Αγαπημενε μου μπαμπα,
λυπαμαι πολυ που βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να σου πω πως εφυγα με το καινουργιο μου αγορι.Βρηκα επιτελους τη μεγαλη και αληθινη αγαπη!Αχ,να μπορουσες μονο να τον εβλεπες!Ειναι τοσο ομορφος με τα τατουαζ και τα σκουλαρικια,και τοσο αγερωχος πανω στη μεγαλη γρηγορη μηχανη του!Αλλα δεν ειναι μονο αυτο...Επιτελους ειμαι εγκυος!Ο Αμπντουλ λεει οτι θα ειμαστε μια χαρα στο τροχοσπιτο του καταμεσης στο δασος και θελει να κανουμε πολλα παιδια.Αυτο βεβαια ειναι και το δικο μου ονειρο!
Ανακαλυψα επισης οτι η μαριχουανα δεν κανει κακο.Γι'αυτο αποφασισαμε να την καλλιεργουμε για εμας και τους φιλους μας οταν θα ξεμενουμε απο κοκαινη και εκσταση.Εν τω μεταξυ,ελπιζω η επιστημη να βρει συντομα τη θεραπεια για το ΑΙDS και να μπορεσει ο Αμπντουλ να γινει καλα!Το αξιζει.Μπαμπακα μου,δεν θελω να ανησυχεις για μενα.Κι επειτα,ο Αμπντουλ ειναι τοσο δυνατος με τη σοφια και την πειρα των 47 χρονων του.Με καθοδειγει και με συμβουλευει με τον καλυτερο τροπο για τις επιλογες μου,οπως για την επιλογη μου να ασπαστω τον ισλαμισμο.Ελπιζω να ερθω να σε βρω συντομα,ετσι θα σου δοθει η ευκαιρια να γνωρισεις τα εγγονακια σου!
Το λατρεμενο σου κοριτσακι.
ΥΓ πλακα σου κανω,μπαμπα!Ειμαι στη Μαρια.Απλως ηθελα να σου πω πως στη ζωη υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα απο τον σχολικο ελεγχο που θα βρεις στο κομοδινο!
Σ'αγαπω!