από Andromeda Black Τετ Αυγ 31, 2011 3:53 pm
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όλων των κοιτώνων που όλη τη χρονιά συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και διαμόρφωσαν αυτό το αποτέλεσμα!
Μπράβο στο Σλίθεριν, που ενώ είχε λίγα ενεργά μέλη το προσπαθούσε όσο μπορούσε!
Μπράβο στο Χάφλπαφλ, ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος και ειδικά την περίοδο που ήμουν μόνη μου επιμελήτρια έπρεπε να προσπαθούμε με νύχια και με δόντια για να καταφέρουμε είμαστε μόνο λίγο πιο πάνω απο τους ασβούς!
Μπράβο στο Ράβενκλοου, που ενώ ξεκίνησε με 1-2 συμμετοχές στα MC κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση!Τι να πω, μπράβο σας!!!
Kαι ένα τετάστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους Γκρίφιντορ που υπέμεναν τόσους μήνες την υστερική επιμελήτρια τους
και που συμμετείχαν τόσο ενεργά και προσπάθησαν τόσο πολύ για αυτήν την νίκη, και τελικά τα καταφέραμε παιδιά, όλοι μαζι!!!
Σας ευχαριστώ τόσο για την χαρά που μου δώσατε, δεν ξέρω πως ακούγεται αλλά νιώθω περήφανη που αυτή η νίκη ήρθε τώρα....
Πολεμήσαμε σαν λιοντάρια και τελικά αποδείξαμε το τι αξίζουμε!!!
Ένα μπράβο φυσικά αξίζει και σε όλους τους επιμελητές για την δουλειά που έριξαν, και ειδικά στους αρχικούς επιμελητές, που παιδεύονταν για αυτό το πρωτάθλημα απο τον Ιανουάριο.Θάνο, Μυρτώ και Όλγα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που αγωνιούσαμε για το πόσες συμμετοχές έχουμε μαζέψει, μπράβο σας!