Ιχχχχ αυτο πονεσε!
Αλλα δεν το βαζουμε κατω ρει!!
Θελω να πω ενα
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδια του κοιτωνα μου τα οποια εχουν κρατησει ενα σταθερο ρυθμο καθε μηνα και τα παμε τελεια!! Επισης ενα ακομα μεγαλυτερο
EΥΧΑΡΙΣΤΩ που συνεχιζετε και με ανεχεστε!
Επισης ενα μεγαλο
ΜΠΡΑΒΟ στο κοιτωνα των λιονταριων που προσπαθουν επισης πολυ, το σωστο να λεγεται!!
Επισης ενα
ΜΠΡΑΒΟ και στη Γωγω της οποιας η αγαπη για τον κοιτωνα της ειναι παραπανω απο εμφανης!
Επισης και στη Μυρτω ενα το ιδιο μεγαλο
ΜΠΡΑΒΟ, αφου ο κοιτωνας της για μενα ειναι αυτος που εχει κανει την υπερβαση και οχι το Χαφλπαφλ ή το Γκριφιντορ!!
Kαι για το Σλιθεριν... θα παω καλη τυχη και δυναμη για το μελον, καθως και λιγο τα μελη του να προσπαθησουν περισσοτερο!
Και επειδη σαν πολυ καλη μου φαινομαι ως τωρα, ας πεταξω τα καρφακια μου!
Παραθεση στο ποστ του Χρηστου:Συνεχιζουμε ετσι γιατι ευκολα φτανεις στην κορυφη αλλα δυσκολα διατηρηται καποιος..
Ακριβως αυτο θα παθετε!
Παραθεση στο ποστ της Γωγως:Απο δω και πέρα συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και
δεν θα πέσουμε απο την πρώτη θεσή, γιατί απλά οι πρωταθλητές είμαστε εμείς and you all know it...!!
Εγω δεν ξερω τιποτα τετοιο...
Και μην εισαι σιγουρη my dear Diva για το υπογραμμισμενο!
Και επειδη με εχει πιασει λιγο πολυλογια, θα τελειωσω με μια καταγγελια για
Μπαν σε ολους αυτους τους αντιαισθητικους παραπανω που μας εχουν κανει το τοπικ κοκκινο!
Αγαπητα Χαφλπαφλακια μου, χαθηκε η μαχη αλλα οχι ο πολεμος! Στο τελος εμεις θα ειμαστε οι νικητες και θα κανουμε παρτι στον κοιτωνα το Σεπτεμβιο με το κυπελλο στο Common Room. Και αυτο ειναι υποσχεση! Συνεχιζουμε δυνατα!!
- Και βαζω και τις κατινιες μου σε σποϊλερ!: