από Phineas Nigellus Black Κυρ Μαρ 10, 2013 1:59 am
Διάβασα σε προηγούμενα ποστ από πολλούς για τα σκυλια και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να φοβάστε τα πιο καλά πλάσματα στον πλανήτη. Βέβαια ίσως να φταίει που τα καλοκαίρια μου ως παιδί τα πέρασα με το πιο καλοκαρδο υπέροχο ροντβαιλερ όλου του πλανήτη τη σιμπα (<3) αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα μονά σκυλιά που πρέπει να φοβάται κάποιος είναι αυτά που δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά, η αυτά που εκπαιδεύτηκαν σωστά μεν αλλά για να σκοτώνουν δε
Επίσης δεν έχω δει ποτέ κλοουν από κοντά
τώρα στις φοβίες μου, έχω εξαιρετική ακροφοβια. Δεν φοβάμαι απλά όταν είμαι εγώ κοντά σε άκρη μπαλκονιού αλλά όταν είναι και άλλοι, ειδικα σε παράθυρα χωρίς μπαλκόνι από κάτω η έστω κάγκελα, μπρρρ. Αν και νομίζω ότι το δεύτερο το νιώθω μόνο για άτομα που αγαπώ και νοιάζομαι, πχ όποτε βλέπω την γιαγιά μου να σκύβει πάνω από τα κάγκελα πάει η ψυχή μου στην κούλουρη
επίσης σε μέρη που έχω συνηθίσει δεν έχω πρόβλημα, στο πίσω μπαλκόνι μας δεν έχω πρόβλημα (αν και έχω δει άπειρους εφιάλτες ότι φεύγουν τα κάγκελα και κρέμονται και έρχεται να με σώσει ο συγχωρεμένος μου ο παππούς, η ότι η γιαγιακα μου παθενει το ιδιο στο δικό της μπαλκόνι και εγώ προσπαθώ να τη σώσω
) αλλά δύο ορόφους πιο κάτω στον 3ο ζαλίζομαι όταν βγαίνω έξω
στα αεροπλάνα δεν έχω πρόβλημα, μ' αρέσουν, αν και δεν ξέρω αν θα ανέβαινα σε εκείνα τα μικρά με τις 2 θέσεις καμπριο η μια πίσω από την άλλη
μικρός φοβόμουν παρά πολύ το σκοτάδι, πάντα κοιμόμουν με φωτάκι, βέβαια τώρα με ενοχλεί και το φως του υπολογιστή να είναι ανοιχτό αλλά τέλος πάντων
επίσης αν όχι φοβάμαι, σιχαίνομαι τα τζιτζίκια, κυρίως ίσως επειδή φέτος στην πισίνα είδα πολλά πνιγμένα και στην βεράντα ψοφια από την ζέστη
κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ