- Σπόιλερ:
+55
Hermione-Ina
mjhp4ever
Hogwarts
Αstοria Greengrass
Hrw Black Snape
Tedy Remous Lupin
Eleanna Lovegood
hermaine fan 10
Apοlline Delacour
Snuffles
Maria Granger
Bella Black
ioanna papa
jason
agnostos
Isabelle Lightwood
Weasleygirl
ellie potter
Sorazal the Erised
Amelia Blackfoot
Leroy Jethro Gibbs
Laverne de Montmorency
Madame Maxime
Nena Cahill-Malfoy
anthian9
Queen Maeve
Νymphadora Tonks
FLEUR258
RemousLoupin
Merlin the Master Wizard
Morgan le Fay
SiMoS
Cassandra Black
Phyllida Spore
Helena Ravenclaw
Nicholas Flamel
DraCo BaM MaLfoY
Tom Marvolo Riddle
Hermione GrangerWeasley
Ronerm
Padma Patil
Andros the Invincible
Maria Lovegood
Tania_Re
oliver wood
Amycus
Bill Weasley
Mrs Lovett
Andromeda Black
Berenice
Hecate
vaG
potter.fan
Sylvie Lovegood
fanny
59 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Γενική Συζήτηση
Κριτική για την 7η ταινία.Διαβάστε και...γελάστε με την ηλιθιότητα.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°52
Ωραία συσχέτιση κάνει, αλλά δεν ξαφνιάζομαι αν κρίνουμε απ' τον "κριτικό" και το που γράφει.
Statler
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°53
Σειρά μου. Μετά την τρίτη ταινία, αυτή ήταν η μόνη που πραγματικά την απόλαυσα. Είχε εκείνη τη σκοτεινή ατμόσφαιρα και ήταν πιστή στα γεγονότα.
Μου άρεσε η σκηνή στην αρχή με τους γονείς της Ερμιόνης και γενικά που τους έδειχνε και τους τρεις να αφήνουν κατά κάποιο τρόπο την παλιά τους ζωή. Στη σκηνή με τους Ντάρσλι βέβαια περίμενα κάτι περισσότερο, νομίζω είχε σημασία.
Η σκηνή με τους θανατοφάγους στην αρχή ήταν όλα τα λεφτά, τη φανταζόμουν ακριβώς έτσι και σε ένα σημείο τρόμαξα με τη Ναγκίνι.
H μάχη των 7 Πότερ με εντυπωσίασε.
Το animation έκλεψε την παράσταση, ήταν πολύ καλή ιδέα.
Τους φόβους του Ρον τους περίμενα λίγο διαφορετικούς αλλά και πάλι μου άρεσε. Πάντως ήταν τελείως άκυρο όταν γύρισε και είπε hey με εκείνο το χαζό ύφος.
Εκεί με τη Μπατίλντα ήταν η μόνη στιγμή που χάρηκα επειδή δεν ήταν 3d.
Τον Γκριντελβαλτ και νέο και ηλικιωμένο κάπως έτσι τον περίμενα.
Όσο για το Μέγαρο Μαλφόι... εκεί έπαθα αυτό που στα αγγλικά λέγεται "Ι was sitting in the edge of the seat". Πόσο θεά παίζει να είναι η Helena Bohnam Carter στο ρόλο της? (και να φανταστείτε ότι δε συμπαθώ την Μπέλατριξ ) Εκεί που είδα το λασποαίματη στο χέρι της Ερμιόνης έμεινα! Και εκεί που η αγωνία κορυφώθηκε (ακόμα κι εγώ που έχω διαβάσει τόσες φορές το βιβλίο την ένιωσα) ακούστηκε εκείνο το τσικ τσικ από τον πολιέλαιο και ξαναέμεινα. Στο θάνατο του Ντόμπι έκλαψα πολύ.Σε σημείο να μην προσέξω ιδιαίτερα το τέλος. Μόνο ένα πράγμα με χάλασε. Είδα τον Ποντικοουρά και σκέφτηκα "επιτέλους θα τα τινάξει " αλλά δεν πέθανε.
Γενικά όμως τη λάτρεψα αυτή την ταινία. 9/10
Μου άρεσε η σκηνή στην αρχή με τους γονείς της Ερμιόνης και γενικά που τους έδειχνε και τους τρεις να αφήνουν κατά κάποιο τρόπο την παλιά τους ζωή. Στη σκηνή με τους Ντάρσλι βέβαια περίμενα κάτι περισσότερο, νομίζω είχε σημασία.
Η σκηνή με τους θανατοφάγους στην αρχή ήταν όλα τα λεφτά, τη φανταζόμουν ακριβώς έτσι και σε ένα σημείο τρόμαξα με τη Ναγκίνι.
H μάχη των 7 Πότερ με εντυπωσίασε.
Το animation έκλεψε την παράσταση, ήταν πολύ καλή ιδέα.
Τους φόβους του Ρον τους περίμενα λίγο διαφορετικούς αλλά και πάλι μου άρεσε. Πάντως ήταν τελείως άκυρο όταν γύρισε και είπε hey με εκείνο το χαζό ύφος.
Εκεί με τη Μπατίλντα ήταν η μόνη στιγμή που χάρηκα επειδή δεν ήταν 3d.
Τον Γκριντελβαλτ και νέο και ηλικιωμένο κάπως έτσι τον περίμενα.
Όσο για το Μέγαρο Μαλφόι... εκεί έπαθα αυτό που στα αγγλικά λέγεται "Ι was sitting in the edge of the seat". Πόσο θεά παίζει να είναι η Helena Bohnam Carter στο ρόλο της? (και να φανταστείτε ότι δε συμπαθώ την Μπέλατριξ ) Εκεί που είδα το λασποαίματη στο χέρι της Ερμιόνης έμεινα! Και εκεί που η αγωνία κορυφώθηκε (ακόμα κι εγώ που έχω διαβάσει τόσες φορές το βιβλίο την ένιωσα) ακούστηκε εκείνο το τσικ τσικ από τον πολιέλαιο και ξαναέμεινα. Στο θάνατο του Ντόμπι έκλαψα πολύ.Σε σημείο να μην προσέξω ιδιαίτερα το τέλος. Μόνο ένα πράγμα με χάλασε. Είδα τον Ποντικοουρά και σκέφτηκα "επιτέλους θα τα τινάξει " αλλά δεν πέθανε.
Γενικά όμως τη λάτρεψα αυτή την ταινία. 9/10
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laverne de Montmorency στις Κυρ Δεκ 05, 2010 4:55 pm, 2 φορές συνολικά
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Leroy Jethro Gibbs- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1399
Location : να χώνω φάπες στον Ντινόζο και να κανω όλα αυτα τα κόλπα στα pc με την Αμπυ
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό είμαστ'άρρωστοι με τον άνιχνευτισμό
- Δημοσίευση Ν°54
πολυ ωραια η ταινεια και μπορω να πω οτι μου αρεσε που εβαλαν την ερμιονη να κανει το ομπλιβιειτ στους γονεις της....αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να χωρισεις ενα βιβλιο στα δυο για να βαλεις τουλαχιστον 3 σκηνες ακυρες και να κοψεις τουλαχιστον 5 σημαντικες....δεν εδει3ε δαιδαλο ντιγκλ που τον λατρευω+εστια τζοουνς...τον νταντλι με χαρι που περιμενα να το δω,τον κριτσερ να αφηγειτε και ηταν απαραδεκτο που δεν εβαλαν τον τσακωμο χαρι-λουπιν.επισης ο γκριντελβαλντ δεν ειπε στον βολντεμορτ οτι το ραβδι το ειχε ο αλμπους..στο βιβλιο που το εχω διαβασει 25 φορες και τορα το ξανααρχισα γτ με αυτα που ειδα στην ταινεια θα ξεχασω οτι ηξερα ο γκελερτ ειπε οτι ποτε δεν το ειχε....επισης δεν μπορω να καταλαβω πως θα δικαιολογησουν τα περιοριστικα μετρα στην οικογενεια μαλφοι αφου κανενας δεν αγγιξε το σκοτεινο σημα για να καλεσουν τον βολντεμορτ....επισης δεν εδειξαν τους τονκς...τεσπα γενικο μου συμπερασμα οτι οταν κανεις ενα βιβλίοσε 2 ταινιες μην το πετσοκοβεις..ιποτιθεται οτι το εκαναν για να κρατηθουν οσο πιο πολυ γινεται στο βιβλιο... 6/10
Never say sorry.it makes u weak
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°55
Πήγα.Είδα.Λάτρεψα.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Merlin the Master Wizard- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 737
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Just trust yourself!!!
- Δημοσίευση Ν°56
..Amycus έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Συγγνώμη για αυτά που θα πω,αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ με αυτές τις μπούρδες που διαβάζω,για να μην τις χαρακτηρήσω κάπως αλλιώς... :@:
Δεν το γνωρίζω τον κύριο(που λέει ο λόγος)και ούτε η μάνα του απ' ότι φαίνεται..Με ποιό δικαίωμα εκφέρει γνώμη; Προφανώς και δεν έχει διαβάσει το βιβλίο αυτός ο παλιό... ...Αλλιώς θα γνώριζε ο κύριος Σαμπάνια,ότι τα τοπία αναφέρονται και στο βιβλίο,όπως και το ότι οι τρεις ήρωες δεν μπορούσαν να γυρίσουν στο Χόγκουαρτς..Σιγά τα πολλά τοπία που έβαλαν και έπιασαν χώρο στην ταινία...Δε λέω,θα μπορούσαν να βάλουν στη θέση τους,αν τα αφαιρούσαν αυτά ή άλλες σκήνες,όπως π.χ.χορός Χάρι-Ερμιόνης κ.τ.λ.,μια καλή σκηνή από αυτές που περιμέναμε να δούμε και τελικά δεν τις περιέλαβε,που δεν ήταν πια τόσες πολλές πια ώστε να ξεφεύγει το βιβλίο..Εξάλλου κατά την γνώμη μου χρειάζονται τα τοπία μιας και οι ήρωες κινούνται συνεχώς και πρέπει να καταλαβένουμε σε τι περιβάλλον βρίσκονται.Επίσης,εγώ ένιωθα συνεχώς αμείωτη ένταση και την αδρεναλίνη στα ύψη στα βιβλία(πιο πολύ) αλλά και στις ταινίες,περισσότερο από κάθε άλλη φορά,όταν ο Χάρι βρέθηκε στην σπηλιά στο 6ο και κατά την διάρκεια όλου του 7ου βιβλίου..Και αυτό γιατί ο Χάρι βρισκόταν έξω απ'το Χογκουαρτς,ο κίνδυνος καραδοκούσε συνεχώς.Τα πάντα μπορούσαν να συμβούν..Εξάλλου σύμφωνα με το βιβλίο και την ταινία "Nowhere is safe","The hunt beggins"!!!Αυτό είναι το πρώτο μέρος!!Δεν μπορούν να μείνουν στάσιμοι,ούτε φυσικά να γυρίσουν στο Χόγκουαρτς "Εξυπνάκια"!Η τελική μάχη θα επέλθει στο 2ο μέρος!!Προφανώς και δεν είναι αυτόνομο έργο από μόνο της η ταινία.. Μαζί με το 2ο μέρος αποτελούν μια αυτόνομη ταινία Χάρι Πότερ.Για εμένα ο διαχωρισμός του βιβλίου ήταν απαραίτητος για να βγεί μια καλή ταινία συνολικά,αλλιώς θα ήταν μπάτε σκύλοι,αλλέστε,όπως και οι περισσότερες από τις προηγούμενες ταινίες,κατά την γνώμη μου..Αυτή την ταινία την θεωρώ την καλύτερη από όλες όσες έχουν βγεί μέχρι στιγμής,και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει σε ικανποιητικό βαθμό πιστή στο βιβλίο!
Φυσικά δεν καταλαβαίνω την συσχέτηση Τζούλιας-Χάρι Πότερ..Τι συγκρίνεις δηλαδή,ρε ψωνάρα που μου ποζάρεις κιόλας να βάλεις τα μούτρα σου στο άρθρο...Συγκρίνεις σκατά(συγγνώμη κιόλας παιδιά)με χρυσό..Ποιός νοιάζεται αν εσύ έχεις αϋπνίες για την εν λόγω bitch;;Δεν σε ανάγκασε κανείς να υποστείς ούτε τις 2:30 ώρες της ταινίας,ούτε την μισή ώρα της πιο άχρηστης τσόντας όλων των εποχών..Και στην περίπτωση που ο σκηνοθέτης θέλει να φτιάξει ντε και καλά μια ταινία μεγάλη για αν πλουτίσει,προτιμώ να τα σκάσω εκεί τα λεφτά,παρά στο επιεικώς γελίο άρθρο σου,το οποίο εσύ προσπαθείς απεγνωσμένα να γεμίσεις με ό,τι βλακία σου έρθει στο κεφάλι,μπας και πουλήσει..Αν σε είχα μπροστά μου..
Παρεπιπτώντως σήμερα πήγα για δεύτερη φορά και είδα τον Χάρι Πότερ και πάλι ένιωσα την ίδια ένταση,παρόλο που το έχω διαβάσει τόσες φορές πια,παρόλο που το είδα ήδη μια φορά..
Stuck with Harry Potter until the very end!!(όπως λέει και μια ψυχή...)
"Severus?"
A little smile twisted Snape's mouth when she said his name.
"Yeah?"
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°57
*faints*Amycus έγραψε:Κριτική για την 7η ταινία.Διαβάστε και...γελάστε με την ηλιθιότητα.
- Σπόιλερ:
*την συνεφέρουν*
Τον παραλληλισμό δεν τον κατάλαβα να πω την αλήθεια... Μου φαίνεται πως το έκανε περισσότερο για να τραβήξει την προσοχή παρά επειδή το πιστεύει.
Επίσης τι ζόρι τραβάει με τα τοπία? Και τι να κάνει ο σκηνοθέτης δηλαδή? Έτσι ήταν το βιβλίο, έτσι το μετέφεραν. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήταν μια σωστή χαριποτερική ταινία μετά τον Αιχμάλωτο, τι ήθελε να δει αυτός?
*faints again*
- We seed the stars:
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°58
Λοιποοον, εχω να πω οτι μολις χθες ειδαι την ταινια (ναι, ντροπη μου, το ξερω :shy:-: ) και λεω να γραψω κι εγω εδω τις εντυπωσεις μου..
Η ταινια μου αρεσε πολυ, ηταν αρκετα καλοδουλεμενη κι, ευτυχως, καμια σχεση με την προηγουμενη.. Δε θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες αλλα σιγουρα η δευτερη καλυτερη.. Φυσικα, τα περιττα εφε εντυπωσιασμου και οι παραλειψεις δεν ελειπαν αλλα τουλαχιστον δεν διαστρεβλωσαν το περιεχομενο..
Εχω να πω επισης οτι η μουσικη στην τελευταια σκηνη ηταν απαιχτη!
Αυταααα
Η ταινια μου αρεσε πολυ, ηταν αρκετα καλοδουλεμενη κι, ευτυχως, καμια σχεση με την προηγουμενη.. Δε θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες αλλα σιγουρα η δευτερη καλυτερη.. Φυσικα, τα περιττα εφε εντυπωσιασμου και οι παραλειψεις δεν ελειπαν αλλα τουλαχιστον δεν διαστρεβλωσαν το περιεχομενο..
Εχω να πω επισης οτι η μουσικη στην τελευταια σκηνη ηταν απαιχτη!
- σχολιακιααα:
- -O Ρον εχει γινει ντουκι! Στις πρωτες σκηνες που φορουσε κι ενα στενο πουλοβερακι κιολας φαινοταν ο ατιμος οτι το γυμναστηριο εχει γινει δευτερο σπιτι του.
- Δε θα ηθελα να ειμαι εγγονα της ηθοποιου που κανει την Μπαγκσοτ. Θα εβλεπα εφιαλτες καθε νυχτα.
- Τι κολλημα εχει πιασει το σκηνοθετη και νομιζει οτι οι Μαγκλς αν πεσει πανω τους μια ιπταμενη μηχανη και αλλοι δυο πανω σε σκουποξυλα θα το θεωρησουν εντελως φυσιολογικο...?
- Ποσο γελοια παιζει να ηταν η σκηνη που ο Χαρι προσπαθουσε να χορεψει με την Ερμιονη?
- Τωρα, ο Μπιλ που υποτιθεται οτι ηταν ο ομορφος της οικογενειας, αντικειμενικα, ηταν ωραιος?
- Γιατι παραλειψανε τις αμφιβολιες του Χαρι για τον Νταμπλντορ?
- Ρισπεκτ στη θεα Ελενα Μποναμ Καρτερ για την ερμηνεια της.
- Γιατι ο θανατος του Μουντι περασε τοοοσο στο ντουκου?
Αυταααα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amelia Black στις Τρι Δεκ 07, 2010 2:26 pm, 1 φορά
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°59
Amycus έγραψε:Κριτική για την 7η ταινία.Διαβάστε και...γελάστε με την ηλιθιότητα.
- Σπόιλερ:
παιδιά εγώ το διάβασα στο περιοδικό... Το έσκισα το περιοδικό... που κολλάει η τσόντα της τζούλιας με αυτό δεν ξέρω... δηλαδή δεν έχω καμία ιδέα... επίσης τι θα μπορούσαν να είχαν κόψει...
εδώ η δική μου κριτική...
- Σπόιλερ:
- λοιπόν εκπληκτική ταινία.... στην αρχή ανατρίχιασα... μόνο που άρχιζε... να πω ότι πήγα στην πρεμιέρα... εκεί που ξεκινάει στο υπουργίο μου άρεσε πολύ γιατί κατάλαβες ότι δεν μπείκαμε καλά... δηλαδή δεν αντικαταστήθηκε ο νταμπλντορ και όλα μέλι-γάλα... μετά είδαμε τον αποχαιρετισμό... περίμενα περισσότερο συναισθηματισμό, και την κουβέντα του ντάντλι με τον χάρι.. μετά πέθανα στα γέλια με τους 7 πότερ έτσι όπως τους έδειχναν να αλλάζουν και να λένε για ασχήμια ή που άλλαζαν μπροστά σε όλους χωρίς να τρέχει τίποτα... μετά περίμενα η μάχη να κρατήσει ποιο πολύ την ώρα που πετούσαν και να είναι γενικά ποιο εντυπωσιακό... μετά η αναμονή ήταν τεράστια... ένιωθα γενικά ότι η ταινία έτρεχε πολύ γρήγορα... μου άρεσε πολύ η σκηνή που πήγαν οι τρεις τους στο υπουργίο... μετά η περιπλάνηση σε σχέση με το βιβλίο ήταν μικρή ενώ δεν είδα τόσο ερωτισμό όσο είχε στο βιβλίο.... ξέχασα να πω για το μπάροου που δεν είδα τις συζυτήσεις των παιδιών και γενικά την καθαριότητα και όλα αυτά γενικά... στεναχωρήθηκα που στον γάμο δεν είδαμε κραμ και που δεν μεταμορφώθηκε ο χάρι... στην ταινίοα μου φάνηκε πάρα πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έλειπε ο ρον ενώ στο βιβλίο δεν ήταν τόσο μικρό... επίσης περίμενα ποιο πολύ κατάθλιψη από την ερμιόνη... όλα τα άλλα πολύ καλά... μου άρεσε πολύ η σκηνή με τον χορό και έπαθα πλάκα με την σκηνή που ζητάει το ραβδί της η ερμιόνη για να επιτεθεί στον ρον... ήταν φοβερή... δεν ενθουσιάστηκα στην αρχή με την συνάντηση του βόλντι και τους θανατοφάγους... τέλεια η σκηνή στο μέγαρό μαλφόι... αυτά... απογοητευμένος για το σημείο που το άφησαν... εκεί πουτ θα άρχιζε το ποιο καλό... αλλά οκ... σε γενικές γραμμές η ταινία ήταν ΓΑΜΑΤΗ (sorry για την λέξη) και σίγουρα θα προστεθεί στην μικρή συλλογή μου με Blu-Ray για κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου... αυτά...
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°60
Amelia Black έγραψε:
- σχολιακιααα:
-O Ρον εχει γινει ντουκι! Στις πρωτες σκηνες που φορουσε κι ενα στενο πουλοβερακι κιολας φαινοταν ο ατιμος οτι το γυμναστηριο εχει γινει δευτερο σπιτι του.
- Δε θα ηθελα να ειμαι εγγονα της ηθοποιου που κανει την Μπαγκσοτ. Θα εβλεπα εφιαλτες καθε νυχτα.
- Τι κολλημα εχει πιασει το σκηνοθετη και νομιζει οτι οι Μαγκλς αν πεσει πανω τους μια ιπταμενη μηχανη και αλλοι δυο πανω σε σκουποξυλα θα το θεωρησουν εντελως φυσιολογικο...?
- Ποσο γελοια παιζει να ηταν η σκηνη που ο Χαρι προσπαθουσε να χορεψει με την Ερμιονη?
- Τωρα, ο Μπιλ που υποτιθεται οτι ηταν ο ομορφος της οικογενειας, αντικειμενικα, ηταν ωραιος?
- Γιατι παραλειψανε τις αμφιβολιες του Χαρι για τον Νταμπλντορ?
- Ρισπεκτ στη θεα Ελενα Μποναμ Καρτερ για την ερμηνεια της.
- Γιατι ο θανατος του Μουντι περασε τοοοσο στο ντουκου?
Αυταααα
Υποκλίνομαι στα σχόλια σου!
Τώρα σχετικά με το άρθρο άποψη μου είναι πως έχει δίκιο στο σημείο που λέει ότι αυτόνομο έργο δεν μπορεί να θεωρηθεί, γιατί βασικά ΔΕΝ μπορεί. Είναι κάτι σαν "δείτε το αμέσως πριν πάτε να δείτε την τελευταία ταινία" τον Ιούλιο. Ακόμη, οκ λογικό το βρίσκω να μην έχει πολύ δράση γιατί όπως και να το κάνουμε ούτε και στο βιβλίο είχε ιδιαίτερη δράση αλλά τουλάχιστον ας έδειχναν την εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των συναισθημάτων του Πότερ για τον Ντάμπλντορ, αντί να μου δείχνει τώρα την τριάδα σαν να έχουν πάει για πικνικ 30 μέτρα μακριά από το μπάροου, τον Ρον φορητή κεραία, τις χορευτικές ικανότητες των Γκριφιντορ και το λογύδριο του σπιτικού ξωτικού.
Εμένα δεν με ξετρέλανε καθόλου σε σημείο να πιάσω κουβεντολόι με τις 2 σειρές πίσω μου και να μην αφήσω ούτε και αυτούς να προσέξουν .Αφήστε που στα τελευταία 45 λεπτά παίζει να είχε ξεχαρβαλωθεί το στόμα μου από το πολύ χασμουρητό.
Και εκτός από αυτό ο Πότερ δεν ήταν και τόσο άσχημος όταν του έκανε η
Μου άρεσε η απόδοση του Κρίτσερ πολύ (Όχι δεν το εννοώ απλά πρέπει να πω και κάτι καλό για να μην με λέτε γκρινιάρη ) ενώ καθόλου του Φλέτσερ.
Επίσης μου άρεσαν τα τοπία. ( Μα τι κατάντια είναι αυτή σε μια ταινία Χάρι Πότερ να θαυμάζουμε το ρυάκι και την Μουσμουλιά! )
Αυτό που βγήκε, επιπλέον, από τον Πεμπτουσιωτή ήταν τυφώνας μαύρης μύξας ή ήταν ΟΝΤΩΣ θραύσμα της ψυχής του Άρχοντα του Σκότους?
Ο σκηνοθέτης έχει σίγουρα σεξουαλικά απωθημένα μιας και έχει αφιερώσει την μισή ταινία στα γκομενικά της τριάδας!
Και μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ δεν πέθανε ο Ποντικοουράς?
Α και επίσης ήθελα να δω και το Ουίσκι της Φωτιάς αφού δεν μπορώ να το πιω.
Και επιτελους ΠΟΥ είναι ο Γκρέιμπακ?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Α'
Άμα δεν έχετε δει την ταινία, μην την δείτε. Τουλάχιστον μην δώσετε 15 ευρώ για να πάτε να την δείτε cinema. ΌΧΙ! Καλύτερα κατεβάστε την αλλά προς θεού μην το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι, πάρτε και παρέα για σχολιασμό.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Β'
["Έχουν-απαγάγει-δέσει-και-εκβιάσει-Λάζαρο"] Να πω και τον καλό λόγο επιτέλους, η ταινιά ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη που ήταν τελείως σαχλή. Αυτή τουλάχιστον μετά από λίγο σε άφηνε να κοιμηθείς άμα ήθελες, η άλλη ήταν τόσο τραγική που έμενες σοκαρισμένος από αυτά που έβλεπες σε σημείο να μην κλείνεις μάτι. ["Έχουν-απαγάγει-δέσει-και-εκβιάσει-Λάζαρο"/]
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Γ' (και τελευταίο μην απελπίζεστε εσείς οι θαρραλέοι που είπατε να διαβάσετε το ποστ )
Πλέον η μοναδική μου ελπίδα είναι η τελευταία ταινία. Αν και εκεί τα σκ@τώσουν τότε -το αποφάσισα- θα μονάσω και θα αγιάσω.
Αμήν.-
ellie potter- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 13/12/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought: Ποσες μερες ακομη για ελλαδα?
- Δημοσίευση Ν°61
Λιγα και απο μενα πολυ καλη η ταινια.
Να πω την αληθεια μου πηγα με τις ελαχιστες των προσδοκιων, οτι θα κατακρεουργησουν παλι, το ισος πιο αρτιο βιβλιο της σειρας.
Πραγματικα ηταν ευχαριστη εκπληξη το αποτελεσμα. Κατανοω οτι μια ταινια δεν μπορει να πηγαινει κατα γραμμα με ενα βιβλιο, πχ τις σκεψεις του χαρυ που διαβαζουμε δεν μπορει να μας τις δειξει σωστα?
Τεσπα η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι οι βλακειες σκηνες ηταν ελαχιστες πχ χορος χαρυ ερμιονης (ναι ειχαν ολα τους τα θεματα να ασχοληθουν και οι χορευτικες φιγουρες τους μαραναν!!)
Επισης προσπαθησαν να δωσουν ολες τις πληροφοριες.
Οι παραλειψεις εχουν αναφερθει και παραπανω. Μεγαλη παραλειψη ο θανατος του wormtail απο το ιδιο του το χερι κατ εμε...Λαθος προσεγγιση η ταφη του Ντομπι, ηθελα να εστιασουν περισσοτερο ηταν τοσο συγκινητικο στο βιβλιο...
Υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης για την τελευταια ταινια ελπιζω να μην μας απογοητευσουν.
Κυριως στην αποδοση της ιστοριας και ολου του δραματος...
ΥΓ.εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος που δεν εχει διαβασει τα βιβλια δεν καταλαβαινει χριστοοοο στις ταινιες
Να πω την αληθεια μου πηγα με τις ελαχιστες των προσδοκιων, οτι θα κατακρεουργησουν παλι, το ισος πιο αρτιο βιβλιο της σειρας.
Πραγματικα ηταν ευχαριστη εκπληξη το αποτελεσμα. Κατανοω οτι μια ταινια δεν μπορει να πηγαινει κατα γραμμα με ενα βιβλιο, πχ τις σκεψεις του χαρυ που διαβαζουμε δεν μπορει να μας τις δειξει σωστα?
Τεσπα η ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι οι βλακειες σκηνες ηταν ελαχιστες πχ χορος χαρυ ερμιονης (ναι ειχαν ολα τους τα θεματα να ασχοληθουν και οι χορευτικες φιγουρες τους μαραναν!!)
Επισης προσπαθησαν να δωσουν ολες τις πληροφοριες.
Οι παραλειψεις εχουν αναφερθει και παραπανω. Μεγαλη παραλειψη ο θανατος του wormtail απο το ιδιο του το χερι κατ εμε...Λαθος προσεγγιση η ταφη του Ντομπι, ηθελα να εστιασουν περισσοτερο ηταν τοσο συγκινητικο στο βιβλιο...
Υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης για την τελευταια ταινια ελπιζω να μην μας απογοητευσουν.
Κυριως στην αποδοση της ιστοριας και ολου του δραματος...
ΥΓ.εξακολουθω να πιστευω οτι καποιος που δεν εχει διαβασει τα βιβλια δεν καταλαβαινει χριστοοοο στις ταινιες
Weasleygirl- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2010
- Δημοσίευση Ν°62
Αποψη μου τωραααα.....
Αγαπημενες σκηνες:
Στην αρχη που ηρθαν να μετακινησουν τον Χαρι, απλα τελειο, και μετα στην μαχη στον αερα.
(επισης εχω σχολιο εδω -καημενε τζορτζ! )
Εκει που επιτιθεται η Ναγκινι
Μεγαρο Μαλφοι
Θανατος Ντομπι (συγκινητικη μεν, αλλα καλοφτιαγμενη δε)
Ανιματιον της ιστοριας των 3 αδελφων...δεν περιμενα κατι τετοιο, ηταν απλα φοβερο <3
Αγαπημενες σκηνες:
Στην αρχη που ηρθαν να μετακινησουν τον Χαρι, απλα τελειο, και μετα στην μαχη στον αερα.
(επισης εχω σχολιο εδω -καημενε τζορτζ! )
Εκει που επιτιθεται η Ναγκινι
Μεγαρο Μαλφοι
Θανατος Ντομπι (συγκινητικη μεν, αλλα καλοφτιαγμενη δε)
Ανιματιον της ιστοριας των 3 αδελφων...δεν περιμενα κατι τετοιο, ηταν απλα φοβερο <3
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°63
Είδα την ταινία μόλιες σήμερα και έχω μια ερωτησούλα: Χάρι Πότερ ήταν αυτό..??
- Σπόιλερ:
- Εμένα μου άρεσε η ταινία...!!!
Αν και δεν μου άρεσε η σκηνή με τον Ντόμπι ( ) (δεν μου ήρθε καθόλου να κλάψω ) και η σκηνή με τον θάνατο του Μούντι καθώς δεν έδωσαν ΚΑΘΟΛΟΥ σημασία
Έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ η σκηνή στο γκόντρικς Χόλλου, ειδικά εκεί που το φίδι πετιόνταν στα ξαφνικά και πετάχτηκα πάνω, ειλικρινά Η μάλλον πάνω στην κολλητή μου
Αυτάαα...!!!
agnostos- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 583
Ημερομηνία εγγραφής : 03/12/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°64
εγω δεν την εχω δει
jason- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 16/01/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα αφου σημερα γραφτηκα σας παραθετω τις απο ψεις μου μου για την ταινια. ΜΙα αρκετα καλη θα μπορουσαμε να πουμε μεταφορα του βιβλιου δεδομενου και του κινηματογραφικου χρονου πυ ειχαν διαθεσιμο οι συντελεστες. Μια ταινια η οποια σε καθηλωνει σε κανει να γελασεις να προβληματιστεις αλλα και να συλλογιστεις για συγχρονα προβληματα. Ηταν η μονη φορα που εφυγα απο το σινεμα υστερα απο ταινια χαρι ποττερ και ενιωσα <<γεματος>>.
Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τον θάνατο- όσο είσαι ζωντανός, αυτός δεν υπάρχει, όταν θα είσαι πια νεκρός- αυτός πάλι θα' ναι ανύπαρκτος για σένα.
[color=yellow][/color]
Nena Cahill-Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2325
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2010
Magical Identity
Today's thought: IT ALL ENDS
- Δημοσίευση Ν°66
το ξερετε οτι ηταν υποψηφια για 2 οσκαρ?
IT ALL ENDS 12/7
- Σπόιλερ:
Ravenclaw Fiction Team
agnostos- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 583
Ημερομηνία εγγραφής : 03/12/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°67
την ειδα το πασχα
μου την πηρε μια θεια μο σε DVD
η πιο ωραια και η πιο πιστη απο ολες (καμια σχεση με την ηλιθια 6η)
περιμενω με αγωνια την τελευταια!
μου την πηρε μια θεια μο σε DVD
η πιο ωραια και η πιο πιστη απο ολες (καμια σχεση με την ηλιθια 6η)
περιμενω με αγωνια την τελευταια!
ioanna papa- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 330
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°68
η καλυτερη ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bella Black- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8350
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2011
Magical Identity
Today's thought: ...and the history books forgot about us, and the bible didn't mention us, not even once
- Δημοσίευση Ν°69
Μακράν η καλύτερη....ακολούθησε το βιβλίο πολύ πιο πιστά από την 6η, που την κατακρεούργησαν...μου άρεσε πάρα πολύ....
Women in our position must make the best of their circumstances...
- growing strong:
- Μονρόες Γιατί Είμαστε Μοντέλα
ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ
Σteam, γιατί νιώθουμε
Οι Καμμενοι Του Τσατ... γτ το τσατ πηρε φωτια
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°70
ioanna papa έγραψε:η καλυτερη ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμάσαι πόσο στεναχωρήθηκες με τον θάνατο του Ντόμπι, Ιωάννα?
Snuffles- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 384
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Mischief Managed!
- Δημοσίευση Ν°71
Maria Granger έγραψε:ioanna papa έγραψε:η καλυτερη ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμάσαι πόσο στεναχωρήθηκες με τον θάνατο του Ντόμπι, Ιωάννα?
Δηλαδή εσύ δεν είχες στεναχωρηθεί;; εμείς πάντως είχαμε και στον θάνατο της Χέντβιχ
Magical Identity
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°72
Καλά Μελίνα μην μας το θυμίζεις... Πάντως ρο τι κλάμα έριξα μέσα στο σινεμά δεν λέγεται...
Nena Cahill-Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2325
Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2010
Magical Identity
Today's thought: IT ALL ENDS
- Δημοσίευση Ν°73
εγω τωρα στο παρτ 2 ειναι που θα ριξω το κλαμα της ζωης μου. και μολις τελειωσει η τανια λεω να σηκωθω και να χειροκροτησω.
IT ALL ENDS 12/7
- Σπόιλερ:
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°74
Φυσικά, και εγώ θα το κάνω.Νομίζω ότι όλοι οι Χαριποτεροβαρεμέμοι θα το κάνουν.. Αχ τι θα έχουμε να περιμένουμε τώρα???
Apοlline Delacour- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2086
Location : Σε ένα ερημικό νησί μαζί με τον έρωτα της ζωής μου (Ron Weasley)
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Magical Identity
Today's thought: Ron :
- Δημοσίευση Ν°75
Αρκετά ευχαριστημένη έφυγα από την ταινία και δεν περίμενα να ακολουθήσει τόσο πολύ το βιβλίο..
there's no way to describe what you do to me
- my little secrets♥:
- R.S.T. MEMBER
Ravenclaw Fiction Team
- Τσάρλις Έιντζελς:
We are Charlie's Angels. It's a family affair.