Τι πιστεύετε για την τακτική των σχολείων/χωρών που έχουν ακόμα στολές;
Θα θέλατε να ισχύει στην Ελλάδα ο κανονισμός της στολής; Γιατί;
Πώς θα ήταν η ιδανική για σας στολή;
Ms Padfoot έγραψε:Γουόου Γιάννα άι λόβ γιου!
Εμένα μου αρέσει η ιδέα της στολής.Την έχω λατρέψει, για να μην πω καλύτερα ζηλέψει, εκατοντάδες φορές από τα ιαπωνικά καρτούν που παρακολουθώ κατά καιρούς ( aka anime )Θεωρώ ότι ετσι περιορίζεται ο ενδυματολογικός ρατσισμός, τον οποίο και κατέκρινα μια ζωή ιδίως όταν πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο όπου τα φράγκα κάνουνε τον μάγκα. Κι όπως προείπε κάποιος (βαρίεμαι να ανεβάσω την μπάρα δεξιά να δω ποιος είναι :P ) σε σώζουνε από την καθημερινή αναστάτωση του τι θα βάλω σήμερα...
Βεβαίος επιβάλεται οι στολές να είναι χαριτωμένες και στυλάτες και να μην φέρουν ιδιαίτερα στην βράκα του παπού του Χαραλάμπη ούτε να περιέχουν τις ενδυματολογικές απόψεις καμιάς καλόγριας! :P
Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση των στολών είναι η μαζοποίηση.Βέβαια αυτό διορθώνεται άμα (όπως στα άνιμε : ) οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν το προσωπικό τους στίγμα στη στολή (όπως κονκάρδες πχ) ή να τροποποιήσουν ένα μέρος της στολής....
Όποτε η απαντησή μου είναι: OXI MH ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ :