από Isabelle Lightwood Σαβ Αυγ 27, 2011 11:06 pm
Ξέρετε τι; Τόσο καιρό έχω κάνει διάφορα σχόλια, στυλ "φλωράκι" "κοπελιά" και λοιπά και αμφιβάλλω αν σας έχω πει την ολοκληρωμένη άποψή μου για αυτόν. Πραγματικά δεν τον μισώ, γιατί να τον μισω; Δεν μου έχει κάνει τίποτα, ούτε θρασύς είναι, είναι καλό παιδί, παραδεχτείτε το. Ξέρετε ποιες με εκνευρίζουν περισσότερο σε σχέση με αυτόν; Οι φανατικές θαυμάστριές τους. Και πριν απαντήσετε, πραγματικά δεν λέω να μην τον θαυμάσετε, θαυμάστε τον και τιμήστε τον ως σωτήρα σας, αλλά δεν.μπορείτε.να.τον."επιβάλλετε".και.σε.άλλους.
Πχ, βολταρα προχθές σε μία ομάδα στο φέισμπουκ, ονόματι 8elo ke ego na SKOTOSO ton Justin Bieber. Οκέυ, ο τίτλος είναι παρατραβηγμένος, αλλά είναι η άποψή μερικών, beliebers, σεβαστείτε την. Είναι αντίστοιχο της ομάδας Justin Bieber Is My Life. Anw, εκεί είναι χώρος που λατρεύουμε να μισούμε τον Bieber, οι μπιλιμπερς ας το σεβαστούν αυτό κι ας πάνε στα ειδικά τόπιξ λατρείας του. Και εκενευρίζομαι. Όταν βλέπω στην ομάδα αντι-φανς, μηνύματα φανς σε στυλ :
dn misite tn Justin giauto p kanei....
alla tn fobaste auto p ein..ΤΙ ακριβώς φοβόμαστε;
Ή:
OLOI OI MALAKOZHLIARIDEC CTN ELLADA EINAI....
NTROPH SAS RE.LETE GAY ENA 17XRONO AGORI POU ECAC OUTE POU CAC 3EREI:@@
MALAKICMENA.NIANIARA:@
GTP EICTE OLOI:@
DLD.ELEOC:@@
AN H ZHLIA HTAN 4WRA.9A EIXE KOLLHCEI OLH H XWRA:@@@@
BIEBER FEVER RE MALAKICMENA KAI AN CAC ARECEI!
GKEKE?????Yπάρχουν και λογικοί άνθρωποι όμως που τους βγάζω το καπέλο:
Δεν περίμενα ποτέ ότι ο κόσμος θα χωριστεί σε beliebers και haters,και πόσο μάλλον σε καλούς και κακούς haters!Εδώ δεν βρίζουμε κανέναν άδικα, δεν κατηγορούμε κανέναν που υποστηρίζει τον Βίβερ,το μόνο πρόβλημα είναι ότι διαλέγουν το ΛΑΘΟΣ μέρος να τον υπερασπιστούν.Βέβαια γι'αυτό δεν οφείλονται οι ίδιες, αλλά όλες οι φανατισμένες ομάδες του εξωτερικού που κυριολεκτικά θα σε σκότωναν για μια καλύτερη θέση σε συναυλία. Μια θερμή παράκληση, σταματήστε να θεοποιείτε άτομα και περάστε χρόνο με την οικογένειά σας και τους φίλους σας όσο ακόμα τους έχετε.Βασικά ξέρετε τι; Ας κρίνουμε τον Μπίμπερ ως...καλλιτέχνη, όχι ως άνθρωπο. Γιατ'ι πραγματικά ΔΕΝ μπορούμε ακι θα ήταν άδικο. Ας τον μισήσουμε ή τον λατρέψουμε ελεύθερα αλλά ως εκεί που αρχίζουν τα ιδκαιώματα των άλλων.
Αυτά. Και τώρα βρίστε με ελεύθερα!