Ίσως το ξανανεβάσω, αν πιαστώ πότε να το βελτιώσω...
- Σπόιλερ:
Εμφανέστατη η επέμβαση στην φωτεινότητα...
RemousLoupin έγραψε:Kάτι λιγότερο από μέτριο και λίιιγο περισσότερο από άθλιο...
Μπαρμπαρέλα έγραψε:ωωω, έλα τώρα, δε ντρέπεσαι να κάθεσαι και να ψαρεύεις κοπλιμέντα και καλά με τη μετριοφροσύνη σου;
Υπέροχο είναι
RemousLoupin έγραψε:Kάτι λιγότερο από μέτριο και λίιιγο περισσότερο από άθλιο...
Ίσως το ξανανεβάσω, αν πιαστώ πότε να το βελτιώσω...
- Σπόιλερ:
Εμφανέστατη η επέμβαση στην φωτεινότητα...
FLEUR258 έγραψε:Θανο μου συγνωμη κιολας αλλα πας καλα?
Ειναι τελειοοοοο
Ασχετα αν αλιθοριζει λιγο.
Τις σκιες νομιζω οτι τις εχει πετυχει παρα πολυ.
Μπραβοοοο.
Amelia Black έγραψε:Η μετριοφροσυνη θα σε φαει βρε Ρεμους.. Εγω το βρισκω κατι παραπανω απο υπεροχο και κατι κοντα σε αριστουργημα, χωρις να υπερβαλλω καθολου.. Ειναι εμφανες οτι πιανει το χερι σου..
Maria Lovegood έγραψε:
- Σπόιλερ:
^Παπουτσάκια
- Σπόιλερ:
^Μια από τις αγαπημένες μου<3
RemousLoupin έγραψε:Μετά την τεράαααστια απογοήτευση του Heath Ledger ( το είδα στα ποστ όλων σας ) δεν πιάστηκα να βελτιώσω το σκίτσο, αλλά έκανα κάτι καινούριο... Κάτι που πραγματικά αξίζει...
Εδώ μάλιστα! Χειροκροτήστε με ενθουσιασμό, φωνάξτε μπράβο, πείτε με μια φωνή 'είσαι θεός Θάνο'! Γιατί μία είναι η... Helena Bonham Carter!
- Σπόιλερ:
Σημείωση του καλλιτέχνη (δικιά μου δλδ): το μισό χείλος από αριστερά το 'μάντεψα' γιατί έβγαινε καπνός από κει
Ποιος είπε για μετριοφροσύνη...;
Dan_Liza έγραψε:Να κάνω ερώτηση;
Τόσο μεγάλο κάτω χείλος έχει η θεά;
RemousLoupin έγραψε:Εδώ μάλιστα! Χειροκροτήστε με ενθουσιασμό, φωνάξτε μπράβο, πείτε με μια φωνή 'είσαι θεός Θάνο'! Γιατί μία είναι η... Helena Bonham Carter!
- Σπόιλερ:
Hecate έγραψε:Χειροκροτώ με ενθουσιασμό, φωνάζω μπράβο και λέω με μία φωνή (γιατί μία έχω ) "Είσαι θεός Θάνο"
Είναι θεά ή θεά Όσο για τα χείλη τα έκανες πολύ καλά. Απλώς στην φωτογραφία τα χείλη της είναι μισάνοιχτα, γι, αυτό άλλωστε βγαίνει και ο καπνός, αν ήταν κλειστά θα βγαίνε απ΄τη μύτη