Ποιο πανω τον ειπατε αγραμματο τωρα ομως: O Justin Bieber πήρε απολυτήριο! “Αυτό ήταν κάτι που η μαμά μου ήθελε πολύ να το κάνω. Ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα με έχει κάνει να βλέπω μια άλλη προοπτική της ζωής. Μπορώ να ταξιδέψω σε όλο το κόσμο. Όταν έχεις σχολείο πρέπει να διαβάζεις και να γράφεις. Εγώ δε τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα. Μ' αρέσει να είμαι εκεί έξω”.
χθες παρουσιασε για πρωτη φορα το Boyfriend στο The Voice. Θεος
Πάντα ξέραμε ότι ο Justin Bieber είναι mamaʼs boy αλλά τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ αφού μέσα από το νέο του τραγούδι με τίτλο "Turn To You" μπορούμε να καταλάβουμε πόσο κοντά είναι.
Εμπνευσμένος από την μητέρα του Pattie Mallette, o Justin γράφει στίχους για τον θαυμασμό και την δύναμη που του δίνει. Τα έσοδα του τραγουδιού θα πάνε στο Bethedsda Centre, ένα καταφύγιο στο Ontario το οποίο βοήθησε την μητέρα του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Το συγκεκριμένο κέντρο κινδυνεύει να κλείσει εάν δεν καταφέρει να βρει 1,5 εκατομμύριο δολάρια μέχρι τις 31 Μαΐου, έτσι ο Justin βρήκε τον τρόπο να τους βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.
Σας αρέσει;
πηγη:mtv
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lily_13 στις Σαβ Μάης 12, 2012 8:50 am, 1 φορά
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
lily_13 έγραψε:Ποιο πανω τον ειπατε αγραμματο τωρα ομως: O Justin Bieber πήρε απολυτήριο! “Αυτό ήταν κάτι που η μαμά μου ήθελε πολύ να το κάνω. Ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα με έχει κάνει να βλέπω μια άλλη προοπτική της ζωής. Μπορώ να ταξιδέψω σε όλο το κόσμο. Όταν έχεις σχολείο πρέπει να διαβάζεις και να γράφεις. Εγώ δε τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα. Μ' αρέσει να είμαι εκεί έξω”.
χθες παρουσιασε για πρωτη φορα το Boyfriend στο The Voice. Θεος
Χάλια το είπε.
lily_13 έγραψε:Πάντα ξέραμε ότι ο Justin Bieber είναι mamaʼs boy αλλά τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ αφού μέσα από το νέο του τραγούδι με τίτλο "Turn To You" μπορούμε να καταλάβουμε πόσο κοντά είναι.
Εμπνευσμένος από την μητέρα του Pattie Mallette, o Justin γράφει στίχους για τον θαυμασμό και την δύναμη που του δίνει. Τα έσοδα του τραγουδιού θα πάνε στο Bethedsda Centre, ένα καταφύγιο στο Ontario το οποίο βοήθησε την μητέρα του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Το συγκεκριμένο κέντρο κινδυνεύει να κλείσει εάν δεν καταφέρει να βρει 1,5 εκατομμύριο δολάρια μέχρι τις 31 Μαΐου, έτσι ο Justin βρήκε τον τρόπο να τους βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.
^Η αληθεια ειναι πως μπορουσε και καλητερα αλλα σε μου αρεσαν οι χορευτικες κηνησεις αν και ο ιδιος ειπε πως τα εχασε λιγο και στο τρσγουδι και στο χορο
οσο για το νεο τραγουδι πιστευω οτι αυτο διχνει τον πραγματικο του εαυτο και ειμαι συγουρη οτι η μαμα του θα ειναι πολυ περιφανη για αυτον
Αριθμός μηνυμάτων : 6304 Ηλικία : 26 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
lily_13 έγραψε:O Ryan Seacrest κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ ο Justin Βieber με κάθε του video δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ χτυπημάτων. Αμέσως ο Ryan και ο Justin σκέφτηκαν πως εάν ανέβαζαν ένα κοινό video, θα ακολουθούσε ένας "σεισμός" επισκεψιμότητας στο YouTube! Σε αυτό το απόλυτο viral video, o γνωστός παρουσιαστής και ο νεαρός pop star έβαλαν ότι πιο viral συναντάει κανείς στο Internet: Mωρά, κουτάβια, τραγικές διασκευές γνωστών τραγουδιών και...τους εαυτούς τους!"
Οπως ειπες και εσυ το εκαναν μονο και μονο για τις επισκεψεις Δηλαδη ελεος Κοιταει τα μωρα και τα σκυλακια , ειδικα τα σκυλακια , σαν να λεει '' Ποτε θα φυγουν απο εδω? ''
Druella Black έγραψε:Ενταξει λογικο θα ηταν να ειναι περιφανη η μητερα του αφου ειναι τραγουδιστης.Αλλα οταν ακουει τα αρνητικα σχολια για αυτον;
Φυσικα και δεν την νοιαζουν τα συνεχη αρνητικα σχολια ατομων που δεν εχουν τιποτα να κανουν παρα μονο να σχολιαζουν αλλους ανθρωπους. Και ολες οι μαμαδες ειναι περηφανες για τα παιδια τους δεν χρειαζονται να ειναι τραγουδιστες.Και πιστευω οτι εαν ακουσει αρνητικα σχολια η μανα μου για μενα δεν θα σταματησει να ειναι περηφανη. Το τραγουδι ειναι υπεροχο!
Το "Saturday Night Live" συμπλήρωσε την παραγωγή 100 ψηφιακών videos και το γιόρτασε με την δημιουργία ενός video-υπερπαραγωγή με βασικό πρωταγωνιστή τον Justin Bieber και πολλούς ακόμα stars της showbiz!
BRACE YOURSELFS! Ο Kenny Hamilton(σωματοφυλακας του τζαστιν) ποσταρε στο twitter αυτο Kenny Hamilton @KennyHamilton Ελπίζω ότι μπορούμε να επισκεφθούμε την Ελλάδα σύντομα! (google translate :P) Και αυτον τον μηνα ανακοινωνονται οι σταθμοι του Believe Tour αρααα...
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Jace Wayland έγραψε:BRACE YOURSELFS! Ο Kenny Hamilton(σωματοφυλακας του τζαστιν) ποσταρε στο twitter αυτο Kenny Hamilton @KennyHamilton Ελπίζω ότι μπορούμε να επισκεφθούμε την Ελλάδα σύντομα! (google translate :P) Και αυτον τον μηνα ανακοινωνονται οι σταθμοι του Believe Tour αρααα...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Jace Wayland έγραψε:BRACE YOURSELFS! Ο Kenny Hamilton(σωματοφυλακας του τζαστιν) ποσταρε στο twitter αυτο Kenny Hamilton @KennyHamilton Ελπίζω ότι μπορούμε να επισκεφθούμε την Ελλάδα σύντομα! (google translate :P) Και αυτον τον μηνα ανακοινωνονται οι σταθμοι του Believe Tour αρααα...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Έχω να αναφέρω ότι είναι ταλαντούχος, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στον ίδιο και στη μουσική του. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο όμως πρέπει να πω πως το Boyfriend είναι πολύ ωραίο τραγούδι. Το έχω και στο κινητό και το ακούω τακτικά. Φαίνεται πως ωρίμασε κι έγινε 18, αλλά οι fans του είναι ακόμα 12 κοριτσάκια. Τι να πεις...
Λοιπων οπως ξερεται χθες ηταν τα Billboard Awards ο Justin ηταν υποψηφιος για 6 νομιζω βραβεια τελικα πηρε 1. Παρουσιασε το boyfriend https://www.youtube.com/watch?v=z5S2CktIN68&feature=player_embedded
Η Cady Eimer προσπαθουσε επι ενα χρονο να προσκαλεσει τον Justin στον χορο του σχολειο της μεσο της σελιδας της http://www.onelesslonelyprom.com/ ...και τα καταφερε. Μπορει να πηγε μαζι της στον χορο αλλα την προσκαλεσε μεσο video στα Billboard Awards δειτε την εκφραση της Cady εδω
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations