Και του μοιαζει κιολας!!
Εκατη Ειναι καταπληκτικα
Daisuki!Dan_Liza έγραψε:Τσα!
Να 'μαι πάλι. :
Και που λέτε, έβλεπα ένα ανιμέ και η κακιά της υπόθεσης ήταν και πολύ όμορφη -as always.
Ε και εκεί μέσα στη ζέστη αποφάσισα να τη ζωγραφίσω.
Αφιερωμένη στη Ρέα
- Σπόιλερ:
To οποίο σημαίνει; :dREAm Girl έγραψε:Daisuki!Dan_Liza έγραψε:Τσα!
Να 'μαι πάλι. :
Και που λέτε, έβλεπα ένα ανιμέ και η κακιά της υπόθεσης ήταν και πολύ όμορφη -as always.
Ε και εκεί μέσα στη ζέστη αποφάσισα να τη ζωγραφίσω.
Αφιερωμένη στη Ρέα
- Σπόιλερ:
Maria Lovegood έγραψε:
Είσαι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος και ζωγραφίζεις ΕΤΣΙ?Ζηλεύω...!
Λοιπόν,ανάλυση.
Μου αρέσει που δεν έχεις βάλει πάρα πολλές σκιάσεις,έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα το πρόσοωπο. Έχεις φτιάξει καλά τα ζυγωματικά της,προσδίδοντάς της μάι ιδιαίτερη,θυληκή γλυκήτητα
Τα μάτια της έχουν μία εκφραστικότητα,σαν να είναι ζωντανά, σα να σε κοιτούν.
Πέτυχες το σχήμα της μύτης.Μου αρέσει πολύ το χαμόγελό της και οι γραμμές γέλιου που έκανες γύρω από αυτό.
Το μόνο μικρό προβληματάκι είναι πως δεν φαίνεται καλά η κορυφή των μαλλιών :
Αλλα κατά τα άλλα είναι υπέροχη.
Dan_Liza έγραψε:Θάνο, αυτή η κοπέλα έχει ωραία χείλη. :
RemousLoupin έγραψε:Maria Lovegood έγραψε:
Είσαι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος και ζωγραφίζεις ΕΤΣΙ?Ζηλεύω...!
Λοιπόν,ανάλυση.
Μου αρέσει που δεν έχεις βάλει πάρα πολλές σκιάσεις,έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα το πρόσοωπο. Έχεις φτιάξει καλά τα ζυγωματικά της,προσδίδοντάς της μάι ιδιαίτερη,θυληκή γλυκήτητα
Τα μάτια της έχουν μία εκφραστικότητα,σαν να είναι ζωντανά, σα να σε κοιτούν.
Πέτυχες το σχήμα της μύτης.Μου αρέσει πολύ το χαμόγελό της και οι γραμμές γέλιου που έκανες γύρω από αυτό.
Το μόνο μικρό προβληματάκι είναι πως δεν φαίνεται καλά η κορυφή των μαλλιών :
Αλλα κατά τα άλλα είναι υπέροχη.
Eυχαριστώ για την ανάλυση Μαρία.. και τα καλά σου λόγια!
Νομίζω πως ούτως ή άλλως η φωτογραφία δεν προσφέροταν για πολλές σκιάσεις, οπότε προτίμησα κι εγώ να το κάνω λιτό σ'αυτόν τον τομέα...
Όχι να το παινευτώ, αλλά πιστεύω πως τα μάτια είναι το μεγάλο μου ατού :P Το πρόβλημά μου είναι κάνω το υπόλοιπο σκίτσο με τις σωστές αναλογίες... Απόσταση μύτης από τα μάτια, στόματος από την μύτη κοκ... Επειδή συνήθως το πρωτότυπο βρίσκεται σε κάποια οθόνη -είτε υπολογιστή είτε κινητού- δεν μπορώ να πάρω με την πρώτη τις σωστές αναλογίες... Αλλά θα το δουλέψω
Maria Lovegood έγραψε:Το μόνο δυσανάλογο που παρατήρησα εγώ ήταν λιιιγο το αριστερό φρύδι,αυτό που φαίνεται μισό.... : Το δεξί το έκανες τέλειο.
ίσως να φταιει και η φωτογραφία την οποία κοίταζες.
Και εγω μισω να φτιάχνω δόντια. :
Στη ζωγραφιά δεν βγαινουν καλά.
Και πάλι όμως το μόνο που έχω να πω ειναι
Πρέπει αν πας σε Σχολη Καλών Τεχνών.Μακάρι αν ζωγράφιζα και εγώ έτσι.