιση, βίντεο, άρθρο που βλέπω στο νετ, ίσως και να είχες πόιντ.
Δεν μισώ αυτόν. Δεν τον ξέρω. Μισώ το έργο του, μισώ το γεγονός πως τόσα παιδιά ακούνε τέτοιες βλακείες. Αυτό είναι παθέτικ. Να τρώμε ό, τι μας δίνουν και να το θεωρούμε και κουλ. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Ξεκολλα λιγο.Εβγαλε αλμπουμ.Αρεσε και εγινε διασημος και για αυτο τον βλεπεις παντου.Ετσι γινεται συνηθως οταν καποιος ειναι γνωστος και πουλαει.Αμα δεν σαρεσει αγνοησε τον και σταματα να το παιζεις ιεραποστολος που προσπαθει να φωτισει τους εφηβους που τα μυαλα τους γινονται πολτος διοτι ακουνε Μπιμπερ η λενε swag.
Αριθμός μηνυμάτων : 8350 Ηλικία : 28 Location : Behind you Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
^Δεν νομίζω ότι θέλει να το παίξει ιεραπόστολος... Απλά λέει τη γνώμη της, όπως κάνει και τόσος άλλος κόσμος στο τόπικ...
Και πιστεύω πως "κολλημένοι" είναι αυτοί που αποφάσισαν ξαφνικά πως τους αρέσει ο Μπίμπερ και το swag και λένε YOLO επειδή "είναι το χιτ της εποχής", χωρίς να έχουν καμία προσωπική άποψη. Εάν σε κάποιον αρέσει ο Μπίμπερ και έχει συναίσθηση του γιατί του αρέσει ή τι είδους τραγουδιστής είναι και γενικά όχι επειδή "έτσι κάνουν όλοι και επειδή είναι διάσημος και έχει swag ο τύπος", τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα τσακωμού/διαφωνίας/hating, εφόσον ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και να ακούει ότι θέλει, σωστά? Εγώ για παράδειγμα δεν ακούω Μπίμπερ, γιατί δεν με εκφράζει αυτό που πουλάει ο συγκεκριμένος. Το όλο concept του με απωθεί, και γι'αυτό το αποφεύγω. Αλλά ακούω πχ. Guns 'n' Roses επειδή με εκφράζει (είπα ένα συγκρότημα από αυτά που μου αρέσουν στην τύχη) -εσύ δεν υποχρεώνεσαι να τους ακούς και να σου αρέσουν, εάν δεν σε εκφράζει το τι προβάλλουν. Έτσι δεν είναι ?
Women in our position must make the best of their circumstances...
Προσωπικα δεν ξερω κανενα που να του αρεσε ξαφνικα ο μπιμπερ επειδη ειπε swag στο boyfriend η κατι τετοιο. Πφφ γενικα εχω μπερδευτει τωρα Γιατι αναφερθηκαν καν σε αυτο το τοπικ οι λεξεις yolo και swag.Πρωτον το yolo δεν το εχει πει ποτε ο Τζαστιν και το swag υπηρχε πριν χρονια και το ελεγαν οι ραπερς.Δεν ακουει κανεις Justin επειδη ειναι swag.Αντιθετα ειδικα αμα εισαι αγορι φοβασαι να το πεις μην σε κραξουν. Μηπως εχεις σκεφτει οτι μπορει να αρεσει περισσοτερο επειδη εβγαλε καλυτερη μουσικη?Αλλα εσυ οπως ειδα και πιο πανω δεν εχεις ακουσει καν την καινουργια του μουσικη ωστε να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη.
εντιτ.Ξερω εγω γιατι την λεω ιεραποστολο.Μηπως λεει την ξερω παραπανω?
Δεν πάω να το παίξω ιεραπόστολος ούτε κάτι τέτοιο. Ας στο θέσω απλά. Τα 60's τα διαφόρμωσαν οι Μπιτλς. Τα 90's η grunge. Βλέπεις, η μουσική κατευθύνει τα πλήθη, επηρεάζει τον κόσμο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Από το 2000 ως τώρα η μουσική που έχω δει να παράγεται δεν μου αρέσει και απλά εκφράζω την δυσαρέσκειά μου. Δεν είναι μόνο ο Μπίμπερ, ούτε είναι μόνο η Νίκι Μινάζ, είναι το γεγονός πως όλοι όσοι βγαίνουν είναι απελπιστικά ίδιοι, πολύ από το τίποτα, προωθούν με την μουσική τους έναν ωχαδερφισμό που πλέον έχει περάσει σε πολλούς νέους και εμένα απλά αυτό δεν μου αρέσει. Φυτά γίνονται όλοι, και με κουράζει το γεγονός πως αν δεν ακούς αυτό ή το άλλο ή αν δεν είσαι κουλ και χαλαρός και τι στο διάολο μωρέ, ζεις μόνο μια φορά κάνε βλακείες κλπ θεωρείσαι κάτι εκτός κοινωνίας ή τέλος πάντων δώσε ό, τι ονομασία θες, hater, hipster, underground και άλλα τέτοια. Γίνομαι γραφική, ξέρω, αλλά παντού υπάρχουν ταμπέλες. Είναι εξοργιστικό, εξουθενωτικό και τελείως, μα τελείως περιττό.